فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی شکلات داغ
#هات_چاکلت
مواد لازم:
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری
چیپس شکلات ۵۰ گرم
چوب دارچین 3_2 تکه
عسل ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲ لیوان
خامه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت میکنیم.
2. شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم و دارچین را به آن اضافه میکنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد.
3. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکلات آب شود سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکلات داغ به غلظت دلخواه تان برسد.
4. چوب دارچین را از مواد جدا کنید.هات چاکلت را داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید.
سایر نکات:
1. در صورت تمایل از شیر یا عسل بیشتری استفاده کنید.
2. میتوانید 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه یا پودر نسکافه هم به هات چاکلت اضافه کنید.
3. در صورت تمایل به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کنید ولی استفاده از شکلات، هات
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بیاییم غذاهای سالم سنتی و قدیمی مفید اجدامان را جایگزین غذاهای فست فودی و بی ارزش و مضر کنیم.
#خانومم_قبل_آشپزی_وضو_میگیری؟😉
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
موز بزرگ 1 عدد
سایر:
بیسکویت کاکائویی 1 بسته
انار
پسته خرد شده (اختیاری)
.
طرز تهیه:
همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه. موز خرد شده را اضافه کنید.
یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید.
نوشجان 😍
#دسر #دسر_شکلاتی #پودینگ
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#کیک_قاشقی 🥯 😋
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی با فر و #بدون_فر
قسمت اول
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک لیوان +۲ ق غ ۲۱۰گرم
وانیل نصف ق م
ماست کمی کمتر از نصف لیوان/۱۰۰ گرم
گلاب نصف لیوان /۱۰۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان /۱۰۰ گرم
ارد دو لیوان /۳۰۰ گرم
بکین پودر ۲ ق م
نمک میوه ۱/۲ق م (جایگزینش جوش شیرین)
پودر هل ۱/۴ ق م
عسل یا شربت بار ۲ ق غ
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#بهترین_روش_برای_خرد_کردن_پیاز
🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#صبحانه_شیک_ومتفاوت
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ لیوان (۲۰۰ گرم)
روغن ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳ لیوان سرخالی (حدود ۴۰۰ گرم)
🥞 دستور پخت:
تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک رو توی یه ظرف خوب مخلوط میکنیم. آرد رو به تدریج اضافه میکنیم. خمیر رو ورز میدیم. ۲۰ دقیقه میپوشونیم و استراحت میدیم. مقداری آرد میپاشیم. خمیر رو روی اون به ضخامت ۱ سانتی متر پهن میکنیم. به هر شکلی که دوست داریم با قالب یا چاقو جدا میکنیم و بعد هم خمیرو در روغن داغ سرخ میکنیم.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#کیک_گلابی 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️شکر ۱ لیوان
▫️آرد ۲ لیوان
▫️بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
▫️کره آب شده ۵۰ گرم
▫️ماست خامه ای۳/۴ لیوان
▫️روغن مایع نصف لیوان
▫️وانیل ۱ قاشق چایخوری
▫️دارچین و گلابی
🔸اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن
بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم .
گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید ، البته به مدت کوتاه که له نشن.
اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره.
مایه #کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین ، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_انار
پیاز کوچک 1 عدد
انار دون شده 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
کره یا روغن
نمک و فلفل
پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید
انار رو اضافه کنید و روی شعله کمی تفت بدید مراقب باشید له نشن و آب نندازن
تخم مرغ ها و ادویه رو اضافه کنید .
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#تزیین_کوکو
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
#تزیین_غذا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#گاهی_سر_دیگ_روضه_مختصر_بخوان_تا_دلت_بشکند ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید
✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#مربای_سیب 🍎 😋
سیب یککیلو
شکر ۷۵۰گرم
گلاب نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
آبلیمو یک ق غ
سه عدد هل
🔸سیب رو پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید. در یک ظرف مناسب سیب و شکر رو لایه لایه قرار بدید. نصف پیمانه آب اضافه کنید و بذارید روی حرارت. به جوش که اومد گلاب، آبلیمو و هل رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید. اجازه بدید تا قوام بیاد. تقریبا ۵۰ دقیقه طول میکشه. مراقب باشید تا سیب ها با پخت زیاد له نشن
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»
#خانومی_غذای_نذری_تزریق_عشق_ائمه
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami