eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام 😃دوستان خوبين؟؟ممنون از همراهى گرم و صميمانه تون❤️ كيا مثل من عاشق عطر خوشِ ماش هستند؟؟؟دستها بالا🙌🏻 طريقه پخت اين پلوى خوشمزه عين عدس پلوست،اما من اين دفعه كته كردم و طرزتهيه رو براتون مى نويسم. يك پيمانه ماش رو شستم درون قابلمه آب درحال جوشيدن ريختم وقتى نيم پز رو به پختن شد طورى كه دوسوم پخت رو برده باشه و يك قسمت هم موقع دم كشيدن بپزه، ٢پيمانه برنج خيس خورده رو به محتويات قابلمه ماش در حال جوشيدن هست اضافه مى كنم آب درون قابلمه رو اندازه مى كنم (اگر كمه آب جوش اضافه كرده و اگر زيادِ از آبش برميداريم ،هميشه براى كته يك بندانگشت روى برنج رو آب بگيره)، نمك و روغن اضافه كردم و حرارت روكم مىكنم وقتى آب قابلمه كاملا كشيده شد حرارت رو خيلى ملايم كرده و اجازه ميدم تا دم بكشه. —شما مى تونيد آبكش شده تهيه ش كنيد اول ماش رو پخته كنار بگذاريد ،برنج رو هم جداگانه آبكش و قبل از آبكش كردن ماش رو به برنج اضافه مخلوط كرده و آبكش مى كنيم. —ماش پلو رو ميشه با مرغ ،گوشت چرخكرده،قلقلى،حتى ماهيچه و گردن طبخ كرد. —از خواص ماش غافل نشيد و اونو تو سبد خوراك خانواده قرار بديد. __عادت غذاييمونو اصلاح كنيم و با غذاهاى گوشتى ، لبنيات(ماست و دوغ)نخوريم، vida.rahimzadeh 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
🚨وقتی حادثه خبر نمیکنه🚨 بازیگر معروف سریال پایتخت قطع عضو شد😱 جزئیات از دست دادن پای بازیگر پایتخت👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 همه ماجرا را اینجا ببینید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بادمجون كبابي با كره . پنيرفتا و فلفل چه شود😍چقدم اسووووون😝😋 عشق دلا کانالمون رابه دوستاتون معرفی کنید😍😍😎 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب برای جشنهاو دورهمی های شما عزیزان 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
shur_o_shirin خب بریم سراغ غذامون نمی‌دونم تا حالا دلمه ی تره فرنگی درست کردین یا نه ولی اگر جوابتون نه هست یکبار درست کنید مطمئناً خوشتون میاد ،طعمش شبیه دلمه ی پیازهستش تقریبا، برای این غذا باید از تره فرنگی های بزرگ و قطور استفاده کنید تا بشه باهاش دلمه رو بپیچید ،تره فرنگی من خیلی قطور بود ولی نمی‌دونم چرا تو عکس شبیه پیازچه افتاده😉😊 مواد لازم برای شش تا هفت نفر برنج یک پیمانه لپه نصف پیمانه پیاز سرخ شده. مقدار لازم گوشت چرخ شده. دویست گرم یا بیشتر ویا کمتر سبزی دلمه خرد شده. دو تا سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی. یک قاشق غذاخوری سرپر تره فرنگی درشت و قطور. چهار عدد نمک و زردچوبه و فلفل. به مقدار لازم سرکه و شیره ی انگور. از هر کدام یک قاشق غذاخوری اول مواد میانی دلمه رو آماده میکنیم ،گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت میدهیم و بعد سبزی رو اضافه و کمی تفت میدیم بعدش رب رو اضافه وتفت میدیم لپه رو که از قبل پختیم‌ و آبش رو گرفتیم اضافه میکنیم ،برنج رو هم من به صورت کته اماده میکنم یعنی روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده شد به مواد اضافه ومخلوط میکنیم ،میتونید برنج رو آبکش کنید تره فرنگی هارو سروتهش رو می‌زنیم میشوریم و یک چاک طولی میدیم طوری که نوک چاقو فقط تا وسطش بره مطابق تصویر ،حالاتره فرنگی رو توی ظرف م بذارید ویک لیوان آب و کمی نمک روش بریزید و پنج تا ده دقیقه بذارید رو حرارت تا کمی نرم بشه ، بعدش بذارین تا کمی خنک بشه و بعد لایه هاشو از هم جدا کنید و هر لایه رو به شکل قیف درست کنید و از مواد دلمه توش بریزید و سر قیف رو داخلش فرو کنید تا درقیف بسته بشه ، میتونید از مواد دلمه گوشه ی این ورقه های تره فرنگی بذارید و به صورت سمبوسه بپیچید حالا دلمه های اماده رو توی ظرف کنار هم بچینید و سرکه و شیره وکمی نمک رو در یک لیوان آب مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید به همراه کمی روغن و دربش رو بذارید و اجازه بدید که دلمه ها با حرارت ملایم بپزه ،بهتره که بذارید آب غذا کاملا کشیده بشه و دلمه ها در روغن غذا کمی برشته بشن اینطوری خوشمزه تره ،میتونید چندتا گوجه رنده شده رو با پیاز داغ و نمک و ادویه وروغن تفت بدین موقع سرو غذا روش بریزین 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش حلوا شیره انگور🍓 😋 آرد سفید یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو بخاری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور یک لیوان گلاب نصف استکان آب نصف استکان زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ قارچ فلفل دلمه ایی پیاز به دلخواه(من نریختم) شیر خامه ادویه سینه مرغ رو خورد کنید و با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس فلفل دلمه ایی خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.قارچ هم اضافه کنید و شعله رو ملایم کنید و یه مقدار تفت بدید.برای یک سینه کامل یک پیمانه شیر و ۳ قاشق غذاخوری خامه نیاز هست.خامه و شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید سپس به موادمون اضافه میکنیم.ادویه دلخواه رومیزنیم.آویشن برای خامه و شیر عاالیه👌مخصوصا برای چیکن استراگانف سپس روی نون ها میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم و به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم اگه دمای فرتون زیاده و ممکنه مواد رو خشک کنه بهتره روی سینی رو با ورق آلومینیوم بپوشونید و با چنگال چنتا سوراخ روش بزنید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتف و بال🍓 😋 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کنم نون شکلاتیه😐 بازم بورااااااک😍 اشپزی و هیجان👇👇👇 @ashpazi_V_hayjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 توصیه مجری تلویزیون به بازماندگان امواتی که بر اثر خودکشی از دنیا رفته اند ▪️این قسمت: باغ زمزم ▫️تجربه‌گر : آقای مهدی اسفندیاری 🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴 ┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
. . سلام روزتون خوش امیدوارم همه ی آشپزخونه ها گرم باشه و همیشه بساط دیگ و کفگیر و عطر و بوی غذاهای خوشمزه به راه باشه اینم یکی دیگه از خورشت های خوشمزه ی شمالی که برای اولین بار درست کردم البته به اندازه ی کدبانوهای شمالی مهارت ندارم ولی طعم و مزه ش عالی بود این غذا رو با استفاده از رسیپیه لیلا جون و تجربیات دوستای شهسواری درست کردم... رسیپی رو عیناً و بدون هیچ گونه تغییری به اشتراک میذارم. . . مواد لازم جهت سبزی این غذا گشنیز(یک دسته) نعناع (نصف دسته) کوتکوتو (نصف دسته) ترشک ( سه تا چهار دسته) چغندر (یک دسته) ترش واش که سبزی منطقه شماله ، اگه نداشتین همون ترشک رو بریزین سیر به دلخواه، برنج خیس شده یک چهارم پیمانه، سبزی رو بعد از شستن با سیرو برنج خیس شده میکس میکنیم یا دوبار چرخ کرده و تو روغن سرخ میکنیم ، مرغ رو تفت میدیم و با آب کم میزاریم بپزه ، وقتی جوش اومد، سبزی رو داخلش میریزیم ، ده دقیقه مونده به پخت کامل مرغ دو تا سه عدد بادمجون، (البته ما بادمجون قلمی میگیریم و فقط پهلوشو میشکافیم و درسته سرخش میکنیم) و یک عدد گوجه که از وسط نصف کردیم بهش اضافه میکنیم ، ترشی این غذا آب نارنج ، آب غوره یا رب نارنجه ، هر کدوم که در دسترستون بود استفاده کنید ، در صورت تمایل میتونین بجای گوجه درسته گوجه رو رنده کنید و به خورشت اضافه کنید ،،تو منطقه گیلان به این خورشت رب انار هم میزنن ، اگه دوست داشتین میتونین رب انار هم اضافه کنید. . و اما جزییات کار من از روی رسیپی . . خوشمزگیه این خورشت به عطر و طعم سبزی های محلیه... من سبزی های محلی رو به صورت میکس شده و آماده و فریز شده از شمال گرفتم ( شهسوار) مرغ تیکه شده رو با پیاز وسیر رنده شده و نمک و زردچوبه تفت دادم و سه تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم و خوب تفت دادم برای اینکه مواد به راحتی تفت بخوره، مرغ ها رو از ماهیتابه درآوردم و بعد از اینکه گوجه ها کاملاً به روغن افتاد سبزی آماده فریز شده رو اضافه کردم و تفت دادم و یه ق غ آرد برنج هم اضافه کردم و تفت دادم و نهایتا مرغ های سرخ شده رو دوباره گذاشتم داخل ماهیتابه و سه لیوان اضافه کردم و یه ق غ رب انار ملس و دو ق غ آب لیمو ی تازه و حرارت اجاق و کم کردم تا خورشت بپزه و جابیفته nasrin._.z 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلااااام گل بانوها دختر خانوما امروز هر غذایی هم میزنید هم برنجی آبکش میکنید به نیت زیباترین زوج عالم هستی فاطمه زهرا س و علی ع باشه😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#باقالی_پلو_با_ماهیچه برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم. باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه... 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
nura.firuzi . مواد لازم : سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد ریش ریش شده خیارشور 2 عدد بزرگ جعفری خورد شده به مقدار لازم ماست چکیده یک لیوان سس مایونز نصف لیوان مغز گردو خورد شده 8 عدد نمک و فلفل پنیر لبنه پیازچه خورد شده 4 الی 6 عدد نان تست تازه قالب کمربندی طرز تهیه : سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی قاطی میکنیم و هم میزنیم ، بعد مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه و حسابی هم میزنیم میزاریم یه گوشه. نون تست رو سعی کنین از نون فانتزی ها تازه تهیه کنین،تا هم نرم باشه و هم دورش رو بشه راحت جدا کرد. دور نون تست رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار،بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب(مثلثی شکل)برش میدیم که راحت و گرد باشه،بعد یه لایه نون لایه بعد از موادمون میریزیم تا ته،اخر سر هم‌ نون میزاریم و روشو سس سفید میزنیم.بعد نیم ساعت میزاریم یخچال،بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم ، دورش رو سس میمالیم اطراف كيك رو با شويد خشك تزيين ميكنيم ى روش رو هم با هويج و جعفري و پيازچه تزيين ميكنيم سايز قالب كمربندي : ارتفاع ٦سانت ، طول ١٥سانت 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل شکلاتی باماباشید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی وپنیر😋😋😋 باماباشید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
. . بود, چون کدو هم داشت. گرچه دستور خاصی نداره اما مینویسم. اول یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کردم و تفت دادم, گوشت رو اضافه کردم و وقتی گوشت خوب تفت خورد, فلفل سیاه, زردچوبه, پودر سیر و پودر زنجبیل و رب اضافه کردم. اب ریختم و اجازه دادم تا گوشت بپزه. چند دقیقه اخر نمک و غوره رو اضافه کردم. گوجه فرنگی, بادمجان, کدوی سرخ شده رو روی خورشت چیدم وقتی دو تا قل زد خاموش کردم. برای کته با تهدیگ سیب زمینی هم, اول برنج رو کته ای بار کردم. وقتی اب برنج تقریبا کشیده شد, توی یک قابلمه نچسب, اول روغن ریختم بعد سیب زمینی رو که رنده درشت زده بودم و با اب سرد شسته بودم رو با یک قاشق زعفران دم کرده مخلوط کردم و کف قابلمه پخش کردم. برنج رو روی اون ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و دم گذاشتم. به همین راحتی. haniye__mirhashemi . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی