7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت آتیشی
مواد لازم
۱-کره نرم شده ۱۰۰ گرم
۲-جعفری خرد شده ۲ ق.غ
۳-سیر ۴ حبه
۴-رزماری تازه ۱ ق.چ
۵-آویشن ۱٫۲ ق.چ
۶-نمک، فلفل سفید به میزان کافی
۷-ذرت ۶ عدد
۸-لیمو ترش ۲ عدد
ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
قیقاناخ( خاگینه) برای ۴ نفر
تخم مرغ:۴ عدد
آرد:۴ ق.غ
ماست:۲ ق.غ
شیره انگور: به اندازه لازم (روی خاگینه رو یکم بپوشونه)
بکینگ پودر.(1ق چ)گردو،(دو سه قاشق غ)
ابتدا تخم مرغ ها را میزنیم،سپس بکینگ پودر وآرد را کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد گردو خردشده وماست رو میریزیم، من تقریبا یه قاشق چایی خوری پودر دارچین هم میریزم میتونید به جای دارچین گلاب هم بریزید
مقداری روغن تو ماهیتابه میریزیم موادراداخل ماهیتابه میریزیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگرش راسرخ میکنیم طوری که زیاد سرخ نشه،طلایی بشه
وقتی هردو طرف سرخ شد،برش میزنیم و روش شیره انگور میریزیم شعله رو کم میکنیم تا مواد به طور کامل جذب بشه، بعد از جذب شدن خاگینه آماده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کنتاکی
نکات:
۱-مود مرینیت میتونه با توجه به سلیقه خودتون تغییر کنه
۲-زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
۳-برای پخت بهتر ترجیحا از تکه های کوچکتر مرغ استفاده کنید
۴-شعله زیر متوسط باشه
۵- درصورت نیاز مراحل بردینگ و بین ۲-۴ بار تکرار کنید
مواد لازم:
۱-مرغ ۱۰ تیکه
۲-سس سالچابیبر یا سس فلفل۱ ق.غ
۳-شیر ۲ پیمانه
۴-آرد سه صفر ۱ کیلو گرم
۵-نمک ۱ ق.غ
۶-پودر سیر ۱ ق.غ
۷-فلفل سفید ۱ ق.غ
۸-روغن مایع به میزان لازم
۹-زردچوبه (اختیاری) ۱ ق.چ
طرز تهیه سس سالچا بیبر رو می تونید در هایلایت پیج ببینید.
ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
☀️ آموزش 40 مهارت به سبک کوچینگ
🔹در کنارتان هستیم با جدیدترین متدهای مهارت آموزی کودکان 7 تا 12 سال
🔹والدین دغدغه مند همین حالا کلیک کنید :
https://eitaa.com/joinchat/3260219685C7a0a8f3daa
شهناز آرامی ،
مدرس دانشگاه 09151210178
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرونه نیم ساعته
مزاج شناسی روانشناسی تغذیه و اخلاق و رفتاره،لازمه مادران مزاج شناسی رو اموزش بببینن تا بدونن به هر کدوم از اعضا چی باید بدن بخورن چی نباید بدن بخورن
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جالبه این روش اشپزی😂
یاد خلاقیت داداشم افتادم یه سال میخواستیم رب درست کنیم خلاقیت به خرج داد سر دلر برداشت هم زن دستی وصل کرد و تو قابلمه گوجه ها رو پوره کرد همه به افتخارش ایستاده دست زدیم😂😂😂
ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوهای گوجه ای😃
روز تفریح و مسافرت وقت تربیت کردن نیست ،تربیت رو محول کنید به بعد سفر ،چون بچه ازگذروندن وقتش با شما لذت نمیبره و فاصله میگیره
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 #کیک_اسفنجی
بدون روغن
🍰 این کیک مخصوص خامهکشی، فیلینگ و هرچی که بخواین هست 😋
با بافت خیلی سبک و نرم
#کلیپ_تصویری
روز تفریح و مسافرت وقت تربیت کردن نیست ،تربیت رو محول کنید به بعد سفر ،چون بچه ازگذروندن وقتش با شما لذت نمیبره و فاصله میگیره
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی سالهای پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد.
الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل ارمنی پلو تهانداز
ارمنی پلو
مواد لازم:
۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم
۲-برنج ایرانی۴ پیمانه
۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
۴-سیر ۲ حبه
۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد
۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم
۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم
نکات:
۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم.
۲- شعله گاز کم باشه.
روز تفریح و مسافرت وقت تربیت کردن نیست ،تربیت رو محول کنید به بعد سفر ،چون بچه ازگذروندن وقتش با شما لذت نمیبره و فاصله میگیره
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🤰🤱👶👩🦰🤰🤱❅┅┅┄
@farzandbano
اینم کانالی که سوالات خانوادگی رو بیا بپرس👇
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2