#شامی_اصفهانی 🥙 😋
▫️گوشت چرخ کرده نیم کیلو
▫️هویج پخته و رنده شده 3 عدد
▫️آرد نخودچی 125 گرم
▫️پیاز رنده شده 1 عدد
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
🔸سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت ...سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
روز شنبه روز پیامبر خداست
امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️
#ایده_تزیین
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#عدس_پلو_مجلسی 👌😍
موادلازم:
برنج 4پیمانه
عدس 2پیمانه
گوشت چرخ کرده 300گرم
کشمش به مقدارکافی
زعفرون 1قاشق چایخوری
پیاز 1عدد
زرشک به دلخواه
نمک وفلفل به میزان لازم
کره یک بسته50 گرمی
طرزتهیه:
ابتدا برنج خیس خورده رادراب جوش نمک زده ریخته ومیزاریم تا مغز برنج پخته شودوسپس شعله چراغ وخاموش وعدس روداخلش ریخته وابکش میکنیم وبعد درظرف موردنظرمیزاریم دم بکشه.
برای گوشت قلقلی هم یک عددپیاز رنده شده باسیصدگرم گوشت چرخکرده ،نمک،فلفل،زعفرون مخلوط و ورز داده وبصورت قلقلی دراورده ودرماهیتابه گذاشته ابش کشیده وباکمی کره تفت میدیم.
برای کشمش هم کمی کره درظرف موردنظرریخته وکشمش خیس خورده(یکربع خیس بخوره) داخلش ریخته وکمی زعفرون زده وتفت کوچیکی میدیم.
زرشک همباکمی کره وزعفرون روی شعله خیلی کم تفت میدیم(شعله خیلی کم باشه ترجیحا روی بخارکتری بهتره تارنگ زرشک براثرحرارت تغییرنکنه).
خوب تزیین هم بسته به سلیقه هرجوردوست دارید.
میتونید مثل من بصورت دورانی ازپلوی.
زعفرونی،کشمش،پیازداغ،زرشک،گوشت قلقلی درست کنید.
امیدوارم این کلیپ برای شماعزیزان مفیدباشه🙏
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
علامه حسن زاده آملی:
در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#کیک_هویج_و_کارامل_تابهای
یک تعریف سریع و ساده بدون نیاز به فر
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
1 استکان گرد و خورد شده
2 عدد هویج رنده شده (اگر کوچیک بود 3 عدد)
2 لیوان آرد
1 پاکت/ساشه بیکینگ پودر
1 پاکت/ساشه وانیل
برای کارامل:
1 استکان شکر
1 پاکت کوچیک خامه
خامه زده شده سفت
تخم مرغ ها رو با شکر میزنیم، مواد مایع رو اضافه میکنیم، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و اضافه میکنیم. هویج رنده شده و گردو رو اضافه میکنیم و توی یک تابه در داره تفلون رو شعله متوسط با در بسته میپزیم.
حدود 45 دقیقه (با یک چاقوی کوچیک تمیز یا خلال دندون توی کیک فرو کنین اگر تمیز رد اومد یعنی کیکمون پخته.)کیک که پخت برش گردونین و بذارین خنک بشه
اگر از اجاق برقی استفاده میکنین چند ورق فویل آلومینیوم زیر تابه بذارین که کیکمون ته نگیره
(برای اجاق گازی و برقی از شعله پخش کن میتونین استفاده کنین)
برای کارامل شکر رو تو یک تابه روی شعله متوسط آب کرده و هر وقت خوش رنگ و کاراملی شد (تیره رو به قرمز)
خامه شل رو اضافه کنین و یواش یواش هم بزنین تا صاف و یکدست بشه و بذارین کنار تا کمی خنک بشه
کیکمون که خنک شد روش رو با یک لایه ضخيم خامه زده شده بپوشونین و کارامل رو قشنگ و یکدست روش بریزین
با یکم پسته خورد شده تزیین کنید
yemek_aski
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
اصل اول در سلامتیو صحت غذاها به فرموده قران،آن است که حلال و پاکیزه باشند.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#سینه_مرغ_شکم_پر (سینه مرغ مغزدار)
ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک ، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دو قاشق جعفری ریز خرد شده ، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس. میتونید سینه های شکم پُر رو از عرض برش بزنید
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبگوشت
گوشت گوسفندی: 1 کیلوگرم
دنبه: 100 گرم
سیب زمینی: 5 عدد
پیاز: 3 عدد
سیر: 5 حبه
گوجه فرنگی: 5 عدد
لوبیاچیتی: 1 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
آلوخورشتی: 10 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
لیموعمانی: 4 عدد
فلفل، زردچوبه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
نخود و لوبیا را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.پوست گوجه ها را پس از قرار دادن داخل آب جوش و آب یخ می گیریم.پیاز و با کمی روغن مایع تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل را اضافه و تفت می دهیم.به ترتیب گوشت، دنبه، آلوها، لوبیا و نخود خیس خورده، سیر، گوجه های درشت خرد شده، 10 لیوان آب و لیموهای عمانی را داخل قابلمه می ریزیم، پس از جوش آمدن، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.بعد از حدود 4-3 ساعت و پختن گوشت، نخود و لوبیا، سیب زمینی های پوست گرفته را اضافه می کنیم.در انتها و پس از پختن سیب زمینی ها، نمک و آب غوره را اضافه می کنیم.بعد از پخت آبگوشت، لیموهای عمانی را درمی آوریم، گوجه ها و دنبه ها را درآورده، داخل ظرف کوبیده و به آبگوشت اضافه می کنیم.برای سرو غذا، آب غذا را کامل می گیریم و بقیه مواد را با هم می کوبیم
#املت_بروکلی 🍳
يك پيمانه بروكلى رنده شده
بعد 1ق غ پنیر خامه و 1ق غ پنیر گودا رنده شده ریختم.بعد 1ق غ سرپر ارد اضافه کردم و کمی نمک وفلفل 1حبه سیرم رنده کردم 1ق چ پودر پیاز ریختم .بعد 3تا دونه تخم مرغ اضافه کردم موادو که مخلوط کردم تو رمکینای چرب شده ریختم و گذاشتم تو فر 15 دقیقه بعد اماده بود.دمای فر180 درجه.
اگر فر ندارید مثل کوکو تو تابه بپزید.
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#بادمجون_سوخاري 🍆
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#ترفند
✅چطوری از کپک زدن نان و مربای خونگی جلوگیری کنیم؟ 🤔
کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش فریز کردن برگ مو🍓
#گیف_آموزش_فریز_کردن_برگ_مو😋
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_قرابیه
با صدا ببینید🌹
🥚تخم مرغ: 1عدد
🍚شکر دانه ریز: 1لیوان چایخوری
🧉روغن: نصف لیوان
🥡نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان
🍫کاکائو: 2قاشق غذاخوری
🌰فندق: نصف فنجان
🍬شکلات چیپسی:نصف لیوان
🍙بکینگ پودر:1 بسته
🥡وانیل:1 بسته
🍚آرد:به اندازه نیاز
تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_ران_مرغ
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
**هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مواد لازم برای کوکو (حدودا 4نفر)
سیب زمینی پخته: 2 عدد متوسط
تخم مرغ 1 تا 2 عدد(بستگی به اندازه سیب زمینی و تخم مرغ داره )
پیاز : 1 عدد
نمک+فلفل+زردچوبه+پودر سیر : به مقدار لازم
سبزی کوکو: 250گرم (جعفری+گشنیز+تره+.....)
پیاز : 1 عدد
تخم مرغ : 2تا 3 عدد(بستگی به اندازه تخم مرغ داره. وقتی غلظت مثل فیلم شد کافیه)
آرد سفید : 1 قاشق غ(برای پیوستگی بهتر)
زردچوبه : مقداری (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی)
نمک فلفل: مقداری
زرشک و گردو اختیاری (به مقدار دلخواه)
سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
غلظت مایه کوکو سیب زمینی برای کوکو دورنگ باید کمی شل تر از حالت معمولی باشد.
مواد کوکو سیب زمینی را کف تابه یا ظرف فر که چرب کردید بریزید و یکنواخت صاف کنید.
تابه را روی گاز با حرارت ماوسط قرار دهید تا کمی نیم بند شود.
میتوانید در فر 180 درجه قرار دهید و گاهی چک کنید هر وقت روی کوکو نیم بند شد از فر خارج کنید.
در این فاصله مواد کوکو سبزی را آماده کنید.
ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید.
گردو و زرشک را در صورت تمایل بیفزایید.
حالا مایه کوکو سبزی را روی کوکو سیب زمینی نیم بند پخش کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکو معزپخت شود.
برای پخت کوکو روی گاز حتما صبر کنید تا روغن داخل تابه خوب داغ بشه بعد مواد کوکو سیب زمینی رو توی تابه پهن کنید.
اگر روی گاز کوکو را میپزید ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی کمی پف کرده و وقتی کوکو خودش را گرفت در تابه را باز کنید.
حتما حرارت متوسط باشد تا وسط کوکو مغزپخت شود.
بعد از اینکه کوکو پخت آنرا برش زده و برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.
اگر تابه را در فر قرار میدهید نیازی به پوشاندن روی تابه نیست...حرارت 180 درجه تا زمانی که خلال دندان از داخل کوکو تمیز خارج شده و دور کوکو طلایی شود.
این مواد برای تابه گرد با قطر 30 سانت یا مستطیل 20×30مناسب است.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
🍚🍛🍲🍱
غذاخوردن با سه انگشت مستحب است
🍛
غذا خوردن با دست (تمیز) به طرز شگفت انگیزی موجب تحریک حواس پنجگانه میشود🍢
و موجب هضم سریعتر غذا و کاهش احتمال دیابت نوع 2 میشود ❗️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خوراک_مرغ_سبزیجات 🍲 😋
سینه یا رون مرغ
پیاز
قارچ
هویج
نخود فرنگی
کدو
کلم بروکلی
گل کلم
فلفل کبابی
رزماری
نمک، فلفل، زعفرون، کمی ابلیمو
🔸اول مرغ ها رو با زعفرون و نمک و فلفل حسابی رومال کنید و حداقل یکی دو ساعت بزارین استراحت کنه
داخل تابه کره یا مخلوط کره و روغن بریزین و مرغ ها رو داخلش سرخ کنید اگه رزماری داشتین چند شاخه بزارین روی مرغها تا عطرشو به خودش بگیره، پیازهای حلقه شده رو کنار مرغها بریزین تا کاراملی بشه بعد از اینکه طلایی شد
نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و درش رو بزارین تا پخته شه
روی سبزیجات کمی نمک، فلفل (من تندش میکنم خیلی باحال میشه) و خیییلی کم ابلیمو بریزین و داخل تابه ای که کره ریختین تفت بدین و در آخر کنار مرغ سرو کنید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#سکنجبین_خونگی
یک کیلو شکر( چهار لیوان)
یک و نیم لیوان آب
نصف لیوان سرکه
یک چهارم لیوان عرق نعناع
زعفران کمی
شکر رو همراه آب روی حرارت ملایم بزارید و یک ربع اجازه بدید بجوشه و قوام بیاد بعد سرکه رو بریزید که ی مقدار کف میکنه و بالا میاد دو سه دقیقه صبر کنید وقتی صاف و شفاف شد عرق نعنا و زعفران رو اضافه کنید دو دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و تمام به همین راحتی😋
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#ناگت_مرغ 🧇 😋
▫️سینه مرغ پانصد گرم
▫️پنیر پیتزا صد گرم
▫️پنیر پارمسان صد گرم
▫️سس خردل دو ق.غ
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️پودر سیر نصف ق م
▫️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری
▫️پودر سوخاری یک لیوان
▫️تخم مرغ سه عدد
🔸سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخممرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.
تخممرغهای باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید)
ناگت رو اول به تخممرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سینی محشره😍😋
@ashpazi_V_hayjan
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هیچ زنی نیست که هنگام نان پختن(غذا پختن)عرق کند مگر آنکه خداوند بین او و جهنم هفت خندق قرار دهد.(حضرت زهرا )س
#هر_دعا_یا_سوره_میتونید_به_غذا_بخوانید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز