eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ✅ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خانگی . خیلی ها میگفتند چرا درست میکنیم نرم میشه من این چیپس حدود دوساعت بعد درست کردن عکس گرفتم گفته بودید سیب زمینی های بزرگ بهتره یا کوچیک بازم فرق نمیکنه من بیشتر مواقع چیپس درست میکنم اینبار از سیب زمینی ریز استفاده کردم که ببینید فرقی نداره مهمترین نکتش این هستش به هیچ عنوان داخل ظرف که آب یخ ریختید و قرار سیب زمینی دو الی ساعت توش بزارید نمک نریزید نمک باعث میشه چیپستون تون نرم بشه سرکه پنج الی شش قاشق برای چیپس ساده ولی اگه سرکه ای دوست داستید حتما یک لیوان فرانسوی سرکه بریزید و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر به آب یخ تون اضافه کنید وقتی از آب در آوردید با دستمال پاکشون کنید سیب زمینی خیس داخل روغن نریزید بزارید روغن کامل داغ کنید و سیب زمینی چیپسی دونه دونه داخلش بریزید چون اگه یهو بریزید به هم میچسبه و برشته نمیشه بعد سرخ شدن روی دستمال تمیزی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و نمک زمان سرخ کردن چیپسها اضافه کنید...... 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه خوشمزه😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
موادلازم🔻 پیاز:2 عدد بزرگ لپه:1 پیمانه گوشت:300 گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه» رب گوجه فرنگ:3 ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم گلاب :3 تا4 قطره سیبزمینی سرخ شده لیموعمانی:2 عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه» نکات مهم🔻 هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه. من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید. فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید. حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید. من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش کیک اسفنجی رژیمی🍓 😋 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 💢پخت آسان نون خامه ای 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
‍ نان خامه ای مواد لازم ▫️وانیل:نوک قاشق چایخوری ▫️نمک:نوک قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ:2عدد ▫️آب:1 پیمانه ▫️کره:50 گرم ▫️آرد سفید:1 پیمانه ▫️بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری (در این دستور پخت پیمانه استکان دسته دار چایخوری فرانسوی است) طرز تهیه کره و نمک را تو کاسه میریزیم و آب بهش اضافه میکنیم روی حرارت گاز میزاریم تا کره آب بشه و کناره های ظرف حبابهای جوش دیده بشه بعد آرد رو یکباره اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا به صورت خمیر یکنواختی در بیاد و خمیر گوشه ی کاسه جمع بشه زیاد نباید روی حرارت باشه. بعد شعله رو خاموش میکنیم میزاریم خمیر خنک بشه یه 10 دقیقه زمان میبره بعد هر عدد تخم مرغ رو جداگانه به خمیر اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ بعدی...اینجا خمیرمون نباید زیاد شل باشه نه سفت، بعد وانیل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. در این مرحله ماده خمیریمون رو تو یه قیف میریزیم یا بدون ماسوره یا با ماسوره شکوفه بزرگ داخل ظرف مورد نظرمون رو که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله شکوفه میزنیم. (فاصله رعایت بشه چون نون خامه ای ها پف میکنند.) و اما نکته مهم ♦️برای ساخت فر دستی یک قابلمه بزرگ رو درونش یه سه پایه مخصوص ماکروفر یا یه ظرف کوچیک که داخل قابلمه جابشه و بتونیم قالب یا ظرف مورد نظرمون رو روی اون قرار بدیم باید حتما بین ظرف نان خامه ای ها و کف قابلمه فاصله باشه من از سه پایه ماکرو استفاده کردم که نتیجه عالی میشه و در قابلمه هم کیپ بسته بشه. ♦️نکته مهم تر اینه که تا مواد خمیریتون رو آماده میکنید قابلمه رو که داخلش سه پایه گذاشتید رو روی حرارت بزارید در قابلمه هم ببندید تا یه بیست دقیقه خوب گرم بشه و مثل محیط فر بشه و بعد که موادتون رو آماده کردید و شکوفه بزرگ زدید بلافاصله سریع در قابلمه رو باز کنید و ظرف مورد نظر رو روی سه پایه قرار بدید و فورا در قابلمه رو ببندید تا ربع ساعت حرارت رو متوسط رو به بالا و بعد حرارت رو کم کنید تا 20 الی 25 دقیقه دیگه بزارید بمونه به هیچ وجه در حین پخت در قابلمه رو باز نکنید که پف نون خامه ای ها میخوابه بعد از پخت ته نون ها رو بلافاصله سوراخ کنید و بزارید خنک بشه و بعد خامه فرم گرفته( من با خامه صبحانه پگاه خودم فرم دادم و خیلی هم خوشمزه شد) رو با ماسوره و قیف درون نون خامه ایها بریزید و بزارید یخچال تا یه نیم ساعت جا بیفته بعد نوش جان کنید. ♦️قالب تابه ی نسوز باشه و کفش کاغذ روغنی بندازید.. ❤️❤️❤️ 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش نون خامه ای🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی🤦‍♀😁 🟪عشق باس مثل نون خامه ای باشه😋😂 هر روز صد نوع شیرینی خوشگل و جدید میاد تو بازار...اما با خودت میگی، هیچی همون نون خامه ای خودم نمیشه😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری پست بعد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیب زمینی😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
رولت خامه ای یک از شیرین های پرطرفداره. در ادامه با طرز پخت شیرینی رولت خامه ای خانگی و بدون فر به صورت تصویری و مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای بدون فر آرد 1 لیوان بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل یم قاشق مربا خوری شکر 1 لیوان دستور پخت رولت خامه ای بدون فر خانگی و ساده به صورت تصویری مرحله اول برای شروع آرد رو با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید تا آرد سبک بشه. مرحله دوم زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها رو جدا کنید و هر کدوم رو داخل یک ظرف بریزید. مرحله سوم سفیده تخم‌مرغ‌ها رو به همراه نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای بشه. مرحله چهارم زرده‌ها رو هم به همراه وانیل و نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای و کشدار بشه. در هنگام هم زدن 3 قاشق غذاخوری آب جوش به زرده‌ها اضافه کنید. این کار باعث پوک شدن بیشتر کیک میشه.
مرحله پنجم وقتی که زرده‌ها هم زدید و خامه‌ای و سبک شدن، سپس آرد رو طی سه مرحله و کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. در ادامه سفیده زده شده رو هم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن. دقت کنید که نباید مواد رو زیاد هم بزنید جون باعث میشه پف کیک کم بشه و کیک اسفنجی نشه. مرحله ششم کف یه تابه که بهتره مستطیلی و دو طرفه باشه رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. مایه رولت رو کف تابه بریزید. دقت کنید که قطر مواد از نیم سانتی‌متر بیشتر نشه. مواد رو کف تابه به طور یکدست پخش کنید. تابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارید. 10 دقیقه زمان بدید تا رولت بپزه. وقتی پخت تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه. مرحله هفتم وقتی که رولت پخت از تابه بیرون بیارید و روی پارچه بذارید. تا رولت هنوز گرمه، رولت رو به کمک پارچه رول کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید. مرحله هشتم برای درست کردن خامه قنادی یه کاسه بزرگ انتخاب کنید و داخلش آب و یخ خرد شده بریزید. سپس داخی یک کاسه کوچکتر خامه و شکر بریزید. حالا کاسه کوچکتر که حاوی خامه و شکر هست رو داخل کاسه بزرگتر که حاوی آب و یخ هست قرار بدید و به مدت 8 تا 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید. مرحله نهم در این مرحله رولت رو از یخچال بیرون بیارید و روی سلفون بذارید و خامه زده شده رو روی سطح رولت به طور یکنواخت پخش کنید. سپس به کمک سلفون رولت رو رول کنید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا آماده بشه. نکات مهم و فوت و فن های پخت رولت خامه ای بدون فر شعله پخش كن رو از 10 دقيقه قبل رو شعله بذارید تا خوب داغ بشه. مایه رولت رو با پشت قاشق خوب صاف كنيد. حتما واشر قرمز دور تابه هم دربياريد. در تابه رو ببنديد و حدود 10 تا 15 دقيقه زمان بدید تا با شعله کم بپزه وقتی که پخت گردونيد و اجازه بدید طرف ديگه هم حدود 8 دقیقه بپزه.
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم_آموزشی آموزش املت اسفناج اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه. بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طیب و حلال خوردن قدرت معنوی تان را بالا میبرد. ✅ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم (٤ نفر) ساق مرغ ٥ عدد پياز ١ عدد نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري شكر ١ قاشق چ خوري زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت ) آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش سيب ١ عدد كره ١٠ گرم آلو ٣٠ گرم . خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧هو الرزاق🌨 🤭نمیخوام الکی از کانالم تعریف کنم 🙏 فقط خواهش میکنم یک لحظه 👁خودتون بیایید و قیمت ها رو ببینید 🎯تقریبا به قیمت عمده میفروشم با کمترین درصد سود مثلا روسری ها ۵۹ خریدمونه و ۶۸ فروش 🥁 درضمن به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز مادر تخفیف ویژه هم داریم 🇮🇷اجناسمون کاملا ایرانیه و مستقیم از تولید کننده میگیریم 🌺از شهر مقدس قم 🏠حضوری هم در خدمتیم (فروش در منزل) با افتخار دعوتتون میکنم به کانال پوشاک خانم مهربان🌷🌷🌷 آیدی کانال : https://eitaa.com/joinchat/4177395797C57c8221013
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 موز ۵ عدد شکر یک چهارم پیمانه وانیل ۱ ق غ روغن یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آرد یک و نیم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ نمک یک چهارم ق چ شکلات ذوب شده و کارامل برای سرو کردن 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
🔸فواید بی نظیر خوراکی‌های خشک شده برای بدن 🔹میوه‎های خشک و آجیل مانند بادام، گردو، کشمش، خرما، زردآلو و غیره، منبع ذخیره‌سازی مواد مغذی و ضروری مختلف هستند که می توانند به شدت برای سلامتی افراد مفید ‎باشند. 🔹خوردن میوه های خشک و آجیل به مقدار کافی می تواند در جلوگیری از بیماری‎های مختلف کمک کننده باشند. 🔹گردو در غنی‎سازی نیمکره چپ، راست و چروک‎های پیچیده‎ای که نئوکورتکس را تشکیل می‎دهند، نقش مهمی دارد. 🔹بارز ترین فایده برگه زردآلو آرام کردن دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود می‌بخشد. 🔹بادام زمینی به تسریع عملکرد قلب کمک می‎کند، زیرا حاوی چربی کم‎تری نسبت به سایر آجیل‎هاست. 🔹سیب خشک حاوی دو ویتامین B ضروری است که سوخت و ساز انرژی بدن فرد را بهبود داده و تعادل هورمونی ایجاد می کند. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami