eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام 🌼 آرزو می کنم دلتون پر از محبت💖 روزتون پُر از رحمت زندگیتون پر از برکت🌺 لحظه‌هاتون پر از موفقیت و عاقبتتون ختم به خیر باشه 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با سوره عصر جهت صبوری 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه ۲ ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع ۶۰ میلی( ۱/۳ لیوان) کره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه آرد رو الک کردم ، من آرد گندم(نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط هم زدم تا جمع بشه حلوا بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 پنج شنبه جمعه از اموات فراموش نکنیم عمومی ترین راه خیرات هست علاوه بر خیرات معمول میشه هر کار خوب و مثبتی که انجام میدید نیت کنید برسه به اموات مثلا تو خیابون چند تا اجر افتاد برید به نیت امواتتون اونها رو بردارید از کف خیابون اموات به تکه استخوانی که ما بندازیم جلوی یک حیوان به خیرات ما نیاز دارن به دادشون برسیم🖤 کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🥣🥣 شیر نیم لیتر اردبرنج‌۱ق س نشاسته ذرت ۱ق س پودر کاکائو ۱ق س شکر دانه ریز ۳ق س گلاب به میزان‌لازم طرز تهیه شیر.شکر،پودرکاکائو،اردبرنج،نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌اضافه میکنیم ومیذاریم‌روی حرارت مدام‌هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته تزیین‌میکنیم و نوش جان 😋😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
موادلازم: موز يك عدد پودر ژله توت فرنگي يك عدد پودر قند سه ق غ خ گلاب دو ق غ خ خامه صبحانه يك عدد اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده. بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر هزارلا اماده رو میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنیدفر رو از بیست دقیقه قبل با درجه ۲۵۰ روشن کنید . خمیر رو نیم سانت پهن کنید اطراف خمیر رو ببرید و خمیر رو بصورت مستطیل برش بدین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردین بذارید. کناره های خمیر رو هم که بریدید داخل سینی قرار بدین. این خمیر نباید تو دمای محیط باشه اگه می بینید فرتون داغ نیست سینی خمیر رو داخل یخچال بذارید . ده دقیقه داخل فر بذارید تا خمیر لایه لایه بشه و از هم باز بشه. بعد به مدت 20 الی نیم ساعت با حرارت 175 بذارید بپزه.بعد از اینکه شیرینی پخت بذارید کامل سرد بشه. کناره های خمیر رو که برش داده بودین پودرش کنید. شیرینی رو به سه لایه تقسیم کنید و خامه کشی کنید لایه اخر که خامه کشیدید خرده های کناره خمیر رو روی خامه بپاشید و در اخر سر پودر قند و پودر پسته.دو ساعت داخل یخچال قرار بدین سپس با چاقوی تیز برش بدین. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت گوسفندی: ۱ کیلوگرم دنبه: ۱۰۰ گرم سیب زمینی: ۵ عدد پیاز: ۳ عدد سیر: ۵ حبه گوجه فرنگی: ۵ عدد لوبیاچیتی: ۱ پیمانه نخود: ۱ پیمانه آلوخورشتی: ۱۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۴ عدد فلفل، زردچوبه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم نخود و لوبیا را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.پوست گوجه ها را پس از قرار دادن داخل آب جوش و آب یخ می گیریم.پیاز و با کمی روغن مایع تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل را اضافه و تفت می دهیم.به ترتیب گوشت، دنبه، آلوها، لوبیا و نخود خیس خورده، سیر، گوجه های درشت خرد شده، ۱۰ لیوان آب و لیموهای عمانی را داخل قابلمه می ریزیم، پس از جوش آمدن، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.بعد از حدود ۴-۳ ساعت و پختن گوشت، نخود و لوبیا، سیب زمینی های پوست گرفته را اضافه می کنیم.در انتها و پس از پختن سیب زمینی ها، نمک و آب غوره را اضافه می کنیم.بعد از پخت آبگوشت، لیموهای عمانی را درمی آوریم، گوجه ها و دنبه ها را درآورده، داخل ظرف کوبیده و به آبگوشت اضافه می کنیم.برای سرو غذا، آب غذا را کامل می گیریم و بقیه مواد را با هم می کوبیم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
همسایه ها به پلیس گزارش دادن که همسایه ما هر روز که میره سر کار بچه کوچیکشون رو تو خونه تنها میذارن ،و کلی گریه میکنه دل ما کباب شده برای این بچه تروخدا یک فکری برای این بچه بکنید از دست این پدر مادر نجاتش بدید وقتی پلیس وارد منزل میشه با صحنه خیلی عجیبی مواجه میشه......😨😱😳 فیلم کامل این صحنه عجیب👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2456944671C52da400f0a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ♨️۴ عدد تخم مرغ ♨️½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ♨️۱ قاشق غذاخوری نمک ♨️۱۰۰ گرم پودر ذرت ♨️۱عدد تخم مرغ برای روی مواد ♨️ آرد ذرت ♨️ روغن برای سرخ کردن 4 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه ، یک قاشق غذاخوری نمک را درون آن اضافه کنید. آن را خوب مخلوط کنید.در یک قابلمه مقداری آب اضافه کنید و توری بذارید و مخلوط تخم مرغ را درون یک تابه ریخته و آن را با کاغذ فویل بپوشانید. آن را به مدت 30 دقیقه روی شعله کم نگه دارید.آن را به شکل انگشت برش دهید. هر انگشت را درون ۱ عدد تخم مرغ کنار گذاشته شده قلط بدید.و با ۱۰۰ گرم پودر ذرت و آرد ذرت بپوشونید و سرخش کنید میتونید با سس گوجه فرنگی سرو کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✍امام هادی علیه السلام گرسنگی بر خوشمزه بودن غذا می افزاید. 📚بحار ج۴ ص ۳۶۹ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅خواص معجون سیاه‌دانه و عسل:(دوسین) 1-از اصلی‌ترین خواص معجون سیاه دانه این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 2- برای درمان سرماخوردگی‌های پی در پی مفید است. 3-در درمان تب‌های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد. 4-ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می‌کند. 5- برای درمان سردردهایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است. 6- مالیدن این ترکیب به پوست برای درمان جوش‌های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش‌های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش‌های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد. 7-تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش و انگل‌های روده دارد. 8- نفخ معده و دل دردهای ناشی از آن را درمان می‌کند. 9- برای پیشگیری و درمان زخم معده موثر است. 10- برای بهبود بیماری‌های پوستی پیسی و لک مفید هست. 11-می‌تواند سنگ‌های کلیه و مثانه را از بین ببرد. در بیماران دچار به دفع پروتئین کاربرد دارد. 📚حکیم خیراندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
سيب زميني رو ميزارين كه آبپز بشه. در طرف ديگه پياز رو خلالي خرد كنين و تفت بدين كمي كه سبك و طلايي شد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنين و تفت بدين من از سوسيسم توش استفاده مي كنم نگيني خرد كنين و با گوشت تفت ميدين تا سرخ بشه فلفل دلمه اي نگيني خرد شده رو هم بهش اضافه كنين ترجيحا سبز باشه سيب زميني پخته و خنك شده و مكعبي خرد شده رو هم بهش اضافه كنين حالا از جعفري ريز خرد شده براي عطرش و سس تند و فلفل براي تنديش استفاده كنين. نمكم فراموش نشه. بعد از خنك شدن مواد را بپيچين و تو روغن سرخ كنين يا با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال بزنين و تو فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدين 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_سالاد 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
کنجدی 😍😍 ✅ سمبوسه کنجدی 😋 ✍ مواد لازم : دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل 🍜 طرز تهیه: مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✅ آب خوردن بعداز میوه ممنوع! ✍بعد از میوه آب ننوشید چون میوه خام است و برای هضم نیاز به صفرا دارد وقتی آب می خورید صفرای موجود در تن را از بین می برید بنابر این ابزار هضم مختل می شود و مشکلات جدی در گوارش و سلامتی در پی خواهد داشت. گرت هست گوش نصیحت شنو به آب از پی میوه مایل نشو که در تن رطوبات حاصل شود زبیماریت کار مشکل شود 📚حکیم خیراندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
🍝 ﮔﻞ ﻛﻠﻢ ﺳﻪ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻫﻮﻳﺞ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ ﺳﺎﻗﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﻱ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺩﺭﺷﺖ ﺳﻴﺮ ﻳﻚ ﺑﺘﻪ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ ﺷﺶ ﻋﺪﺩ ﮔﻮﺟﻪ ﺩﻭﻛﻴﻠﻮ ﺳﺮﻛﻪ ﻧﻤﻚ ﺍﺩﻭﻳﻪ ﺳﺒﺰﻱ ﻣﻌﻄﺮ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﻣﺮﺯﻩ ﺟﻌﻔﺮﻱ ﮔﺸﻨﻴﺰ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ ﻧﮕﻴﻨﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺭﻳﺰ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﻳﻪ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﺧﺸﻚ ﺷﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺭﺍﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭﺷﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﭘﻮﺳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺪﻩ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻦ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻴﻜﺲ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻭﻧﺼﻔﻲ ﺳﺮﻛﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ ﺳﺮﭘﺮ ﻧﻤﻚ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﺯﺩﻩ ﺑﻌﺪﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﻦ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ ﻛﻪ ﺗﻨﺪ ﺑﺸﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻴﺸﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺧﺸﻚ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺷﻴﺸﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺗﺎﺳﺮﻧﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺷﻮﻧﻮ ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﻞ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳﻦ ترشیو ﺗﺮﺟﻴﺤﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻯ کنید 🍝 😋🌈 💠ترشی لبنانی 🥣مواد لازم ؛ هویج ،شلغم ،بادمجان ،از هر کدام ۴_۳ عدد، فلفل تند بسته به ذائقه ی خودتون ( من که اصلا نگاهش هم نمی کنم ،چه برسه به اینکه استفاده کنم ) سیاه دانه وگلپر و زردچوبه از هر کدام ۱ ق م ،رب انار ۴ ق غ پر ،تربچه ۷ عدد ( اگر با بوی ترب و تربچه ،مشکل دارید می تونید حذف کنید ،من ریختم ) تمبر هندی ۱ بسته ،سرکه به میزان لازم ، سیر ۳_۲ حبه ، زیره ۱ ق م 👩‍🍳اماده سازی؛ تمام سبزیجات رو پس از شستن ، یکی دو ساعت پهن کنید تا خشک بشند ،سپس هویج و تربچه وشلغم رو با رنده ی درشت رنده کنید ،سیر رو با رنده ی ریز رنده کنید ، فلفل ها رو هم یا خرد کنید یا چرخ کنید، بادمجانها رو درشت خرد کنید وبا کمی سرکه بجوشونید ، مقداری سرکه روی تمبر هندی بریزید واز صافی عبور بدید تا هسته ها جدا بشند ،رب انار رو با سرکه مخلوط می کنیم تا رقیق تر بشه،در ظرفی همه ی سبزیجات و ادویه ها ورب انار وتمبر هندی وسرکه رو مخلوط کرده ،نمک ترشی رو بچشید ،(زیرا هم تمبر هندی نمک داره ،هم رب انار ) اگر لازم بود بریزیدوسپس در یک ظرف شیشه ای بریزید ودر یخچال یا جای خنک نگهداری کنید وپس از دو هفته قابل خوردن هستش 😋🌈 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
💠ترشی لبنانی 🥣مواد لازم ؛ هویج ،شلغم ،بادمجان ،از هر کدام ۴_۳ عدد، فلفل تند بسته به ذائقه ی خودتون ( من که اصلا نگاهش هم نمی کنم ،چه برسه به اینکه استفاده کنم ) سیاه دانه وگلپر و زردچوبه از هر کدام ۱ ق م ،رب انار ۴ ق غ پر ،تربچه ۷ عدد ( اگر با بوی ترب و تربچه ،مشکل دارید می تونید حذف کنید ،من ریختم ) تمبر هندی ۱ بسته ،سرکه به میزان لازم ، سیر ۳_۲ حبه ، زیره ۱ ق م 👩‍🍳اماده سازی؛ تمام سبزیجات رو پس از شستن ، یکی دو ساعت پهن کنید تا خشک بشند ،سپس هویج و تربچه وشلغم رو با رنده ی درشت رنده کنید ،سیر رو با رنده ی ریز رنده کنید ، فلفل ها رو هم یا خرد کنید یا چرخ کنید، بادمجانها رو درشت خرد کنید وبا کمی سرکه بجوشونید ، مقداری سرکه روی تمبر هندی بریزید واز صافی عبور بدید تا هسته ها جدا بشند ،رب انار رو با سرکه مخلوط می کنیم تا رقیق تر بشه،در ظرفی همه ی سبزیجات و ادویه ها ورب انار وتمبر هندی وسرکه رو مخلوط کرده ،نمک ترشی رو بچشید ،(زیرا هم تمبر هندی نمک داره ،هم رب انار ) اگر لازم بود بریزیدوسپس در یک ظرف شیشه ای بریزید ودر یخچال یا جای خنک نگهداری کنید وپس از دو هفته قابل خوردن هستش 😋🌈 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
(1) سوال پر تکرار چرا کیک من پف نکرده با اینکه دقیق نکته به نکته رعایت کردم😑 بچه ها حتی کوچکترین نکته و عدم رعایت آون بسیار تاثیر گذاره در نتیجه عالی پس دقت کنید👇 💎تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده 🚫حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه 💎 مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.🚫وقتی تو دستور گفته میلی لیتر میتونید همون عدد و به گرم بریزید 💎میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن 🚫دورانی در هم زدن رعایت نشده. 💎دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم ( اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه )🚫قلق فر خودتون 💎فر از قبل گرم نشده ( اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه 🚫۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید 💎مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید. این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.🚫دقت 💎 از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید. 💎 بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده 🚫کم بخرید و تازه استفاده کنید 💎 روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید🚫روغن جدا کننده داخل پیج و درست کنید و به قالب بزنید 💎 اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده. یا اینکه 🚫میزان ۲/۳ یا نصف بیشتر مواد کیک توش رعایت نشده 💎مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده ( 🚫به نظر من حداکثر زمان اماده سازی ۲۰ تا ۱۵ دقیقه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه ) 🍩ایراد های کیک 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩ایده صاف کردن خامه روی کیک 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✅چرا لبنیات برای دردهای مفصلی خوب نیست؟ ✍یکی از باورهای غلط، مصرف زیاد لبنیات برای بهبود مبتلایان به دردهای مفصلی است. در صورتی که بیشتر دردهای مفصلی از مزاج سرد و تر پدید می‌آیند و با توجه به مزاج سرد و تر لبنیات، مصرف زیاد آن در این افراد نه تنها باعث کاهش درد نمی‌گردد، بلکه موجب شدت یافتن درد مفاصل می‌گردد 🥛برای جبران کلسیم از انجیر و بادام درختی و خرما و…استفاده کنید 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
ایده تزئین کیک تصویری 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نی نی دوس داری بیا 😌 منبع عکسای گوگولی و ملوس 🤗 🤰 عکسای نااااااز مادر و فرزندی 😇 با آب قند وارد شوید😋👇 https://eitaa.com/joinchat/3738763282Cc5d04565ad اگه عاشق بچه های گردالی و هستی زود بیا 🙃👆