هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام
من به دستاوردی رسیدم گفتم شمارو هم بهره مند کنم
من خامه شیرینی رو با سرشیر درست می کنم خیلی خوشمزه و سالم میشه
حتی اگر مقدار شیر قاطی خامه ها باشه باز هم تبدیل به خامه میشه
طرزتهیه: شیر محلی جوشیده شده یک شب کامل در یخچال نگهداری شود هرچقدر دهانه قابلمه بزرگتر باشه سطح بستن خامه محیا تره و بیشتر به شما خامه میده البته اگر شیر پرچرب باشه وقتی سر شیر و خامه روش جمع بشه دوباره خامه میبنده برای همین من دو بار از روی شیرم خامه جمع کردم حتی مقداری شیر شاید حدود نصف استکان شیر قاطی خامه ها بود و فقط حدود ۲ دقیقه زدم بلافاصله منسجم شد و خودشو گرفت من توی خامه ها شکر قهوهای زدم مقداری هل وانیل چند قطره گلاب هم زدم فوق العاده شد👌
سالم طیب و طاهر
#ارسالی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
تازه عروسا دختر خانوما تشریف بیارید اینجا😁👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#رول_پنيري_مكزيكي
مواد لازم:
پنیر خامه ای : 1 بسته
پنیر چدار : 1 فنجان
خامه ترش : 1 فنجان
زیتون خرد شده : 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان
پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سیر : مقداری
نمک : مقداری
نان لواش نازک : به تعداد لازم
طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#بانو_با_عصبانیت_آشپزی_ممنوع⛔️
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#حلوا_مرمری
آرد سفید 120 گرم(حدود 1 پیمانه سرخالی)
آرد نخودچی 60 گرم(کمی بیشتر از نصف پیمانه)
مارگارین یا کره 70 گرم
پودر قند 50 تا 60 گرم(کمتر از نصف پیمانه)
پودر دارچین 1 قاشق چایخورب
زنجبیل 1قاشق چایخوری
◀میزان دارچین و زنجبیل به سلیقه شما بستگی داره میتونید کمتر بریزید.
شکلات تیره 80 گرم
شکلات سفید 90 گرم
◀میزان جذب رطوبت در آردها متفاوت است بنابراین بسته به جنس آرد ممکن است میزان شکلات بیشتری مصرف شود.
◀برای من شکلات بیشتری مصرف شد حدود 140 گرم شکلات تیره و 160 گرم شکلات سفید .
ابتدا آرد سفید را در تابه الک کرده و با حرارت ملایم آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود ولی دقت کنید آرد نباید تغییر رنگ دهد.
سپس تابه را خالی کنید.
آرد نخودچی را در تابه الک کنید و 7 تا 8 دقیقه با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
دقت کنید حرارت ملایم باشد چون آرد نخودچی سریع میسوزد.
سپس هر دو آرد را مخلوط و الک کرده و به تابه برگردانید.
مارگارین یا کره نرم شده را روی حرارت ملایم به آردها اضافه و مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید .
◀در این مرحله مواد به صورت پودری در می آیند.
در انتها پور قند را الک و روی حرارت ملایم به مواد داخل تابه اضافه کرده و هم بزنید.
◀حتما پودر قند را الک کنید وگرنه گلوله میشود.
مواد را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید.
به یک قسمت دارچین و به قسمت دوم زنجبیل اضافه و مخلوط کنید.
شکلات ها را روی بن ماری ذوب کرده و به هر قسمت به صورت جداگانه اضافه کنید.
◀بعد از اضافه کردن شکلات خوب هم بزنید تا حلوا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله ای نداشته باشد.
◀اگر هنوز حلوا خشک بود کمی دیگر شکلات ذوب و اضافه کنید تا حلوا لطیف شود.
سپس هر دو رنگ را در ظرف با هم به تدریج مخلوط و با نوک قاشق کمی هم بزنید تا مرمری شود.
◀زیاد مخلوط نکنید چون دو رنگ با هم یکدست میشود و دیگر حالت مرمری نمیگیرد.
◀اگر بین کار حلوا بست و شروع به سفت شدن کرد کمی آنرا روی حرارت کاملاااا ملایم بگذارید تا دوباره کمی شل شود.
◀مواد حلوا را داخل انواع قالب سیلیکونی میتوناید بریزید که در اینصورت قالب نیازی به چرب شدن ندارد و قالب را در یخچال بگذارید تا حلوا ببندد و سپس از قالب خارج کنید.
◀اگر قالب سیلیکونی در دسترس نداشتید کف ظرف پیرکس را نایلون انداخته و مواد حلوا را در پیرکس پهن کرده و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنند.
سپس از یخچال خارج و صبر کنید تا کمی نرم شود و بعد به سایز دلخواه برش بزنید.
◀حدود 40 تا 50 عدد حلوای بوتیکی خواهید داشت.
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#بانو_با_عصبانیت_آشپزی_ممنوع⛔️
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
4.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالادبلغور
این سالاد خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از خوردن اون لذت ببرید. این سالاد می تواند جایگزین غذایی مناسبی برای کسانی که رژیم غذایی دارند، باشد.
مواد لازم؛
2 پیمانه آب لبو (250 میلی لیتر فنجان)
1 پیمانه بلغور (باید نصف مقدار آبپاش بلغور را داشته باشد)
1 کاسه ذرت پخته شده
7-8 عدد خیارشور خرد شده متوسط
1 دسته سبزیجات خرد شده شامل جعفری، نعناع، پیازچه
روغن زیتون
آب لیموطرزتهیه
بلغور را به آب لبوی در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا بلغور پخته شود مواد معرفی شده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و روی سالاد را تزیین کنید.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است.
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#پیتزا
🍕مواد لازم:
آب ولرم: 1.5 لیوان
روغن مایع: 1/2 استکان (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم)
نمک: 1 قاشق مرباخوری
خمیر مایه خشک: 1 قاشق مرباخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 5-4 لیوان
🍕مواد سس:
رب: 1.5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 3 عدد
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
آویشن: 2 قاشق مرباخوری
نمک: در صورت بی نمک بودن رب
شوید ریز خرد شده: کمی
🍕مواد روی پیتزا:
سوجوک (از فرآورده های گوشتی) گوجه فرنگی، فلفل سبز، زیتون سیاه، زیتون سبز، ذرت آب پز شده، پنیر پیتزا
طرز تهیه:
ابتدا خمیر را آماده کنید. خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدهید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد درست شود. روی خمیر را بپوشانید و برای استراحت کنار بزارید. در این فاصله مواد روی پیتزا و سس را آماده کنید. گوجه فرنگی، فلفل و سوجوک را در اندازه دلخواه خرد کنید. برای سس 3 عدد گوجه فرنگی را رنده کنید (به هیچ وجه آب گوجه فرنگی را نریزید) رب، آویشن، روغن مایع، نمک و شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آماده شدن مواد خمیر را بردارید رو سطح کار کمی آرد بپاشید. خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید (هر کدام برای یک سینی است) یکی از خمیرها را بردارید و روی دو تا خمیر را بپوشانید. با کمک آرد خمیر را به بزرگی سینی باز کنید و داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بزارید. کناره ها را به سمت داخل تا کنید سس را طوری که برای هر سه پیتزا برسد روی خمیر بمالید. کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید سپس مواد خرد شده را بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200-190 درجه سانتیگراد تا وقتی که زیر و روی پیتزا بپزد قرار دهید (حدود 20 دقیقه) بقیه خمیرها را هم به این شکل آماده کنید. بعد از پخت پیتزا کمی پنیر پیتزا روی مواد بپاشید و و یک دقیقه در فر بزارید (شعله بالا را روشن کنید). البته پنیر زود آب می شود. از فر بیرون آورید گرم و یا ولرم سرو کنید.
نوش جان 😄😍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
با وضو وارد آشپزخانه شوید.غسل به گردن نداشته باشید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#بانو_با_عصبانیت_آشپزی_ممنوع⛔️
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
سلام دوستای عزیزززم، خوبیین😍😘
_میدونم که همتون در درست کردن #کتلت حرفه ای هستین و خیلی بهتر از من کتلت درست میکنید👌😊 حالا من امروز روشم رو میگم شمام بیایین روش خودتونو بگید تا همه دوستان بتونن از تجربه ی شما استفاده کنن.
_🔴روش تهیه کتلت و سس مخصوصش 👌در کلیپ کاملا مشخصه میتونید پست رو سیو کنید وهر وقت لازم داشتید ازش استفاده کنید
_🔴 من هر مقدار سیب زمینی که برای کتلت بخوام استفاده کنم ،یک چهارمش رو آب پز میکنم ،اینطوری کتلت خیلی خوشمزه تر و ترد تر میشه
_🔴برای نیم کیلو سیب زمینی یک عدد پیاز کوچک رو رنده کنید و کمی آبشو بگیرید ،پیاز زیاد باعث نرم و خمیری شدن کتلت میشه
_🔴برای نیم کیلو سیب زمینی 150 گوشت چرخ شده مناسبه هرچی گوشت بیشتر باشه کتلت خوشمزه تر میشه
_🔴مواد کتلت که ترکیب شدن حتما با درب بسته ،حداقل چهار ساعت در یخچال استراحت کنه تا طعم مواد خوب به خورد هم بره
_🔴 وقتی سیب زمینی خام رو رنده کردین آب اضافیشو چون باعث میشه کتلت ترد بشه
_🔴من همیشه از رنده ی درشت برای سیب زمینی استفاده میکنم
🔴و همیشه مقداری جعفری خشک و پودر سیرو پیاز به کتلت میزنم ،عااالی میشه طعمش.
_🔴من سس مخصوص کتلت رو برای کباب تابه ای هم استفاده میکنم هم خیلی ساده س وهم خیلی خوشمزه👌 ،یکبار امتحان کنید دیگه عاشقش میشید😍
_🔴برای سس اگر پودر سیر خنداشتید یک حبه سیر رنده شده رو همراه پیاز خیلی کم تقت بدین
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#بانو_با_عصبانیت_آشپزی_ممنوع⛔️
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#رانی_هلو
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#بانو_با_عصبانیت_آشپزی_ممنوع⛔️
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami