eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
23.9هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
23.6هزار ویدیو
72 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگ کلم: ۶۰۰ گرم برنج: ۴ پیمانه گوشت چرخکرده: ۳۵۰ گرم سیب زمینی: ۳ عدد پیاز: ۱ عدد رب گوجه فرنگی: ۵-۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری زعفران: ۱ قاشق چایخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه پلویی و زیره: به مقدار لازم ابتدا برگ کلم را ریز کرده و همراه با سرکه و یک لیوان آب روی شعله متوسط بپزید، بطوریکه کلم ها آب نداشته باشد.پیاز رو نگینی ریز کرده همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن، گوشت را اضافه کنید، صبر کنید تا کامل تفت خورده و سرخ بشه، رب گوجه را وسط مواد ریخته و تفت بدهید تا رنگ رب گوجه بهتر نشون داده بشه، بعد از تفت با مواد مخلوط کنید، ادویه ها و نمک را اضافه کرده و هم بزنید در انتها کلم پخته شده و زعفران دم کرده را اضافه کنید، تا به روغن افتادن، مواد روی شعله باشه.برنج و دانه شمارتر آبکش کنید.کمی روغن کف قابلمه ریخته، سیب زمینی های حلقه ای ریز شده را بعنوان ته دیگ استفاده کنید، نصف برنج آبکش و توی قابلمه بریزید، همه مخلوط گوشت و کلم را ریخته و بقیه برنج را اضافه کنید، غذا را با یک لیوان آب و روغن برای ۱.۵-۱ ساعت دم کنید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 غیر از حلال و حرام بودن غذا طیبات و خبیثات غذا هم مهم است. خوردن آش برای انسان سالم حرام نیست ولی برای کسی که بیماری معده دارد ،طیب نیست .خوردن سس حرام نیست ولی چون چربی بالایی دارد طیب نیست . خوردن نوشابه حرام نیست ولی چون باعث پوکی استخوان میشود طیب نیست. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
Hamid AlimiAlimi-Shab29Safar1398[04].mp3
زمان: حجم: 5.68M
🎧 🎵 یادمه بچگیام موقع مریضیام 🏴 شب ۲۹ صفر ۱۳۹۸ 🗓 شهادت 🎤 کربلایی 🔰🔰🔰🔰🔰 @khandehpak
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 آشپزی همراه با شاد کردن اموات ❤❤❤❤❤ آشپزی به سبک اسلامی همراه با وضو گرفتن و تکرار بعضی از آیات و به نام بعضی از امامان معصوم خوب و عالی است. اما نکته طلایی وجود دارد. به قول آقای قرائتی مواظب باشیم سرمان کلاه نرود. در واقع این نکته را می خواهم بگویم که نیت نذری کردن فقط برای چند امام که روز مخصوص آن امام عزیز است. خوب وعالی است. اما کافی نیست . با توجه به تجربیاتی که به دست آورده ایم و از بزرگان شنیده ایم بهتر است. هنگام نذر کردن غذاابتدا نام مادرمان حضرت زهرا (س) وسپس کل ۱۲ امام و ۱۲۴ هزار پیامبر و مومنین مومنات از ابتدای خلقت تا انتهای خلقت اجداد نیاکان و تمام شهدا از ابتدای خلقت تا انتهای خلقت شهدای گمنام و رجعت کنندگان و صالحین و مخلصین وصدیقین وتمام اموات دنیا . بجز دشمنان خداودشمنان اهل بیت. واز زبان آقای شجاعی شنیدم . ارواح اجنه مومنه واز قدیمی ها شنیدم برای بد وارث ها وبی وارث ها و کسانی که دین گردن ما وهمسرمان وپدرومادر مان دارند . رانام ببریم تا اینگونه نذر ما برای همه باشد .و چنین نذری قیمت پیدا می کند . وقتی تمام شهدا را از ابتدای خلقت تا انتهای خلقت نام می بریم در واقع اولین شهید راه زکات هابیل می‌باشد .و آخرین را خدامی داند. وقتی تمام اموات دنیا را نام می بریم شامل تمام انسانها و ادیان می شود .وقتی می گوییم برای رفع بلا از همه موجودات عالم به قول آقای قرائتی شامل درخت ها ونهنگ تو دریا هم می شود . وقتی می گوییم کسانی دینی گردن ما دارند . شامل کسانی می شود. که ما خودمان هم خبر از حق شون نداریم مثال وقتی بدون غرض ماشین جایی پارک می کنیم باعث ترافیک می شویم وقت کسانی که دراثر ترافیک گرفتیم ویازمانی که بوق ماشین به صدا در بیاوریم بدون توجه وباعث ترس برای یک کودک ویا مادر باردار شویم ویا با تند رفتن باعث ترس عابر پیاده شویم ویا بدون اینکه خودمان متوجه شویم نانی بیشتر از پولمان از نانوا بگیریم وتوی شمارش نان اشتباه کنیم وآن نان بدون اینکه بدانیم به منزل ببریم عزیزانمان میل کنند بگذاریم خوبی و خیر برای همه باشد . همه این خوبی ها رااز طرف خدا بعدازطرف امام زمان برای همه بفرستیم این نیت ها رابرای هرنوع صدقه ای انجام دهید ازصبح که از خواب بلند می شوید . نیت کنید. هر کار خوب و خیری که درطول روز انجام می دهید ثوابش برای همه اولیا,, وبرسد به همه کسانی نام بردیم از خداوند می خواهم تا کارهای ما همه برای خودش باشد و خالصانه باشد حتی اگر خالص باشد وبدرگاه حق پذیرفته شود .ممکن بایک گناه از نامه عمل ما محو شود . ولی زمانی که بسپارید به دست باکفایت آقا امام زمان واهل بیت حفظ می شود .ودر کائنات باقی می ماند. 💎💎💎💎💎 کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نکته کوتاه و خواندنی از حکیم خیراندیش👌 ✍غذاهای سرد موجب پوکی استخوان می شوند لذا می توان به جای مصرف زیاد لبنیات کلسیم بدن را با خوردن انجیر، سنجد و بادام درختی تامین کرد. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
❤ گوشت 250 گرم پیاز.1عدد قارچ.150 گرم رب.2قاشق فلفل دلمه ای.1عدد مواد خمیر: آرد.حدودا 4پیمانه روغن مایع.نصفه پیمانه تخم مرغ.1عدد خمیر مایه.1قاشق غذاخوری شکر.1قاشق مربا خوری نمک کمی آب گرم نصفه پیمانه . طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🔴 انار و خستگی ✍با توجه به تاکید منابع طب ایرانی و اسلامی به توانمندی انار در باز کردن عروق و تعدیل مزاج، مطالعات جدید نیز نشان داده که مصرف آب انار در بهبود جریان خون و کاهش میزان خستگی، ناشی از فعالیت‌های بدنی و همینطور سوختگی خون ناشی خوردن ادویه‌جات تند و شور نقش بسیار مؤثری دارد. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم پیاز خرد شده : 2 عدد نخود نیم پیمانه : 90 گرم لوبیا سفید : نیم پیمانه ( 90 گرم ) لوبیا چیتی : نیم پیمانه ( 90 گرم ) بلغور گندم : 1 پیمانه ( 165 گرم ) برنج : نیم پیمانه ( 80 گرم ) ماش : نیم پیمانه ( 90 گرم ) عدس : نیم پیمانه ( 75 گرم ) فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم دارچین : یک قاشق چای خوری جوز هندی : نیم قاشق چای خوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری دستور پخت آش شله مشهدی حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید.برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد؛ پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید؛پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد)؛زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با قیمه تزیین و سرو کنید. نکات مهم در درست کردن شله مشهدی 1. قابلمه آش باید کاملاً بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند. 2. با توجه به متفاوت بودنِ زمانِ پختِ مواد آش، دقت لازم را در ترتیب افزودن مواد به آش انجام دهید. 3. در تمام مدت زمان پختِ شله، هم زدن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است، به خصوص بعد از زمان اضافه کردن بلغور، زیرا خیلی سریع ته می گیرد. 4. در تهیه آش شله مشهدی، هر چه مقدار گوشت (ریش ریش شده) بیشتر باشدو بیشتر هم بخورد، شله، خوشمزه تر و کش دارتر می شود. 5. توجه داشته باشید که در هنگام پخت، اگر شله احتیاج به آب اضافی داشت، حتماً آب جوشیده به آن اضافه کنید. 6. شله مشهدی را می توانید به همراه شکر یا نمک سرو کنید. 7-می توانید در تهیه شله از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، توجه داشته باشید حتماً باید آن را جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند. 8- هنگام سرو شله میتوانید مقداری خورشت قیمه را روی آن تزیین کنید که بسیار خوشمزه تر خواهد شد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
ع یک عروس و داماد تهرانی که تازه عروسی میکنند تصمیم میگیرند بنا به اصرار آقا داماد بیایند مشهد عروس خانم با این شرط حاضر میشه که تا اینکه روز آخر شد واز هتل خارج شدند آقا داماد سلامی به آقا داد که عروس خانم هم دستشو از ماشین بیرون آورد به تمسخر گفت:،خیلی مشهد خوش گذشت؛بای بای،توی راه عروس خانم خوابش برد، از خواب پرید و مدام میگفت برگردیم مشهد😭 داماد هرچی اصرار کرد که چرا؟ عروس میگفت : چون....😭😭😭👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9