#تاثیرات_غذای_نذری
سلام روزتون بخیردرمورددرست کردن غذای نذری میخواستم بگم که من مدتیه که این کارروانجام میدم وواقعاتاثیرش رودرزندگیم احساس میکنم امایک موضوع جالب روکه برام اتفاق افتادرومیخوام براتون بگم من باهمسایه هام اصلارفت وآمدندارم امروزیکی ازهمسایه هامون اومد دم درخونمون وبعدازکلی من من ازم پرسیدوقتی غذادرست میکنی بوش توکل ساختمون میپیچه همسایه هابراشون سواله که چی توی غذات میریزی که انقدربوی خوبی داره اون موقع بودکه فهمیدم واقعانذرکردن وذکرگفتن وباوضوبودن تاثیرداره وتلقین نیست درصورتی که من همون موادی رواستفاده میکنم که اونهااستفاده میکنندفقط بااضافه کردن چاشنی معنویت وتوسل به ائمه ویه مورددیگه هم اینکه مدرسه پسرم ناهارازرستوران برای بچه هاتهیه میکنه ولی من طبق برنامه غذایی مدرسه همون غذاروتوخونه درست میکنم وبه مدرسه میبرم چون اعتقاددارم غذای بیرون تاثیربدی درسلامت روحی وجسمی داره پسرم میگه بچه هامیگن غذای توخوش بووخوشمزه تره وهمیشه نصف غذاش رودوستاش میخورن😁
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دسر_ساده_و_بدووون_فر 🍰 #اسلایس_خرما_و_پودینگ
یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید.
حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده.
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شیرینی_نارگیلی_پرتقالی_بدون_فر
طرز تهیه . .. واسه این شیرینی راحت وخوشمزه ومناسب عید
1.....مواد مورد نیاز که پودر نارگیل ریز 250گرم وپودر بادام سه قاشق غذاخوری و سه قاشق غذاخوری ماست نسبتا سفت و مربای پرتقال سه قاشق غذاخوری و سس پرتقال سه قاشق غذاخوری ورنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری و گلاب کمی
2....سس پرتقالی.... یک ونیم لیوان اب پرتقال طبیعی را سن ایچ وغیره ممکنه بشه ولی طعمش فرق داره با دوقاشق غذاخوری سر صاف نشاسته ذرت و بستگی به ترشی پرتقال داره من سه قاشق شکر ریختم وگذاشتم روی حرارت ومرتب بهم زدم تا مثل فرنی شد وگذاشتم کاملا سرد شد
3......تمام مواد رامخلوط کرده با دست به جزئ گلاب تا حالت خمیری پیدا بکند
4.......کف دست را با گلاب خیس کرده واندازه یه گردو از خمیر توی دست گرد کرده
5....وسط گردی را با انگشت کوچک گود کنید واطرافش را مرتب کتید
6......بعد ارام توی پودر نارگیل بزنید
7.....تصویر شیرینی که توی نارگیل زده شده
8......سس پرتقالی را توی قیف ریخته و توی گودی شیرینی را پر کنید
نکته.... بعد شیرینی را تویخچال بذارید تا خودش را بگیرد کاملا منسجم میشود
نکته.... بسیار شیرینی راحت وخوشمزه وبا صرفه ای واسه عید است
نکته.... مربای پرتقال چه خود پرتقال چه مربای پوست پرتقال فرقی نداره
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#املت_سيب_زميني
تخم مرغ 3عدد
سيب زميني 1عدد متوسط
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
روغن مايع بميزان لازم
ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با قسمت ريز رنده ،رنده ميكنيم و با دست فشار داده اب اضافه سيب زميني را ميگيريم .
در ظرف ديگه تخم مرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه زردچوبه،نمك،فلفل را هم اضافه ميكنيم حالا سيب زميني را ب مايع تخم مرغ اضافه كرده همزده
توي يك ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته ميزاريم تا داغ بشه مايع را داخل ماهيتابه ريخته و درشو گزاشته ميزاريم سرخ بشه بعد برگردونده طرف ديگه سرخ بشه بعد تو ظرف سرو كشيده و ميل مينماييم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#اسپرینگ_رول_گوشت #بورک_اسفناج
امروز می خواستم یه خوراک نسبتا رژیمی و پرخاصیت درست کنم و از اونجا که بچه های بد غذای من علاقه ای به اسفناج ندارن با همون نون یوفکا چندتا اسپرینگ رول براشون درست کردم
برای بورک اسفناج 👈یک عدد پیاز رو ریز خورد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه سپس دو سه حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد اسفناج پخته شده و نمک و فلفل رو اضافه کرده و با حرارت نسبتا بالا پنج دقیقه بعد از روی حرارت بر میداریم تا کمی از داغی بیفته ... نونهای یوفکا رو کمی با آب و روغن مرطوب میکنیم(اسپری میکنیم یا با برس کمی آب و روغن روی نونها می مالیم) یکی دو ق اسفناج رو روی یک طرف درازای نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا و پارمسان میریزیم و به آرومی رول میکنیم و رولها رو یکی یکی از مرکز ظرف به طرف بیرون بصورت حلزونی می چینیم وقتی ظرف پر شد نونها رو با تخم مرغ و زعفران رومال میکنیم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت نیم ساعت قرار می دیم
برای اسپرینگ رول👈مواد گوشتی رو از قبل آماده می کنیم (من از گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و قارچ استفاده کردم)و بعد از خنک شدن گوشت ،مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم و بعد از اینکه نونها رو یکی یکی کمی مرطوب کردیم یکی دو ق از مایه گوشتی در یک طرف نون (از سمت پهنای نون)بصورت نواری میریزیم و دو طرف نون حدود دو سانت روی گوشت بر میگردونیم و رول میکنیم و وقتی همه نونها رو پیچیدیم در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم
پ.ن.می تونید رولها رو از روز قبل آماده کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و روز بعد سرخ کنید..بورک رو هم میتونید از قبل آماده کنید ولی رومال نون با تخم مرغ رو قبل از اینکه توی فر بره انجام بدید
پ.ن۲.مواد میانی بورک و اسپرینگ رول رو میتونید بنا به ذائقه خودتون تغییر بدید و اسپرینگ رولها رو هم میتونید توی فر قرار بدید ولی سرخ کرده ش خوشمزه تره😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کروکت_مریم_پز
#کروکت_سیب_زمینی_مرغ
#موادلازم :
سیب زمینی آب پز شده
جعفری خورد شده دو قاشق سوپخوری
#موادمیانی_کروکت :
سینه مرغ آب پز شده
قارچ
ذرت
فلفل دلمه
نمک، فلفل، آویشن
#موادلازم_برای_سوخاری :
آرد سفید
آرد سوخاری
تخم مرغ
#طرزتهیه :
سیب زمینی رو آب پز کنید و رنده کنید و با جعفری خورد شده و کمی نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید و ورز بدید و بزارید یخچال
مرغ رو با پیاز و نمک و کمی زردچوبه و فلفل بزارید آب پز شه و بعد به قطعات ریز خورد کنید
قارچرو خورد کنید و با کره و کمی نمک و آبلیمو با شعله زیاد تفت بدید تا قارچآب نندازه
حالا مرغ، قارچ تفت داده شده، ذرت، فلفل دلمه و آویشن رو در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید
در آخر از مواد سیب زمینی بردارید و در دست پهن کنید و از مواد مرغی که آماده کردین بزارید داخلش و پنیر رو اضافه کنید سپس لبه های سیب زمینی رو روی هم بیارید و اول در آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلطونید حدود نیم ساعت بزارید یخچال و بعد در روغن سرخ کنید.
نوش جان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_کدو_حلوایی
مواد لازم:
آرد: ۲پیمانه
شکر:یک و یکدوم پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: یکهشتم قاشق چایخوری
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱۰۰گرم
کدو حلوایی: ۴۰۰گرم
روش تهیه:
کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد کدوها برود).فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) روشن کنید تا گرم شود.آرد، گردو، هل، دارچین، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن بهمدت ۵ دقیقه خوب بزنید.روغن و شکر را با هم مخلوط و به تخممرغ زده شده اضافه کرده و بعد کدو را به آن اضافه کنید.وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخممرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود.مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل کمی چرب کرده و آرد بپاشید)قالب را بهمدت ۴۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید.کیک را بدون اینکه از قالب خارج کنید، بهمدت ۲ ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود.نکته:برای تزیین روی کیک من تنها از گاناش شکلات سفید استفاده کردهام که برای تهیه آن میتوانید از ۱۵۰ گرم شکلات سفید، ۱۰۰گرم خامه که روی حرارت میگذارید استفاده کنید. وقتی مواد کمی ولرم شد روی کیک دهید.البته من چند قطره رنگ خوراکی نارنجی زدم تو گاناشم تا به رنگ کدو حلوایی در بیاد .اگر تخممرغها را برای ۵دقیقه هم نزنید ممکن است به بافت پوکی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اخبار و تحلیلها و توئیت های اخبار لحظه ای مربوط
به هواپیمای اوکراینی
انصراف هنرمندان از جشنواره فجر
حضور بازیگران در اجتماع دانشگاه امیرکبیر و شعارهای ضد نظام
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#چای_ادویه_ایی
دستور يك چاي ادويه براي شروع روزي متفاوت
نصف پيمانه آب
دو عدد دانه هل
دو عدد فلفل سياه
يك برش كوچك زنجفيل تازه
يك عدد ميخك
يك عدد چوب دارچين
سه قاشق غذاخوري چاي سياه
دو قاشق شكر
يك و يك دوم پيمانه شير .
تمامي ادويه ها را به همراه آب به مدت دو تا سه دقيقه روي حرارت جوشانده سپس چاي سياه را اضافه كرده به مدت پنج دقيقه اجازه ميدهيم چاي عطر خود را به مواد در حال جوشيدن بدهد سپس شيرولرم و شكر را افزوده و صبر ميكنيم مواد كاملا كف كرده و به جوش بياید ، در انتها مواد را از فيلتر رد كرده و درون فنجان سرو ميكنيم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسری راحت و خوشمزه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مرغ_با_سبزيجات
مواد لازم
مرغ سايز(متوسط) پياز گوجه فلفل دلمه اي فلفل سبز ادويه جات روغن كنجد زعفران دم كرده
طرز تهيه
ابتدا بدنه مرغ روغن كنجد ميزنيم بعدكامل آبليمو ميزنيم بعد ادويه ميزنيم كامل سطح مرغ ادويه ميزنيم بايد تمام سطح مرغ ادويه زده بشه بعد كل مرغ زعفران ميزنيم مرحله بعد يه پياز پوست كرده حلقه اي ميكنيد داخل شكم مرغ ميزاريم مرغها كه آماده شد داخل ظرف مرغ ها رو ميزاريم روي مرغ پياز حلقه اي فلفل دلمه رنگي چند عدد فلفل سبز ميزاريم فويل ميپيچيم ميزاريم داخل فر بيست دقيقه از قبل فر گرم ميكنيم درجه ٢٠٠زمان دوساعت كه مرغ كامل بپزه مرغ كه پخت پنج دقيقه آخر فر بالاي گاز روشن كنيد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورش_مرغ_آلو_با_رب_انار
سینه مرغ سه عدد-رب انار چهار ق غ-اناردونه دو ق یا سه-آب نارنج دو ق غ-آلو نصف لیوان البته بستگی به ذائقتون داره-پیاز دو عدد-آب چهار لیوان.
اول آلوها رو شسته بعد یکی دو ساعت خیس میکنیم.مرغ رو توی آبی که جوش هست میذاریم پنج دقیقه آبپز بشه بعد همراه با پیاز تفتش میدیم وقتی که خوب سرخ شدن ادویه مرغ و نمک و کمی فلفل اضافه میکنیم سپس ناردونه و رب انار و آب نارنج اضافه و تفت میدیم و در آخر آب رو هم اضافه میکنیم میذاریم خورشتمون جوش بیاد بعد با حرارت ملایم میذاریم بپزه.نیم ساعت قبل از پخت خورش،آلوها رو اضافه کنید و این خورش احتیاج به آب زیادی نداره
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ته_چين_مرغ_بادمجان
برنج 4پيمانه
سينه مرغ 1عدد
بادمجان 2عدد متوسط
ماست 1/5ليوان
خامه 1بسته
زعفران بميزان لازم
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
روغن مايع نصف پيمانه
تخم مرغ 3عدد
مرغ را با يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه و نمك وفلفل با حرارت كم ميزاريم تا بپزه وقتي پخت ريش ريش كرده و توي ماهي تابه سرخ كرده و كمي زعفران بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار.
حالا بادمجانهارو را پوست گرفته بصورت حلقه خرد ميكنيم توي اب نمك قرار ميدهيم بعد ابشوخالي كرده توي ماهيتابه سرخ ميكنيم.
برنج را ك از قبل خيس كرده بوديم ابكش كرده و توي يك ظرف گودي تخم مرغ،ماست،خامه،نمك و فلفل و زعفران را باهم خوب هم ميزنيم بعد روغن مايع را اضافه كرده برنج ابكش شده را ب مايع تهچين اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم حالا قالب موردنظر را چرب كرده و كمياز مواد برنج را ته قالب ريخته و مرغ و بادمجونارو ك سرخ كرده بوديم روي برنج چيده بعد ماباقي برنج را روي مواد ريخته و سر قالب را فويل پوشانده و با كارد سوراخهايي توي فويل ايجاد كرده و توي فر با درجه حرارت 185بمدت 1ساعت قرار ميدهيم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
داستانی شگفت از اثر حلال خواری
مرحوم علامه طهرانی میگوید: دوستی داشتم از اهل شیراز به نام حاج «مومن» که به رحمت ایزدی واصل شده است، مرد بسیار روشندل , با ایمان و با تقوایی بود و با او عقد اخوت بسته بودم .
میگفت؛ مکرر خدمت حضرت حجتبن الحسنالعسکری(عج) رسیدهام و مطالب بسیاری را ازایشان نقل میکرد و از بعضی هم ابا مینمود.از جمله این که میگفت: یکی از ائمه جماعات شیراز روزی به من گفت؛ بیا با هم به زیارت حضرت علیبن موسیالرضا(ع) برویم، یک ماشین دربست اجاره کرد و برخی از تجار نیزدر معیت او بودند، حرکت نموده به شهر قم رسیدیم و در آنجا یکی دو شب برای زیارت حضرت معصومه(س) توقف کردیم و برای من حالات عجیبی پیدا میشد و ادراک بسیاری از حقایق را مینمودم، یک روز عصر در صحن مطهر آن حضرت به یک شخص بزرگی برخورد کردم و وعدههایی به من داد.
به تهران رسیدیم و سپس به طرف مشهد مقدس راه افتادیم از نیشابور که گذشتیم، دیدیم مردی عامی در حالیکه فقط یک خورجین داشت از کنار جاده به طرف مشهد میرود، اهل ماشین گفتند، این مرد را سوار کنیم ثواب دارد.
ماشین توقف کرده من و چند تن از دوستانم پیاده شدیم و از او خواهش کردیم سوار ماشین ما شود، قبول نمیکرد تا بالاخره پس از اصرار زیاد حاضر شد سوار شود، به شرط آنکه کنار من بنشیند و هر چه بگوید مخالفت نکنم.
سوار شد و کنار من نشست در تمام راه برای من صحبت میکرد و از وقایع بسیاری خبر میداد و آنچه را که در آینده تا زمان مرگم برایم پیش میآید گفت؛ من از اندرزهای او بسیار لذت میبردم و آشنایی با چنین شخصی را از موهبت پروردگار و ضیافت حضرت رضا(ع) دانستم، کمکم رسیدیم به قدمگاه به موضعی که شاگرد شوفر از مسافرین گنبدنما میگرفتند.
* رنگ و طعم غذای حلال و حرام
همه پیاده شدیم، موقع ظهر بود خواستم بروم و با رفقای شیرازی خود، مثل گذشته بر سر یک سفره ناهار بخورم گفت؛ آنجا مرو، بیا با هم غذا بخوریم، من خجالت کشیدم که پیش رفقای شیرازی نروم، زیرا پیوسته در کنارهم غذا میخوردیم، ولی چون ملزم شده بودم از حرفهای او سرپیچی نکنم، به ناچار با آن مرد موافقت کردم، گوشهای رفتیم و نشستیم از خرجین خود، سفرهای بیرون آورد، نان تازه در آن بود با کشمش سبز ، شروع به خوردن کردیم برایم آن نان و کشمش بسیار لذتبخش بود،پس از اینکه هر دو سیر شدیم گفت؛ حالا میخواهی به رفقای خود سربزنی و تفقدی کنی عیبی ندارد, من برخاستم و به سراغ آنها رفتم و دیدم کاسهای که مشترکاً از آن غذا میخورند، پر از خون است و دست و دهان آنها به خون آلوده شده و خود اصلا متوجه نیستند که چه میخورند، هیچ نگفتم چون مامور به سکوت در همه احوال بودم نزد آن مرد بازگشتم گفت؛ بنشین دیدی رفقایت چه میخورند؟
تو هم از شیراز تا اینجا غذایت از همین چیزها بوده، اما تا به حال نمیدانستی، غذای حرام و مشتبه چنین رنگ و طعمی دارد در مهمانسرا و آشپزخانههای بین راه غذا مخور، غذای بازار کراهت دارد.
درادامه گفت:حاج مومن وقت مرگ من رسیده، من از این تپه بالا میروم و آنجا می میرم، این دستمال بسته را بگیر،در آن پول است،صرف غسل و کفنم کن، و هر جا که آقا سید هاشم صلاح بداند (آقای سید هاشم همان امام جماعت شیرازی بود که در معیت او به مشهد آمده بودند) همانجا دفن کن. گفتم: ای وای! تو میخواهی بمیری! گفت: ساکت باش من میمیرم و این را به کسی نگو.
سپس رو به مرقد مطهر حضرت رضا(ع) ایستاد و سلام عرض کرد و بسیار گریه کرد و گفت: تا اینجا به پابوس آمدم، ولی سعادت بیش از این نبود که به کنار مرقد مطهرت مشرف شوم.
از تپه بالا رفت و من حیرتزده و مدهوش بودم، گویی زنجیر فکر و اختیار از کفم بیرون رفته بود، به دنبال او از تپه بالا رفتم دیدم به پشت خوابیده و پاهایش را رو به قبله دراز کرده و با لبخند جان داده است، گویی هزار سال است که مرده است.
از تپه پایین آمدم و به سرعت رفتم پیش آقای سید هاشم و سایر رفقا و داستان را گفتم، خیلی تاسف خوردند و مرا مواخذه کردند که چرا به ما نگفتی و از این اتفاقات مطلع ننمودی؟
گفتم: خودش دستور داده بود و اگر میدانستم که بعد از مردنش نیز راضی نیست، حالا هم نمیگفتم راننده ماشین و شاگرد حضرت آقا و سایر همراهان تاسف خوردند و همه با هم به بالای تپه آمدیم و جنازه او را پایین آورده و داخل ماشین قرار دادیم، و به سمت مشهد رهسپار شدیم.
حضرت آقا میفرمودند: حقاً این مرد یکی از اولیای خدا بود که خدا مشرب صحبتش را نصیب تو کرد و باید جنازهاش با احترام دفن شود.
وارد مشهد شدیم، حضرت آقا مستقیم به حضور یکی از علما رفت و این واقعه را توضیح داد، آن مرد عالم با جماعتی بسیار آمدند، جنازه را غسل داده و کفن نمودند و بر او نماز خواندند و در گوشهای از صحن مطهر دفن کردند و من مخارج را از دستمال میدادم، چون از دفن فارغ شدیم،پول دستمال نیز تمام شد، نه یک شاهی کم و نه یک شاهی زیاد
#سیر_قلیه
مرغ و لپه رو با چوب دارچين و پيازكامل آبپز كردم بعد چوب دارچين و پياز را از اون خارج كردم،توي تابه،پياز نگيني وبرگ سيرخردشده را به همراه نمك و روغن زيتون و زردچوبه تفت دادم حسابي و بعد دوتا تخم مرغ همزده به تابه اضافه كردم وقتي تخم مرغها در حال بسته شدن بودند،محتويات تابه رو با كفگير بصورت تكه تكه درون قابلمه گذاشتم و مقداري از لپه هاي خورش را با قاشق خارج كردم و روي تخم مرغها ريختم.
در آخر مقداري زعفران و آبغوره هم اضافه كردم.
-ظاهرا اين خورش پياز تفت داده شده لازم نداشت.
_نبايد خورش را هم زد.
_خورش بايد تنگاب باشد. .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ردولت
موادلازم📝
آرد 2،5پ
شکر 1،5 پ
کره 200گ
تخم مرغ درشت 2 عدد
رنگ قرمز خوراکی 1 ق س
پودکاکائو 1 ق غ
ماست کم چرب(یا باتر میلک) 1 پ
سرکه سفید 1 ق س
جوش شیرین 1 ق چ
نمک یک پنسه
وانیل کمی
مواد فیلینگ📝
خامه فرم گرفته 400گ
پنیر ماسکارپونه 150 گ
پودر شکر 2 ق س
طرزتهيه📝
کره نرم شده و شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هرکدام را یک دقیقه بزنید.
سرکه و رنگ را به ماست اضافه کنید
آرد ،پودر کاکائو،نمک و جوش شیرین را مخلوط و 2 بار الک کنید.
یک نوبت ماست و یک نوبت آرد اضافه کنید و با لیستک مخلوط کنید
کف دو قالب 20 سانتی را کمی چرب کنید،کاغذ روغنی بندازید مواد را در قالبها ریخته در فر با دمای 170 درجه 30 تا 35 دقیقه بپزید.
بعد که کیک خنک شد هر کیک را به دوقسمت تقسیم کرده بعد خامه کشی کنید
*برای تهیه باتر میلک 1 ق غ سرکه سفید به شیر اضافه کنید 10 دقیقه صبر کنید
برای این مدل تکنفره مایع کیک را در سینی 30×40 ریخته بعد از پخت و خنک شدن با کاتر گرد قالب بزنید ،کرم پنیری را بین دو لایه گذاشته،شکلات سفید و سیاه را آبکرده را روی کیک ریخته و با انار و نعنا تزیین کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ذکر نام خدا در تهیّه غذا
از قول سید بن طاووس به استناد «آیه 121 سوره انعام» که آمده است:
«از آنچه نام خدا برآن یاد نشده نخورید»، گفته شده است که هر طعامی که هنگام آماده کردن آن نام خدا برآن خوانده نمی شد، میل نمی کردند.
وای بردوره ای که به جای بردن نام خدا هنگام پخت، موسیقی و آلات لهو استعمال نمایند و نعمت خدا را با معصیت همراه کنند! بدتر از آن از گندم وجویی که زکات و حقّ فقیران و مستمندان در آن است، استفاده یا در زمین غصبی کشت شود.
پس علّت قساوت دل ها، تأثیر نگرفتن از موعظه، مجذوب شدن نسبت به وساوس شیطانی، محروم شدن از کرامات معنوی و نفوذ نفوس مشخّص می شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خاگینه_پاپیون
دستور : خاگینه پاپیونی
دوعدد تخم مرغ رو با ی ق چ وانیل هم میزنیم.بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ووشربت باید خنک باشه و خاگینه هامونو داغ .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami