eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
بدون تخم مرغ آرد1و1/2پ نشاسته ذرت1ق غ جوش شیرین1ق چ بیکینگ پودر 1ق چ پودر کاکائو4ق غ و نمک1/8ق چ همه رو با هم الک کنید.نصف پیمانه شیر گرم با 1 قاشق چایخوری نسکافه با هم مخلوط کنید بذارین کنار تا خنک بشه.یک پیمانه پودر شکر با 1/3پیمانه روغن مایع مخلوط و با همزن دستی بزنید.نصف پیمانه ماست غلیظ بهش اضافه کنید و مجددا بزنید.شیر نسکافه خنک شده اضافه مخلوط کنید.یک قاشق چایخوری وانیل مایع و یک قاشق چایخوری سرکه هم اضافه کنید و به هم بزنید.سرکه هر نوع که باشه فرقی نداره من سرکه سفید ریختم.حالا مواد خشک الک شده را بریزید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر کیک را درون قالب 12×24سانت که چرب شده و کاغذ انداخته اید بریزید و درون فری که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا 40-50 دقیقه قرار دهید حتما با خلال چوبی تست کنید اگر چیزی از خمیر بهش نچسبید کیک آماده است.روی توری فلزی آنرا خنک کرده و سپس با هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید.من با گاناش و سس دلسه دلچه،کامکوات،خلال پسته و کیالک کوهی تزیین کردم. -سس دلسه دلچه هم همون شیر عسلیه که با قوطی فلزیش داخل آب گذاشتم تا چند ساعتی بجوشه و غلیظ و کاراملی بشه هر چه بیشتر بجوشه سس غلیظ تر و رنگش تیره تر میشه من پنج ساعت گذاشتم تا بجوشه. -برای گاناش هم صد گرم خامه صبحانه رو گرم کنید ولی نجوشه بعد صد گرم شکلات خردشده بهش اضافه کنید به هم بزنید تا با خامه شکلات آب بشه. najmeh_shariat 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ درشت دو عدد آرد دو لیوان دسته دار بکینگ پودر یک ق مرباخوری نمک میوه نصف ق مرباخوری(حتما بریزید) وانیل وپودر هل شکر یک لیوان عسل یک ق غذاخوری پر شیر وگلاب جمعا یک لیوان(گلاب فقط سه ق باشه) روغن مایع نصف لیوان کنجد نمک یک پنس 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
+ کانال صنایع دستی سلمان رو دیدی توی ایتا؟😃 -نه ،اصلا اهل صنایع دستی نیستم😕 +منم نبودم اما وقتی رفتم توی این کانال اهلش شدم😍 +یه سر بزن به دیدنش می ارزه👇مطمئنم مشتریش میشی https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac +ازقرعه کشی جانمونی😃
ارد دو پیمانه شکر یک پیمانه پوره اسفناج نصف پیمانه شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری سرخالی وانیل یه ق چ پودر هل یه ق چ طرز تهیه: اول از همه تخم مرغ+شکر+وانیل را با همزن میزنیم تا کش دار و حجمش دو برابر بشه بعد روغن و شیر و پوره اسفناج و پودر هل رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم و در اخر ارد و بکینگ پودر(که از قبل باهم سه مرتبه الک کردیم) کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالبمون رو روغن جدا کننده میزنیم و مایه ی کیک رو داخلش میریزیم و به مدت پنجاه دقیقه با دمای 180داخل فر قرار میدیم...این کیک بافت فوق العاده ای داره و خیلی خوشمزس و با کرم پاتیسیر عالی تر میشه که بعد از خنک شدن کیک میریزیم روش و نوش جان میکنیم... طرز تهيه كرم پاتيسير : یک و یک چهارم پيمانه شير رو با نصف پيمانه شكر و 1/5ق س نشاسته ذرت و 1 عدد زرده تخم مرغ و كمي وانيل داخل قابلمه ريخته با همزن كاملا ميزنيم تا مواد يكدست شود بعد روي حرارت ملايم ميپزيم تا به غلظت فرني برسد . من این کیک رو توقالبای تک نفره ساوارین درست کردم وتوش رو باکرم پاتیسر پرکردم ،کیک خیلی خوشمزه وخوش طعمیه ؛امتحان کنید mahbobe.se 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
مواد لازم: تخم مرغ4 عدد شکریک و نیم لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد دو لیوان بکینگ پودردو قاشق چایخوری آب پرتقال تازه نصف لیوان رنده پوست پرتقال دو قاشق غذاخوری وانیل کمی نمک یک پنس طرز تهیه: میدونم که همتون میدونید اما بازم میگم که برای درست کردن کیک چند تا کار رو باید اول انجام بدید: اولی اش اینکه تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند. دوم اینکه اگرازفراستفاده میکنیدآنرا رو حتما گرم کنید. سوم اینکه تمام مواد رو اندازه گرفته و دم دستتون بزارید. خوب برای شروع من تخم مرغها رو از یکساعت قبل گذاشتم بیرون. یه پرتقال درشت رو خوب شستم. اول پوشتش رو رنده کردم. فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه. بعد آبش رو گرفتم. تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. بعد هم آرد و بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با قاشق و به صورت دورانی هم میزنیم و در آخر هم آب پرتقال رو و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد فنجون های چینی رو میاریم ته فنجون ها رو چرب میکنیم سپس به اندازه نصف فنجونا داخلشون مواد میریزیم. فنجون هارو داخل قابلمه میچینیم و تا نصف قد فنجونا داخل قابلمه آب میریزیم روی اجاق قرار میدیم هنگامی که اب داخل قابلمه به جوش اومد در قابلمه رو میذاریم و به مدت 20 دقیقه اجازه میدیم که کیکا اماده بشه .در نهایت کیک ها اماده است 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم
این شیرینی کمی بد قلق هستش . همه نکات بایدرعایت.بشه سفیده تخم مرغ 100 گرم (3 عدد تخم مرغ متوسط) پودر نارگیل 100 گرم (یک و یک چهارم لیوان تقریییییبا) شکر 200 گرم (یک لیوان تقریبا) آب لیمو 1 ق م آرد برنج 10 گرم (1 ق غ سر صاف ) وانیل 1/4 ق چ پودر نارگیل و شکر و نیمی از سفیده ها رو با هم مخلوط کردم . بعد این مواد رو یا با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز (یا یک دو سه) میکس کنین . زیاد دیگه میکس نکنین که یه وقت به روغن نیفته . بعد ما بقی سفیده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواد رو روی بخار کتری قرار دادم روی حرارت . حالا می تونین یه طرفی رو اب بریزین و بزارین روی حرارت و بعد موادتون که داخل یه قابلمه یا طرف هست روی اون قرار بدین . مدام مواد رو هم زدم تا ذرات شکر اب بشه و طوری که حرارت کم باشه شکر حل بشه انا سفیده نپزه به این مرحله میگن داغ زدن . تایم هم نمیشه دقیق گفت برای من 5 دقیقه طول کشید . بعد از حرارت برداشتم و آب لیمو و وانیل و ارد برنج رو ریختم و مخلوط کردم . گذاشتم بمونه توی محیط 6 الی 7 ساعت . بعد توی قیف بدون ماسوره ریختم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم . مواد رو داخل سینی ریختم سایزش بستگی به خودتون داره کوچیک یا بزرگ درست کنین فر با دمای 200 درجه از قبل گرم بشه . بعد که سینی رو در طبقه وسط قرار دادم دما رو 180 درجه کردم به مدت 20 دقیقه . یه نکته در مورد دمای فر بگم حتما باید با دمای فر خودتون چک کنین قبلش یه دونه بزارین بپزه توی فر تایم بگیرین و همچنین دما و چک کنین برای من این تایم و این درجه شد . با مواد بالا 9 عدد شیرینی نارگیلی سایز بزرگ داریم . masoumehrasouli 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی