eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تجربه مرگ موقت برای مردی که همواره می گفت "اون دنیا رو کی دیده؟" ▪️این قسمت: به خدا می‌سپارمت ▫️تجربه‌گر : آقای بهروز عظیمی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2566840 .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
دوشنبه روز اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست متبرک کنیم خوراکی ها و اشامیدنی ها رو به نام مبارکشون بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه😍 نذری حسین علیه السلام طعم بهشتی دارد😭 السلام علیک یا اباعبدالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
. تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم . مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد. نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍 . اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش! . ٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن! . ٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه! . ٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش! . ٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای تهیه و دم کردن زعفران 🥣 ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد. 🍓 نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕🥕👌👌 سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم من برای ۴ نفر رسپی مینویسم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
# تزیین _سالاد نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
من لوبیا پلورا فقط اینجوری دوست دارم با گوشت قلقلی لوبیا پلو با هویج خیلی خوشمزه میشع حتما امتحان کنید لوبیا پلو مواد لازم برای چهار نفر برنج سه پیمانه لوبیا یک لیوان گوشت چرخکرده 250گرم رب دو ق غ زردچوبه یک ق چ دارچین نصف ق چ.فلفل سیاه یک ق چ. زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ پیاز یک عدد بزرگ هویج خورد شده پخته نصف لیوان البته اگر دوست دارین ابتدا لوبیا سبز رو آبپز میکنیم پیاز رو خورد و سرخ میکنیم وقتی پیاز داغ درست شد زردچوبه و رب رو اضافه و تفت میدیم لوبیا پخته روهم اضافه میکنیم و اجازه میدیم یه ربع با هم تفت بخورن بعد فلفل سیاه رو اضافه میکنیم گوشت چرخکرده رو با یک پیازکوچک رنده شده و نمک مخلوط و خوب ورز میدیم یک ق م آرد نخودچی اضافه میکنیم گوشتها رو قلقلی میکنیم روغن کف تابه میرزیم و وقتی داغ شد گوشت قلقلی ها رو سرخ میکنیم حالا برنج رو آبکش میکنیم کف قابلمه روغن میریزیم لایه لایه برنج مایه لوبیا و گوشت قلقلی و اگر دوست دارین هویج آبپز میریزیم وقتی خواستیم دم کنیم روی برنج دارچین و زعفران آبکرده میریزیم وقتی برنج دم کشید کمی هم کره آب شده میرزیم روش تا خوش عطر بشه من به این روش میپزم و عالی میشه نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کنسرو کردن ذرت : اول دون کرده بریزید داخل اب جوش به مدت ربع ساعت . دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین به همراه یک ق چ نمک و یک ق غ شکر. حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه. قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه. و به این صورت کنسرو ما آماده ست. دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره. مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه. برای گیلاس نیم ساعت کافیه. برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم. نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# پشمک_ آدم برفی نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ دقت کردید مغازه هایی که غذا ارائه میکنن همیشه پر طرفدار ترین ها هستن،چون هیچ انسانی از لذت غذا خوردن نمیگذره،پس از این نعمت خدادای در جهت عزیز شدن خودت بهره ببر،، بانو در اشپزی تنبل نباش❌ فعال و اکتیو باش✅ خانومی که اشپز خوبی هست با دستپختش خودشو تو دل همه جا میکنه😍 ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
. سلام عزیزان صبح پاییزیتون بخیر .امیدوارم از لحظه لحظه زندگیتون نهایت لذت رو ببریدو از این فصل ومیوه های رنگارنگش نهایت استفاده رو بکنید .پائیزهست و انار وزرشک و پرتقال وسیب ونارنگی و ... به به واقعا لذت داره . خدایا ممنونم از این همه نعمت واین همه رنگ و برکت . میخوام دستور رو براتون بگم . همه تون استادین خانومهای ایرانی حرف ندارن. 300گرم زرشک 600 گرم شکر 550 هم باشه اشکالی نداره دولیوان آب نصف قاشق چایخوری وانیل آب وشکر رو بزارید تا قوام وبیاد یعنی غلیظ بشه.بعد زرشک رو می ریزیم بعد از ده دقیقه وانیل میریزیم و بعد خاموش می کنیم. .بعد از خاموش کردن یه دم کنی روی دیگ بزارید تا بخار دیگ رو جمع کنه .بعد از خنک شدن داخل شیشه استریل بریزید.نوش جان همه.این مربا رو میتونید بعد از خنک شدن میکس کنید وبعنوان مارمالاد و برای داخل کیک استفاده کنید. حتی میتونید بیشتر بجوشونید و کمی از شکرش کم کنید تا غلیظ تر بشه وبعد میکس کنید بعنوان رب زرشک توی غذا وچاشنی کوفته وخیلی غذاهای دیگه استفاده کنید.حتی لواشک زرشک با رنگ بسیار عالی داشته باشید.بهرحال نهایت استفاده رو ببرید. ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ خانوم خونه میدونستی خوراکی راه نفوذ و ورود به دلهاست؟یعنی چی؟ خانومها از اشپزی فرار نکنید تا میتونید تو مراسمات فامیلی فعالترین باشید ،تیم اشپزی مورد اقبال مردم هستند چون حس خوب غذا رو به مردم منتقل میکنن از این راه برای عروس و دختر و همسر نمونه بودن استفاده کنید کسر شانتون نباشه (خانم پرتواعلم) ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شامی🍓 😋 نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍃 ✍ مصرف کدو موجب خوش اخلاقی انسان می شود ✍ موجب شادابی صورت می شود ⇦✨ بهتر است در غذایتان به خصوص خورشت و آب گوشت کدو اضافه کنید نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مربای گردو . سلام عزیزانم براتون یه آموزش فوق خوشمزه و مقوی دارم حتما امتحان کنید و لذتشو ببرید مواد لازم برای مربای گردو بینظیر: گردو تَر...40عدد(میتونید مغزگردو خشک رو هم خیس کنید چند ساعت و پوسته روی مغز گردو رو ازش جدا کنید . شکر...یک لیوان زعفران سابیده...هربیشتر خوشرنگتر😁 هل سابیده ...4عدد(یا یه قاشق عرق هل عالی) گلاب دوآتیشه ...دوق غذاخوری آب ...یک لیوان آبلیموتازه...یک قاشق غذاخوری(برای اینکه شکرک نزنه) . حتما پوسته روی مغز گردوهای تر رو جدا کنید ازش و کنار بذارید درادامه شکر+آب+گلاب+زعفران+هل+آبلیمورو بذارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد بعد بهش مغز گردوهارو اضافه کنید و زمان بدید تا به آرامی شهد قوام بیاد(قاشق رو توی شربت بزنید اگر قطره شربت باسرعت ازش چکه نکرد یعنی قوام اومده)وشعله ارو خاموش کنید بعد سرد شدن مربا اون رو در ظرف مناسب بکشید و بزارید توی یخچال😊 نوووش جااان . پ.ن:دقت کنید شربت مربا بعد خنک شدن غلیظ تر میشه پس روی حرارت نذارید خیلی غلیظ شه چون بعد خنک شد کاملا سفت میشه وخوب نمیشه . By👇 #آشپزی#مربا_گردو#ترشی#خورشت#کباب#نهار 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐮خوراک جگر گوساله🐮 نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کدو درست کن مواد لازم کدو حلوایی ارد روغن مایع بکینگ پودر شکر دارچین تخم مرغ پارت اول پارت دوم پست بعد 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️ تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️ از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کدو درست کن پارت دوم پارت سوم پست بعد 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️ تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️ از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کدو درست کن پارت سوم 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️ تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️ از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗 ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورشت ماست هندی🍓 😋 نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠اثبات اظهارات تجربه گر مرگ موقت توسط پزشک اتاق عمل ▪️این قسمت: به خدا می‌سپارمت ▫️تجربه‌گر : آقای بهروز عظیمی 📆 پخش: سه شنبه ۱۴ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۸:۲۵ 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2566840 .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
🤗 ،آرد،پانصدگرم برابربا4پیمانه یک عددتخم مرغ شش قاشق غذاخوری روغن مایع یاکره ،یک قاشق غذاخوری خمیرترش +1قاشق شکر،3قاشق غذاخوری شکر،یک قاشق مرباخوری نمک ،یک پیمانه شیرولرم یاآب ولرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری اول تخم مرغ رو بامفتول میزنیم بعدوانیل اضافه میکنیم سپس خمیرمایه وبعدکره یاروغن در حدمخلوط زدن میزنیم موادروبه آردروکه بابکینگ پودر الک کردیم کم کم می ریزیم تاوقتی خمیری نرم به دست بیاد،بسته به نوع آردممکنه مقداری اضاف یاکم بیاد،روشو باکیسه نایلون میپوشونیم 2ساعت میزاریم جای گرم من فررو به مدت 1دقیقه گرم می کنم بعد ظرفی رو که خمیررو توش قراردادیم لای یک پارچه پیچیده وتوی فرکه فقط یک دقیقه روشن کردیم وبعد خاموش کردیم قرارمیدیم برای من حدود 1ساعت ونیم طول میکشه واماادامه کار در کلیپ بعدی منتظرباشین عمل آوردن خمیرمایه اقاشق شکر همراه با1پیمانه شیرولرم دقت کنید اصلا نباید زیادداغ بشه انگشتتون رو توی شیرفروکنید اگردستتون فقط گرم شد وروبه داغی رفت شیرمناسبه شیرزیادی ولرم هم نبایدباشه این نکات رو اگر رعایت کنیدخمیرمایه درست عمل میکنه بعدکه شیر وشکر مخلوط شدخمیرمایه رو روی سطحش میپاشیم وخیلی کم هم میزنیم بعددرپوش میزاریم حدود 10دقیقه کافیه وقتی کاملا پف کرد آمادس . helma_chef ╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ خانومی میگفت دخترم میگه مامان مثل خاله باش همش از تو کاناالاش شیرینی و غذا میپزه خونه شون خوش میگذره تو فقط چرت پرت پلو میپزی 😂🤦‍♀ میخوام برم بچه خاله بشم😢 خانوما اشپزخونه گرم و فعال کلید بدست اوردن دل اهل خانواده س ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز