#ترفند
چرا روی #کیک ترک خورده⁉️
قالب بیش ازحد چرب شده،مایه کیک بیش ازاندازه مخلوط شده،
کیک بیش از حد پخته 🥧
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
❤
#حلواشکری_خونگى
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید
ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید
درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅تدابیر فصل پاییز
✍ مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پاییز، در سرما و گرما معتدل است؛ ولی در تری و خشکی همانند اعتدال بهار نیست، چون آفتاب تابستان، هوا را به گونه کامل خشک کرده است و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
در این فصل، هوا تغییر می یابد و به سردی می گراید و سبب کم شدن نیروی افراد می گردد. سردی هوا، خلط های سوخته در بدن را حبس می کند، از این رو فصل پاییز، بیماری های فراوانی نظیر مشکلات ادراری و ضعف گوارش و کندی حرکات روده ها و دردهای مفصلی پدید می آیند. باید در این فصل به بیرون راندن مواد زاید از بدن پرداخت تا در زمستان گرد هم نیایند.
با وجه به خشکی مزاج این فصل، باید از اعمال افزایش دهنده خشکی بدن، نظیر افراط در نزدیکی جنسی دوری کرد.
🍁 همچنین آب سرد، سبب ضعف حلق و تارهای صوتی و شیوع بیماری های تنفسی می شود، از این رو باید از نوشیدن آب پرهیز کرد. در مقابل، باید از عوامل مرطوب کننده بدن مانند استحمام با آب ولرم کمک گرفت.
📚سایت دکتر روازاده
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
@tebshia20
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
✅فلافل مرغ 🌯
اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر میدارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است .
✔️میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید
#فلافل_مرغ
#کتلت
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
شیرینی های کاکتوس بفرمایین😋😅
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩ایده تزئین کیک
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
✅ اهمیت شیر گاو چرایی از دیدگاه طب اسلامی
✍گاو چرایی بصورت آزاد از انواع پوشش های گیاهی تغذیه می کند وخواص شیر آن نسبت به گاوهای صنعتی به مراتب بالاتر می باشد
⚜️ پیامبر (ص) فرمودند :
بر شما باد شیر گاو، چرا که شیر گاو
از تمام گیاهان تشکیل شده است.
📚منبع: المحاسن، برقی، ج۲، ص۴۹۳
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
@tebshia20
✍ادویه های مفید برای پاییز
🔹هـل: خلط آور
🔸سـیر: آنتی بیوتیک
🔹 چـوب میخک: ضدویروس
🔹دارچین:ضدعفونی کننده
🔸زردچوبه:ضدالتهاب
🔹زنجبیل:ضدتهوع
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
@tebshia20
#تزیین _میرزاقاسمی
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سالاد کاهو هندی🍓
#گیف_آموزش_سالاد_کاهو_هندی😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_انجیر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۸۰ گرم (حدودا سه چهارم لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا نصف لیوان)
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم(۲ ق غ)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
انجیر ۳ تا ۴ عدد
کشمش ۲ تا ۳ ق غ
همه مواد به دمای محیط برسه .تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . روغن رو اضافه کردم و بعد ماست رو ریختم و یک دقیقه هم زدم .بیکینگ پودر و آرد و نشاسته درت رو هم الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم .کشمش هم با یه قاشق آرد مخلوط کردم و داخلش ریختم و خیلی کم مخلوط کردم .داخل قالب به قطر ۲۰ سانت رو کاغذ روکفش انداختم . نصف از مایه کیک ریختم ، انجیر رو نازک برش دادم و قرار دادم روش و بعد دوباره مابقی مایه کیک رو ریختم و روش هم باز چند تا لایه نازک انجیر چیدم .فر از یک ربع قبل روشن کردم داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کنین که پخته یا نه .بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کردم ، یه کم به دلخواه عسل رو با کمی اب رقیق کردم و روش زدم و یه کم خلال پسته روش ریختم
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
غیر از حلال و حرام بودن غذا طیبات و خبیثات غذا هم مهم است. خوردن آش برای انسان سالم حرام نیست ولی برای کسی که بیماری معده دارد ،طیب نیست .خوردن سس حرام نیست ولی چون چربی بالایی دارد طیب نیست . خوردن نوشابه حرام نیست ولی چون باعث پوکی استخوان میشود طیب نیست.
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#ترشی_لوبیا_سبز_با_پوره_گوجه فرنگی
مواد لازم
گوجه فرنگی بدون پوست ۷ عدد
لوبیا سبز ۷۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
فلفل سبز قلمی تند به مقدار لازم
هویج ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۱ قاشق چای خوری
سرکه ۱ پیمانه
طرز تهیه
۱- گوجه فرنگیها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
۲- در فاصلهای که مایه غلیظ می شود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازه هایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاهدانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.
۳- روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید . درب ظرف را محکم ببندید.
۴- برای گرفتن پوست گوجه فرنگی ها آنها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.
#ترشی_لوبیاسبز😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_ذرت
ذرت دون شده مکزیکی: هشتصد الی نهصد گرم
آب: به میزان لازم
نمک
شکر: دو الی سه قاشق غذاخوری
ذرت ها رو با یه چاقوی تیز و همون طور که یاد دادم دون کنید.قابلمه رو بذارید رو شعله متوسط و آب رو تا جایی اضافه کنید که روی سطح ذرت ها رو بگیره.
شکر رو به دلخواه میتونید اضافه کنید(اگه خواستین ذرت شیرین داشته باشید) نمک رو هم اضافه کنید و بذارید جوش بیاد.
کف ها رو جدا کنید.نیم ساعت بذارید بپزه.
ذرت ها رو به همراه آبش داخل شیشه ریخته و داخل قابلمه بذارید و آب رو تا نصف شیشه ذرت اضافه کنید و بذارید بیست تا سی دقیقه بجوشه.
یا حتی میتونید ذرت ها رو آبکش کنید و داخل زیپ کیپ ریخته و بذارید داخل فریزر و اینطوری استفاده کنید.
من که هر دو موردش رو درست میکنم و دارم.
.
⛰نکته: بچه ها خیلی ها میگن این کنسروها رو تا یکسال هم میشه نگه داشت اما به نظر من تا همین یک ماه و نهایت تا سه ماه نگه دارین.
⛰نکته: این ذرت برای همه چی استفاده میشه داخل سوپ،ذرت مکزیکی،تزئین و...
⛰نکته: اگه ذرت شیرین دوست ندارین شکر نریزید اما وقتی اون شکر رو میریزین میشه مثل بیرونی ها
⛰نکته: میتونید اول ذرت ها رو بپزید و بعد دون دون کنید
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
#پدر_مادر_بیفکر
همسایه ها به پلیس گزارش دادن که همسایه ما هر روز که میره سر کار بچه کوچیکشون رو تو خونه تنها میذارن ،و کلی گریه میکنه دل ما کباب شده برای این بچه تروخدا یک فکری برای این بچه بکنید از دست این پدر مادر نجاتش بدید وقتی پلیس وارد منزل میشه با صحنه خیلی عجیبی مواجه میشه......😨😱😳
فیلم کامل این صحنه عجیب👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2456944671C52da400f0a
#ترشی_آجیلی
طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
مواد لازم :
بادام هندی 200 گرم
بادام 200 گرم
گردو 200 گرم
پسته 200 گرم
برگه زردآلو 250 گرم
آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر)
سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر)
چوب دارچين چند تكه كوچك
هل يك و نيم قاشق چايخوری
طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آنها را جدا كنيد.
آنها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگهها را 1 شب با آبجوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس آنها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويهها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.
نكته :
1 - تمام آجيلها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
#ترشی_اجیلی 😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما 👇
@farzandbano
@khandehpak
@menoeslami
@BaSELEBRTY
#کتلت گوشت و سبزیجات 😋
سیب زمینی سه عدد پخته شده
و یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شده
200 گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شده
یک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید)
پودر سوخاری دو قاشق غ
سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری )
سیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید.پیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید.این کتلت برای افطار گزینه مناسبیه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_لاکتیکی
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
آشپزی ونکات اسلامی
#پنیر_لاکتیکی 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد ک
#پنیر_لاکتیکی
مواد لازم
شیر 3 کیلو
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری پر
ماست تازه 350 گرم
به ازای هر 5 کیلو شیر حدود 650 تا 700 گرم ماست تازه لازم است
اگر از شیر محلی استفاده میکنین حتمأ 20 دقیقه شیر رو بجوشونین
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
#ترشی_فلفل
3روز فلفلها راداخل آب نمک ریخته تا تلخی وتندی گرفته شود.هرروز آب را عوض میکنیم. سپس برای10دقیقه میجوشونیم وآبکش کرده.تو افتاب میزاریم ابش بره.بهمراه سرکه داخل بطری میریزیم😍
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
ایده سرو هندوانه🍉
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
#کتلت
گوشت چرخکرده
سیب زمینی خام رنده شده گوجه دو عددرنده شده،پیازیکعددرنده شده،ادویه کاری وزردچوبه ونمک،آرد4ق غ
آب سیب زمینی روحتمابگیریدوبابقیه موادمخلوط کنیدوسرخ کنیدبخاطرگوجه رنگ کتلت خوشرنگتره
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
موقع دم کردن برنج
درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
🍓تزیین توت فرنگی به شکل گل🍓
مراحل کار، در عکس👆
پس شما هم دست به کار بشید و همه رو با هنرنمایی زیباتون شگفت زده کنید🌹
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه از بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
کانالهای ما را دنبال کنید👇
@farzandbano چت بارداری
@khandehpak طنز حلال
@menoeslami آشپزی اسلامی
@BaSELEBRTY اخبار بازیگران
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است
اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله
طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨
شنبه : به نیت حضرت رسول (ص)
یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س)
دوشنبه : امام حسن و امام حسین (ع)
سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق
چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
پنج شنبه : امام حسن عسگری
جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami