eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
منبر رفتن بهاره رهنما🤦‍♀🤦‍♀👇 همینو کم داشتیم http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) 1کیلو روغن برا پیازداغ نخودِپخته 1 لیوان لوبیا چیتی 1لیوان بلغور گندم نصف لیوان برنج 1سوم لیوان گوجه فرنگی 1عدد بزرگ رب2ق غ فلفل سبز تازه چندعدد.نمک ماست چکیده 500گرم ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد 4،5قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود15 دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم https://www.instagram.com/lezat_ashpazi.salamat ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
500 گرم لوبیا سبز 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن مایع نیم لیتر آب روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش مارمالاد انجیر🍓 😋 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پودر پاپریکا🍓 😋 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# دسر خوشمزه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# پیراشکی_ گل ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# ته دیگ_ مجلسی ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# ته دیگ _مجلسی ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🥠 😋 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و 45 دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
_ماست پ.ن با پودر ژلاتین این ماست قالبی رو زده کاش میشد بجای پودر ژلاتین مثلا نشاسته زد🤔 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍛 😋 🔸اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سیب زمینی ابپز شده 1عدددرشت کره 3قاشق غذا خوری شیر 4 قاشق غذا خوری پکینگ پودر 1قاشق چای خوری جعفری یک قاشق غذا خوری پر زرشک مقداری نمک فلفل زردچوبه مقداری ارد 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ 3 عدد اول سیب زمینی رو بکوبید کره شیر وتخم مرغ ها رو اضافه کرده خوب مخلوط کنید جعفری ارد پکینگ پودر نمک فلفل زردچوبه رو هم لریزید مخلوط کنید ودر اخر کمی زرشک داخلش بریزید هم بزنید دستگاه ساندویج ساز رو به برق بزنید داغ شد با قاشق از مواد سیب زمینی کوکو داخلش بریزید روش چند تا زرشک روش بریزید درش رو ببندید تا تایمش تموم بشه واز دستگاه در بیارید💥 یا داخل روغن سرخ کنید روی اجاق گاز💥 یا داخل قیف بریزید سینی رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو شکوفه بزنید داخل مایکرو پیش گرمایش 160 15 تا 20 دقیه بزارید تا خوب پف کنه و بپزه 💥 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲🤲برای همدیگه دعا کنیم، من برای شما دعا کردم شما هم😍😍 برای من مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید ارسالی ازدوست خوبمون افسانه جون ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲🤲برای همدیگه دعا کنیم، من برای شما دعا کردم شما هم😍😍 برای من مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید ارسالی ازدوست خوبمون افسانه جون ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
مجلسی این مقدار برای صد تا صد و بیست نفر کافی هست . پنج و نیم کیلو گوشت گوساله ، اگه گوسفندی باشه یک کیلو بیشتر باشه . سه و نیم کیلو لپه . صد عدد لیمو عمانی . چهار کیلو پیاز . نمک ، فلفل ، زردچوبه ، گلاب ، زعفران ، ادویه قیمه ، چوب دارچین . روغن و رب گوجه فرنگی پیاز رو نگینی میکنم و با روغن توی قابلمه می ریزم ، شعله رو زیاد میکنم و چهار پنج دقیقه تفت میدم و گوشت رو اضافه میکنم . کامل تفت میدم تا اب اون کاملا جمع بشه بعد زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه قیمه رو اضافه میکنم . رب گوجه فرنگی رو جدا گانه سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم . اب گرم روی گوشت می ریزم و اجازه میدم تا گوشت بپزه . هشتاد عدد لیمو عمانی رو توی آب جوش می ریزم ونیم ساعت میزارم بمونه تا تلخی اون گرفته بشه و آبکش میکنم . من همیشه لپه رو جداگانه میپزم ، هم رنگ خورشت قشنگ تر میشه ، هم نفخ اون کمتر میشه و هم شکل لپه ها بهتر میشه چون تایم پخت لپه و گوشت فرق داره و اینجوری خیالم راحت تر هست. لپه ها رو میپزم اما نباید له بشه بعد آبکش میکنم . بیست عد لیمو عمانی رو میشکنم و هسته و پوست اون رو دور می ریزم . نیم ساعت آخر ، لپه ها ، لیمو عمانی های خیس کرده ، لیمو عمانی های پوست کننده ، نمک ، زعفران ، گلاب رو اضافه میکنم و وقتی به جوش اومد ، شعله رو خیلی کم میکنم تا جا بیفته . از همون اول مقدار آب رو زیاد نریزید ، اگه دیدین که اب خورشت خیلی کم هست ، اب جوش اضافه کنید . ادویه قیمه رو به صورت آماده از عطاری ها یا فروشگاه های بزرگ میخرم . برنج رو هم پانزده تا هجده کیلو برنج بپزید . ما از مخلوط ایرانی و هندی استفاده میکنیم . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید جمعه روز صلوات به غذاها صلوات بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کمپوت سیب🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی نداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد نیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ❤️( رمز خوشمزگی غذاهای محرم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 روایت تجربه گر مرگ موقت از سفر به دوران اصحاب کهف ▪️این قسمت: مسافررزمان ▫️تجربه‌گر : آقای مجتبی اسلامی فر ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش جوجه کباب تابه ای🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 شیر ۱ لیتر نشاسته ذرت ۴ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ شکر ۱ استکان چایخوری کره ۱۰۰ گرم چیپس شکلات ۱ استکان چایخوری (بجاش میتونین از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنین) بیسکوییت پتی بور ۳ بسته ‌برای روش👇 خامه صبحانه ۱ پاکت چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید ۱ استکان چایخوری برای سس شکلاتی همه ی مواد رو غیر از کره و چیپس شکلات با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارین بهش کره و چیپس شکلات اضافه کنید، همونجوری که داغه به بیسکوییت خرد شده اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید. اگه عجله دارین میتونین ۱ ساعت بذارین تو فریزر، اگه نه شب تا صبح بذارین توی یخچال بمونه.خامه رو روی حرارت بذارین تا داغ شه و قبل از اینکه بجوشه از روی حرارت برش دارین و بهش چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (یا اگه دوست داشتین میتونین از شکلات قهوه ای معمولی یا شکلات تلخ استفاده کنید)بریزین روی کیک و برش زده و سرو کنید ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═ سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودرشکر 1 استکان شیر(استکان کمر باریک ترک) حدود100 گرم 125 گرم کره نرم در دمای اتاق 1 بسته بیکینگ پودر10 گرمی(1 قاشق مرباخوری) 1 استکان نشاسته ذرت(حدود40تا50گرم) 1 بسته وانیل 5گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی) 1/5 لیوان آرد برای روی کیک: توت فرنگی کیوی موز پرتقال ابتدا تخم مرغ وشکر را با همزن برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر وسبک شود،کره نرم (آب نشده باشه) +شیر را اضافه ومخلوط میکنیم، و درآخر پودر نشاسته و وانیل و(آردو بیکینگ پودر) که از قبل الک کرده بودید را ریخته وبا لیسک مخلوط تا مایه صاف ویکدست شود.قالب را چرب کنید ومایه کیک را در قالب بریزید وطبق فیلم میوه ها رو برش بزنید و آهسته بزارید روی مایه کیک وقالب رو بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35 تا 45 دقیقه تا کیک پخته وطلایی شود.سعی کنید از قالب تارت استفاده کنید که ارتفاع کم دارد. حتما حواستون به فر باشه چون دمای فرها با هم فرق میکنه وتوی دستور زمان پخت گفته نشده ومن زمان تقریبی را گفتم.برای میوه پرتقال یا نارنگی حتما بعد پوست کندن وبرش زدن قاچ های پرتقال را فیله کنید **سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون: ۱ کیلوگرم گوجه فرنگی: ۰.۵ کیلوگرم پیاز: ۱ عدد سیر: ۱ بوته کشک: ۱ پیمانه گردو: به مقدار لازم (حدود ۱ پیمانه) فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع خشک و نمک: به مقدار لازم بادمجون ها را بعد شستن، پوست گرفتن و برش دادن، آغشته به نمک می کنیم و برای دو ساعت کنار می گذاریم تا آب بندازه و تلخی آن گرفته شود.بعد خشک کردن بادمجون ها آنها را‌ داخل روغن مایع سرخ می کنیم.پیاز ها را نگینی ریز کرده و داخل روغن تفت می دهیم، پس از طلایی شدن، سیر رنده شده، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، پوره گوجه فرنگی و بادمجون ها و یک لیوان آب اضافه کرده و در حین پخت غذا، بادمجون ها را له می کنیم، بعد از خشک شدن آب و به روغن افتادن غذا، نعناع داغ، گردو و کشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم، پس از ۱۵-۱۰ دقیقه غذای ما آماده هست. سلام خانوم ستایش پیرو صحبت خانم پرتو اعلم میخواستم بگم ما دو تا خواهریم که خواهرم خیلی تو اشپزی فعاله هر جا بره چه مهمون باشه چه میزبان زیاد کمک میکنه ،من ولی خیلی علاقه ندارم به فعالیت و اشپزی، به چشمم دیدم که خواهرم با نمایش گذاشتن دستپختش هم کلی ازش تقدیر میشه همه بعنوان یک کدبانوی حرفه ای شناخته شده هم مدام شوهرش نامحسوس به شوهر من پز میده🤦‍♀😂 خلاصه که خانوما تنبل نباشید تو کمک کردن در اشپزی ،لامصب غذا همه رو جذب میکنه و از اشپزش هم کلی تقدیر بعمل میاد و دیده میشه☺️و شوهرتون بهتون افتخار میکنه😉