#مرغ_مجلسی
برای شروع کار پیاز رنده شده رو با کمی روغن (میتونید از روغن کنجد استفاده کنید که رژیمی تر باشه)داخل تابه بریزید تکه های مرغ روش بچینید بزارید کمی تفت بخوره نمک وفلفل وزردچوبه رو اضافه کنید (حواستون باشه نمک زیاد نزنید که شور بشه). کمی با ادویه که تفت خورد دونه های انار ترش(من همیشه تو فصل پاییز که انار ترش میاد دونه های انار رو بسته بندی وفریز میکنم وهمیشه در دسترسم هست)اگه انار ندارین اشکالی نداره .مرغ رو با انار هم کمی که تفت دادیم یک فنجون اب جوش بهش اضافه میکنیم (اگه دوست دارید مرغ بعد پخت خیلی ابدارتر باشه بهتره دوفنجون اب جوش اضافه کنید).زیر حرارت رو کم کنید بزارید مرغ بپزه نگران نباشید مرغ خودشم اب میندازه وبا همین مقدار اب پخته میشه اگه در حین پخت احساس کردید که خیلی کم اب شده میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ولی من نکردم .بیست دقیقه اخر پخت رب انار ملس ویک قاشق پر رب گوجه فرنگی وکمی آلو طلایی خیس خورده رو به مرغ اضافه کردم دوباره درب تابه رو گذاشتم تا رب رنگ باز کنه وآلو پخته بشه ودر انتهای کار همینطور که تو کلیپ میبینید مرغ روغن پس داده وجاافتاده شده وحاضره با چلو سرو کنید .دوستانی که انار ندارند میتونند مقدار رب انار رو بیشتر بریزند بجای رب انار از رب آلوچه هم میتونید استفاده کنید 🤗نوش جون
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
اصل اول در سلامتیو صحت غذاها به فرموده قران،آن است که حلال و پاکیزه باشند.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
امروز نخود فرنگی و باقلا گرفتم گفتم یه پستی هم بزارم براش.
روش های نگه داری متفاوتی هست و هر کسی به روش خودش نگه میداره.
روشی که من استفاده میکنم اینه که باقلا و نخود فرنگی از غلاف در میارم میشورم و بسته بندی میکنم میزارم فریزر.
رنگش حفظ میشه و طعمشم اصلااا عوض نمیشه.
روش دیگه برای نخود فرنگی:
1)بلانچ کردن هست که نخود فرنگی
رو 5-6دقیقه داخل اب دررحال جوش میریزیم به همراه کمی نمک و سرکه بعد از اب جوش خارج میکنیم ودبلافاصله داخل اب یخ میریزید و بعد داخل صافی ابش رفت داخل نایلون فریز میکنید.
2)کنسرو نخودفرنگی:نخود فرنگیهارو داخل شیشه های تمیز با در فلزی میریزید کمی نمک و اب جوشیده روی نخودها میریزید درشیشه ها بسته و وارونه داخل قابلمه میزاریم و تا نصفه اب میریزیم برای 45دقیقه میزاریم بپزه. و داخل همون قابلمه ای که پخته سرد بشه وقتی کامل سرد و خنک شد کنسروتون امادست.
فقط نکته ای که داره در شیشه حتما فلزی باشه دوم اینکه شیشه ها کاملا تمیز و ضدعفونی شده باشه.
درذمورد باقلا هم اگه میخواید خشک کنید سعی کنید به هیچ عنوان شسته نشه و نمک و .. نزنید چون سفت میشه تجربه ای که دارم اینو میگم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
اصل اول در سلامتیو صحت غذاها به فرموده قران،آن است که حلال و پاکیزه باشند.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#حلوای_ترکیه_ای
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان شیر
1 لیوان شیره (انگور یا توت)
2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است
نصف استکان ارده
تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر
مواد لازم حلوا:
250 گرم کره
2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود)
ترجیحا یک پاکت وانیل(10 گرم)
اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود.
این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
اصل اول در سلامتیو صحت غذاها به فرموده قران،آن است که حلال و پاکیزه باشند.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍢 #آموزش بند زدن #کباب کوبیده
❤️❤️❤️
❤️❤️❤️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
اصل اول در سلامتیو صحت غذاها به فرموده قران،آن است که حلال و پاکیزه باشند.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته چین بدون فر
فیلم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
ترفندهایی برای زندگی بهتر
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#چیپس_خونگی
عزیزانم اینم دستور چیپس ترد وخوشمزه خونگی هرچند وقت بمونه تردتر میشهبشرطی که تمام نکات رو رعایت کنید 😉
قبل از هرچیز آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو بشورید با پوست کن پوستشو بگیرید . سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید سیب زمینی ورقه ای رو دوباره بشورید تا نشاسته موجود در سیب زمینی خارج بشه .تو آب ویخ و نصف لیوان سرکه بریزید.سرکه باعث تردی چیپس میشه آگه دوست دارید زیاد سرکه ای باشه به مدت دوسه ساعت تو یخچال سپس سیب زمینی رو تو آبکش بریزید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید داخل روغن داغ سرخ کنید.
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید
با برس روی ورقه چیپسها سس کچاپ بمالید وداخل سینی بچینید.
داخل سینی دیگه ای چیپسها بچپینید از پودر پیاز که پستای پایین اموزششو گذاشتم وجعفری خرد شده بریزید
با نمکدان رو هر دو نمک بپاشید وبزارید داخل فر به مدت چهار تا پنج دقیقه وقتی داخل فر گذاشتید گریل روشن کنید .
چشم ازش برندارید.ممکنه زود بسوزه.
از فر خارج کرده بزارید یکساعتی بمونه تا سرد سرد بشه البته هرچه بیشتر بمونه ترد تر میشه مثلا یکشب 🙂با ماست موسیر چه شوووود بچه ها عاشق پیاز وجعفری شدن😍
سعی کنید سیب زمینی رو دونه دونه بزارید تو روغن آگه رو هم انباشته شن بهم میچسپن
عزیزان سرکه واسه تردی چیپسه حتما بزنید
پوست کن معمولی وارزون بارنده چیپسی هم عالی میشه
سعی کنید یکدست برش بزنید.
عزیزان توجه کنید موقعی که سیب زمینی تو آب ویخه هیچ وقت نمک نزنید سیب زمینی نرم میشه
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد
#بانو_غذاتو_نذری_بپز😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه #شربت سکنجبین
استاد رفع عطش،بسیار فرح بخش سکنجبین
میشه داخل لیوانی که میخواین سرو کنید نصف خیار رنده کنید عالی میشه
❤️❤️❤️
❤️❤️❤️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻#کیک شکلاتی سوپرایز
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
روغن مایع دو سوم پیمانه
شیر یا اب دو سوم پیمانه
ارد دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق
تخم مرغ و شکر و وانیل و بزن تا کشدار بشه
بعد روغن و بعد شیر رو اضافه و مخلوط کن
در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو اضافه کن و مخلوط کن
بریز تو قالب چرب و ارد پاشی شده
به اندازه دو سه ملاقه از مواد رو بریز تو قالب و بزار تو فر حدود ده دقیقه نا خودشو بگیره بعد بیار بیرون قلب ها رو وارونه وسطش بچین
بقیه مواد رو بریز روش ک بزار تو فر
برای من پنجاه دقیقه زمان برد بپزه
دمای فر هم 180 درجه
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
به کودکان بدغذا👈تا گرسنه نشده غذا ندهید!
با هم غذا را آماده کنید!
غذا خوردن را ساده کنید! درگیر آداب غذا نباشید!
آنچه میخورد را در جایی یادداشت کنید!
زیاد غذا نکشید!
اطلاعات درست و علمی از میزان غذای واقعی که فرزند شما در این سن نیاز دارد، کسب کنید.
هله هوله در خانه نداشته باشید!
سفره را در زمان مشخص پهن و جمع کنید!
پای حرفتان بمانید!
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست
خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون
با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه❌😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#کبه_شعریه
رشته های سوپ پیچ پیچیا(همون ورمیشل) 😎تقریبا 7عدد(فقط با این پیچ پیچا میشه،اصرار نکنید که با مدل دیگه ای درست کنید.
یک عدد تخم مرغ
نمک
مواد داخل کبه،گوشت چرخی،پیاز داغ،گردو،زرشک،هل،نمک وفلفل
مواد داخل کبه خیلی کم روغن باشه.
طرز تهیه؛
ابتدا شعریه (ماکارونی پیچ پیچی)را بانمک در حد پنج دقیقه بجوشانید،بعد آب کش کنید وقتی سرد شد در ظرف ریخته ویک تخم مرغ اضافه کنید وکمی چنگ بزنید
با دست خیس مواد برداشته مانند فیلم میپیچیم،فقط دقت کنید آرام بپیچید،بعد در روغن داغ وشناور سرخ شود.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
علامه حسن زاده آملی:
و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام
من مدیر کانالم
خیلی دوستان خواستن طرز تهیه پیتزا خودم مز رو بزنم
چشم شما جون بخواهید رسپی پیتزا ک چیزی نیس😂
خانوما من یه شب که هوس پیتزا کرده بودم
یه سر رفتم فروشگاه سر خیابون مواد لازم پیتزا خریدم اومد م خونه
مثه👇
کالباس🙊
فلفل دلمه
پنیز پیتزا
خمیر پیتزا اماده
قارچ
سس قرمز
بعد از اینکه فلفل و قارچو قشنگ شستم با رنده درشت رنده کردم
کالباس رو هم رنده درشت کردم
همه رو با هم مخلوط کردم قشنگ
خمیر پیتزای اماده رو کف سینی گذاشتم کمی رو همه خمیرها سس قرمز مالیدم
کمی خمیر پیتزا ریختم
بعدم از مواد یه لایه ضخیم رو خمیرها پهن کردم
بعد گذاشتم مایکروفر با دستور پخت پیتزا
رو ۲۰ دقیقه تنظیم کردم
ده دقیقه بدون پنیر گذاشتم
ده دقیقه بعدم پیتزاهارو دراوردم کلی پنیر پیتزا ریختم رو خمیرها و هر کدوم از پیتزا ها رو ده دقیقه دیگه گذاشتم مایکروفر تا پنیرش اب شد و طلایی شد
به همین سادگی و به همین خوشمزه گی😁😋😋
میتونید قشنگ با ماهی تابه هم بپزید این پیتزا رو
نوش جونتون پیشاپیش☺️
آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد.
#با_وضو_آشپزی_کن
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
فوری | حضور گاندوها در انفجار نطنز
https://eitaa.com/joinchat/1150418947Cdb5d27e445
👆👆👆
کلیک کنید
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون خونگی لیوانی
ژامبون خونگی لیوانی خانگی بسیار آسون و کاربردی
یادتون قبلا طرز تهیه مرسومه کالباس سوسیس زدیم عرض کردیم بخاطر اون کاور پلاستیکی مواد سرطانی میشه و گفتیم بگردید دنبال راهی که کاور نخواسته باشه حالا این راه کاور نمیخاد و خیلی اسون کالباس درست کنید😋
راهی بسیار اسون و کاربردی بدون کاور پلاستیکی کشیدن
نکته✅
اون قسمت فویل رو هم میشه حذف کرد (چون احتمال داره فویل بر اثر داغی از خودش چیزی پس بده به مواد)رو لیوانها نعلبکی وارونه بذاریم
سالم و راحت و بدون خرج فویل خریدن
نظرتون چیه؟😅
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کوکوی_بادمجون_قالبی
غذای_سریع ویژه شاغلین و دانشجویان عزیز🌹
سلام دوستان❤وقتتون بخیر
خانم هایی که به دنبال یه غذای سریع هستین لطفا فیلم را تا پایان ببینید
بریم سراغ کوکوی خوشمزه 😉
بادمجون یک کیلو
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر چهار حبه
شوید خشک یک قاشق
آرد یک قاشق
فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه (حدود نیم ساعت)سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیرید
تخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید
پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید
تو ماهیتابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن(داغ شدن قالبها باعث میشه کوکو به راحتی از قالب جدا بشه) طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه 😊یک وعده غذایی ساده وخوشمزه با نون سنگک تازه ،کاهو وخیار شور وگوجه فرنگی چه شود😉نوش جان
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#اموزش_گل_رز_با_هويج
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓 #طرز_تهيه_کيک سه رنگ سبزيجات
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓 #طرز_تهيه_کيک سه رنگ سبزيجات
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
آداب سفره و غذا:
بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا
یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید
معده تان را گورستان حیوانات نکنید
.
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
مادر ائمه را فراموش نکنین
حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami