هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
#خورشت_قیمه نثار #غذای_سنتی و بومی شهر قزوین که بسیار پر طرفداره و در مهمونی های رسمی هم استفاده میشه
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#تهدیگ_کنجدومغزتخمه
مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان وکنجد را روی آن بپاشید وبرنج را روی آن بریزید.این ته دیگ را در حرارت کم آماده کنید تا نسوزد
🍔🍟...🍭...🍟🍔
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد
#نکته_مهم
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بشقاب دونفرهی مرغ و سبزیجات😋
مواد لازم🔻
برنج کته
۲ عدد سینهی مرغ
نمک و فلفل سیاه
۱ عدد پیاز متوسط خلالی
۳ عدد فلفلدلمهای در رنگهای مختلف (از هر کدوم نصفش رو خرد کن)
۲۰۰ گرم قارچ خردشده
۱ عدد گوجهفرنگی نگینی خردشده
۳ حبه سیر ریز رندهشده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری برگ آویشن پودردشده
۱/۲ لیوان آب مرغ(اگه نداشتی، عصارهی مرغ رو با آب جوش ترکیب کن و بریز)
برای سس🔻
۴ عدد گوجهفرنگی ریز رندهشده، نوک قاشق چایخوری نمک، نوک قاشق چایخوری فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری ریحون خردشده.
👇ادامه👇
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامهی بشقاب مرغ و سبزیجات😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی با رب گوجه😋
پست بعدی👇
اگر تا حالا قورمه سبزی رو بدون رب امتحان کردید حتما سری بعدی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، به احتمال زیاد میپسندید 👌🏼
مواد لازم🔻
سبزی خورشتی: 200 گرم
گوشت خورشتی: 200 گرم
لوبیا قرمز: 150 گرم
لیموعمانی: 3 عدد
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: 1 قاشق مرباخوری
⚠️نکته: لوبیا ها رو از شب قبل باید بخیسونید
لیمو عمانی ها رو هم چند سوراخ روش ایجاد کنید.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر پیاز خانگی
پست بعدی👇
#پودر_پیاز_خونگی
پودر پیاز یکی از ادویه هایی هست که در تهیه انواع غذا مثل انواع سوپ و پلوهای مخلوط و انواع سس هاو در تهیه آرد سوخاری و مزه دار کردن گوشت و ... می تونید استفاده کنید .
بهترین پیاز برای خشک کردن پیاز سفید هست و اگر نبود پیاز زرد . پیاز بنفش مناسب نیست .
پیاز خیلی سریع میکروب محیط رو جذب می کنه ، پس روش خشک کردن در محیط باز و جلوی آفتاب گزینه خوبی نیستش .
داخل فر یکی از گزینه های خوبی هست که بخوایم خشک کنیم .
پیاز ها رو پوستش رو گرفتم و شستم و حالت حلقه ای خرد کردم .یا حلقه ای ویا خلالی خرد بشه . ضخامت خیلی زیاد نباشه و کلفت نباشه و الا دیر خشک میشه . خیلی هم نازک نباشه و الا به سینی می چسبه .
داخل یک دستمال تمیز پیاز ها رو ریختم که کمی آب پیاز ها گرفته بشه . و بعد داخل سینی فر ریختم .
فر رو روشن کردم .درجه رو کمترین حرارت فر قرار دادم و داخل فر سینی رو گذاشتم .
هر نیم ساعت پیاز ها رو زیر و رو کردم . بعد که همه خوب خشک شد داخل آسیاب ریختم و پودر کردم .
هر چه قدر دمای فر پایین تر باشه و مدت خشک شدن بیشتر باشه ، پودر پیاز روشن تر میشه
👈حتما بعد از اینکه خشک شد بلافاصله پودر بشه و الا رطوبت محیط رو می گیره و خوب پودر نمیشه .
👈بعد از اینکه پیاز ها خوب پودر شد داخل ظرف درب بسته ریختم و توی یخچال قرار دادم .محیط خنک و تاریک باشه .
روش دیگه برای خشک کردن ماکروفر هست
بعد از اینکه پیاز ها خرد شد و روی دستمال آب پیاز گرفته شد داخل ماکروفر 5 تا 6 دقیقه بمونه به این روش کاملا خشک نمیشه و نیاز هست که داخل تابه دوباره ریخته بشه و با حرارت خیلی کم و دائم هم زده بشه تا کاملا خشک بشه و یا حتی میشه روی شوفاژ هم گذاشت .
هر یک عدد پیاز متوسط حدودا یک ق غ پودر پیاز به شما میده .
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
🔴 درمان کم خونی
✍در درمان کم خونی که امروزه معضل بسیاری از افراد است و در تمامی سنین دیده می شود میتوان از خونسازهای زیر استفاده کرد:
🔸سویق گندم
🔹انجیر
🔸برگ چغندر
🔹سویق سنجد
🔸سه شیره انگور خرما توت
🔹باقلای زرد رسیده
🔸سبزی تره نعنا جعفری
🔹شکر سرخ
🔸فالوده سیب
🔹دمنوش به
🔸برگه زردآلو + آلو (در افراد با مزاج گرم)
🔹۲۱ مویز ناشتا
🔸کشمش بادام
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
@tebshia20
#کوکی_خانگی 🍪 😋
▫️آرد یک و نیم لیوان
▫️پودر قند نصف لیوان
▫️روغن جامد یک سوم لیوان
▫️روغن مایع ۳ ق س
▫️شیر ۴ ق س
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️وانیل نصف ق چ
▫️بکینگ پودر یک چهارم ق چ
▫️پودر کاکائو یک ق س
▫️کشمش نصف لیوان
▫️گردو خرد شده یک لیوان
🔸روغن جامد و پودر قند رو ۵ دقیقه با همزن زده تا پوک و سفید بشه ،بعد روغن مایع رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم+ تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کرده (به اینصورت که یکیشو اضافه کرده یک دقیقه میزنیم بعد دومی رو اضافه کرده و باز یک دقیقه هم میزنیم) در مرحله بعدی شیر و وانیل رو اضافه کرده یه چند دور همزده و همزن رو کنار میزاریم
آرد+بکینگ پودر+پودرکاکائو رو که قبلا دو بار الک کرده بودیم رو به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی مواد رو مخلوط کرده و یکدست میکنیم در آخر گردو و کشمش رو اضافه کرده و فولد میکنیم بعد با قیف یا قاشق با فاصله از هم داخل سینی فر گذاشته و تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا کوکیها پخته و آماده بشه
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فوت بازیگر محبوب ⚫️
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
انتشار فیلم عروسی مجری محبوب ژیلا صادقی
ماجرای تذکر رهبر انقلاب به سید جواد هاشمی بهخاطر یک نقش کوتاه منفی
#مجری برنامه کودک #غسال_کودکان در بهشت زهرا
#کوکی_یلدایی
مواد لازم
▫️آرد 175گرم
▫️پودر قند60گرم
▫️زرده دو عدد
▫️کره 100گرم میتونید 50گرمش رو کره مارگارین ▫️ویا روغن جامد استفاده کنید.
▫️وانیل کمی
▫️در صورت تمایل پودر کاکائو یا نسکافه یا رنده پوست پرتقال
🔴طرز تهیه🔻🍪
🔸ابتدا کره همدمای محیط رو با پودر شکر بزنید تا کرم وسبک بشه.
بعد زرده ها ووانیل رو اضافه کنید وتا حد یکدست شدن بزنید وبازم با همزن بزنید.
من داخل شیرینی هام یک قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال اضافه کردم ودر این مرحله به موادم اضافه کردم.
اگر خواستید پودر کاکائو اضافه کنید به همون مقدار از آرد کم کنید .
🔸در آخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودر آخر کمی ورز بدید البته زیاد نه چون به روغن میفته.
بعد داخل کیسه فریزر نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعدازاستراحت خمیر رو بین کاغذ روغنی باز کنید وقالب بزنید با هر قالبی که دوس داریدودر سینی فر که داخلش کاغذ روغنی پهن کردید بزارید ودر فر 180 درجه به مدت تقریبی 20تا30دقیقه بپزید.
بعداز پخت بزارید کامل سرد بشه.
من روی کوکیهای شکلاتی رو با شکلات سفید آب شده وکوکی های ساده رو با شکلات تلخ تزیین کردم وروی اونها رو با خلال پسته وانار تزیین کردم تا بیشتر رنگ وبوی یلدایی داشته باشه.
#یلدا
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
مادربزرگهای ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#خورشت_ماست
گوشت گردن 300 گرم
ماست چکیده شیرین 2کیلوگرم
پودر قند 1پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پیاز 1عدد
.
اول گوشت گردن رو با پیاز میزاریم بپزه،باید بقدری بپزه که له له بشه،و وقتی که پخت یکم نمک بهش میزنیم.گوشت پخته شده رو انقد باید بکوبیم که کش دار بشه،سپس ماستی که از شب قبل کیسه انداختیم و کاااملا آبش کشیده شده رو با زعفران قاطی میکنیم(زعفران رو میتونین غلیظ دم کنین،اما همونجور سابیده شده به ماست بزنین هم رنگ خوبی میده)و به گوشتمون اضافه میکنیم و درهمین حین پودر قند رو اضافه میکنیم و باز میکوبیم که خوبه خوب مواد باهم قاطی بشن و بهم مزه بدن(پودر قند رو خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بزنین چون ذائقه ای هستش)و در آخر کمی گردو خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یه شب تاصبح میزاریم تو یخچال تا جابیفته و بعدش دیگه نوش جان😍
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#رِوانی_پرتغالی
مواد
برای شربت
3 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
ربع لیمو
برای کیک
4 تخم مرغ
1لیوان شکر
1استکان روغن مایع
1لیوان آرد
1لیوان ارد سمولینا
1لیوان ماست
1 بسته وانیل
1 بسته پودر بیکینگ
1عدد پوست پرتقال
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه فشرده شده
اندازه گیری پیرکس 28 * 28 مربع
مواد شربت را باهم مخلوط کنیدو روی حرارت زیاد قرار دهیم تا شروع به جوش کند و سپس 5 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود.
برای کیک ، تخم مرغ وشکر را بزنید تا رنگ ان بخوبی سفید شود. سپسمابقی مواد را، روغن، آرد، ماست سمولینا،رنده ی پوست پرتقال، پودر وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. در قالب چرب میریزیم وبمدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزیم. بگذارید 5 دقیقه بعد از پختن استراحت کند. و آب پرتقال را به آن اضافه کنیم. سپس بگذارید خنک شود. سپس کیک خنک شده را با شربت خنک شده آغشته کنیم. بگذارید 2-3 ساعت استراحت کند. با پسته و نارگیل تزئین کنیم.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_خونه_آشپزی_با_وضو😇😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#بیسکویت_شکلاتی_اناری 🍫
🔸مواد لازم🔻🍪
▫️بیسکویت ساقه طلایی
▫️شکلات تختهای
▫️تارت کاسهای یا سبدی شکل
▫️دانه انار و خلال پسته
🔸اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم
وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه
حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم
🔸بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم
بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره
#یلدا
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_خونه_آشپزی_با_وضو😇😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#سالادپاییزی
#سالادانار
سینه مرغ: دو عدد بدون استخوان، پوست.
اسفناج: چهار پیمانه، خام
انار: نصف پیمانه، دانه شده
سیب: یک عدد
سرکه بالزامیک: یک ق
عسل: یک ق چ
روغن زیتون: دو ق
مغز گردو: دو ق. تفت داده شده.
پنیر صبحانه: دو ق
نمک و فلفل: دلخواه
طرز تهیه: سینه مرغ را با ادویه کم و لیمو و پیاز و کمی روغن زیتون یک ساعت استراحت بدید بعد داخل تابه بدون روغن گریل کنید. برگه اسفناج ها اگه بزرگ هستن نصف کنید. سیب را برش چیپسی بزنید و پنیر را مکعبی خرد کنید و در کنار مرغ همه مواد را اضافه و سس (سرکه+عسل+روغن زیتون) را اضافه کنید.
نکته: گیاهخواران عزیز مرغو حذف کنین یه غذای کامل و خوشمزه تجربه میکنین.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#کمپوت_سیب_خونگی
سیب ۱ کیلو
شکر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان دسته دار فرانسه
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری ( در صورت دلخواه )
اول آب و شکر اندازه میکنیم تو یه قابلمه میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و چند دقیقه بجوشه زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم تو این فاصله سیب ها رو پوست کنده هسته هاش رو در میاریم به شربت داخل قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم میزاریم سیب ها پخته و نرم بشن بعد از خنک شدن داخل شیشه یا ظرف بریزید بزارید یخچال تا کاملا خنک بشه و نوش جان کنید
نکته : وقتی کمپوت داره میجوشه میتونید اندازه شکرش رو تست کنید اگه کم بود میتونید شکر کمی اضافه کنید اگه احساس کردید شیرینه یه کم آب اضافه کنید
برای یک کیلو سیب دو لیوان آب در نظر بگیرید اگه با آب بیشتر میپسندین کمی بیشتر آب بریزید
برای پختن و نرم شدن سیب ها بستگی به نوع سیب داره بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا سیب ها نرم بشن بازم با چنگال تست کنید یه وقت نزارید زیاد بجوشه چون سیب حالت خودش رو از دست میده زیاد بمونه حرارت.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#فوت_و_فن_پخت_قرمه_سبزي
راز و رمز و فوت و فن کوزه گری خورش های خوشمزه و خورش قرمه سبزی معمولا در استفاده از پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ فراوان و ریختن آب کم و جا انداختن خورش است .
هیچ وقت به جای لیمو امانی از آبلیمو استفاده نکنید چون خورش شما بیش از حد ترش می شود.
اگر از تره بیش از اندازه استفاده كنید طعم خورش تند میشود.
اگر از شنبلیله اضافی استفاده شود، طعم خورش تلخ خواهد شد.
در صورت تمایل به جای لوبیاقرمز از لوبیاچیتی برای لعاب بیشتر خورش میتوانید استفاده كنید.
در صورت تمایل میتوانید از مقدار كمی گشنیز یا اسفناج برای لعاب بیشتر خورش استفاده كنید.
باتوجه به اینكه گوشت غذا و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ میشوند، بهتر است در صورت امكان از مقدار كمی روغن استفاده كنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود.
بهتر است لوبیای قورمهسبزی را از شب قبل خیس كنید و قبل از اضافه كردن به خورش 20دقیقه آن را در آب جوشانده و سپس به خورش اضافه كنید. اگر معده حساسی دارید و نفخ میكنید، از لوبیای چشم بلبلی استفاده كنید.
مدت زمان سرخ كردن سبزی قورمهسبزی روی شعله متوسط حدود 15 دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. برای استفاده كمتر از روغن از تابه نچسب استفاده كنید و در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین میآورد و روغن بیشتری جذب سبزی میشود.
اگر سبزی سرخ كرده برای سلامتتان مناسب نیست، 2راه پیشرو دارید یا از روش طبخی كه در بعضی مناطق آذربایجان استفاده میشود استفاده كنید، یعنی شنبلیله را حذف كرده و سبزی را بدون سرخ كردن به خورش اضافه كنید، یا نیمی از سبزی را سرخ كرده و با نیم دیگر مخلوط كرده و در غذا بریزید.
از علائم یك خورش جاافتاده روغنی است كه روی خورش میایستد، اگر هنگام سرو غذا، همه مواد پخته، اما خوب جا نیفتاده بود یا به اصطلاح آب و دان سوا بود، 10دقیقه قبل از كشیدن خورش، 4-3 قالب كوچك یخ به خورش اضافه كنید. این كار تمام روغن خورش را جذب كرده و روی آن میآورد و درنتیجه غذا كاملا جا افتاده به نظر میرسد.
برای تهیه یك قورمهسبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار میگذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعمها با هم مخلوط شوند.
اگر مشكل چربی و فشارخون ندارید، برای تهیه قورمهسبزی، گوشت سردست انتخاب كرده و همراه آن دنبالچه گوسفن دی، تكهای دنده و قلم اضافه كنید تا طعم خورش بهتر و لذیذتر شود. در این صورت مقدار روغن غذا را در صورت امكان كم كنید.
_______________________
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مسقطی_انار 😋
🔸دولیوان آب انار رو با یک لیوان نشاسته گل(دون دون ها)مخلوط می کنیم و بهم میزنیم تا نشاسته حل شده وصاف شود میتونید از صافی رد کنید یک لیوان شکر رو اضافه می کنیم و بعد مخلوط رو داخل قابلمه نچسب یا چدنی ریخته و روی حرارت ملایم مرتب و بدون وقفه بهم میزنیم این مرحله حوصله وصبر میخواد حدود سه ربع تا یک ساعت زمان لازم داریم تا نشاسته کاملا پخته بشه و از خامی دربیاد پس حوصله کنید تا مسقطی خوب وخوشمزه ای داشته باشید
🔸بعد از این زمان که مسقطی به غلظت برسید نوک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق مرباخوری کره افزوده و ازروی حرارت برمیداریم و مقداری خلال پسته و بادوم مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده داخلش می ریزیم و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_برای_شب_یلدا
کاپ کیک به شکل سیب
#یلدا
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مویز
عزیزان مویز هم با تیزاب وهم بدون تیزاب درست میشه. با تیزاب یکهفته ای خشک میشه بدون تیزاب چند هفته بیشتر طول میکشه .تیزاب نوعی پودره همراه با روغنش عطاریا دارن ومغازه های که وسایل کشاورزی از جمله تخم انواع سبزی و....اونا هم دارن
برای تهیه مویز از انگور شاهانی ویا از انگور سیاه استفاده میکنن.
انگور رو با خوشه حدود ده ثانیه الی ۱۵ ثانیه داخل تیزاب بزارید و خارج کنید بیشتر نزارید بمونه.
تو آبکش بزارید تا آبش کاملا جمع بشه سپس خوشه ها رو به نخ آویزان بکشید وبه طناب آویزان کنید طناب ندارید با خوشه بزارید رو آبکش ویا پارچه وجلو آفتاب بزارید.
انگورها بعد از چهار ویا پنج روز چروکیده میشن بعد از یکهفته خشک میشن از خوشه جدا کنید ودم گیری کنید وبا آب سرد خوب بشورید ودوباره بریزید تو آبش ویا رو پارچه تمیز پهن کنید دوباره بزارید جلو آفتاب تا خشک بشن سپس بسته بندی کنید ویا تو کیسه نخی بریزید جای خنک دارید و یا داخل یخچال ویا فریزیر بزارید.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است
اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله
طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨
شنبه : به نیت حضرت رسول (ص)
یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س)
دوشنبه : امام حسن و امام حسین (ع)
سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق
چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
پنج شنبه : امام حسن عسگری
جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
.
#آش_رشته:
ابتدا چهارتاپنج عدد پیازدرشت وخرد کرده ودرروغن سرخ میکنیم وبعد ازسرخ شدن یک قاشق پر زردچوبه ویک قاشق سرخالی پودرنعنا،نمک وفلفل اضافه میکنیم کمی که تفت خورد اب اضافه میکنیم جوش که اومد یک کیلوسبزی اش شسته وخرد شده اضافه میشه وبعدازنیم پزشدن سبزی یک لیوان لوبیاچیتی ونصف لیوان نخود که ازشب قبل خیس خورده وچندبارابش عوض شده وسپس پخته شده به اش اضافه میکنیم ویک لیوان هم عدس پخته شده اضافه میشه ودراخرهم حدود ۷۰۰گرم رشته اش،ومیزاریم تااش جابیفته.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگها ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#خورشت_لوبیا_سبز
قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جابیفته.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهای ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami