هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ماجرایی که منجر به ایمان آوردن یک پزشک به عوالم بعد از مرگ شد
▪️این قسمت: جوانمرد
▫️تجربهگر : آقای عبدالحمید لرستانی
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2570296
#تجربه_مرگ_موقت
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
#ترفندخانه_داری
#پنیر_لیقوان و کلا پنیرهای تبریز خیلی محبوب اند و خواهان دارند . اما ما بخاطر چرب بودن و نمک زیادش معمولا کمتر میخریم و اغلب مواقع طرفدار پنیر سفید فتا که تقریبا بی نمک و کم چربه هستیم .
اما پنیر طبیعت سرد داره و البته گفته میشه باید با گردو خورده بشه . من وقتی پنیر محلی میخرم هم بخاطر نگهداری و هم بخاطر اینکه شوری اونو کمتر کنم شراب یا شوراب خود پنیر رو دور میریزم و پنیر رو داخل دوغ غلیظ و بی نمک نگهداری میکنم و توی اون کمی هم زیره سیاه میریزم . زیره سیاه طبع گرم داره ، هم مزه خوبی بهش میده و هم طبعش رو موقع خوردن متعادل میکنه .
و چون کلسیم و املاح پنیر به مرور داخل دوغ اون میشه ، بعدا صافش میکنم تا زیره ها جدا بشه و داخل آش دوغ میریزم .که املاح پنیر رو بیرون نریخته باشم .
نکته : البته این کار برای چند روز جواب میده و بهتره به مقدار کم مثلا به اندازه خوراک و مصرف چند روز این کار رو انجام بدید وگرنه پنیر بدون نمک لیز و شل میشه . .
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#دلمه_کلم
مواد لازم
مواد اصلی برای تهیه در فر و اجاق مشترک میباشد.
کلم برگ 1 عدد
سبزی دلمه 250 گرم
برنج 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز داغ 1/2 پیمانه
لپه 1/2 پیمانه
زرشک 4 قاشق غذا خوری
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
آبلیمو 1/2 پیمانه
کره یا روغن 100 گرم
زعفران آب کرده 1/4 پیمانه
شکر 5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم طرز تهیه در کلیپ به وسیله اجاق گاز می باشد.
طرز تهیه در فر را در زیر مطالعه بفرمایید.
1- كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگها را از هم جدا كنيد.
2- كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد.
3- براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخكرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد.
4- لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
5- زرشكها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد.
6- در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد.
7- سپس برگهاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.
8- میتونید زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
tarifsizlezzetler
597.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاسه شکلاتی
فیلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#تهچین_شوید_باقالی_پلوبامرغ
خب چون خیلی از شما درخواست تهچین باقالیپلو کرده بودید امروز این غذای فوقخوشمزه و پرطرفدار رو براتون آوردم
مواد لازم:
برنج پنج پیمانه
نصف سینه مرغ
باقالی دویست و پنجاه گرم
شوید تازه یا خشک چهار ق غ
ماست چکیده پنج ق غ
زعفران دمکرده نصف ق غ
زرده تخم مرغ دو عدد
نمک و روغن یا کره مقداری
طرز تهیه:
برنج رو آبکش کردم (کمی زندهتر از معمول).
مرغ رو جدا پختم و ریشریش کردم. باقالی رو هم جدا پختم. دو کفگیر از برنج رو جدا کردم و باقی برنج رو با زعفران، ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کردم.
قابلمه رو گذاشتم رو حرارت تا داغ شه. کفشو کره (روغن) ریختم و کاملا چرخوندمش که دیوارههای قابلمه هم چرب شه. یه لایه از مخلوط برنج زعفرانی رو کف قابلمه ریختم و لایه بعد رو برنج سفید، شوید، مرغ و باقالی ریختم و به همین ترتیب تا آخر ادامه دادم. البته دیوارههای قابلمه رو یه لایه برنج زعفرانی ریختم که تهچینم قالبی و مرتب در بیاد.
برنج رو دم گذاشتم و بعد حدود سه ربع، آماده شد
یه بشقاب روی قابلمه گذاشتم و ته چین رو بر گردوندم.
نکته:حتما بعد از آماده شدن ته چین نیم ساعت زمان بدید که قابلمه کمی خنک شه و بعد برگردونید، اصلا نگران سرد شدن غذاتون نباشید که حتی تا یک ساعتم بمونه خود غذا چون قالبی هست سرد نمیشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
chichakfood
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کنسرولوبیاسبز
موادلازم
پنج كيلو لوبيا سبز
ده كيلو گوجه
هويچ دوكيلو
نمك به اندازه دلخواه
روغن كنجدنيم ليتر
لوبيا سبز به إندازه دلخواه ريز كنيد وهمينطور هويچ اندازهاشون دلخواه من لوبيا سبزدوست دارم درشت باشه گوجه ها ميكس ميكنيد ميتونيد رنده كنيد ميتونيد إز مخلوط كن هم استفاده كنيدروغن داخل قابلمه مورد نظر بريزيدلوبيا سبز وهويچ خوب تفت بديد سپس گوجه ها أضافه كنيد درب قابلمه ببنديد تا جوش بياد بعد نمك اضافه كنيد شعله گاز جوري مديريت كنيدتالوبيا ها پخت بشن وأب گوجه هم كم بشه حدوداچهل پنج دقيق نياز روگاز باشن اما بستگي به لوبيا ها داره. شيشه هاي موردنظر پر كردازمواد دربشونو كاملا سفت كنيد وبرعكس داخل قابلمه اَي بگذاريد وأب به اندازه اَي بريزيد مع روي درب شيشه عازر بگير إز زمان جوشيدن ذه دقيقه زمان بديد بعداز اون زير شعله خاموش كنيز بذاريد شيشه ها خوب سرد بشه بعد إز إز قابلمه برداريد.⛔
نكته
درب شيشه ها بايد فلزي باشن
حتما بايد درب شيشه ها سفت
باشه نت هوانره داخلش كپك نزنه
أين كار من به همسرم محول ميكنم
تا درب ها محكم كنن
به مدت يكسال من داخل كابينت
ميذارم تاخيال راحت هيچ مواد نگهدارنده اَي نداره بهتر إز فريز
كردن زمان برأي خودمون ميخريم
وگزينه اَي مناسبي واسه خانم هاي كارمند.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
4.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤
برای #پنیر_قالبی باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم .
#کره_قالبی
کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره.
وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم.
هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات
دستور پست بعد
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی