کاسه ابنباتی با لهجه شیرین اصفهونی😁
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
اعتراف میکنم یکی از سختترین آموزشهایی بود که صداگذاری کردم😄
من اصفهانی ام ولی درحالت عادی اصلا لهجه ندارم🥴واسه همین خیلی برام سخت بود! از همشهریهای عزیزم پوزش میخوام اگه جایی رو اشتباه تلفظ کردم💐
ماشاالله لهجه ما شیرین نیست شوره😅انقد که نمک داره طرف ندونه فکرمیکنه داری مسخره بازی درمیاری😁😜البته مااصفهانیا شوخ طبعی مون زیااااااادس بخاطری همینه س دادا😃
#کاسه_آبنباتی_بدون_دماسنج
موادلازم:
شکر نصف پیمانه
شربت ذرت پنجاه گرم
رنگ و اسانس دلخواه
همه مواد رو داخل طرف بریزید بزارید روی گاز با حرارت ملایم حدودا بیست دقیقه بجوشه.((میتونید رنگ رو در پایان کار اضافه کنید)).برای اینکه بفهمید ایزومالت آماده شده یا نه،سیخ چوبی داخلش بزنید و بعد درون آب فرو کنید اگه سریع سفت شد آمادس.یا میتونید مقداری از ایزومالت رو بریزید داخل یه لیوان آب اگه مثل یه تیکه شیشه افتاد ته لیوان یعنی آماده شده.
بادکنک رو طبق توضیحات فیلم آماده کنید فقط ایزومالت رو مستقیم از روشعله برندارید بزیزید رو بادکنک! صبر کنید کمی خنک بشه چون وگرنه کاسه تون خیلی نازک وشکننده درمیاد.موقع خالی کردن بادکنک و جداکردنش از کاسه هم خیلی مواقب باشید که کاسه نشکنه!!!!!! این پست رو دوست داشتید؟🍰🍭
.
.
.
.
#کیک #نبات #نبات_خانگی #پولکی #اصفهان #لهجه_اصفهانی
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاشی روی کافه لاته😊👌
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا آرد نخود چی
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
حلوا آرد نخود چی مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببی
آموزش این حلوای خوشمزه و جدیدو از دست ندید
یک کیلو آرد نخودچی رو نیم ساعت روی حرارت کم تفت بدین.
رنگش نباید تغییر کنه .
نیم کیلو روغن جامد و پنجاه گرم کره اضافه کنین و ده دقیقه دیگه تفت بدین
یه قاشق غذاخوری گلاب،
یه قاشق غذاخوری پودر هل
وقتی کمی از حرارت افتاد،
350 گرم پودر قند اضافه کنین و هم بزنین
کف یه قالب مربعی کاغذروغنی بندازین و حلوا رو داخلش بریزید و روشو پودر پسته بزنید
.
دو ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا منسجم بشه.
میتونید با خطکش راحت برش بزنین
از عطر و طعمش براتون نگم که واقعا محشره.
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون مطمئنم عاشقش میشی.
نوش جان
#رویای_پرتقال 🍮 😋
برای محلبی
▫️1 لیتر شیر
▫️1 لیوان آرد
▫️1لیوان شکر
▫️پوست نصف یک پرتقال رنده شده
▫️125 گرم مارگارین یا کره
▫️حدود 5 گرم وانیل شکری
برای قسمت پرتقالی
▫️1ونیم لیوان آب پرتقال تازه
▫️1 لیوان آب
▫️پوست نصف یک پرتقال رنده شده
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▫️نصف لیوان شکر
🔸ابتدا 3بسته کیک رولتی رو برش میدیم نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع میکنیم به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی(من از رولت اماده استفاده کردم)
برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزدن تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین، شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب بریزین و بزارید توی یخچال بمدت یکساعت تا رویه ببنده
برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بپزین با همزدن تا غلیظ شه. بعد که سرد شد کمی،بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
حلوای زنجبیلی با نان میکادو
حلوای زنجبیلی با نان میکادو
موادلازم:
آرد دو لیوان
پودر قند یک لیوان
زنجبیل یک ق غ
پودر هل یک ق چ
روغن مایع نصف پیمانه
کره 50گرم
طرزتهیه:
اول آرد رو الک میکنیم و با قاشق چوبی تو حرارت ملایم 15 دقیقه تفت میدیم تا رنگش کمی تغییر کنه بعد روغن مایع و کره رو اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم واز رو حرارت برمی داریم وپودر قند و پودر زنجبیل پودر هل رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و تا گرم هست باید لایه نان میکادو گذاشته بعد از خنک شدن باید برش بدهیم.
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 استاد فرشچیان
تاثیر مشاهدات در تجربه نزدیک به مرگ، در آثار استاد فرشچیان
قسمت یازدهم؛ رنگ بی رنگی
تجربهگر: دکتر مهدی کلهر
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5