eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پندقرآنی؛ از ماجرا بیخبری وَلَا تَقۡفُ مَا لَيۡسَ لَكَ بِهِۦ عِلۡمٌۚ إِنَّ ٱلسَّمۡعَ وَٱلۡبَصَرَ وَٱلۡفُؤَادَ كُلُّ أُوْلَـٰٓئِكَ كَانَ عَنۡهُ مَسۡـُٔولٗا ۞ دنبال آنچه نمی شناسی و بدان علم نداری نرو ، چرا که گوش و چشم و قلب انسان درباره آن مورد بازخواست قرار می گیرند و گواهی می دهند* .اسراء 36 .يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَسْأَلُوا عَنْ أَشْيَاءَ إِنْ تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ . . .۞ .اى كسانى كه ايمان آورده ايد! از موضوعاتى نپرسيد كه اگر به شما جواب فرموده شود ناراحت مى شويد* .المائدة (101) .خُلِقَ ٱلۡإِنسَٰنُ مِنۡ عَجَلٖۚ . . . ۞ .عجله با خلقت و ذات انسان عجين است . . . . 📚انبیاء 37 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون ایده تزیین دیگچه مشهدی(دستورش تو کاناله) 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
زرشک پلو با مرغ زعفرانی مواد لازم (4 نفر) مرغ >> 4 تكه ساقه كرفس >> 2 عدد پياز >> 3 عدد هويج >> 1 عدد فلفل دلمه >> نصف 1 عدد رب >> 1 قاشق غ خ سير ساطوري >> 1 حبه زرشك>> 150 گرم شكر >> 1 قاشق غ خ زعفران دم كرده>> 8 قاشق غ خ آب سرد >> 1 ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> 2 قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> 1 قاشق چ خ . . روش پخت👨🏻‍🍳 تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت 1 دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم، غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی دستور پست بعد غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
"سالاد سیب زمینی" سیب زمینی پخته 800 گرم ماست چکیده 6 قاشق غذاخوری سس مایونز یا سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری سس خرد 1 قاشق چایخوری آب لیمو 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چایخوری ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت 5 قاشق غذاخوری خیار شور 6 تا 7 عدد خرد شده پیاز نصف عدد خب حالا مواد اولیه رو نگینی خرد کنین البته اگر سیب زمینی رو تازه پختین حتما صبر کنین خنک شه و از داغی بیفته و بعد شروع به تهیه و خرد کردن سالاد بکنین بعد از اینکه مواد اولیه رو نگینی خرد کردین مخلوط کنین حالا میرین سراغ سس مواد سس رو باهم مخلوط کنین و به سالا اضافه کنین حسابی بهم بزنین شما میتونین مواد سس رو هرچیشو که دوست ندارین به دلخواه کم و زیاد کنین اگر جعفری تازه هم داشتین 1 دسته خرد کنین و به سالاد اضافه کنین عالی میشه غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
دوغ 2 لیتر ( 8 لیوان ) آب یک لیتر برنج سه چهارم پیمانه (کمتر از یک پیمانه ) سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده سیر 4 حبه نخود کاملا پخته یک پیمانه دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنید 🍔🍟...🍭...🍟🍔 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با استفاده از ژله بریلو و خامه فرم گرفته غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش من برای درست کردن فقط تابستون گرم با اب ویخ میچسپه طعم وانیل رو دوست ندارم تو شربت آلبالو دوست دارید اواخر پخت کمی بزنید🌹 سعی کنید از آلبالوی سالم وبدونه کرم زدگی استفاده کنید برای هرکیکو البالو دو کیلو شکر لازم است تووووجه کنید . بدونه هسته وزن کردم (دو کیلو) آگه وزنه هم ندارید یک کاسه پر پر آلبالوی بدونه هسته دوکاسه شکر شکر رو لابلای آلبالو بپاشید و آب آلبالو روش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت دراین فاصله البالوها آب میندازه سپس بیرون بیارید وبزارید رو گاز با شعله متوسط شعله نه زیاد باشه نه کم پخت طولانی نشه شربت تیره میشه نیم ساعت پخت باید قوام بیاد مرتب کف اونو بگیرید بزارید البالوها یک ربع تا بیست دقیقه با شهد بجوشه سپس با کفگیر سوراخ داره البالوها رو بیرون بیارید سعی کنید با تکان دادن کفگیر شهد کاملا ازش جدا بشه شهد وقتی که قوام اومد حتما از یک پارچه تمیز رو کنید تا گرمه رد کنید سرد شه غلظت میشه رد نمیشه از تفاله البالو میتونید مارمالاد درست کنید ویا آلبالو پلو. پارت اول غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرگز به تفاله چنگ نزنید یا با قاشق فشار ندید چون شربت رنگش تلخ میشه بعضی از تفاله ها مربا درست میکنن ولی من دوست ندارم چون دیگه طعمشو داده به شربت فقط شیرینه این شربت تا دوسال قابل نگه داری تو یخچاله البته میتونید فریزیر هم کنید. من آلبالوی که از شعر خارج کردم گذاشتم تو ابکش تا کاملا شهدش خارج بشه سپس یک روز گذاشتم جلو آفتاب تا خشک بشه بسته بندی کنید وبزارید فریزیر هر وقت شربت درست کردید مقداری از این آلبالو ها رو بریزید داخل شربت بسیار خوشمزس پارت دوم غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لا پلو دستور پست بعد غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راتا مرغ و شوید دستور پست بعد غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
مرگ آنلاین زن 40ساله 😱 خانم آشپزی که داشت برای دنبال کنندگانش آنلاین آشپزی میکرد سکته کرد و فوت کرد😰 خیلی صحنه وحشتناکی بود😨 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 فیلم لحظه مرگ 👆
کتلت عدس من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید. سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍 تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط یک عدد سیر یک حبه نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه. عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید. شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت عدس شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج کافی شاپی دستور پست بعد شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج کافی شاپی پارت دوم شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
با بافتی نرم وپنبه ای 😉عطر وبوی‌باورنکردنی فر رواز ده دقیقه قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن تا گرم بشه مواد لازم هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد 300 گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل و(زنجبیل دلخواه )به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب یک تا دو قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم اگر ممکنه واستون سخت باشه وارد گلوله بشه بهتره ارد را روی مایه کیک الک کنید ودرچند مرحله بخوردمایه کیک بدین وبا همزن دستی مخلوط کنید زیادی هم نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 50 تا 60 دقیقه از فر که در آوردید بزارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. از گاناش وهم سس کارامل استفاده بدون اینا خیلی خیلی خوشمزهسسس شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
طرز تهیه این کاپ کیک خوشمزه 😁😋 پست بعد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
نکته ...اصلی دراین کیک نحوی هم زدن شماست که اگر درست نباشه باعث می شه کیک شما بافت اسفنجی لازم را نداشته باشه پس دقت کنید مواد لازم...... بهتره مواد را با ترازو وزن کنید تخم مرغ متوسط .....پنج عدد شکر....دوسوم پیمانه یا 150گرم وانیل....نصف قاشق چایخوری آرد...یک ونیم پیمانه یا 190گرم نمک.....یک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری که می شه سایز سوم قاشق اندازه گیری شیر...هم دمای محیط 50میلی لیتر یا پنج قاشق غذاخوری روغن مایع.....50میلی لیتر یا پنج قاشق غذاخوری طرز تهیه......تخم مرغ وشکر ووانیل را پنج تا شش دقیقه زده تا کاملا کرمی وحجمش دوبرابر بشه بعد ارد ونمک وبیکینگ پودررا در سه مرحله روی مایع کیک الک کرده وهر بار بصورت دورانی وارام مخلوط کرده تا پف تخم مرغ نخوابه در ظرف دیگری شیر وروغن ودولیسک از مایع کیک را مخلوط وبعد روی مایع کیک توی ظرف اصلی ریخته وارام بصورت دورانی مخلوط کرده قالب کاپ کیک مورد نظر را با کره یا روغن جامد چرب کرده ودوسوم قالب را پر کرده اگر خواستید کشمش بریزید اول کشمش را بشورید خوب خشک کنید آغشته به ارد کنید وبعد اضافه ارد را حتما بگیرید وبعد ریختن مایع کیک توی قالب کمی کشمش روی سطح مایع کیک بریزید ودر فر از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 20تا 30دقیقه که اطراف کیک طلایی بشه بعد چک کنید اگر پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه بذارید خوب سرد بشه اطرافش را ازاد کنید راحت از قالب خارج می شه این کیک انعطاف پذیری خوبی داره ومیتونید خامه هم بزنید شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
کباب لاپُلو مواد لازم :👇 دو پیمانه برنج سیصد گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز درشت نمک و فلفل و سماق به میزان لازم سماق دو ق غ زعفران آبکرده دستور تهیه :👇 پیاز رو ریز رنده می کنیم. آب پیاز رو کامل میگیریم و با نمک و فلفل و سماق همراه با گوشت کاملا ورز میدیم. برنج خشک تر از حالت عادی آبکش می کنیم چون آب موجود در گوشت باعث میشه که برنج نرم بشه. به سادگی هر چه تمام تر، کف قابلمه رو روغن و کمی زعفرون میریزیم، بعد می تونیم بعنوان ته دیگ هم نون بذاریم هم کاهو هم سیب زمینی و هم اینکه اصلا هیچی نذاریم!😄 و برنج و گوشت رو لایه لایه به همین صورت که توی فیلم میبینین میذاریم و لابلاش سماق و زعفرون میریزیم و قابلمه رو روی شعله پخش کن به مدت چهل دقیقه میذاریم تا برنج دم بکشه. اگر دوست داشتین می تونین جداگونه گوجه ی حلقه حلقه شده هم برای کنارش سرخ کنین و لذت واقعی شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سابله شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
برای 16 عدد به این شکل سینه مرغ 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد هویج 1 عدد خیارشور 1 تا 2 عدد شوید 3 تا 4 ق غ پنیر خامه ای 100 گرم سس مایونز 2 تا 3 ق غ نان تست 8 تا 10 عدد نمک به میزان لازم سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطاری ها و سوپری ها موجود هست) گذاشتم بپزه . بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه . بعد از پخت و خنک شدن پودرش کردم . داخل میکسر یا غذاساز بریزین و حتی می تونین رنده کنین . هویج رو هم پختم و بعد رنده کردم . سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . خیارشور رو هم ریز خرد کردم . همه مواد رو با هم ترکیب کردم . نون تست ها رو قالب زدم هر طرحی بخواید . سطح کار کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده کردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محکم کردم و بعد برگردوندم و به آرامی از زیرش بیرون آوردم . داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسی تزیین کردم. شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖پندقرآنی؛ مخالفان امام زمان (عج) . .يُرِيدُونَ لِيُطۡفِـُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفۡوَٰهِهِمۡ وَٱللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِۦ وَلَوۡ كَرِهَ ٱلۡكَٰفِرُونَ۞ . آنها مى خواهند نور عظيم دين خدا را با دهان خود خاموش كنند ولى خداوند دين خود را بطور آشكار و عيان كامل خواهد فرمود اگرچه كافران خوش نداشته باشند .📚سوره صفّ آیه 8 . قُلۡ كُلّٞ مُّتَرَبِّصٞ فَتَرَبَّصُواْۖ . . . ۞ .بگو:«ما همه منتظر تحقّق وعده ها هستيم پس شما منتظر[وعيدهاى الهى]باشيد [همچنان كه ما منتظر وعده هاى خوب الهى هستيم] . . . 📚سوره طه آیه 135 ┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄ @khandehpak