eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی لوبیا چشم بلبلی #غذای_بدون_گوشت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
شامی لوبیا چشم بلبلی #غذای_بدون_گوشت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه و اما طرز تهیه برای ۳ نفر لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر زیره به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه . سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم . پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم . من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه . همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم . داخل تابه روغن ریختم ‌. از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 😍 طرز تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی) سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. برای تهیه سوپ جو قرمز به آب مرغ، جو پرک، جعفری خشک، رب گوجه و ... نیاز دارید. ستاره | سرویس آشپزی - به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته می‌شود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویه‌جات، رب و ... تهیه می‌شود. در واقع سوپ را به عنوان پیش‌غذا و برای بازشدن اشتها و گرم‌شدن معده و آماده‌شدن برای صرف غذای اصلی میل می‌کنند.  سوپ‌ها به دو نوع سوپ رقیق و سوپ غلیظ تقسیم‌بندی می‌شوند که برخی از این سوپ‌های غلیظ، آنقدر مقوی و کامل هستند که می‌توانند حکم یک غذای اصلی به خصوص برای وعده شام را داشته باشند.  سوپ‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و می‌توان با تغییردادن برخی مواد اولیه یک نوع سوپ، آن را به سوپی دیگر تبدیل کرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوپ جو قرمز را به شما آموزش دهیم که جزو سوپ‌های رستورانی و کلاسیک بوده و معمولا در فصل پاییز و زمستان در اکثر رستوران‌ها و غذاخوری‌ها سرو می‌شود. مواد لازم برای تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی)  آب مرغ7- 8 پیمانهجو پرک3/4 پیمانه هویج 3 عدد پیاز2 عدد جعفری خشک1 ق غذاخوری  آرد2 ق غذاخوری آبلیمو2 ق غذاخوری  رب گوجه‌فرنگی1.5 ق غذاخوری ادویه کاری و پودر سیرنصف ق چای‌خوری نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم  طرز تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی) برای تهیه سوپ جو قرمز ابتدا باید آب مرغ تهیه کنید. برای این‌کار ابتدا؛ استخوان‌های مرغ را با 1 عدد پیاز، 1 عدد هویج، زعفران(دل‌خواه) سیر، نمک و زردچوبه با حدود 2.5 لیتر آب بپزید. وقتی استخوان‌ها پخته و نرم شدند، آب مرغ را از صافی بگذرانید و کنار بگذارید تا به سراغ تهیه سوپ جو قرمز برویم.حالا هویج و پیاز باقی‌مانده را ریز خرد یا رنده کنید و به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را ببندید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات و جو پخته شوند. جو به خودی خود به سوپ شما لعاب می‌دهد اما برای غلظت بیشتر می‌توانید 1 ق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.جعفری خشک و ادویه‌جات را نیز به سوپ اضافه کنید. دوباره باید صبر کنید تا سوپ به جوش بیاید و آرد پخته شود. در مرحله آخر، رب گوجه‌فرنگی و آبلیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود. سوپ جو قرمز شما به سبک سوپ جو رستورانی آماده است. نوش جان.   نکته:  در صورت تمایل می‌توانید مقداری مرغ پخته ریش‌یش نیز به سوپ اضافه کنید. این مورد کاملا سلیقه‌ای است. همچنین می‌توانید سوپ جو را با مقداری زرشک تازه تزیین و سرو کنید.در صورت تمایل مقداری ساقه کرفس یا قارچ نیز می‌توان به سوپ اضافه کرد.سوپ جو با شیر یا خامه نیز تهیه می‌شود که بسیار خوشمزه و مجلسی است 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋 همه جورش و‌دوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩 رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل خوشگل دیگه ی پیچوندن خمیر نان یا شیرینی😍 نان به شکل ماهی🐟 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#اسفناج_پلو . برنج چهار پیمانه اسفناج یک کیلو چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط پیاز یک عدد زرد چوبه و نمک به میران لازم ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
شامی هویچ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
🏴انا لله و انا الیه راجعون🏴 🚩 حاج قاسم سلیمانی در انفجار فرودگاه بغداد به شهادت رسید ◾️ با تایید سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی ، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران، در جریان انفجارهای بامداد امروز جمعه 13 دی ماه 98 توسط حمله بالگرد های آمریکایی در فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسید. ◾️ ابومهدی مهندس ، از فرماندهان ارشد حشد الشعبی نیز در جریان حمله بامداد جمعه به شهادت رسید. ⚫️⚜🔹✨🔴✨🔹⚜⚫️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅ @BaSELEBRTY ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
یکی از سنت های پسندیده اسلامی که بر آن بسیار تأکید شده است، مهمان دوستی یا میزبانی است. رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده اند: «کلُّ بَیتٍ لَا یدْخُلُ فِیهِ الضَّیفُ لَا یدْخُلُهُ الْمَلَائِکة»[1]؛ «هر خانه ای که میهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمی شوند». 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_گل_پنیرک رنگ سبز رو زعفران زدم . رنگ ابی رو تو ابجوش ریختم گلا رو و رنگ صورتیو به بنفش ابلیمو ریختم . اگه تو اب سرد خیس کنید نیم ساعت گلا رو بنفش میشن 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓آموزش کتلت مرغ #گیف_آموزش_کتلت_مرغ😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
🍗 👈مواد لازم 3عدد ران مرغ(از قسمتهای دیگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید) سبزیجات هر چی دوست دارید 👈برای سس 2قاشق غذاخوری ماست 1قاشق چایخوری عسل 1قاشق مربا خوری رب گوجه نمک ،فلفل سیاه ،1قاشق مربا خوری آویشن 1قاشق مربا خوری پودر کاری 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون پول بیبر(نوعی فلفل پرک ترکی )یا کمی فلفل قرمز 2 حبه سیر 👈طرز تهیه تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و به خوبی  مخلوط کنید.مرغ ها را در کاسه بزرگ با سس آغشته کنید .اگر زمان دارید 1 ساعت استراحت دهید.مرغها را مانند ویدئو در فویل بپیچید و در دمای 190 درجه ودر فر داغ با دمای 190 درجه حدود 40 دقیقه با کنترل بپزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
سلام دوستان صبحتون بخیر😍 اینم دستور که قولشوداده بودم دوستان مربای هندوانه خیلی راحت وخوشمزه است پیشنهادمیکنم درست کنید. موادلازم هم خیلی راحته فقط پوست هندوانه،شکر،چندتادونه میخک ومقداری آب پوست هندوانه وشکر بایدهم اندازه باشه مثلا هریک کیلوپوست هندوانه یک کیلوشکرمیخواد واما طرزتهیه طبق فیلم پوست هندوانه را جدامیکنیم طوری که کمی ازقرمزی هندوانه هم بمونه وبه دلخواه برش میزنیم بعد بایک لیوان آب میزاریم بپزه درحدی که له نشه به اصطلاح نیم پزبشه بعدشکر راهم جداگانه بایک لیوان آب وچندعددمیخک میزاریم جوش بیاددرحدی که شکر حل بشه سپس هندوانه های پخته شده راداخل شربت میریزیم وخوب هم میزنیم ودرظرف رومیبندیم ومیزاریم یک شب همینجوری بمونه تاهم آب بکنه هم شهدبه خوردپوست هندوانه بره بعدمیزاریم روحرارت ملایم تا شهد مرباقوام بیاد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
🍆🍅🥚😋❤️ مواد لازم: بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. نوش جان 😄😍 نکات: طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، با توجه به ذائقه می توانید بجای سیر از پیاز استفاده کنید و به جای کباب کردن بادمجان ها، آنها را سرخ کنید. بادمجان ها رو می توانید با غذاساز له کنید و گوجه ها رو رنده یا پوره کنید. توی ریختن روغن خساست به خرج ندهید. ریختن روغن حیوانی باعث طعم بهتر غذا میشه. ریختن آب لیموترش داخل این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کنار غذا با مخلفات دیگر سرو کنید. ریختن‌ رب گوجه اختیاری هست ولی طعم و رنگ بهتری به میرزاقاسمی می دهد. در صورت مهیا بودن شرایط، بهتر است بادمجان ها را روی زغال کباب کنید. بادمجان ها را پس از کباب کردن می توانید داخل آب یخ ریخته تا پوست آن راحت تر گرفته شود. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها، حتما آب غذا گرفته و غذا به روغن افتاده باشد. قبل مخلوط کردن تخم مرغ ها به غذا کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته و داخل غذا معلوم شود. برای دیدن مواد لازم بصورت فیلم به هایلایت میرزاقاسمی مراجعه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
استاد_عبادیانی_انواع_سیب_و_میوه.mp3
1.54M
⁨کلیپ صوتی استاد حکیم محمد عبادیانی تاثیرات خواص میوه‌ها بر مزاج 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami