eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
انواع بارکها، شکلاتهایی هستند که به صورت لایه نسبتا نازکی پهن شده و با انواع مختلف مواد پوشش داده شده و سپس برش می خورند مواد لازم شکلات سفید یا شیری یا تلخ مرغوب 300 گرم کره کاکائو (در صورت دسترسی) یک قاشق چایخوری انواع میوه های نیمه خشک مثل توت فرنگی یا پرتقال یا کیوی، کرنبری و... به مقدار لازم انواع مغزیجات مثل پرک پسته، بادام، فندق، بادام هندی و ... به مقدار لازم انواع میوه های شکری یا بیسکوئیت اورئو و...به مقدار لازم طرز تهیه شکلات و کره کاکائو را روی بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید، مرتبا شکلات را هم زده و زمانی که یک سوم از آنها باقی مانده از روی بخار آب برداشته و با هم زدن و حرارت موجود، مابقی را ذوب کنید مراقب باشید هیچ قطره آبی وارد کاسه شکلات نشود قالب مربعی کوچکی را بسیار کم چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید، به گونه ای که از اطراف دو سر قالب بالا باشد مقداری از مغزیجات مثل پسته یا بادام یا میوه های شکری را خرد کرده و کف ظرف بریزید به آرامی و قاشق قاشق روی آن شکلات مذاب بریزید ضخامت لایه شکلات نه خیلی زیاد باشد نه خیلی نازک، حدود چهار تا پنج میلیمتر مناسب است، قالب را چند بار به سطح کار بکوبید تا صاف شود، سپس میوه های نیمه خشک دلخواه مثل توت فرنگی یا پرتقال و ... را روی سطح شکلات بچینید و در فضاهای باقیمانده را با مغزهای دلخواه مثل پرک پسته و فندق و ...پر کنید اگر روش فوق برایتان سخت است، یک روش دیگر هم می توانید انجام دهید، مغزیجات خرد شده را داخل شکلات بریزید و مخلوط کنید سپس داخل قالب پهن کنید سپس روی آن را میوه نیمه خشک بچینید اجازه دهید شکلات در دمای محیط ببندد، سپس با کمک لبه های کاغذ روغنی شکلات را از قالب خارج کنید و با چاقوی تیز به قطعات دلخواه برش بزنید نکته ترجیحا از شکلات مرغوب خارجی استفاده کنید، در صورت عدم دسترسی از شکلات مرغوب ایرانی مثل آیدین استفاده کنید زیرا در طعم و مزه نهایی شکلات بسیار اهمیت دارد(من از آیدین استفاده کردم) اگر صبر کنید تا شکلات خیلی سفت شود، حین برش منظم ممکن است ترک بخورد و خرد شود، پس با در نظر گرفتن این نکته در موقع مناسب برش بزنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#یخ_در_بهشت_لیمویی آب ۴ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم شربتی ۵ قاشق غذا خوری آب لیمو به مقدار لازم همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم بعد مواد رو داخل یک ظرف ترجیها در دار می ریزیم حالا ظرف رو داخل فریزر قرار می دهیم بعد دوساعت ظرف را بیرون آورده و هم می‌زنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم. بعد یک ساعت بیرون آورده و هم می‌زنیم این کار را سه بار دیگر هم انجام می دهیم. سایر نکات🌸 دوستان نازنینم به جای این مواد شما می تونید از شربت های دلخواهتان استفاده کنید فقط روش همین است 🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه کنار آب و ابشار😍😍 سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت سلام صبح ادینه بخیر بریم صبونه😋😋😋 روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
 فضیلت خوردن انار در روز جمعه (مفاتیح الجنان) اعمال روز جمعه؛ پيش از خوردن صبحانه انار و پيش‏ از ظهر هفت برگ كاسنى بخورد، از موسى بن جعفر عليهما السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه وقتى كه ناشتاست يك انار بخورد، تا چهل‏ روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار،تا صد و بيست روز، وسوسه شيطان را از او دور گرداند و هركس وسوسه شيطان از او دور شود نافرمانى خدا نكند و هركه نافرمانى خدا نكند وارد بهشت شود. شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روز و شب جمعه فضيلت بسيار روايت شده 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه پیازاین خوشمزه رواینجوری درست میکنن👆 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حمص توفیلم همه چی واضحه فقط اینوبگم که زیتون کالاماتافقط توجنوب یونان هست ماازهمون زیتون معمولی استفاده میکنیم حالافلفل دلمه ای قرمزویا سرخ کنین پوستشوبگیرین یاکباب یاتنوری فقط پوستشوبگیرین وله کنیدش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصییه های دکتر خیراندیش برای زنان حامله معجزه کاچی در زنان و زایمان👏👏 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی دوست دارید؟ اموزش کاچی اوردم😋 کاچی فقط برای خانومهای زائو استفاده نمیشه غذایی بسیار مقوی هست برای خانومها بخصوص ایام سیکل ماهیانه حتما حتما کاچی بخورید عالیه و به سلامت بدنتون خیلی کمک میکنه زودتر به روال عادی برگرده http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
زعفران (دم کرده و غلیظ) ۱ قاشق چای خوری روغن به مقدار لازم تخم مرغ 5 عدد گردو (خرد شده) ۷۵ گرم سبزی (شامل جعفری،نعنا،تر و ترخان) ۵۰۰ گرم لپه ‎ ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد گوشت ۵۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم ابتدا در ظرفی مقداری روغن ریخته و گوشت را به همراه پیاز كه ۴قسمت شده كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد،سپس لپه را اضافه كرده و اجازه دهید مواد با مقداری آب بپزند. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی و گوشت و لپه چرخ کنید. گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا موادتان منسجم شوند. سپس مواد را به شكل دلخواه شكل داده و سرخ كنید. سایر نکات🌸 در صورتی كه مواد شما زیادی شل شد به آن مقداری ارد نخودچی اضافه كنید و اگر خیلی سفت شد تخم مرغ بیفزایید بهتر است این شامی را با سس قرمز سرو كنید در صورت تمایل مقداری آب نارنج یا آب لیمو به غذا بیفزایید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مسقطی_کاراملی 😋✨ بدون پودر ژله صددرصد سالم مواد لازم: شیر ۵ پیمانه شکر یک پیمانه نشاسته گل نصف پیمانه کره ۴۰ گرم گلاب یک قاشق غذاخوری‌ طرز تهیه: شکر رو در قابلمه ای میریزیم،و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کم کم ذوب شود و تبدیل به کارامل شود. ۴ پیمانه شیر رو در قابلمه ی دیگری میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا داغ شود بعد از اینکه شکر کاملا ذوب و کاراملی شد شیر داغ را کم کم بهش اضافه میکنیم،شکر کاراملی با اضافه کردن شیر سفت میشه که با هم زدن روی حرارت دوباره ذوب میشه. نصف پیمانه نشاسته گل را در یک لیوان شیر سرد حل میکنیم و بعد از اینکه شکر سفت شده کاملا در شیر حل شد،نشاسته رو همراه کره به مخلوط شیر و کارامل اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه( حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول کشید)در آخر یک قاشق گلاب رو اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم و گاز رو خاموش میکنیم و دسر رو از صافی عبور میدیم،یک قالب ساده انتخاب میکنیم (چون این دسر لطیف و نرم هست)،قالب رو کمی چرب میکنیم و مسقطی رو داخلش میریزیم و بمدت ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم بعد از قالب خارج میکنیم برای خارج کردن از قالب فقط کافیه کناره های دسر از دیواره های قالب جدا بشه،دسر به راحتی برمیگرده. من از لیوان دسته دار فرانسوی به جای پیمانه استفاده کردم،شما از لیوان بزرگتر هم میتونید استفاده کنید ولی همه ی مواد رو باید با همون لیوان اندازه بگیرید تا نسبت مواد حفظ بشه. وقتی شکر در حال ذوب شدن هست مواظب باشین نسوزه و رنگش تیره نشه حتما حرارت باید ملایم باشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لیست برنامه غذایی با رعایت آداب وضو و نیت نذری برای ۴۰روز آداب آشپزی ،اگر بر طبق این برنامه پیش برید برای آشپزی، اثر تربیتی غیر مستقیم دارد. حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ، میوه ای…آماده کنید تا ببرند.بیدار بودن و سفره پهن بودن بسیار مهم است.زمانی که قهر بودید آشپزی را قطع نکنید چون ریشه عصبانیت در محرومیت است وقتی غذامیاورید قهر هم یاشید یک تشکر کوچک هم باعث بهبود رابطه است .مردی که دستپخت شما را میخورد یعنی اینکه شما را دوست دارد و با خوردنش به طور غیر مستقیم تشکر میکند.تمام کارهای سفره ارایی،دستمال ارایی…همه را انجام دهید.کسانی که بچه دوسال به بالا دارند اجازه دهید خودشان غذا بخورند چون در بزرگسالی به فست فود رو میاورند.تمام کارها را حتی آب دادن به فرزند حتما با نیت نذری باشد. امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف: اگر کسی یک وعده نذری بخورد این وعده چهل روز تسبیح میگوید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. ته دیگ برنج با مغز‌ها کنجد خام و مغز‌ خام آفتابگردان، تخم کدو، هندوانه یا هر مغز دلخواهی را با کمی آب خیس کنید تا موقع حرارت دیدن در ته قابلمه نسوزند. دو سه قاشق غذاخوری روغن ته قابلمه‌ی نچسبی ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم گرم شود. مقداری زعفران دم کرده به روغن اضافه کنید، سپس مغز‌ها و کنجد نم دار را به صورت یکنواخت ته قابلمه پهن کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی درب قابلمه دمی قرار دهید. حرارت را کم کرده و حداکثر ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد و ته دیگ برنج آماده شود.  نکته: حرارت را خیلی کم کنید، چون حرارت بالا باعث سوختن مغز‌ها می‌شود.
#قوروتی افغانی مواد لازم : کشک 2قاشق غ آب:3لیوان نعناع خشک:یک ق غ گردویآسیاب شده:یک قاشق مرباخوری پیاز:یک عدد نان خورد شده به اندازه لازم دستور پخت ابتداپیازهاراخورد کرده ودرروغن سرخ میکنیم نعناع وگردورابه ان اضافه کرده وتفت میدهیم کشک رابه ان اضافه کرده وبلافاصله اب رامیریزیم وحرارت میدهیم قبل اینکه جوش بخورد ان رااز روی حرارت برمیداریم ونان خورد شده به ان اضافه میکنیم این غذابایددرقابلمه درست بشه ومثل ابگوشت سرو میشه به عنوان یک غذای سریع استفاده میشه در 20دقیقه اماده است میتوانید بجای کشک واب از دوغ استفاده کنید که من ازیک ونیم لیتر دوغ استفاد🍲🍲🍲 🍲🍲🍲🍲 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خاطره حاملگی مامانم🤦‍♀😁 من فعلا مجردم🙁اما میخام خاطره بارداری مادرمو بگم😁 مادره من باردار شد کاملا ناخواسته بعد ازاینکه از ازمایشگاه اومد بیرون و متوجه شده بود بارداره ، فورا زنگ زد ب پدرم و توی خیابون کلی فوش داد بابای بیچارمو🙁😐😂 بعدش تصمیم گرفت...😳😰🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀ بیا ببین مامانم چه کارا که نکرد مونده بودم بخندم یا گریه کنم😅👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
#رفع_نفخ_حبوبات شنیده بودم خیارنفخ حبوبات رومیگیره باورنکرده بودم چندبارامتحان کردم متوجه شدم کاملادرسته حتی ازخیس کردن هم بهتره خیاررابه درازا برش میدیم میریزیم توحبوبات وقتی پخت خیارودورمیریزیم همین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اکبرجوجه مواد لازم برای دو نفر: جوجه کوچک : ۱ عدد (وزن تقریبی ۱ تا ۱.۳ کیلوگرم) پیاز متوسط: ۱ عدد زردچوبه : ۲ قاشق چایخوری فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری فلفل_قرمز : ۱ قاشق چایخوری ادویه_کاری : ۱ قاشق چایخوری نمک : ۱ قاشق غذاخوری کره : ۱۰۰ گرم روغن_مایع : به مقدار لازم رب_انار : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا جوجه را نصف کرده و پوست آن را جدا نمی کنیم جوجه را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه داخل قابلمه آب جوش قرار داده حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا جوجه رنگ و مزه بگیره و بوی زهم جوجه از بین برود. بعد داخل ماهیتابه روغن مایع و کره را اضافه می کنیم هر چه مقدار روغن بیشتر بهتر😅😅😅 جوجه ها را قرار داده شعله را کم می کنیم با توجه به سایز جوجه بین یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم هست تا جوجه طلایی شود. در این مرحله ابتدا جوجه آب می اندازد و بعد خشک شدن سرخ می شود. حال اکبرجوجه را همراه با کته و رب انار سرو می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
loghmehalal.ali.mp3
2.63M
🔊 تاثیر #لقمه در نسل 🔴 #استاد_عالی 💠 پیشنهاد دانلود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_و_میت_بال موادلازم گوشت چرخکرده۳۰۰گرم پیازرنده۱ عددمتوسط نمک-فلفل-پیاز خردشده۱عدد-ماکارونی-هویج رنده شده ۴تا-روغن همانند کلیپ درست کنیدولذت ببرید😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #لقمه_گذاشتن_دهان_همسر 💠 برخی کارها تنوع خوبی برای ایجاد علاقه و #محبت جدید در قلب همسر است. 💠 گاهی سر سفره #لقمه بگیرید و به همسرتان بگویید: این لقمه‌ی #محبت و عشق است لقمه‌ای مخصوص همسر #گلم. 💠 یا بگویید امروز دلم میخواد بهت #نزدیک‌تر باشم. پس بیا داخل یک بشقاب #غذا بخوریم. 💠 مهم این است که گاهی از تکراریهای زندگی خارج شوید تا #لذت جدید از همسرتان ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
باقلوا خونگی کلاسیک تخم مرغ یک عدد ، کره ی صدگرمی آب شده ( نصف پیمانه روغن مایع میشه جایگزین کرد ) ماست نصف پیمانه ، شیر نصف پیمانه ، بیکین پادر یک ق غ سرصاف ، نمک دو پنسه ، آبلیمو دو ق غ ، آرد 500_600 گرم و +دوغ گرفته شده ی کره ی روی باقلوا گردوی خرد شده 300_400 گرم پودر نشاسته برای باز کردن خمیر به اندازه ی کافی کره برا روی باقلوا 250 گرم + 3_4 ق غ روغن مایع شکر 4 لیوان + آب سه لیوان + آب نصف لیمو 🌸🌸🌸 قبل از هر کاری شربت و آماده میکنیم و کنار میذاریم تا خنک شه .. 250 گرم کره رو که قراره آخر کار بریزیم روی باقلوا ، میذاریم روی اجاق و گرم میکنیم تا آب بشه ( داغ نمکنیم ) و کف روشو و دوغ جمع شده رو میگیریم و کنار میذاریم برا داخل خمیر ... مواد خمیر و با هم ترکیب میکنیم و روی خمیر و میپوشونیم و ده دقیقه استراحت میدیم ( آرد و با احتیاط اضافه میکنیم )👈استوریو ببینین .. با این مقدار مواد دو ظرف سایز 25 درست کردم برا همین خمیر و به دو دسته ی 25 چونه ای تقسیم کردم ولی اگر ظرف باقلواتون بزرگ باشه به 25 چونه تقسیم کنین ... 25 چونه رو به 5دسته ی 5چونه ای تقسیم کردم و چونه هارو به کمک پودر نشاسته به اندازه ی نعلبکی باز کردم و 5 تا رو هم گذاشتم و بعد با اوکلاوا باز کردم 👈خمیر باز شده رو داخل ظرف چیدم( به اندازه ی ظرف برش زدم کناره هارو هم برش زدم و چیدم روهم ) و بعد دوباره 5 تا چونه رو باز کردم و روهم گذاشتم و با هم باز کردم ( یه ق غ پودر نشاسته برا 5 تا چونه کافیه ) اگه 5 تارو باهم بازکردن براتون سخته 3 تا 3 تا بازکنین ... این خمیرو هم روی قبلی چیدم و 6_7 ق غ پر گردوی خرد شده اضافه کردم و دوباره دو دسته ی 5 تایی باز کردم و چیدم تو ظرف و دوباره گردو و آخر کار هم 5 تا خمیر نهایی رو باز کردم و روی گردوهارو پوشش دادم و برش زدم . کره ی آب شده و صاف شده رو با 3_4 ق غ روغن مایع ترکیب کردم و ریختم روی باقلوا گذاشتم تو فر طبقه ی بالایی با دمای 160 درجه ی سانتیگراد تا زمانیکه طلایی و برشته بشه ... از فر درآوردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami