eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.9هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨ شنبه : به نیت حضرت رسول (ص) یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) دوشنبه : امام حسن  و امام حسین (ع) سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی پنج شنبه : امام حسن عسگری جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🔹️مواد لازم برای۱۰ نفر 🔸️پیاز (متوسط) ۲ عدد 🔸️زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری 🔸️برنج 1.5 کیلوگرم 🔸️گوشت ۱ کیلوگرم 🔸️کلم 1.5 کیلوگرم 🔸️ادویه پلویی به مقدار لازم 🔸️نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم 🔹️كلم ها را شسته و خرد كنید و در مقداری روغن خوب سرخ كنید.گوشت بستگی به ذائقه شما میتواند تكه ای و یا به صورت چرخ كرده استفاده شود 🔹️ اگر از گوشت تكه ای استفاده میكنید آن را جدا و با افزودنی دلخواه نیم پز كنید و اگر از گوشت چرخ كرده استفاده میكنید آن را به صورت قلقلی درآورده و در روغن سرخ كنید. 🔹️در هر دو صورت پس از آماده شدن گوشت آن را به كلم اضافه كرده و سایر ادویه ها را به آن اضافه كنید. 🔹️در ظرفی مناسب برنج را در آب جوش بریزید و آبكش كنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید .زعفران را آب كرده و به لایه آخر برنج اضافه كرده و برنج را دم بیاندازید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
کوکو
🥘 😋 ▫️گردو آسیاب شده برای هر نفر 2 ق غذاخوری ▫️پیاز 1 عدد متوسط ▫️کره 50 گرم ▫️آلو 3 تا 4 عدد ▫️گوشت چرخ کرده 300 گرم ▫️رب انار 3 تا 4 ق غ خوری ▫️شکر 1 ق غ خوری ▫️زعفران دم کرده غلیظ نصف استکان ▫️نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم 🔸ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم گردو آسیاب شده رو بهش اضافه کرده خوب تفت میدیم نمک فلفل زرد چوبه میزنیم اگه دوست داشتید کمی گردو رو تفت بدین (من دوست ندارم گردو تفت بخوره ) بعد رب انار و شکر و زعفرون رو اضافه میکنیم دو لیوان آب ریخته وقتی ک آبش جوش اومد گوشت چرخ کرده ک ب همراه 1 عدد پیازمتوسط ک آبشو خوب گرفتیم و نمک فلفل و زرد چوبه بهش زدیم و خوب ورز دادیم و ب صورت گردی های کوچک در اوردیم و در کمی روغن تفت دادیم رو ب خورشت در حال جوش اضافه میکنیم و ب مقدار کافی زمان میدیم ک بپزه و جا بیافته اگه دوست دارید روغن بندازه اواخر پخت بهش چند تا تیکه یخ اضافه کنید و نیم ساعت آخر چند عدد آلو خورشتی در صورت تمایل استفاده کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توت فرنگی برای درست کردن لواشک داخل فر باید فر را روی کمترین درجه ممکن قرار بدیدو سینی رو طبقه وسط اقلا به مدت 3 ساعت بزارید. دائم چکش کنید تا آماده بش 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
دونوع لواشک لازم داریم که دو رنگ متفاوت باشن. لواشک روشنتر میتونه از آلوی زرد.زردآلو. هلو یا سیب تهیه بشه. و لواشک تیره تر از آلبالو. آلوی سیاه. یا شابلون تهیه بشه. هر دونوع لواشک رو جداگانه تهیه میکنیم. کف سینی رو پلاستیک بذارید یا چرب کنید. لواشک روشنتر رو داخل سینی میریزیم. و لواشک تیره تره رو داخل پارچ. و دومی رو بوسیله پارچه بصورت خطوط موازی روی لواشک اولی میریزیم و با نوک چاقو به طرفین (جهت مخالف هم) خط میندازیم تا طرحدار بشه. برای سینی دایره بوسلیه پارچ دایره های کوچیک تا بزرگ رو روی لواشک زیری میریزیم و از مرکز به سمت بیرون و بالعکس با چاقو خط میندازیم تا طرحدار بشه. عکس پایین سمت راست خشک شده اش اس 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
سلام سلام خوب ،بریم سراغ رسپی سالاد کلم قرمز وگردو: یک عدد کلم قرمز کوچک را شسته خرد کرده با یک استکان سرکه مخلوط کرده در ظرفی ریخته روی آن آب ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد بعد از چند دقیقه چند جوش خورد حرارت را خاموش کرده کلم را در ابکش ریخته تا آب آن کشیده شود یک استکان ماست وچند قاشق سس مایونز با یک حبه سیر له شده را مخلوط کرده نمک فلفل سیاه وقرمز اضافه کرده وهم بزنید حالا سس را به همراه نصف استکان گردو وچهار ق غ جعفری ریز شده را به کلم ها اضافه کنید خوب مخلوط کرده ویک ساعت در یخچال بگذارید ونوش جان کنید😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
دونات مرغ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن #بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🍧 😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▫️شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم(تلخ یا شیرین به ذائقه خودتون ) ▫️شیر ۲ لیوان ▫️نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری ▫️وانیل کمی ▫️شکر سه چهارم لیوان ▫️پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری ▫️پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری 🔸ابتدا شیر ،شکر ،وانیل،پودر کاکائو و نشاسته رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به جوشیدن که کرد اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه سپس خامه رو به همراه شکلات اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.تتد تند به هم میزنیم تا با گرمای شیر شکلات اب بشه.پودر ژلاتین رو همراه یک سوم لیوان اب سرد بنماری میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب با همزن دستی به هم‌میزنیم تا یکدست بشه.داخل ظرف مورد نظر ریخته و ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه برای تزیین هم از شکلات و ترافل و شوکو رول می تونید استفاده کنید دونات مرغ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
😋 🔸آلو قرمزرو باکمی آب ونمک میجوشونیم میریزیم داخل صافی تا پوست وهسته جدا بشه بعد تکه های خرد شده لواشک وآلوچه های خشک وآلبالو وزرشک تازه یا خشک ودونه های انار ونمک وگلپر ورب انارهمه رو باعصاره آلو که درست کردیم مخلوط میکنیم الان که فصل پاییزه هم میوه های تابستونی هست هم پاییزی میشه ترشك خونگی درست کرد ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ فانتزی بسازید😍 خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی! با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید👌 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
مواد لازم : آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلو خشک،آلو بخارا: از هر کدوم ۱ پیمانه زرشک: نصف پیمانه انار دون: نصف پیمانه آب آلبالو: ۱ پیمانه آب زرشک: ۲ پیمانه آب معمولی: ۱ پیمانه نمک، شکر یا آب نبات، گلپر: به میزان لازم روش تهیه: ابتدا داخل قابلمه تمام میوه های بالا رو با آب زرشک، آب آلبالو و آب معمولی مخلوط کنید و نمک و شکر و گلپر هم بهش اضافه کنین و روی شعله گاز قرار بدین. اگرم آب زرشک یا آب انار نداشتین به جاش آب اضافه کنین یا آب آلبالو که الان فصلشه . با احتیاط هم بزنین تا ته نگیره و بعد از جوش اومدن درش رو بگذارین و شعله رو کم کنین. حواستون باشه که آبش تبخیر نشه اگرم شد دوباره بهش آب انار یا آب زرشک اضافه کنین. چون وقتی این ترشک سرد میشه بازم غلیظتر میشه. نکته۱: کساییکه طبعشون خیلی سرده حتما به جای شکر دو تا نبات رو آب کنن و داخلش بریزن تا متعادل تر شه. نکته ۲: اگر رنگ این ترشک براتون مهمه مثل من میتونین نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای قرمز بهش اضافه کنین. نکته ۳: چند ساعت بعد پخت در قابلمه رو ببندین و ترشک رو تو محیط قرار بدین تا سرد شه. نکته ۴ : با توجه به ماندگاری بالا ،ترشی رو تو ظرف دربسته قرار بدین و ترجیحا تو یخچال بگذارین. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
دو کیلو به رو از چرخ رد می کنیم و با صافی آب به را می گیریم دو کیلو شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا شکر آب بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد نصف استکان آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه👌 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنفش دستور تهیه :👇 برای ۴ لیوان شربت : ۴ لیوان اب را داخل ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد پس از جوش آمدن اب، چند شاخه ریحان بنفش شسته شده (۲۵ شاخه من ریختم) به آن اضافه کنید بعد از یکی دو دقیقه جوشیدن رنگ شربت سبز میشه، به آن نصف یک عدد لیمو ترش (آبلیمو هم میشه) یک عدد چوب دارچین کوچک یک عدد میخک و ۶_۵ ق غ شکر اضافه کنید 👈چوب دارچین و میخک اختیاریه (من استفاده کردم) حدود ۱۰ دقیقه که جوشید رنگ شربت به قرمز خوشرنگ تبدیل میشه (به خاطر وجود ابلیمو) از صافی رد کنید، ترش تر دوست دارین کمی آبلیمو اضافه کنید (این دیگه سلیقه ای هست) و بعد از سرد شدن سرو کنید (خنک خنک بشه). 🟢 با ریحون سبز من امتحان نکردم ولی فکر میکنم با ریحون سبز هم میشه پس امتحان کنید . 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
میخوای بپری لقمه طیب و حلال بخور 😍 •• معرفت جز با نان حلال امکان ندارد شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی) می گفتند: در مشهد شخصی بود اهل ریاضت، به نام سید هندی. دوستی داشت به نام سید صحّاف که از او خواسته بود ذکری برایش بیاموزد. سیّد هندی از او خواسته بود که لباس و خوراک حلال تهیّه کند. او طبق دستور، پارچه ها و خوردنی های زیاد نزد استاد برده بود و استاد از بین آنها فقط یک کرباس، (پارچه ارزان قیمت) و مقداری از حبوبات را حلال تشخیص داده و از او خواسته بود که از کرباس لباسی تهیّه کرده و از حبوبات غذایی تهیّه کند. پس روزه گرفته و هر شب چهار ده هزار مرتبه صلوات بفرستد. سید صحّاف، طبق دستور عمل می کند. تا اینکه در شب جمعه دوم، ناگهان می بیند که سقف اتاق برداشته شد و دیگر مانعی نیست و او آسمان و ستاره ها را می بیند. بعد افراد نورانی را می بیند که آمدند و او از دیدن آنها بیهوش می شود. تا موقع نماز صبح بیهوش بود. وقتی صبح خدمت استاد می رسد و جریان را شرح می دهد، استاد می گوید: شما با دستوری که گرفته و انجام داده بودی، ظرفیت دیدن نور را نداشتی؛ وگرنه وقتی حجاب مادّی سقف برداشته شد تا ملکوت آسمان را نیز می دیدی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 مواد لازم: 4-5 عدد سیب زمینی 1/5 قاشق غذاخوری کره ذوب شده 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری پودر سبزیجات (عصاره ) پاپریکا شما میتونید ادویه‌ها رو کم یا زیاد کنید☺️ طرزتهیه : سیب زمینی را شسته وخوب خشک کنید ، همانطور که در ویدئو نشون داده شده یک سیخ چوبی در سیب زمینی ها فرو کنید وبرش بزنید. 👩‍🍳🥔 در یک ظرف، ادویه جات و کمی جعفری خرد شده (دلخواه) کوچک خرد شده را به کره ذوب شده اضافه و مخلوط کنید و روی تمام سیب زمینی با یک قلم مو بکشيد. کاغذ روغنی رو درسینی فر انداخته و سیب زمینی ها رو گذاشته وبزارید درفر گرم شده با دمای 190 تا سیب زمینی ترد و سرخ شوند. در زمان پخت چند مرتبه سیب زمینی ها رو پشت ورو کنید تا همه جای سیب زمینی ها برشته شوند. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
ایده ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
شیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر عسلی ۲۰۰ گرم یا نصف قوطی خامه تازه ۱۰۰ گرم پسته بادام ریز خرد شده زعفران دم کرده 🐼 شیر، شیر عسلی و خامه رو داخل قابلمه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. میذاریمش روی حرارت و هم میزنیم تا جوش بیاد. تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت میذاریمش و مرتب هم میزنیم. بادام، پسته و زعفران را اضافه میکنیم. ۵ دقیقه دیگه میذاریمش روی حرارت تا جوش بیاد. بعد خاموش کرده، میذاریمش توی دمای محیط تا خنک بشه. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته، سیخهای چوبی یا چوب بستنی رو وارد میکنیم. با فویل محکم روشو میپوشونیم و یک شب فریز میکنیم. برای اینکه راحتتر از قالب درشون بیاریم قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستمون روی سطحش گرم میکنیم. بلافاصله میل کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 در حال سیری غذا خوردن کراهت دارد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
مهرعلیزاده: آقای رئیسی شما ۶ کلاس بیشتر سواد ندارید رئیسی: یک سرچ در گوگل و سایت آموزش عالی بزنید، مدرک منو براحتی میتونید ببینید چیه مهرعلیزاده بعد از مناظره: Searching in google مدارک تحصیلی ابراهیم رئیسی Google : 🔻تحصیلات دانشگاهی دکترای فقه و حقوق خصوصی مدرسه (دانشگاه) عالی شهید مطهری کارشناسی ارشد حقوق خصوصی مدرسه (دانشگاه) عالی شهید مطهری، (پذیرش سال ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور و در نهایت فارغ التحصیل با دفاع از رساله‌ی دکتری باعنوان تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق) 🔻تحصیلات حوزوی »» حوزه‌ی علمیه مشهد، دوره مقدمات، درمدرسه نواب و مدرسه آیت الله موسوی نژاد حوزه‌ی علمیه قم، سطوح متوسطه و عالیه، درمحضر حضرات آیات مروی، فاضل هرندی، موسوی تهرانی، دوزدوزانی، ستوده، خزعلی، طاهری خرم آبادی و محقق داماد، تفسیر قرآن نزد آیت الله مشکینی و ایت الله خزعلی، فلسفه در محضر حضرات آیات احمد بهشتی، شهید مطهری و نهج البلاغه در محضر آیت الله العظمی نوری همدانی حوزه‌ی علمیه تهران، خارج فقه و اصول، در محضر آیات عظام سید محمد حسن مرعشی شوشتری، سید محمود هاشمی شاهرودی، آقا مجتبی تهرانی و مقام معظم رهبری مدظله العالی 🔻 سوابق علمی سطح چهار فقه و اصول از حوزه علمیه قم دکترای فقه و مبانی حقوق با گرایش حقوق خصوصی از دانشگاه شهید مطهری تدریس متون فقهی سطح عالی و فقه قضاء و فقه اقتصاد در حوزه‌های علمیه تهران و دانشگاه‌ها 🔻 تدریس دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، تدریس دروس تخصصی فقه قضا، فقه اقتصاد، اصول فقه و حقوق مدنی در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های امام صادق (ع) شهید مطهری و آزاد اسلامی حوزه علمیه تهران، رسائل، مکاسب، کفایتین (سطوح عالیه) در مدارس مجد، امیرالمومنین (ع) و امام حسین (ع)، و قواعد فقهیه (درس خارج) درمدرسه مروی حوزه علمیه مشهد، تدریس درس خارج در موضوعات، وقف، نذر، امر به معروف و نهی از منکر تالیفات و آثار الف.کتب چاپ شده »» کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش قضایی) »» کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش عبادی) »» کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش اقتصادی) »» کتاب ارث بلا وارث در فقه و حقوق »» کتاب تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق ب. کتب در دست انتشار »» کتاب سیر تحول در نظارت و بازرسی »» کتاب الوقف »» کتاب الامر بالمعروف و النهی عن المنکر ج سخنرانی علمی ارائه شده تعدد اسباب مسئولیت بیع فاسد و اقسام آن مفهوم رهن مدیریت کارآمد نظارت اثر بخش تأثیر متقابل تصمیمات قضایی و اقتصادی جایگاه نظارت و بازرسی در اسلام عدالت و تأثیر آن بر سبک زندگی و غیره..... 🔴مهرعلیزاده: خدایا بسه دیگه، خدایا خسته شدیم دیگه 👊👊 تو مانیتور 👇 http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🍘 😋 فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم 🔸ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
شور گوجه سبز😍😍 مواد لازم جهت تهییه شور گوجه سبز: گوجه سبز یک کیلو نعناع خشک 3 قاشق غذا خوری آب و نمک به مقدار کافی  آب نمک باید شوریش به حدی باشه که وقتی ازش میچشی قابل تحمل باشه طرز تهیه: اول آب و نمک رو میذاری رو گاز جوش بیاد بعد گوجه سبز هارو که تمییز شسته بودی و میریزی تو ظرف و لا به لاش کمی نعناع میریزی وقتی آب نمکت سرد شد میریزی رو گوجه ها در ظرفت رو محکم میبندی و بعد 20 روز میذاری تو یخچال این شور خیلی زود میرسه ولی باید حتما تو یخچال بذاری وگرنه زودی خراب میشه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🥗 مواد لازم:كلم برگ چهار ليوان باريك خرد شده،هويج درشت رنده شده يك و نيم ليوان،شويد خرد شده يك سوم ليوان،نمك و فلفل،روغن زيتون سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ 👩‍🍳طرز تهيه:نكته ي مهم در اين سالاد،ماساژ دادن كلم با نمكه كه باعث بافت خيلي عالي و طعم خوب اين سالاد ميشه.مقداري نمك روي كلم بريزيد،دستكش يكبار مصرف دست كنيد و كمي كلم رو با نمك ماساژ بديد تا نرم بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و نيم ساعت استراحت بديد و سرو كنيد. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
سلام دوستان عزیز🌹 . این هم از خیارشور . من چشمی مواد رو می ریزم یه معیاری این بار گرفتم . با مواد زیر برای من دو تا ظرف شد یه ظرف شیشه ای متوسط هم غیر از اینی که توی کلیپ هست برام شد . موادی که استفاده کردم خیار 2/5 کیلو سبزی (شامل ترخون یا مرزه ، جعفری و شوید ) حدودا 200 گرم ‌سیر یه بوته فلفل سبز تند چند عدد حدودا 2 تا 3 عدد نخود خام مقدار خیلی کم آب جوشیده خنک رو به ولرم 16 لیوان نمک یک لیوان سرکه نصف لیوان خیارها رو خوب شستم و گذاشتم خشک بشه و نم نداشته باشه. خیارها که خشک شدن با خلال دندان یا سوزن سوراخ ایجاد کردم این کار باعث میشه که خیارشور توش پوکه نشه . داخل ظرف ردیف اول خیارها رو گذاشتم بعد روی اونها رو سبزی و سیر پاک شده و فلفل سبز و یه کم نخود (نخود باعث تردی خیارها میشه ) بعد روی اون دوباره خیار و بقیه مواد. این کار را لایه به لایه انجام دادم تا ظرف پر بشه . به ازای هر 16 لیوان آب ، یک لیوان نمک لازم داریم . آب را می جوشانیم و نمک را داخل آب حل می کنیم برای همین مقدار آب و نمک نصف لیوان سرکه لازم داریم. محلول آب و نمک و سرکه را داخل ظرف محتوی خیارها ریختم و درش رو باز میزاریم تا کاملا خنک بشه. توجه کنید که ظرف کاملا پر بشه و ذره ای خالی نمونه و گرنه کپک میزنه. در ظرف رو خوب چفت کردم حتما درش محکم بشه والا کپک می زنه. ظرف رو در جای خنک قرار دادم . این خیارشور الان ده روز یه کم هم کمتر از 10 روز هست که بازش کردم و آماده برای سرو هست . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
🍕🍗🍖🍜🌭🧀🌮🍰🍧 🍥 یاد گرفتن آشپزی اعتماد به نفس شمارا افزایش می دهد 🍥 🔹 اگر هنوز نامزد هستید یا کلا ازدواج نکردید بدونید زمان یادگیری آشپزی همین حالاست ⚜ شاید از خیلی ها بشنوید : "حالا یاد میگیری" 😏 ولی بدونید این افراد اشتباه می کنن ✅ این که شما آموزش دیده وارد زندگی مشترک بشید اعتماد به نفس شمارا بسیار بالا میبره و باعث میشه یه خانم همه چیز تموم محسوب بشید 💝 پس از همین حالا شروع کنید 😎 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
_گلاب با# تخم_ شربتي و گل ختمي(پنيرك) برطرف كننده تشنگي وگرمازدگي وخنك كننده بدن مناسب روزهاي گرم تابستان . خوشرنگي اين به خاطر يا هست كه به صورت دمنوش هم ميشه استفاده كرد وكُلي خاصيت داره . ضد سرفه،درمان سرماخوردگي،پاكسازي كبد،تصفيه كننده موثر خون وبدن ،كاهش تورم ورفع عفونت در بدن ،درمان عفونت مثانه ،ضد حساسيت ودرمان زكام و تورم ومشكلات گلو و... براي شربت بايد يك قاشق از آن را در كمي آب حل كرده بعد از ده دقيقه از صافي رد ميكنيم.و با مخلوط ميكنيم. ✅✅✅✅✅ رسول اکرم صلى الله عليه و آله فرمودند: دل‌ هاى خويش را با زياد خوردن و زياد نوشيدن نميرانيد، كه دل چون زراعت است، وقتى آب آن زياد شد، خواهد مرد. 📚 نهج الفصاحة، ح ۲۴۸۹ 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
🥯 😋 ▫️۱۲۵گرم کره ▫️یک سوم لیوان روغن مایع ▫️یک عدد تخم مرغ ▫️نصف لیوان پودر قند ▫️نصف لیوان پودر گردو یا فندق یا بادام ▫️یک لیوان پودر نشاسته گندم یا ذرت ▫️وانیل ۵گرم ▫️نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر ▫️یک لیوان ودو سوم لیوان آرد برای رو یه قرابیه: ۳قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند یک قاشق چایخوری دارچین 🔸ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو وتخم مرغ هم زده تا از لختگی در بیاد تخم مرغ بعد به جز آرد بقیه مواد رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد بعد به اندازه گردو برداشته من به اندازه (۳۰گرم)برداشتم گرد کرده داخل سینی فر میچنیم با فاصله ودر فر از قبل گرم شده ۱۷۰درجه ۲۰ دقیقه مپزیم بعد اینکه از فر در آوردیم همینکهگرمه داخل پودر قند ودارچین مغلتونیم وداخل ظرف سرو میچینیم 😇😇😇😇😇 اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
35.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 شکم پر 😇😇😇😇😇 اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami