eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین حلوا با ماسوره🔝🎥 👶 تاثیر غذا بر جنین ✍ پیامبر مهربانی (ص): تربیت فرزند را از زمانی که کودک در رَحِم مادر است، شروع کنید" سوال شد: چگونه یا رسول الله!؟ فرمودند: با دادن غذای حلال به مادرش. 📚 جنگ مهدوی، ص۱۳۲ ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون رو با پوست یا بدون پوست نگینی خرد و نمک بزنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید، سیب زمینی هم نگینی با روغن مایع سرخ کنید، بقیه ی مراحل در کلیپ مشخصه... این سالاد رو با هر سسی میتونید میل کنید، بدون فلافل هم میتونید درست کنید که دیگه اسمش میشه سالاد بادمجون. نقش غذای انسان در تلطیف روح❗️ از اجناسی در بازار خرید کنید که در مقابل چشم دیگران نبوده است❗️ 👁 غذایی که چشم کسی در آن است نور و برکتش از بین می رود و چه بسا موجب برخی امراض صعب العلاج می شود. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فروشگاهی ویژه👇😍 برای خانواده های چند فرزندی👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👧 از سیسمونی تا نوجوانی لباس داریم😅 🛍 ملزومات حجاب و عفاف هم داریم😇 ما با این فروشگاه دنبال سود مالی نیستیم.💳 سود ما بیشتر از این هاست.... ما دنبال این هستیم که ایران🇮🇷 جوان بماند برای ظهور💪🏼 https://eitaa.com/joinchat/1793654880C22e52642bb
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘 مواد مورد نیاز 2 سینه مرغ 2 ران مرغ بدون استخون 2 قطعه فلفل قرمز و سبز جعفری 3 4 عددسیر نصف فنجان روغن نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب کمی نمک نوش جان کنید ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ نقش غذای انسان در تلطیف روح❗️ از اجناسی در بازار خرید کنید که در مقابل چشم دیگران نبوده است❗️ 👁 غذایی که چشم کسی در آن است نور و برکتش از بین می رود و چه بسا موجب برخی امراض صعب العلاج می شود. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم . فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش. حالا یک کیلو شکر رو با4 یا 5لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم 10دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی بهش اضافه‌ کردم حرارتو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم 24ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه. زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید. فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌ سرد. میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ نقش غذای انسان در تلطیف روح❗️ از اجناسی در بازار خرید کنید که در مقابل چشم دیگران نبوده است❗️ 👁 غذایی که چشم کسی در آن است نور و برکتش از بین می رود و چه بسا موجب برخی امراض صعب العلاج می شود. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پندقرآنی؛ از ماجرا بیخبری وَلَا تَقۡفُ مَا لَيۡسَ لَكَ بِهِۦ عِلۡمٌۚ إِنَّ ٱلسَّمۡعَ وَٱلۡبَصَرَ وَٱلۡفُؤَادَ كُلُّ أُوْلَـٰٓئِكَ كَانَ عَنۡهُ مَسۡـُٔولٗا ۞ دنبال آنچه نمی شناسی و بدان علم نداری نرو ، چرا که گوش و چشم و قلب انسان درباره آن مورد بازخواست قرار می گیرند و گواهی می دهند* .اسراء 36 .يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَسْأَلُوا عَنْ أَشْيَاءَ إِنْ تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ . . .۞ .اى كسانى كه ايمان آورده ايد! از موضوعاتى نپرسيد كه اگر به شما جواب فرموده شود ناراحت مى شويد* .المائدة (101) .خُلِقَ ٱلۡإِنسَٰنُ مِنۡ عَجَلٖۚ . . . ۞ .عجله با خلقت و ذات انسان عجين است . . . . 📚انبیاء 37 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون ایده تزیین دیگچه مشهدی(دستورش تو کاناله) 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
زرشک پلو با مرغ زعفرانی مواد لازم (4 نفر) مرغ >> 4 تكه ساقه كرفس >> 2 عدد پياز >> 3 عدد هويج >> 1 عدد فلفل دلمه >> نصف 1 عدد رب >> 1 قاشق غ خ سير ساطوري >> 1 حبه زرشك>> 150 گرم شكر >> 1 قاشق غ خ زعفران دم كرده>> 8 قاشق غ خ آب سرد >> 1 ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> 2 قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> 1 قاشق چ خ . . روش پخت👨🏻‍🍳 تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت 1 دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم، غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی دستور پست بعد غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
"سالاد سیب زمینی" سیب زمینی پخته 800 گرم ماست چکیده 6 قاشق غذاخوری سس مایونز یا سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری سس خرد 1 قاشق چایخوری آب لیمو 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چایخوری ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت 5 قاشق غذاخوری خیار شور 6 تا 7 عدد خرد شده پیاز نصف عدد خب حالا مواد اولیه رو نگینی خرد کنین البته اگر سیب زمینی رو تازه پختین حتما صبر کنین خنک شه و از داغی بیفته و بعد شروع به تهیه و خرد کردن سالاد بکنین بعد از اینکه مواد اولیه رو نگینی خرد کردین مخلوط کنین حالا میرین سراغ سس مواد سس رو باهم مخلوط کنین و به سالا اضافه کنین حسابی بهم بزنین شما میتونین مواد سس رو هرچیشو که دوست ندارین به دلخواه کم و زیاد کنین اگر جعفری تازه هم داشتین 1 دسته خرد کنین و به سالاد اضافه کنین عالی میشه غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
دوغ 2 لیتر ( 8 لیوان ) آب یک لیتر برنج سه چهارم پیمانه (کمتر از یک پیمانه ) سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده سیر 4 حبه نخود کاملا پخته یک پیمانه دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنید 🍔🍟...🍭...🍟🍔 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami