eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ 👇 دقت کردید که باسلوقهای بیرون حتی نوع نشاسته ای دارای انسجام هستش از هم جدا نمیشه ولی در باسلوق ژله ای دیگه کاملا حالات ژله ای و نرم داره خوب این نشون میده در هردو نوع از باسلوق مقداری ژلاتین استفاده شده ولی در باسلوق نشاسته ای کمتر و در باسلوق ژلاتینی بیشتر اکثر عزیزان در باسلوق ژله ای مشکلی ندارن من اینجا طرز تهیه یک باسلوق نشاسته ای خوب رو بهتون آموزش میدم باسلوق خیلی آسونه فقط برخلاف اونچه که خیلیها فکر میکنند نباید فقط ۱۵دقیقه برای پختش زمان صرف کرد اگر میخواهید باسلوق تون بهیچ عنوان بوی خامی و طعم ترشی نده این دستور رو امتحان کنید باز هم میگم هر چی با حوصله تر باسلوق رو درست کنید نتیجه ی کارتون و طعم باسلوق تون بهتر میشه. مواد لازم: گل نشاسته(نشاسته ی دانه درشت)۱پیمانه آب سرد ۱ونیم پیمانه گلاب نصف پیمانه کره ۱ق سوپ خوری پودر ژلاتین ۱ق غ خ سرصاف اگر از ورق ژلاتین استفاده میکنید ۲ورق و نصفی کافیه شکر ۲پیمانه گردو و پودر نارگیل برای تزئین بمیزان لازم ۲ق سر خالی آب جداگانه برای حل کردن پودر ژله یا ورق ژلاتین طرز تهیه : نشاسته و آب رو مخلوط کنید کاملا هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشه یکم بچشید اگر احساس کردید ترشه بهش کمی آب اضافه کنید حتما مخلوط آب و نشاسته رو از یک صافی ریز رد کنید و در یک ظرف مناسب که مسی باشه بریزید و شکر رو داخلش بریزید و تا جایی که میشه در مخلوط اب و نشاسته حلش کنید شعله پخش کن رو روی گازتون بگذارید ظرف مسی حاوی نشاسته رو روی شعله پخش کن قرار بدید با شعله متوسط روبه کم حالا بهیچ عنوان دیگه نباید از نشاستتون قافل بشید با یک قاشق چوبی مدام همش بزنید رمز یک باسلوق خوب اینه که نشاسته تون به هیچ عنوان قل نزنه یعنی نجوشه اگر شعلتون ملایم باشه و مرتب هم بزنید نشاسته کاملا بصورت یکنواخت میپزه و هیچ جایی از نشاسته خام نمیمونه که طعم ترشی یا خامی بده٬ نشاسته رو مدام هم بزنید تا وقتی خط روی نشاسته میکشیم محو نشه تقریبا باید ۴۵ تا ۵۰دقیقه طول بکشه و در این مدت مدام هم بزنیدش و ازش غافل نشید اگر اینطور عمل کنید نشاستتون حتی کوچکترین گلوله ای نخواهد داشت یک لعاب کاملا یکدست و لطیف خواهید داشت خوب وقتی به جایی رسیدید که خط قاشق بر روی نشاسته از بین نرفت نصف پیمانه گلابتون رو اضافه کنید دوباره نشاستتون رقیق میشه باز هم هم بزنید تا مجددا سفت بشه و بعد کره رو بهش اضافه کنید همینطور پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین رو روی بخار آب یا داخل مایکرویو حل کنید و بهمراه کره به نشاستتون اضافه کنید وقتی نشاستتون وسط ظرف جمع شد باز هم با قاشق چوبیتون وسط گلوله رو باز کنید که بازهم سفتتر بشه یعنی از زمانی که نشاسته وسط ظرف جمع میشه ۱۰دقیقه دیگه بگذارید بپزه البته مدام با قاشق چوبیتون گلوله رو باز کنید و مثل اینکه میخواید لهش کنید بکشیدش ته ظرفتون اگر هم خواستید رنگ اضافه کنید رنگتون رو باید بهمراه گلاب اضافه کنید٬ بعد از ۱۰دقیقه شعله رو خاموش کنید دقت کنید تمام مراحل پختن باید با شعله ی ملایم انجام بشه٬ خوب حالا برای تزئین ۲ کار میتونید انجام بدید اول اینکه ته ی ظرف مستطیل یا مربع رو چرب کنید و مایع نشاسته رو همونطور داغ بریزید داخلش و با قاشق صافش کنید و به فواصل معین یک چهارم از گردو رو داخل نشاسته فرو کنید بطوریکه وقتی سرد شد مابین گردوها رو ببرید و هر گردو داخل یک مربع قرار بگیره حالا بگذاریدش داخل یخچال تا کاملا ببنده بعد از ۲ساعت از یخچال درش بیارید و با یک چاقو باسلوقتون رو به شکل مربعهای کوچک که وسط هر کدوم یک گردو قرار داره برش بزنید اگر احساس کردید بغلهای باسلوق حالت چسبندگی داره دورش رو داخل پودر نارگیل بزنید و هم میتونید اجازه بدید نشاستتون کمی سرد بشه اندازه ی یک گردو از مواد بردارید و بهش فرم یک استوانه ی گنبدی شکل رو بدید و داخل پودر نارگیل بغلطونید و در انتها یک چهارم از گردو رو بر روی باسلوقتون فرو کنید البته میتونید از هل هم استفاده کنید که این باز به ذائقتون برمیگرده اگر میخواستید هل بریزید هل رو آسیاب کنید و بهمراه گلاب داخل نشاسته بریزید .نوش جان تجربه ی خودم من یه قاشق چایخوری پودر هل و کمی عرق بیدمشک هم اضافه کردم طعمش فوق العاده میشه . می تونید برای براق تر شدن و کشسانی شدن یک قاشق غذاخوری گلوکز هم به همراه گلاب به مواد اضافه کنید ولی ضروری نیست و قابل حذفه😉رماح اگر از دستور استفاده کردید لطف کنید فاتحه ای نثار روح رفتگانم عنایت کنید ممنون @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تک تک اعمال در آن دنیا بازتاب دارد.... تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند: وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت : zendegitv.com برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو اینجوری خوردن داره مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
👇 از لوازم قنادی فروش ، خامه خریدم. منجمد بود. گذاشتم در محیط کمی نرم شد .با همزن زدم .و رو مال کردم کیکم رو. ولی مثل کیک تولد های بیرون خامه پف نداشت. چطور میتونم خامه ام رو فرم بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. 👇 سلام خامه منجمد را بایدچند ساعت قبل از کار بگذارید داخل یخچال تا یخش باز بشه ،ظرفی که می‌خواین خامع رو توش هم بزنید و داخل یه ظرف آب یخ بزارید و بعد خامه را با هم زن بزنید ممکنه سه تا هفت دقیقه طول بکشه که بستگی به میزان خامه و قدرت همزنتون داره،خامه را میزنیم تا مثل چین پلیسه رد همزن روی خامه بمونه این مرحله خامه کمی فرم گرفته ولی خیلی زود هم فرمشا از دست میده باز هم هم بزنید تا خامه سفت بشه و حالت تیکه تیکه از ظرف جدا بشه،این مرحله نهایت فرم دهی به خامه هست مواظب باشید بیشتر نزنید چون خامتون کره میشه....توجه کنید مارکهای خامه ها متفاوت هست و فرم دهیشون هم متفاوت هست مثلا من تازگیها خامه گلرود گرفتم هر چی میزدم فرم کامل نمیگرفت اینجور مواقع میتونید بعد از اینکه کمی خامه رو زدین و کمی فرم گرفت به ازای یک لیوان خامعه،یک قاشق نشاسته ذرت بپاشین روی خامه و بعد ادامه هم زدن و فرم دهی را انجام بدین @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو خشکه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت اینجوری بپز مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرو هندونه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آلبالو خشکه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج ت
دیگه از بیرون آلبالو خشکه نخر و تا فصلش هست خودت براحتی درستش کن. آلبالو خشکه رو نه تنها بچه ها بلکه بزرگتر ها هم عاشقشن فکر نمی‌کنم کسی ازش بدش بیاد. اگه تو هم عاشقشی تو کامنت ها اعلام حضور کن همدیگه رو پیدا کنیم 😉😉😉😉😉 دُم آلبالو ها رو جدا کنید و بشورید یه قابلمه رو پر از آب کرده و روی شعله بزارید زمانی که به جوش اومد دو ق غ نمک بهش اضافه کنید آلبالو ها رو داخل سبد بزارید و به مدت ۳ ثانیه داخل آب فرو کنید این کار رو دو تا سه بار انجام بدید تا پوست آلبالو ها نازک شه و زودتر خشک شن. آلبالو ها رو داخل سینی پهن کنید و جلوی آفتاب بزارید برحسب منطقه ی زندگیتون یک تا سه روز طول میکشه که آب آلبالو ها کشیده شه.🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 آلبالو ها رو داخل سبد بریزید و بشورید تا گرد و خاکش تمیز شه بعد داخل کاسه ریخته و دو تا سه ق غ رب انار و خیلی کم نمک بهشون بزنید و یک روز داخل سایه بزارید که رطوبت کشیده شه و رب انار به خورد آلبالو ها بره. و اینطور میشه که آلبالو خشکه های سالم و خوشمزه ی شما آماده میشه🤤🤤🤤🤤🤤🤤 مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی حصیری مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
بستنی حصیری مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج ت
@ashpazi_va_deserr @ashpazi_va_deserr @samar.chef مواد لازم شیر پرچرب ۱ لیتر(حتما پرچرب باشه و اگه نونستین پیدا کنین از شیر محلی پرچرب استفاده کنید ) شکر ۲۶۰ گرم تقریبا یک لیوان فرانسوی پر ثعلب ۵گرم ۱ ق چ گلاب نصف فنجان وانیل ۱/۴ ق چ زعفران دم کرده ۱ ق غ طرز تهیه 👈شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید وبه شیری که درحال جوشه کم کم اضافه کنید. 👈گلاب رو هم اضافه کنید و بذارید تا شیر قوام بیاد مثل فرنی اگه زود از روی حرارت بردارید، بستنی یخی میشه، 👈مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یه قسمت زعفران به قسمت دیگه وانیل بزنید.. 👈بعد اینکه خنک شد بریزید تو ظرف فلزی یا پلاستیکی و بذارید فریزر . 👈بستنی نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ بزنه بیرون بیارید و با همزن یا چنگال ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید ،من هر ۴۵ دقیقه اینکارو انجام دادم ممکنه درجه فریزر ها باهم فرق داشته باشن همینکه دورش کمی گرفت از فریزر در بیارید، بعد از مخلوط کردن دوباره بذارید داخل فریزر .اینکار رو ۵تا ۶بار تکرار کنید تا بستنی کشدار و بدون یخ زدگی داشته باشید. 👈بستنی رو داخل ظرف مورد نظرتون که پلاستیک انداختید بریزید و بزارید یک شب داخل فریزر بمونه.بعدم اگه دوس داشتید دورش نون بستنی بزارید و نوش جان 👌😍 👈من خامه ی توی بستنی رو نزدم شما اگه خواستین خامه صبحانه رو توی نایلون بریزید و پهن کنید و بذارید داخل فریزر ببنده بعد خرد کنید و به اخرین مرحله مخلوط کردن به بستنی اضافه کنید . نکات مهم 👇 ❌ اگه شکر بستنی بیش از حد باشه زود توی محیط آب میشه و اگه شکرش کم باشه خیلی سفت میشه. ❌واسه اینکه یخی نشه اینا مهمه👇: ۱:به قوام رسیدن مواد بستنی رو گاز ۲:مخلوط کردن قبل یخ زدن بستنیو نموندن زیاد داخل فریزر ۳:مخلوط کردن کافی تا وقتی یکدست میشه # مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کینه ها بار سنگینی است بر دوش ما... تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند: وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت : zendegitv.com برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خانومای خوش سلیقه مژده😍 این کانال روفرشی های 1میلیون و 200 هزار تومنی بازار رو فقط با قیمت👇👇👇 🔥💥400 هزار تومان💥🔥 بخرید و از کیفیت عالیش لذت ببرید👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3553427475Ce3e032acfc کاملا 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای پوست هندوانه 🍉🍉🍉🍉🍉 . الان که مصرف هندوانه زیاده گوشتش رو دور نریزید باهاش مربای خیلی خیلی خوشمزه درست کنید مربای پوست هندوانه پوست هندوانه پونصد گرم شکر پونصد گرم هل چهار حبه گلاب دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ آبلیمو یک ق غ آب به میزان لازم @ashpaz_ide_mahbano خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشونه های یک هندونه رسیده به نظر شما چیه؟؟ @ashpazi_ba_khalaghiat @basaligheha😍💃 🔺بهترین راه تشخیص هندوانه شیرین🍉 🔸هر هندوانه معمولا یک لکه دایره‌ای بزرگ زردرنگ دارد. این درست همان بخشی از هندوانه است که با زمین تماس داشته است و بنابراین در زیر نور آفتاب رسیده است. هرچه این لکه زرد تیره‌تر باشد، هندوانه بهتر است. فکر نکنید این چیزی است که فقط قدیمی‌ها به آن اعتقاد داشته‌اند، کاملا درست و علمی است. اگر این لکه سفید باشد یا اصلا وجود نداشته باشد، بدان معناست که هندوانه زود برداشت شده است و کاملا رسیده نیست. خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب خوشمزه ای میشه خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
نکات مهم در طبخ خورش قرمه سبزی مجلسی👇 بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.آب را به صورت یک جا به خورش اضافه نمایید.حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی👇 گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند. نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی لیمو عمانی جزء لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شرح فراق/بزرگداشت عارف مجاهد،شهید دکتر مصطفی چمران و شهدای ستاد جنگهای نامنظم 🔹دوشنبه ۳۰ خرداد - ساعت ۱۷.۳۰ 🔹میدان فاطمی، تالار بزرگ کشور اخبار داغ سلبریتی ها ┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
آلبالو پلو خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در د
آلبالو پلو اینبار ملس @basaligheha به ازای هر پیمانه برنج نصف پیمانه البالو هسته گرفته و به ازای هردو پیمانه البالو هسته گرفته نصف پیمانه شکر جهت جوشیدن البالو نیاز من شیرین نکردم اگر دوست دارید شیرینتر باشه شکرتونو بیشتر کنید من با گوشت قلقلی درست کردم و گوشتم با ادویه و نمک و پیاز رنده شده مزه دار کردم و تفت دادم میتونید از مرغ تیکه تیکه یا ریش ریش شده هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای مرغ بزارید پخته بشه ریش ریش کنید یا سینه مرغ نگینی کنید بعد تفت بدید داخل کمی کره و روغن به همراه پیاز و ادویه بعد البالو هاتونو بزارید با شکر در حد چند ساعت اب بندازه و بعد در حد ده الی ۱۵ دقیقه بزارید ی قل بزنه برنجتون دون ابکش کنید لابه لای برنجتون ی لایه البالو و گوشت و دوباره برنج بریزید و در اخر کمی با زعفرون اب کرده و سس البالو که از حوشیدن البالو مونده اب دم بدید (اب اضافه نکنید که شفته میشه) البالو من زیاد درشت نبود با البالو درشت شکل ظاهری البالو از بین نمیره ولی رنگ و عطر البالو پلو من عالی بود مادربزرگم خدا رحمتش کنه با مرغ درست میکرد بعد اینکه مرغ پخته شد ریش ریش میکرد سینرو بعد البالو هسته میگرفت میزاشت کمی با شکر اب بندازه و بعد ی قل بزنه لابه لا برنج ابکش شده میریخت و دم میکرد عطرش کل محلرو برمیداشت 😍🤕 خدا رحمتش کنه من کلا اهل غذاهای شیرین نیستم ولی دستپخت مامان بزرگ جادو بود همرو شیفته و دلباخته خودش میکرد😋😍 روحش شاد خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تن ماهی خونگی راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل یه مکان مذهبی مثل امام زاده صالح علیه السلام مثل شاه عبدالعظیم حسنی علیه السلام سوره یاسین رو بخونند تقدیم حضرت علی اصغر علیه السلام کنند خودشون و بچشون از این بخورنند بچه کامل از شیر میوفته ان شالله(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d
آشپزی ونکات اسلامی
تن ماهی خونگی راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل
تن ماهی خونگی یک حال خوب یه غذای خونگی دورهمی با خانواده از چیزی که میل میکنین و میدونید سالم و بسیار خوشمزس .. مواد لازم ماهی هوور بهترین نوع ماهی برای تن فلفل دلمه نمک فلفل سیاه دان سیر تازه پیاز روغن زیتون یا پخت پز .. استفاده بیش از دو روز پیشنهاد نمیشه برای درست کردنش اول شیشه مورد نظر رو داخل اب داغ قرار بدید تا استریل و اب بندی بشه و بعد ماهی هارو تکه تکه کنید داخل شیشه خنک شده بذارید و سیر نمک و فلفل پیاز و فلفل دلمه رااضافه و روغن را داخل شیشه بریزید در را به ارامی نیمه بسته بذارید و در قابلمه ای قرار بدید و اب داغ را در اطراف ان بریزید چهل دقیقه تا یک ساعت بذارید ملایم بجوشه و تمام .😋 ‌.. گوشت ماهی تن قرمز و سرشار از آهن است ‚ هوور مسقط مرغوب ترین گونه ی ماهی تن در ایران است @chef.bikhatar @dastpokht_ironiii راهکار از شیر گرفتن بچه: بجای صبر زرد میشه اینکارم کرد👇 باید انار رو دون کنند داخل یه مکان مذهبی مثل امام زاده صالح علیه السلام مثل شاه عبدالعظیم حسنی علیه السلام سوره یاسین رو بخونند تقدیم حضرت علی اصغر علیه السلام کنند خودشون و بچشون از این بخورنند بچه کامل از شیر میوفته ان شالله(خانم پرتو اعلم) اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ @farzandbano اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d