eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کباب دو رنگ گوشت قرمز چرخ کرده 1 لیوان + یک پیاز متوسط سینه مر بسم الله الرحمن الرحيم. مواد لازم برای کباب دو رنگ گوشت قرمز چرخ کرده 1 لیوان + یک پیاز متوسط سینه مرغ چرخ کرده 1 لیوان + پیاز متوسط پیاز را با گوشتها چرخ کردم لازم نیست آبش را بگیرید گوشت قرمز را با یک قاشق پودر هل و نمک و فلفل مزه دار کردم و ورز دادم . گوشت مرغ را با یک قاشق زعفران و نمک مزه دار کردم و ورز دادم . گوشتها را نیم ساعت فریز کردم تا چسبندگیش بهتر بشه . 4 قاشق روغن در ماهیتابه ریخته . دستمان را با آ‌ب خیس میکنیم و مواد گوشتی به اندازه یک گردو بر می داریم تو دست پهن می کنیم و با کارد اطرافش را صاف میکنیم و مانند فیلم کنار هم میچینیم . برای راحتی کار میتوان از کاترهای مربعی هم استفاده کرد . میتونید مربعها را گوشتی را ابتدا روی کیسه بچینید بعد کنار هم قرار دهید . مواد مرغ هم با همان روش یک مربع دیگر درست می کنیم این مربع را کنار آن یکی می گذاریم و کمی بهم می چسبانیم یکی در میان این کار را انجام می دهیم تا تمام شود .مربعهای من تقریبا 2 در 2 بود . نکته : بعد از سرخ کردن کبابها کوچکتر میشه میتوانید مربعها را بزرگتر بگیرید . ماهیتابه را روی حرارت متوسط کمی روبه بالا قرار دهید درب ظرف را ببندید تا سرخ شود و حالت بخار پز بگیرد . نکته ی مهم : اگر حرارت پایین باشد کباب خیلی آب میندازه و سفت میشه . بیست دقیقه کباب آماده میشه لازم نیست کباب را برگردانید چون درب ظرف بسته و روی کباب کاملا پخته میشه . تو هر تابه ای میشه پخت کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami
تو این اوضاع کرونا و شرایط سخت اقتصادی وقتی با این کانال آشنا شدم با خیال راحت خرید میکنم☺️ ✅گلچینی از باکیفیت ترین تولیدیهای ایرانی ✅ هم دارند 😊 کیفیت عالی و قیمت مناسب و ارسال سریع از مشخصه های این کانال در ایتاست😍😍 http://eitaa.com/joinchat/2640183298C00de59ddad
آشپزی ونکات اسلامی
تو این اوضاع کرونا و شرایط سخت اقتصادی وقتی با این کانال آشنا شدم با خیال راحت خرید میکنم☺️ ✅گلچین
✅هرچی کار و بخوای اینجا هست ✅کارای با این قیمت؟❗️ ✅ عالی زده ✅ عجله کنید🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂
_هندوانه_پذيرايي 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
عوارض مصرف سوسیس تخم مرغ در صبحانه ! 🔸خستگی و خواب آلودگی 🔸بیماری های روده و کبد 🔸جوش 🔸ریزش مو 🔸سردرد مصرف سبزیجات همراه با آن تا حدی به کاهش عوارض بالا کمک می‌کند ➣ 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
١ عدد موز بزرگ رسيده🍌🍌 ١ ق غ پودر كاكائو 🍫🍫 كمى بيشتر از نصف فنجان شير 🥛🥛 ٢ تكه شكلات تلخ🍫🍫 ١- ابتدا شكلات تلخ رو به تكه هاى ريز خرد كنيد ٢- موز يخ زده و پودر كاكائو و شير رو با همزن ميكس كنيد ٣- شكلات خرد شده رو بهش اضافه كرده مخلوط كنيد ٤-در قالب بستنى ريخته و حداقل ٤ ساعت در فريزر قرار بديد ٥- براى راحتتر جدا شدن بستنى از قالب چن دقيقه در دماى اتاق نگه داريد 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🌮 😋 ▫️آرد 500 گرم ▫️آب 250 میلی لیتر ▫️کره آب شده 50 گرم ▫️نمک یک قاشق چایخوری 🔸مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن. برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_سزاد طرز تهیه پست بعدی کانال👇
سلام عزیزای دل🙋‍♀️ به احترامش چند لحظه سکوت🙂 سالاد محبوبی که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به کالیفرنیا وشهر سن دیه گو درست شد نور به قبرش بباره که این خوشمزه رو اختراع کرد😂بهترین وخوشمزه ترین سالاد دنیاست بنظرم😋😍یعنی معتادش میشین با اون سس بینظیرش🤗دو نوع سس در تهیه این سالاد خیلی مهمن یکی سس خردل ودیگری سس ورسترشایره که قیمت این یکی نسبتا بالاست واگر توان خریدشو ندارید ودردسترستون نبود میتونید از سرکه بالزامیک به جاش استفاده کنید.وبه هیچ عنوان این دو سس رو حذف نکنید که اگه بکنید دیگه اونی که درست کردید سالاد سزار نیست یه اسم دیگه پیدا کنید براش😆 نکته دیگر اینکه در تهیه سس این سالاد زرده تخم مرغ خام میریزن که من بنابر ذائقه ایرانیا حذفش کردم . پنیر پارمسان هم مهمه که تو ترکیب سالاد باشه واصلا با پنیر پیتزا جایگزین نکنید!! دستورپخت اول سینه مرغ رو مزه دار کنید(برای مزه دار کردن من از پیاز وزعفران وفلفل سیاه،فلفل قرمز ویک حبه سیر له شده وروغن زیتون استفاده کردم)روش سلفون بکشید وبمدت3ساعت بزاریدتو یخچال. از یخچال خارج،اگر دستگاه گریل دارید که گریل کنید اگه نداشتید داخل تابه که کمی روغن زیتون ریختید بزارید خوب سرخ بشه. لبه های 5عدد نان تست رو برش بدید و مکعبی خرد کنید .دوحبه سیر را له کنید وبا روغن زیتون مخلوط کنیدونونها رو باهاش مزه دار کنید یکم زیرو رو کنید کافیه. فر را رو دمای190 تنظیم کنید نونها رو داخل سینی فر چیده وبزارید 10 دقیقه داخل فر برشته وطلایی شن. برای سس هم 👇 1ق غ سس خردل و1ق غ سس مایونز/ و2ق غ سس ورسترشایر یا درایران ورچستر میگن بهش/1ق غ آبلیموی تازه/ 1ق غ روغن زیتون/ 2ق غ پنیر پارمسان را خوب باهم مخلوط کنید .غلظت سس تو فیلم مشخصه. قسمت های سالم وتازه کاهو رو انتخاب کنید وبشوییدوخشک کنید،با دست یا چاقو کافیه چند تکه کنید(نباید ریز خرد کنیدباید درشت باشه،3سانت).کاهو رو در ظرف سرو بریزید.نونها را روش چیده و سس وپنیر پارمسان بریزید.وسینه مرغ رو طبق تصویر مورب برش زده وروش بچینید وپودر پارمسان بریزید.برای تزیینشم میتونید چند عدد زیتون یا گوجه گیلاسی بزارید. ونوش جان کنید ولذتشو ببرید که واقعا خوردن هر تیکه ش لذت بخشه😊 نکات؛مرغ رو از حرارت که افتاد با چاقوی تیز برش بزنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_سبزي 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY