فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#بی استخوان کردن ماهی قزل آلا
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر
سلام دوستای قشنگم خوبین؟🌹❤️
یه خوراک خیلی خوشمزه که من برای اولین بار درست کردم و مزه ش فوق العاده بود
اول از همه بادمجان که ترجیحا کوچک و ظریف باشه یا با پوست یا پوستشو بکنید یا در فر بذارید با روغن زیتون یا مثل من سرخوش کنید اما قبلش توشو یکم خالی کنید خوب سرخ کنید وکنار بذارید که روغنش بره.جداگانه برای دوتا سه تا بادمجان نصف پیمانه گردوپوره کنید و بعد جداگانه دو تا پیاز پوره کنید سرخ کنید تا یک آبش بره بعد گردورو اضافه و تفت بدید یک قاشق غذا خوری جعفری و یک قاشق گشنیز نصف قاشق رب گوجه فرنگی ورب انار به اندازه ای که خودتون ترشی رو دوست داشته باشید کمی نمک بزنید و خوب تفت بدید.داخل بادمجان روبا مواد پر کنید یا ده دقیقه در فر یا کمی دوباره در روغن تفت بدید که گرم بشن.بعد در ظرف سروکمی رب انار برای تزیین و اگر در دسترستون هست دانه انار بریزید و نوش جان کنید.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
انا لله و انا الیه راجعون
بدلکار و بازیگر معروف درگذشت
شرح خبر👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پندقرآنی؛ توفیق توبه
.
. . . وَظَنُّوا أَنْ لَا مَلْجَأَ مِنَ اللَّهِ إِلَّا إِلَيْهِ ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ۞
.
. . . (در آن هنگام) دانستند پناهگاهی از خدا جز بسوی او نیست؛ سپس خدا رحمتش را شامل حال آنها نمود، (و به آنان توفیق داد) تا توبه کنند؛ خداوند بسیار توبهپذیر و مهربان است!*
.
#سوره_توبه آیه 118
┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄
@khandehpak
هدایت شده از آرشیو آشپزی
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
**پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد**
#بانو_غذاتو_نذری_بپز😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠مال حرام با اعضا و جوارح چه می کند؟
▪️این قسمت: زیبایی
▫️تجربهگر : آقای حامد طهماسبی
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #سماق_پلو 🍛 😋👆
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
امروز پنج شنبه هست ☝️😍 قدرت پدر مادر در اون دنیا هم برقراره هم دعاشون هم خدایی نکرده عاق کردنشون
خیلی ها بعد مرگ پدر مادر بعلت فراموشی و بی توجهی عاق والدین میشن حواسمون باشه
#خیرات_پولی_نیست_صلوات_فاتحه_کاملا_پرثواب_ورایگانه
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
مرغ برشته (سیر و لیمو)
مواد لازم
مرغ متوسط 1 عدد
مواد مرینیت
روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
سیر حبه
لیمو 3 عدد
عسل 1 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1 قاشق جای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
مواد لایه زیر مرغ
سیب زمینی کوچک 4 عدد
هویج 3 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
زرد 1 عدد
سبز 1 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 3 عدد
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
ابجو کلاسیک جوجو نصف لیوان
مرغ کامل رو مزه دار کنید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدین ، بعد مواد زیرش روبریزید مرغ رو 3 ساعت با حرارت 260 بزارید بپزه بعد کاغذ روغنی رو بردارید و 1 ساعت بزارید با 180 درجه بپزه
خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
😋😋😋😋😋
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ برشته سیر و لیمو
خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
😋😋😋😋😋
@menoeslami
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🏴طرح های چادر ویژه محرم رسید🏴
💣 خرید چادر به قیمت تولید 🤔
💰#ارزان_ترین فروشگاه چادر مشکی کشور
🎁روسری رایگان+ 60 تومان تخفیف🎁
لینک هدایای خرید یک چادر مشکی🤩🤩👆
🎁هدایای ویژه: چهارده حرز، مفاتیح رنگی زیبا، مهر و تسبیح، زعفران، اسپند، پارچه سبز، چهار قرعهکشی عالی و ارسال رایگان
🔰لیست قیمت تولیدی چادرها در
گروه تولیدی چادر کربلا 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3547398199Cf7e1bfc230
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
اگه میخواهید با یک #چادر، یک #روسری و کلی #هدیه بگیرید چادر رو لمس کنید😍👇
⚫️
⚫️
⚫️
⚫️ ⚫️
⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️
⚫️ ⚫️ ⚫️
⚫️ ⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
⚫️ ⚫️
⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️
⚫️ ⚫️
یک چادر بخرید، 60 تومان تخفیف بگیرید 😍👆
#والك_پلو يكي از غذاهاي محلی اغلب استان هاست و در استان کرمانشاه در زبان محلي (كول) ناميده ميشه .
والک سبزی محلی در فصل بهار در اغلب کوهپایههای البرز و زاگرس و دامنه های کوه های دیگه فراوونه كه والك پلو و كوكو والك از غذاهاي متداولي هست كه با اين سبزي ميشه درست كرد كه وقتي تنگش يه ماهيچه هم بذاري ميشه خود بهشت .
طرز تهيه :
من اين پلو رو به روش كته درست كردم 4 پيمونه برنج رو شسته با 6 پيمانه آب و نمك و روغن و يا كره محلي مخلوط كردم و نيم ساعت كنار گذاشتم اين روش كته پختن منه خيلي عالي در مياد شايد شما هم همين مدلي درست كرده باشيد .بعد از اين مدت ظرف رو روي حرارت قرار داده وقتي بجوش آمد و حجم آبش كمتر شد .500 گرم والك رو پاك كرده و شسته و درشت خرد شده رو اضافه كردم اين سبزي خيلي زود پخته ميشه زياد جوشيدنش باعث لِه شدنش ميشه . بعد از كشيده شدن آب برنج حرارت رو كم كرده و تا دم كشيدنش صبر كردم و در آخر با ماهيچه كه قبلا روش پختش رو توضيح دادم سرو كردم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاپ_خونگی
سلام دوستان گل
حال و احوال دلتون چطوره؟ ❤️❤️
خب اینم برای اون دسته از عزیزانی که #سس_کچاپ_خانگی رو خواستن.
یک و نیم کیلو گوجه
دوتا پیاز
یکی دوحبه سیر
همه رو خورد کنید و بزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک
اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه سیب زمینی بامیه ای
اموات امروز ،مردمان زنده دیروز بودن ،اموات فردا ما هستیم از همین الان بچه ها رو با خیرات اشنا کنیم تا فردا روزی خودمان از ثواب خیرات بچه هامون متنعم شویم.
#صلوات_بهترین_خیرات
🍉🍉🍉🍉🍉
@menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#باسلوق 🍡 😋
▫️یک لیوان نشاسته
▫️سه لیوان آب
▫️دو لیوان شیره انگور
▫️دو ق غ گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید
▫️در صورت تمایل نصف لیوان شکر
▫️نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید.
🔸همه مواد و میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇
امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه باشد.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
💰کوکو اقتصادی💰
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
فلفل سیاه و فلفل قرمز
زردچوبه 1 ق م
نمک نصف ق م
پودر لیمو عمانی 1 ق م
آرد نون سنگک 1 ق غ
شوید خشک نصف لیوان
زرشک 2-3 ق غ (سلیقه ای)
برنج 4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣پیاز رنده کن آبشو بگیر با ادویه و 1 ق غ آرد نون سنگک قاطی کن و 4 تا تخم مرغ و بهش اضافه کن و خوب هم بزن و 1 ساعت بذار یخچال
2️⃣روغن بذار داغ شه مواد و بریز با شعله کم حدود 20 تا 30 دقیقه بذار بپزه بعد برعکسش کن تا اون طرفش هم بپزه
3️⃣لوبیا 2 ساعت با 2 ق چ نمک خیس کن و بعد 1 ساعت بپزش
4️⃣برنج و با 4 ق چ نمک 2 ساعت خیس کن بعد آبجوش درست کن برنج و آبشو بگیر و بریز تو آب جوش 7 دقیقه که گذشت لوبیا هارو بریز روش و 2 دقیقه که موند با آب سرد آبکش کن
5️⃣کف ظرف روغن و نصف ق م زردچوبه بریز و 1 ق غ شوید خشک قاطی کن و کف ظرف پخش کن بعد لایه لایه برنج بریز روش شوید خشک بپاش و در آخر یکم روغن بزن لبه قابلمه و درشو ببند 10 دقیقه که بخار کرد شعله پخش کن بذار با شعله کم تا 40 الی 50 دقیقه بپزه
6️⃣برنج بذار و کوکو بذار روش و با زرشک تزیینش کن سبزی خوردن هم فراموش نکن
✅✅✅البته این غذای خوشمزه هم میتونید با نون سنگک میل کنید
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
44.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو اقتصادی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت عدس
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
کتلت عدس
من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم
عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید.
سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍
تخم مرغ دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری
عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید
سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید
سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید
تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن
سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس
عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان ستاره شکلاتی
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
#نان_ستاره_شکلاتی
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکر 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید
شیر ولرم 3/4 پیمانه
خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد حدود 4 پیمانه
میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود
شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه
کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند.
سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود.
آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید.
با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید.
قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید.
قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید.
قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید.
وسط دایره لیوان قرار داده.
سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود.
و با کارد یا قیجی برش زده.
دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید.
با سفیده تخم مرغ رومال کنید.
در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید.
وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته.
در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
#مرغ_سوخاری_کنتاکی_رستورانی
مرغ سوخاری براتون آوردم اونم چه مرغ سوخاری ای👌👌
اگرنکاتی که در ادامه میگم رو رعایت کنید یه مرغ سوخاری رستورانی برشته و مغز پخت و فوق العاده خوشمزه خواهید داشت
سعی کنید ادویه های دستور رو تغییر ندید تا به طعم مرغ سوخاری کنتاکی یا همون kfc برسید
مواد لازم
مرغ تکه شده: 2 کیلو
ماست: نصف لیوان
سرکه: یک چهارم لیوان
ادویه پاپریکا:1 ق غذاخوری
پودر پیاز: 1 ق مرباخوری
پودر سیر: 1 ق چایخوری
آویشن: 1 ق چایخوری
نمک: 2 ق غذاخوری
مواد لازم برای سس :
آرد: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: نصف پیمانه
بکینگ پودر : 2 ق چایخوری
آب: حدودا 1 لیوان
مابقی سس چاشنی مرغ
برای سوخاری کردن: 2 لیوان آرد
سعی کنید از مرغ کوچک استفاده کنید تا داخل روغن کامل مغز پخت بشه .
طرز تهیه:
1.سینه و ران مرغ رو دو تکه کنید و با پوست بشورید و خشک کنید
2. ماست+سرکه+ ادویه ها رو با مرغ ترکیب کنید و کامل مخلوط کنید
روی مرغ رو بپوشونید و 12 ساعت داخل یخچال بذارید تا کامل مزه دار بشه
2. بعد 12 ساعت از یخچال خارج کنید و تقریبا نیم ساعت صبر کنید تا هم دمای محیط بشه
اگر سرد باشه هنگام سرخ کردن دمای روغن رو پایین میاره
.
3.تکه های مرغ رو از مواد خارج کنید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید
مابقی سس چاشنی مرغ رو با
یک لیوان آرد + نصف لیوان نشاسته ذرت+2 قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید.
1 لیوان آب رو کم کم اضافه کنید تا سس به غلظتی که توی ویدئو میبینید برسه و خوب هم بزنید تا یکدست بشه
.
4.تکه های مرغ رو ابتدا داخل سس بزنید و چند لحظه نگه دارید سس اضافیش بریزه و بعد داخل 2 لیوان آرد بغلتونید
انقدر مرغ رو بغلتونید تا نهایتا مثل ویدئو بشه
.
5. داخل قابلمه گود روغن بریزید طوری که مرغ داخلش شناور بشه.
روی حرارت متوسط بذارید تا کاااامل داغ بشه دمای 175 مناسبه
اگر دماسنج ندارید یه تکه خیلی کوچک از مرغ بکنید و توی روغن بندازید اگر رو موند دما مناسبه اگر ته قابلمه رفت باید صبر کنید داغتر بشه
مرغ ها رو داخل روغن بریزید
و با دمای متسط بذارید سرخ بشه
دما باید طوری باشه که برای سینه حدود 15 دقیقه و ران 20 دقیقه زمان پخت طول بکشه تا کامل مغز پخت و برشته بشه
دمای روغن و شناور شدنش داخل روغن باعث مغز پخت شدن مرغ میشه پس حتما دقت کنید .
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
46.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریتاتا_مرغ
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید
حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami