هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام
من مدیر کانالم
خیلی دوستان خواستن طرز تهیه پیتزا خودم مز رو بزنم
چشم شما جون بخواهید رسپی پیتزا ک چیزی نیس😂
خانوما من یه شب که هوس پیتزا کرده بودم
یه سر رفتم فروشگاه سر خیابون مواد لازم پیتزا خریدم اومد م خونه
مثه👇
کالباس🙊
فلفل دلمه
پنیز پیتزا
خمیر پیتزا اماده
قارچ
سس قرمز
بعد از اینکه فلفل و قارچو قشنگ شستم با رنده درشت رنده کردم
کالباس رو هم رنده درشت کردم
همه رو با هم مخلوط کردم قشنگ
خمیر پیتزای اماده رو کف سینی گذاشتم کمی رو همه خمیرها سس قرمز مالیدم
کمی خمیر پیتزا ریختم
بعدم از مواد یه لایه ضخیم رو خمیرها پهن کردم
بعد گذاشتم مایکروفر با دستور پخت پیتزا
رو ۲۰ دقیقه تنظیم کردم
ده دقیقه بدون پنیر گذاشتم
ده دقیقه بعدم پیتزاهارو دراوردم کلی پنیر پیتزا ریختم رو خمیرها و هر کدوم از پیتزا ها رو ده دقیقه دیگه گذاشتم مایکروفر تا پنیرش اب شد و طلایی شد
به همین سادگی و به همین خوشمزه گی😁😋😋
میتونید قشنگ با ماهی تابه هم بپزید این پیتزا رو
نوش جونتون پیشاپیش☺️
آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد.
#با_وضو_آشپزی_کن
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
#حلوا_سوهان👇
یه حلوای خوشمزه ومتفاوت با طعم سوهان 😍
آرد سنگک ۱/۵ پیمانه(یک ونيم پیمانه )
شیر نصفه پیمانه
روغن سه چهارم پیمانه(۳/۴)
شهد حلوا:
شیر ۱پیمانه
شکر ۱پیمانه
زعفران ۲تا۳قاشق غذاخوری
پودر هل ۱قاشق چایخوری(میتونید از عرق هل هم استفاده کنید)
گلاب نصفه پیمانه(من یک چهارم پیمانه ریختم)
طرزتهیه ✍
اول شهد حلوا رو باید درست کنیم.شیر وشکر رو درظرفی ریخته وروی شعله گاز قرار دهید وباقاشق هم بزنید تا شیر گرم وشکر حل بشه.دقت کنید شیر نباید بجوشه وقتی شکر حل شد زعفرون وگلاب وپودر هل رواضافه میکنیم وکمی هم میزنیم واز روی حرارت برداشته ومیگذاریم کنار.
برای درست کردن حلوا باید آرد رو دوبار الک کنید وبار آخر در تابه الک کنید.به آرد شیرسرد وروغن رو اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید تامواد باهم مخلوط شوند.حالا تابه رو روی حرارت ملایم گاز بزارید ومدام شروع به هم زدن کنید.اول مواد سفته ولی بعد نیم ساعت کم کم از حالت سفتی درمیاد وخورد وتکه تکه میشه.باید مدام کنارش باشید وحتی یک لحظه هم ازش غافل نشید .بعد از کلی هم زدن وعرق ریختن پای گاز حلوا کم کم شل میشه وبه روغن میفته .باید مدام هم بزنید وگرنه گوله میشه.کم کم میبینید که حلوا تغیر رنگ میده. حلوای من بعد از حدود ۱ساعت و۱۰دقیقه به رنگ خوشرنگ سوهان رسید .در این مرحله باید شعله گاز رو خاموش کنیم وشهد حلوا رو یکباره اضافه کنیم وتند تند هم بزنیم تا گوله نشه.دوباره حرارت رو روشن وملایم کرده وشروع به هم زدن میکنیم.خیلی زود حلوا جمع میشه.حلوا رو گهواره کنید(یعنی وقتی حلوا خودشو جمع کرد و از کف ظرف جداشد باید دسته های تابه رو گرفته وبه چپ وراست تکون بدین تا حلوا به صورت لوله ای یک طرف جمع بشه.حلوا به روغن میفته کمی وحالت براق داره)حلوای خوشمزه ما آمادست.به دلخواه تزیین ونوش جان کنید.مقداری از حلوا رو روی کیک باکمک لیسک پهن کردم وصافش کردم وتزیین وباقی مونده رو توی بشقاب با کمک همون لیسک تزیین کردم این حلوا واقعا خوشمزست.ان شالله درست کنید و لذت ببرید. اگر مفید بود برای سلامتی و فرج امام زمان دعا کنید عزیزان. لطفا یه فاتحه هم برای روح پدر عزیزم بفرستید 🙏مامان صبا 💞
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سوال
مرغ با نمک فراوان چطوری درست میشه
جواب
سلام
مرغ نمکی رو من اول کف قابلمه نمک میریزم
بعد چند تا سیب زمینی میذارم
مرغی که از قبل یا مزه دار کردیم یا همون مرغ ساده حالا یا درسته یا قطعه قطعه فرق نداره رو این سیب زمینی ها میچینم
زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم
اولشو زیاد میکنم بعد کمش میکنم تا بپزه
نکته ای که بدست اوردم اینه که با سنگ نمک بهتره
نمک ید دار یک بو خاصی میده ب مرغ که همه اون عطرو دوست ندارن
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#ایده_تزیین_لبه_لیوان
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
آشپزی بانوان بهشی
ا.بذرافشان
چگونه #فر_دست_ساز. بسازیم؟
یک قابلمه بزرگتر از قالب را انتخاب میکنیم و داخلش یک پایه کوتاه فلزی میگذاریم که قابلمه روی آن بگذاریم.
من از پره های روی پیکنیک استفاده کردم.
بعد قالب روی همان پایه فلزی قرار میگیرد و درب قابلمه با دمی پوشیده می شود. تا پایان پخت.
اما چگونه فر دست ساز را استفاده کنیم.
قابله را روی شعله متناسب با قابلمه قرار می دهیم.( مثلا برای قابلمه بزرگ از شعله خیلی کوچک استفاده نمی کنیم)
۲ دقیقه درب فر را خالی گذاشته و شعله را زیاد میکنیم تا فر داغ شود.
بعد شعله را کم میکنیم، تقریباً اندازه موقع دم گذاشتن برنج.( نباید شعله خیلی کم باشد، تا فر گرم شود) سپس بعد از ۱۰ دقیقه گرم شدن فر دست ساز، درب قابلمه را برداشته قالب را داخل فر روی پایه قرار میدهیم، سپس دم کنی را به درب فر میزنیم و درب آن را گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه منتظر می مانیم تا کیک بپزد. بعد از یک ساعت کیک را امتحان میکنیم از پخته بود شعله را خاموش میکنیم تا فر سرد شده و قالب را خارج کنیم.
نکته : بعضی کیک های سبک با ۴۰ دقیقه نیز پخته می شوند.
نکته : زیر فر دست ساز شعله پخش کن قرار نمیدهیم.
#فر_دست_ساز
کماج سهن
سلام دوستان
این کماج رو بدون روغن ومایه خمیر درست کردم
یک لیوان جوانه گندم با ۲لیوان ارد گندم همراه با یک قاشق چای خوری پودر هل یک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری بادیون و یک قاشق غذا خوری سیادونه مخلوط کردم و با آب گرم کم کم خمیر نسبتا سفتی بدست می یاد وبدوناستراحت کردن خمیر را به دو قسمت کرده یک قسمت رو در سینی فر پهن کرده و روی خمیر رو با خرمای آز قبل آماده شده که در خرما هم هل دارچین بادیون زنجبیل استفاده شده
می پوشانیم بعدبقیه خمیر رو روی خرما
می پوشانیم وبرش لوزی زده در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵تا ۴۰ دقیقه قرار می دیم البته دمای هر فری فرق می کنه بایدچک بشه که زیر کماج یه مقدار طلایی بشه بعد شعله بالایی فر رو
روشن کرده تا روی کماج خیلی کم طلایی بشه اگر زیاد بزاریم طلایی بشه
خمیر روی کماج خشک میشه
بعد از بیرون آوردن از فر با برس روی تمامکماج روغن می ریزیم وروی کماج رو با نایلکس یا نایلون اندازه سینی می پوشونیم تا بافتش نرم بمونه 🌺🌸🌺
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
46.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روایت برای اولین بار
ماجرای روایت اتفاقی تجربه گر از اتاقی که دیده نشده بود
قسمت بیست و چهارم؛ احراز ایمان (قسمت دوم)
تجربهگر: آقای ایمان عبدالمالکی
کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
4_293413254921716479.mp3
4M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠
⚜ #جزء_24 #قرآن_کریم ⚜
📥توسط استاد معتز آقایی
⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید»
📩 به دوستان خود هدیه دهید.
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
110.mp3
3.51M
﷽
🌹شرح دعاهای هر روز ماه رمضان
🌷مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی
روز. 4⃣2⃣
🌴اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ ، وَأَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ ، وَأَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَلَا أَعْصِيَكَ ، يَا جَوادَ السَّائِلِينَ.
🍃خدایا، در این ماه آنچه تو را خشنود میکند از تو درخواست میکنم و از آنچه تو را ناخشنود میکند به تو پناه میآورم و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانیات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان)
🌳در جلسات قبل هم گفتم روایته که اگر می خواهید بدانید خدا از شما راضی هست یا نه؟ به قلب خودت مراجعه کن و ببین آیا تو از خدا راضی هستی یا نه؟ اگر دیدی از خدا راضی هستی معلوم می شود که او هم از تو راضی است.
🌱خلاصه؛این «چراها ؟» در برابر تقدیر الهی نباشد، چرا که خداوند خیر و صلاح تو را می خواهد
🌳روایته:
(شما مثل مریض هستید و خداوند مثل طبیب)
به مریض هر چه بخواهد نمی دهند و نمی تواند از هر غذایی که میل دارد بخورد و طبیب هم اجازه به خوردن هر غذایی نمی دهد
#مجتهدی_تهرانی
#پیشنهاد_ویژه
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
#تهچین_سه_رنگ 🍘
ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه.
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😋
مواد لازم🔻
600 گرم سیب زمینی
1 حبه سیر
جعفری
600 گرم گوشت گوساله
50 گرم ارد سوخاری
50 گرم پنیر رنده شده
نمک فلفل جوز هندی
2 عدد تخم مرغ
روغن زیتون
پنیر رنده شده
طرز تهیه🔻
سیب زمینی را بجوشانید ، پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. سیر ، جعفری ، آرد سوخاری ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، جوز هندی ، 2 تخم مرغ را به گوشت گوساله آسیاب شده اضافه کنید. مخلوط کردن. کوفته درست کنید. بزارید داخل فریزر به مدت ۱۵ دقیقه مقداری روغن درون ظرف پخت بریزید. سیب زمینی و کوفته را مرتب کنید ، روغن بریزید ، پنیر رنده شده را بپاشید. تزئین با رزماری. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#توپک_هویج_بانوپز
هویج سه عدد
گردوی خردشده ۳قاشق غذاخوری
شکریک سوم لیوان
بیسکویت خردشده نصف بسته
کره ۲۰ گرم
پودرهل نصف قاشق چایخوری
پودرنارگیل به میزان لازم
.
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
يادم افتاد خيلى وقته براتون #زنگ_تفریح #فودی_لندی نذاشتم😁
🧋🧋این شما و اینم یه دسر دالگونایی 🧋🧋
اگه میخوایین سالمش کنین پودر قندشو با دو سوم استکان اِستويا جايگزين كنين
البته شكر سرخم سالمه ولى ممكنه مزه ش با مزاجتون سازگار نباشه☺️
@dastpokht_ironiii
@dastpokht_ironiii
@foody.land
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون پخت در ۱۵ دقیقه
خانومی میگفت بچه بودم خیلی کتک خوردم ،تحقیر شدم
امروز که مادری ۴۶ ساله هستم هنوز درگیر همان تحقیرها و کتک ها هستم ،ذره ای اعتماد به نفس ندارم مدام مضطربم😔
الان میفهمم که تحقیر در کودکی تا اخر عمر گریبان ادمو میگیره
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرطرفدار ترین دسر
مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند .
مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
حلوا عربی
حلوا عربی:
ارد سفید یک لیوان
شیر خشک یک لیوان
نشاسته گل یا ذرت( فرقی نداره از کدوم استفاده کنید)یک لیوان
روغن مایع و جامد روی هم یک لیوان
شکر۲لیوان( اگه خیلی شیرین دوست ندارید۱و نیم لیوان من چون میخواستم داخل نون سرو کنم شیرین درست کردم)
هل یک قاشق مربا خوری
گلاب و آب روی هم یک لیوان
زعفران هم به میزان لازم(بیشتر باشه خوشمزه ترمیشه)
اول شکر روبا آب میگذاریم روی گازتا شکر حل بشه( خودم اندازه ای آب میریزم که قبل هم زدن، نصف بند انگشت روی شکر آب باشه)نیاز نیست بجوشه همین که شکر حل شد گلاب و زعفرون وهل رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم.
آرد هاو روغن رو توی قابلمه نچسبی میریزیم و با هم زدن مدام(اونقدی که قشنگ کتف مربوطه رو درحال کنده شدن حس کنید😉)تفت میدیم.
دست از هم زدن برندارید چون ممکنه شیر خشک بسوزه.
هر اندازه دوست دارید حلواتون قهوه ای بشه ۳درجه قبلتر دیگه هم زدن کافیه.
حالا شربت رو آروم آروم ودر چند مرحله اضافه میکنیم.
خیلی مراقب باشید چون آتشفشان حلوا به کارمیفته خودتونو نسوزونید.
اگه همه ی مراحل رو درست انجام داده باشید و بسم الله هم گفته باشید اینجا با چند تا هم زدن حلوا آماده س
اما اگه یه کوچولو حواستون پرت شده اشکالی نداره شیطونو لعنت کنید و به هم زدن ادامه بدید فقط گول درد کتفتونو نخورید و قابلمه رو رها نکنید که حلوا گوله گوله خواهد شد😊.
حالا حلوای شما آماده س و میتونید سرو کنید و نوش جان.
نکته:
۱. این حلوا جزو حلواهای شل هست
قرار نیست خیلی سفت بشه ها اکثرا با نون بستنی سرو میشه پس خیلی همنزنید تا از طعم یک حلوای روون وکشدار و لذیذ خودتونو محروم نکنید.
۲. اگه آرد رو قبل استفاده الک کنید از گلوله گلوله شدن حلوا جلوگیری میکنه. چون از اتاق فرمان اشاره میکنن گاهی حلوا بشدت گلوله گلوله میشه😅
اگر هم یادتون رفت و آرد رو الک نکردید بازم اشکال نداره از یک آسیاب برقی دسته دار استفاده کنید و حسابی میکسش کنید.
نووش جان
@sofrebanovanbeheshti