eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسبزی پیام اعضا:مادربزرگم میگفت باید از پایین خروجی داشته باشه ادم تا از بالا اشتهاش باز باشه😁حالا برای بچه های بدغذا نگاه کنید بببینید معده شون کار میکنه ؟یبوست ندارن؟همه اینها در اشتهای بچه اثر داره.معده ش کار کنه از بالا اماده پذیرش غذاست😁این نکته مهمیه خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کوکو سبزی اونقدر ی محبوبیه که حرفی نمی مونه داشتم یه سرچ تو نت می زدم همشون گفته بودن با سبزی تازه درست کنید البته قبول که با سبزی تازه آسون تره و احتمال وا رفتنش کمتر ولی شما همیشه سبزی تازه تو خونه دارین ؟؟؟ @naziifood @naziifood برای همین امروز روش درست کردن خوشمزه ترین کوکو سبزی حرفه ای رو چه با سبزی تازه چه سبزی فریزری رو بهتون یاد میدم که وقتی تایم نداری و خسته ای و سبزی تازه نداری بهترین گزینه ات حرفه ای ترین میشه😉🥰😍 @naziifood مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد متوسط یا ۶ عدد کوچک گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری زرشک یک قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه آرد ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع به میزان لازم شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری سبزی کوکویی ۵۰۰ گرم ( شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید از هر کدام به تساوی) ادویه ها شامل نمک فلفل سیاه  زردچوبه پودر سیر بازم سوالی بود تو کامنت ها در خدمتم 🙏🌺 درستش کنید و لذت ببرید 😍 نوش جونتون 🥰 @naziifood @naziifood @naziifood ⛔⛔نکات مهم⛔⛔ ✅اگه از سبزی فریزی استفاده می کنید  بزارید کاملا یخش باز بشه و بعد آب اضافه آش رو بگیرید. ✅✅حتما از سیر در کوکو سبزی استفاده کنید طعمش رو عالی میکنه .من سبزی رو با سیر خرد می کنم. ✅تو هر مرحله عالی مواد رو  هم بزنید . ✅✅می تونید برای پف بیشتر از ماست یا بیکینگ پودر استفاده کنید ولی با این روش اصلا نیازی نیست. ✅می تونید  از گردو یا زرشک یا کنجد برای کوکو استفاده کنید ولی حتما با روشی که دیدین باشه تا موادتون نسوزه. ✅✅کوکو سبزی خوشمزه نمک تر باشه خوشمزه تر میشه. ✅شنبلیله خشک طعم کوکو رو عالی میکنه فقط بیشتر از مقداری  که گفتم نریزید که کوکو رو تلخ نکنه ✅✅سبزی کوکو بهتره ریز خرد بشه . من نازنینم... عاشق آشپزی❤ دارم سعی میکنم با ساده ترین و در دسترس ترین مواد خوشمزه ترین غذاها رو بهتون یاد بدم اگه میخوای بیشتر راجع به من بدونی هایلایت درباره منو بخون و اگه دوست داشتی همرام باش پیام اعضا:مادربزرگم میگفت باید از پایین خروجی داشته باشه ادم تا از بالا اشتهاش باز باشه😁حالا برای بچه های بدغذا نگاه کنید بببینید معده شون کار میکنه ؟یبوست ندارن؟همه اینها در اشتهای بچه اثر داره.معده ش کار کنه از بالا اماده پذیرش غذاست😁این نکته مهمیه خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مواد لازم برای کرپ : تخم مرغ ۲ عدد شیر ۲ لیوان (۴۳۰ گرم) روغن نصف لیوان (۹۰ گرم) آرد سفید ۱۰ ق غ (۹۰ گرم) نمک نصف ق مرباخوری پودر دارچین ۱ ق چ مواد لازم برای خوراک مرغ : مرغ ۳۰۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد متوسط سیر ۵ حبه متوسط فلفل دلمه ای (نصف) ذرت (یک مشت) خامه (به دلخواه ۲ ق غ) پنیر پیتزا به مقدار لازم ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و پودر رزماری به مقدار لازم مواد لازم برای سس بشامل : کره یک ق غ آرد یک و نیم ق غ شیر ولرم یک و نیم لیوان ادویه نمک،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از 
💥خشکبارشون تازس، چون مشتریون زیاده😌 نزدیک 🤩 اوه...😯ماه که نزدیکه🌙😍 🌸زعفرون و هل اعلا میخوای⁉️ 🍯🥜خشکبار تازه میخوای⁉️🥜🍯 🍃🌺 زعفران سرایان-قائنات🌺🍃 ■زیر قیمت بازارارسال رایگان هدیه مشتریضمانت مرجوعی● 🤝آماده همکاری با ...😍 🛒 فروشگاه ها 🏠 کار در منزل 🍱 رستوران ها 🍃 عطاری ها بکوب رو لینک 🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/1445003590C28730ff70c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلام فرمانده ۲ رسید سرودی با ۱۰ هزار دهه‌هشتادی اخبار داغ سلبریتی ها ┄┅❅📀🖥📀❅┅┅ @BaSELEBRTY
حدود پنج عدد بادمجان قلمی رو پوست کنده و به صورت مربع خرد کرده و روش کمی نمک می پاشیم و میذاریم عرق کنه و آب اضافیش در بیاد ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و3 تا دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وبعد بادمجان رو تفت میدیم و درشو میذاریم تا بپزه وجمع میکنیم و توی همون روغن گوشت رو تفت داده و نصف ق چ پودر گل سرخ و نصف ق چ دارچین رو اضافه میکنیم تا بوش خوب آزاد بشه، بعد از روی حرارت برمیداریم و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ولی من برگردوندم تا طرف دیگرش هم سرخ بشه، برای تزیینش هم من از چیپس خلالی سیب زمینی و زرشک و خلال پسته استفاده کردم این کوکو بسیار خوشمزه هستش در مهمانی ها بعنوان پیش غذای بسیار لذیذ مورد استفاده قرار میگیره و همچنین بعنوان یه غذای کامل برای شام هم مناسبه، ان شاالله که درست کنین و لذت ببرین .نکته :چون همه مواد این کوکو با روغن سرخ میشه اگه در روغن زیاده روی بشه در آخر کوکو بسیار روغن پس میده، بنابراین موقع سرخ کردن مواد روغن اضافیشوسعی کنید بگیرین .من چون بعد از خرد کردن بادمجونا نمک پاشی کرده بودم دیدین که اصلا نمک نزدم و نمکش کافی بود پس در ریختن نمک هم دقت کنید وگرنه شور میشه 😊 . h.hnice ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 🔸500 گرم خمیر پیراشکی قارچ یک بسته 🔸1 عدد پیاز 🔸 نمک و فلفل سیاه روغن برای سرخ کردن 🔸100 گرم پنیر چدار شوید یا جعفری خورد شده تخم مرغ آماده سازی: قارچ ها را در روغن سرخ کنید ، به محض تبخیر آب اضافی ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود ، سرخ کنید تا نرم شود و بگذارید خنک شود. پنیر رنده شده و سبزی خرد شده را به مواد سرد شده اضافه کنید ، مخلوط کنید هر لایه خمیر را کمی آرد پاشیده ، آن را به شکل یک مستطیل بزرگ در می آوریم که آن را به 4 مستطیل دیگر برش می دهیم حدود 2 قاشق غذاخوری از مواد را وسط خمیر می زاریم. طبق کلیپ فرم داده با یک تخم مرغ زده شده به خمیرها زده و آنها را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا سرخ شود 🍳🍳🍳🍳🍳🥒🥒🥒🥒🥒 هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) پنج شنبه به نیت امام حسن عسگری ع غذا بپزید ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۱۴ عدد برای خمیر: شیر ولرم : ۲۰۰ میلی لیتر خمیرمایه فوری: ۱ ق غ شکر : ۱۰۰ گرم ( تقریبا ۸ ق غ) کره: ۱۰۰ گرم تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۶۰۰گرم (۵تا ۶ پیمانه) نمک: نوک ق چ وانیل کمی تمام مواد اولیه رو نیم ساعت قبل استفاده از یخچال خارج کنید برای کرم: شیر : ۲۰۰ میلی لیتر تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱۰۰ گرم( تقریبا ۸ ق غ ) نشاسته ذرت: ۳ ق غ کره :۶۰ گرم آجیل به میزان لازم اعضای کانال:مادرا اینقدر نگران غذای بچه نباشید خود همین استرس رو بچه میفهمه اذیتتون میکنه.دختر من الان ۱۶ سالشه گوشت نمیخوره مرغ نمیخوره غذاش از اول گوجه فرنگی بود با رب😁برنج رو با گوجه فرنگی میخوره تا همین الان.اما ده وعده غذا میخوره ماشالله تا اخر شب غذا میخوره😁قدشم الی ماشالله بلند و رشید..هدفم از این صحبت اینه سخت نگیرید هر چی بچه میخوره به همون اکتفا کنید مهم اینه به بدن بچه غذا برسه .هر چی که علاقه داره زیاد بدید بخوره.همون باعث رشدش میشه.😊 خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلا🙋 ۶‌ مدل‌ کیک خیلی خوشمزه واستون آوردم😍 حتما این خوشمزه ها رو امتحان کنید😋👌 ۶ مدل با یک خمیر 😯😋😍 ✍مواد لازم برای کیک ۴ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه شکر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه آب ۲ پیمانه آرد ۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر کمی وانیل وگلاب نکات 👇 حتما فر از قبل گرم شده باشه به دمای۲۰۰ درجه رسیده باشه و بعد کیکها رو داخل فر بگذارین و بعداز ۱۰ دقیقه دما رو بیارین پایین و بزارین ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۵ دقیقه تا کاملا پخته شود برای تزیین روی کیک ها از میوه تازه استفاده کنید اعضای کانال:مادرا اینقدر نگران غذای بچه نباشید خود همین استرس رو بچه میفهمه اذیتتون میکنه.دختر من الان ۱۶ سالشه گوشت نمیخوره مرغ نمیخوره غذاش از اول گوجه فرنگی بود با رب😁برنج رو با گوجه فرنگی میخوره تا همین الان.اما ده وعده غذا میخوره ماشالله تا اخر شب غذا میخوره😁قدشم الی ماشالله بلند و رشید..هدفم از این صحبت اینه سخت نگیرید هر چی بچه میخوره به همون اکتفا کنید مهم اینه به بدن بچه غذا برسه .هر چی که علاقه داره زیاد بدید بخوره.همون باعث رشدش میشه.😊 خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مواد لازم آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی آب ۲/۳ پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره بیست گرم نمک 1ق چ پکینگ پودر نصف  ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم طرز تهیه اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم میزاریم کنار خنک بشه آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد، میتونی برای اینکه  خوشرنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین . بعد همه آرد( دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه ) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.  حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و قتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره ( باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه ) بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب  ورز میدیم تا یکدست بشه خب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم توی عکسها مشخصه ( برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بزارین که وسط کار پاره نشه ) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بعدش توی ابکش بزارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بزارین . اینم بگم زیاد روغن نمیبره فقط باید توی روغن شناور باشه تا خوب مغز پخت بشه خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
[توییترپروازکرده‌اومده‌توی‌ایتا🦅 جوجه‌شون‌شده‌توییتا]•••😂🐥 |توئیتا بستر خبرهای روزِ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی ،فرهنگی و هنری یک بسته خبری به روز مجازی👇 http://eitaa.com/joinchat/3067478029C8bbbd11300 🌷خاطرات جالب و به‌یادماندنی‌ از شهدا 🌷 👇بزن رو لینک 👇 http://eitaa.com/joinchat/3611820064C9d7f4c9a36
. به نظرتون لپه تو قیمه باید یکم سفت باشه یا کاملا بپزه و نرم بشه؟؟ 🤔😍 شما چجوری میپسندین؟ 😋 🍲 . طرز پخت : ● برای تقریبا 4 نفر قیمه من یه دونه پیاز متوسط روبه بزرگ اول نگینی ریز خرد میکنم (رنده نشه چون جذب روغنش بالامیره و نمیشه با حداقل روغن تفت داد) داخل قابلمه تفلون به همراه یک و نیم قاشق غذاخوری روغن کنجد تفت دادم، در قابلمه رو گذاشتم و با شعله کم اجازه دادم یکم پیاز نرم بشه، بعد یکم زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری هم اضافه کردم، وقتی یکم ادویه از خامی دراومد گوشت که برای هر نفر 4تیکه گذاشتم اضافه کردم و دو دقیقه ای تفت دادم. . ● در آخر 2 قاشق رب گوجه اضافه کردم و رب که رنگ انداخت لپه (3/4پیمانه) (قبل اضافه کردن ده دقیقه پختم) و دو تا لیمو امانی از قبل خیس شده و آب اضافه کردم. برای دو تا سه ساعت با حرارت ملایم گذاشتم پخته بشه. لپه رو اصلا تفت نمیدم چون برحسب تجربه سفت میشه و مانع از لعاب خورشت میشه. حرارت ملایم کمک میکنه که خورشت لعاب دار بشه. . ● وقتی خورشت پخت اگه آبش زیاد بود اجازه میدیم آب اضافه تبخیر بشه. ده دقیقه به زمان کشیدن خورشت دو تا قاشق گلاب ریختم و نمک خورشت اضافه کردم. 😊 خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
مواد لازم برای رولت سیب زمینی متوسط : ۴ عدد (خام رنده درشت) تخم مرغ : ۳ عدد پنیر پیتزا : یک لیوان پر جعفری خورد شده ریز : نصف لیوان نمک : ۱ ق غ فلفل سیاه : ۱ ق چ پر مواد لازم برای مواد داخلی رولت: گوشت چرخکرده : ۵۰۰ گرم فلفل دلمه سبز : ۱ عدد فلفل دلمه : قرمز : ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمزه بمیزان لازم اول از همه مواد میانی رو آماده کنید پیاز رو با روغن تفت بدین زردچوبه را بهش اضافه کنید سپس گوشت رو اضافه کرده فلفل سیاه و قرمز بهش بزنید کنی تفت بدین فلفل دلمه و رب را اضافه کنید و مخلوط کنید نصف لیوان آب بهش اضافه کنید در تابه رو بزارید تا بپزه و ابش کشیده بشه. سیب زمینیها رو پوست گرفته و رنده بزنید(درشت)حتنا ابشو بگیرید و داخل کاسه یی بریزید پنیر پیتزا،تخم مرغ،جعفری،نمک و فلفل بهش اضافه کنید و با قاشق خوب مواد و مخلوط کنید کف سینی ۲۵×۳۵ رو کاغذ روغنی گذاشته و با کره چرب کنید(اگه کاغذ نسوز باشه بهتره چرب کردن نمیخواد ولی من کاغذ معمولی استفاده کردم حتما باید با کره چرب کنید) ملات سیب زمینی را بطور مساوی روی قالب پهن کنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا رویه ان کمی طلایی بشه.(مواظب باشید دمای فرها متفاوتن زیاد تو فر نمونه چون خشک میشه) از فر خارج کنید و سیب زمینی پخته شده رو با کاغذ بردارید روی سطح کار بزارید مواد گوشتی را روی سیب زمینی پهن کنید انتهای کاغذ رو بگیرید و محکم رول کنید با کاغذ به قالب برگردونید و ده دقیقه دیگر بزارید داخل فر بعد از ده دقیقه از فر در اورید پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره بزارید داخل فر فقط گریل (بالا)روشن کنید تا روی رولت قهوه یی بشه یکم که خنک شد برش بزنید. اعضای کانال:مادرا اینقدر نگران غذای بچه نباشید خود همین استرس رو بچه میفهمه اذیتتون میکنه.دختر من الان ۱۶ سالشه گوشت نمیخوره مرغ نمیخوره غذاش از اول گوجه فرنگی بود با رب😁برنج رو با گوجه فرنگی میخوره تا همین الان.اما ده وعده غذا میخوره ماشالله تا اخر شب غذا میخوره😁قدشم الی ماشالله بلند و رشید..هدفم از این صحبت اینه سخت نگیرید هر چی بچه میخوره به همون اکتفا کنید مهم اینه به بدن بچه غذا برسه .هر چی که علاقه داره زیاد بدید بخوره.همون باعث رشدش میشه.😊 خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بیسکویتی اعضای کانال:مادرا اینقدر نگران غذای بچه نباشید خود همین استرس رو بچه میفهمه اذیتتون میکنه.دختر من الان ۱۶ سالشه گوشت نمیخوره مرغ نمیخوره غذاش از اول گوجه فرنگی بود با رب😁برنج رو با گوجه فرنگی میخوره تا همین الان.اما ده وعده غذا میخوره ماشالله تا اخر شب غذا میخوره😁قدشم الی ماشالله بلند و رشید..هدفم از این صحبت اینه سخت نگیرید هر چی بچه میخوره به همون اکتفا کنید مهم اینه به بدن بچه غذا برسه .هر چی که علاقه داره زیاد بدید بخوره.همون باعث رشدش میشه.😊 خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
حلوا بیسکوییتی بیسکوییت ۱۵۰ گرم شکر نصف لیوان (۱۱۰ گرم) آب نصف لیوان (۱۲۰ میلی) گلاب ۱/۴ لیوان (۶۰ میلی) مجموع کره و روغن یه کم بیشتر از تصف لیوان (میزان تقریبا چشمی) زعفران به میزان لازم پودر هل نصف ق چ هر نوع بیسکوییتی بخواین میشه من پتی بور استفاده کردم . فقط شیرین خیلی نباشه و کرمدار و ویفر و از این قبیل نباشه . ۱۵۰ گرم بیسکویت رو با آسیاب پودر کردم حدودا یه لیوان بیسکوییت پودر شده شد . برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم . شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو اضافه کردم . نیاز نیست که روی حرارت زیاد باشه . بیسکوییت پودر شده رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم . حرارت کم باشه حتما چون بیسکوییت خیلی زود می سوزه اگه حرارت زیاد باشه حتما توجه کنید من حدودا نیم ساعتی تفت دادم بسته به اینکه دوست دارین حلواتون چه رنگی بشه این میزان تفت دادن فرق داره . بعد روغن و کره رو اضافه کردم من از کره و روعن مایع و کمی روغن جامد استفاده کردم . سعی کنید ترکیبی استفاده کنید از یکیش فقط کره یا روغن استفاده نشه . میزان روغن کلا توی حلواها چشمی هست اینجا هم بسته به نوع بیسکوییت ها کاملا متفاوته و ممکن بیشتر یا کمتر نیاز باشه این رو توجه کنید و تا زماتی که یه مایه روان داشته باشید . یه کم با روغن تفت دادم و بعد آهسته شربت رو بهش روی حرارت اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا بسته بشه . بعد هم به دلخواه تزیین کردم . من وسطش رو یه کم حلوا رو قالب زدم و قرار دادم و بعد با چاقو طرح دادم .
کوکوی مورد علاقه شما کدومه؟؟ 😍 سیب زمینی، سبزی یا شایدم عدس؟ 😋😀 🍠 . طرز تهیه : تقریبا 4 مشت عدس رو شستم و ریختم تو قابلمه، بار اول که قل زد آبشو خالی کردم تا بوی عدس بره، دوباره ریختم تو قابلمه و یکم نمک ریختم و گذاشتم بپزه. وقتی خوب پخت گذاشتم خنک بشه و بعدش یه دونه سیب زمینی کوچیک و یه حبه سیر(هر چقدر سیرش بیشتر خوشمزه تر میشه) و یه پیاز کوچیک که آبشو گرفتم و نمک، پاپریکا و فلفل سیاه رو بهش اضافه کردم ، با سه تا تخم مرغ و دو و نیم قاشق آرد مخلوطشون کردم و ریختم تو تابه نچسب و سرخشون کردم. اعضای کانال:مادرا اینقدر نگران غذای بچه نباشید خود همین استرس رو بچه میفهمه اذیتتون میکنه.دختر من الان ۱۶ سالشه گوشت نمیخوره مرغ نمیخوره غذاش از اول گوجه فرنگی بود با رب😁برنج رو با گوجه فرنگی میخوره تا همین الان.اما ده وعده غذا میخوره ماشالله تا اخر شب غذا میخوره😁قدشم الی ماشالله بلند و رشید..هدفم از این صحبت اینه سخت نگیرید هر چی بچه میخوره به همون اکتفا کنید مهم اینه به بدن بچه غذا برسه .هر چی که علاقه داره زیاد بدید بخوره.همون باعث رشدش میشه.😊 خانومای باتجربه و کدبانو فقط بیان👇😂 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a