فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان #شکم_پر
برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجانها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید.
نوش جان😘😘
💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ساندویچ_مرغ
سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري...
همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🔥🔥بُمب واقعیه #روسری 🔥🔥
عکسهای #غیرژورنالش فوق العاده است، عینه خودِروسری😍😍
#متفاوت ترین کانال در ایتا 💪💪
🔴روسریاشو تو هیچ مغازه ای پیدانمیکنی☺️
#ارزاااااااااااااااااانترازهمه جا
#برترین برندهای تولید ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#روسریهای نخی ایست دار بهاره باایستِ فوق العاده عااااااالی زیر #چادر رسید🌺
یه نگاه بندازید قطعاً لذت میبرید👇
http://eitaa.com/joinchat/4058906627C75dd1d3174
💥💥ارسال رایگان💥💥
آشپزی ونکات اسلامی
🔥🔥بُمب واقعیه #روسری 🔥🔥 عکسهای #غیرژورنالش فوق العاده است، عینه خودِروسری😍😍 #متفاوت ترین کانال در
فک کن روسری #90 تومنی روبگیری #50 تومن😍
❌تمام اجناس #20 تومان #ارزانتر از همه جا❌
✅شیک ترین مدلها با تنوع باااااالا
🔴حراج🔥حراج🔥حراج🔴
http://eitaa.com/joinchat/4058906627C75dd1d3174
فقط کافیه عضوشی اینجا👆👆👆
بی نظیییییییره😍😍😍
آشپزی ونکات اسلامی
#شله مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
#شله_مشهدی
شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود
مواد لازم:
گوشت گوسفند : 500 گرم
پیاز خرد شده : 2 عدد
نخود نیم پیمانه : 90 گرم
لوبیا سفید : نیم پیمانه ( 90 گرم )
لوبیا چیتی : نیم پیمانه ( 90 گرم )
بلغور گندم : 1 پیمانه ( 165 گرم )
برنج : نیم پیمانه ( 80 گرم )
ماش : نیم پیمانه ( 90 گرم )
عدس : نیم پیمانه ( 75 گرم )
فلفل سیاه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
دارچین : یک قاشق چای خوری
جوز هندی : نیم قاشق چای خوری
زنجبیل : یک قاشق چای خوری
دستور پخت آش شله مشهدی
حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید.برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد؛ پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید؛پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد)؛زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با قیمه تزیین و سرو کنید.
نکات مهم در درست کردن شله مشهدی
1. قابلمه آش باید کاملاً بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند.
2. با توجه به متفاوت بودنِ زمانِ پختِ مواد آش، دقت لازم را در ترتیب افزودن مواد به آش انجام دهید.
3. در تمام مدت زمان پختِ شله، هم زدن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است، به خصوص بعد از زمان اضافه کردن بلغور، زیرا خیلی سریع ته می گیرد.
4. در تهیه آش شله مشهدی، هر چه مقدار گوشت (ریش ریش شده) بیشتر باشدو بیشتر هم بخورد، شله، خوشمزه تر و کش دارتر می شود.
5. توجه داشته باشید که در هنگام پخت، اگر شله احتیاج به آب اضافی داشت، حتماً آب جوشیده به آن اضافه کنید.
6. شله مشهدی را می توانید به همراه شکر یا نمک سرو کنید.
7-می توانید در تهیه شله از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، توجه داشته باشید حتماً باید آن را جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند.
8- هنگام سرو شله میتوانید مقداری خورشت قیمه را روی آن تزیین کنید که بسیار خوشمزه تر خواهد شد
#نیت_نذری_بپز
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#سس_شكلات👌
👈 براى سرو همراه با كيك و شيرينى هم استفاده میشود
٢ ليوان شير ، ٢ ق غ نشاسته ( نشاسته ذرت يا معمولى فرقى نميكنه) ، ٢ ق غ پودر كاكائو ، نصف ليوان شكر، همه رو باهم تركيب كنيد بذاريد رو حرارت ملايم و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه، وقتى غليظ شد حرارت رو خاموش كنيد و حدود ١٠٠ گرم شكلات تخته اى خرد شده بريزيد تو سس و هم بزنيد تا با حرارت سس ، آب شه بعد از خنك شدن ميتونيد استفاده کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آبگوشت_بادمجان 🥘 😋
⭐️يکی از غذاهای سنتي همدانه
♦️گوشت آبگوشتي ، عدس، بادمجان، كشك، نعنا داغ و پياز داغ
🔸گوشت آبگوشتی رو با پياز بپزید بعد عدس رو اضافه کنيد و بذارید با هم خوب بپزه.بادمجان رو حلقه و سرخ کنید و كنار بذاريد ؛ پيازداغ و نعناع داغ كه آماده كرديد رو بریزيد توی ابگوشت.. نیم ساعت اخر پخت هم بادمجان و کشک رو اضافه کنيد و اجازه بديد كه خوب با هم جا بیفته ادويه هم نمك و فلفل و زردچوبه
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ داخل_ ماهیتابه
مواد لازم:
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ استکان بزرگ(استکان کمر باریک 125 میلی )
روغن مایع ۱ استکان (110 گرم)
آرد ۲ لیوان
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کاکائو (2.5 قاشق غذاخوری)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
شکلات آب شده برای روی کیک
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل ماهیتابه تفلون را با روغن جامد چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس آرد اضافی را بیرون بریزید. مایه کیک را داخل ماهیتابه بریزید (یا هر نوع ماهیتابه نچسب)چرب و آرد پاشی شده بریزید (میتوانید وسط مایه کیک موز بذارید)و در ماهیتابه را بذارید 50_45 دقیقه بپزید. من 5_4 لایه فویل آلومینیومی را روی اجاق گذاشتم و ماهیتابه را روی فویل گذاشتم (روی شعله متوسط با حرارت کم بپزید)
اگر اجاق گاز شما معمولی نیست و برقی است فویل استفاده نکنید.
#ایده_کیک_قابلمه_ای
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#تهچین_خوشمزه👌
👈۳پیمانه برنج ایرانی رو شستم با نمک و کمی گلاب چن ساعتی خیس کردم.من از ترکیب سینه و رون استفاده کردم مرغارو از چندساعت قبل با نمک فلفل زردچوبه و پیاز مزه دار کردم وبعد پختم و ریش ریش کردم.۲تا تخم مرغ یک پیمانه ماست نمک فلفل ۴ق روغن و زعفرون رو چن دیقه هم زدم برنج رو بهش اضافه کردم و کاملا مخلوط کردم.کف قابلمه رو چرب کردم نصف برنج رو ریختم با کف قاشق فشار دادم منسجم بشه و مرغ ریختم روش کمی زرشک کمی کشمش پلویی و پودر دارچین ریختم و ی کره ۲۵ گرمی رو خرد کردم چیدم رومرغا و بقیه برنج ریختم روش و فشار دادم منسجم بشه. گذاشتم رو گاز باشعله ملایم برای یک ساعت.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شیرینی_های_رژیمی_با #جو و #شکلات
یک #صبحانه یا #میانوعده عالی
فر رو گرم میکنیم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت
چهار پیمانه جو پرک ،
نصف پیمانه عسل ،
یک و یک چهارم پیمانه ماست کم چرب،
دو عدد تخم مرغ،
یک چهارم پیمانه روغن مایع،
یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و
یک قاشق مربا خوری پر دارچین
رو میریزیم توی مخلوط کن یا غذا ساز روشن می کنیم تا موقعی که یک مایع نسبتا یک دست به دست بیاد.
قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم یک قاشق غذا خوری سر پر از مواد میریزیم داخل هر قسمت و شکلات میذاریم روش . میذاریم توی فر تا بپزه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که دورش یکم طلایی بشه.
۱۶ تا شیرینی بزرگ برای من شد.
میتونین به جای شکلات کشمش، گردو یا مغزهای خرد شده دیگه هم استفاده کنین.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_قیمه_بامیه👌🏼
👈برای این خورشت خوشمزه یک عدد پیاز رو نگینی ریز کردم داخل قابلمه تفت دادم وقتی سبک شد گوشت خورشتی رو اضافه کردم رنگ گوشت که تغییر کرد لپه از قبل شسته شده و خیس شده رو اضافه کردم و حسابی سرخ کردم وقتی مواد کاملا سرخ شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کردم رب که سرخ شد ورنگ پس داد آب ولرم اضافه کرده وبا شعله متوسط اجازه دادم تا بپزه ،وقتی پخت، نیم ساعت آخر بامیه سرخ شده رو با یک قاشق پودر لیمو عمانی ونمک اضافه کردم و اجازه دادم تا خورشت حسابی پخته و جا افتاده بشه 👌🏼
.نکته: گوجه رنده شده هم میتونید داخل خورشت بریزید
.پ ن:اگر لپه حسابی سرخ بشه به هیچ عنوان داخل خورشت وا نمیره☺ .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#استیک_مرغ : یک غذای رژیمی ، خوشمزه ، سالم که بچه ها هم عاشقشن ☺️ سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم .
دستور سیب زمینی تنوری اینجاس 👈🏻👈🏻👈🏻 #سیب_زمینی_تنوری
هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم . بسیاااااار خوشمزه 👌🏻
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کاسه_گوشتی
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
👈 😍مرغ و سیب زمینی با سس کره و سیر
سینه ی مرغ ۶۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
کره سه ق غ
سیر ۵ حبه
آویشن ۱ ق چ
رزماری تازه ۱ ق چ
ریحان تازه ۲ ق غ
سس سویا ۱ ق غ
سس تند ( یا کچاب ) ۱ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
فلفل سبز یا قرمز تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم .
ابتدا در یک کاسه ی بزرگ مرغ های خرد شده را با دو قاشق روغن زیتون ، سس سویا و سس تند مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا مزه دار شود . سپس سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . سپس آنها را از روغن خارج کرده و مرغ ها را سرخ کرده. سیر ، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و تفت داده . مجددا سیب زمینی ها را اضافه کرده . در انتها آویشن ، ریحان و رز ماری را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و میل کنید.
☺️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#قیمه_با_کوفته_ریزه
۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده
رب به میزان لازم
۵ عدد کوفته قلقلی
آلو خشک دلبخواه
لیموعمانی دلبخواه
۱ عدد پیاز کوچک
اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان
من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی : ما میتونید کیک هایی بدون نیاز به فر و پختن درست کنیم که نمونه های اون میشه به رول لیدی فینگر و کیک های خوشمزه دیگه اشاره کرد، ولی ما در این آموزش بهش ما کیکی رو آموزش میدیم که با بسکویت ساقه طلایی بدون نیاز به پختن درست کنید. این کیک فوق العاده خوشمزه هست و پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنید و اگر سوالی داشتید ویدیو آخر پسا رو حتما مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
400گرم بیسکوییت ساقه طلایی
۷۵گرم کره
۳۰گرم پودر کاکائو
۱۰۰گرم شکر
۱۲۰میلی لیتر آب جوش
۱قاشق چای خوری وانیل
۵۰گرم گردو خرد شده
طرز تهیه کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی
بیسکوییتها رو طبق تصویر خرد کنید وداخل کاسه بریزید وگردوی خرد شده رو داخل تابه کمی تفت بدید (مغز بوداده داخل دسر خوشمزه تر میشه)و به بیسکوییتها اضافه کنید .داخل قابلمه ای شکر و پودر کاکائو رو مخلوط وآب جوش بریزید و کره رو هم اضافه و روی حرارت ملایم بزارید مدام هم بزنید تا ته نگیره بمدت ۷الی ۸دقیقه اجازه بدید بجوشه .درآخر وانیل رو اضافه از روی حرارت برداشته و بزارید ۱۰الی ۱۵دقیقه خنک شه.
بعد روی بیسکوییتها ریخته و خوب با قاشق زیر و رو کنید .قالب کمربندی با قطر ۱۸سانت رو کفش نایلون فریزر بزارید و مواد رو توش بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا منسجم شه.سطحش رو صاف کنید و بزارید تویخچال بمدت ۳۰دقیقه. در این فاصله گاناش رو آماده میکنیم.۲۰۰گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه کوچکی ریخته وروی حرارت ملایم بزارید از کناره ها شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید و۱۶۰گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات داخل خامه حل شه و مایه یکنواخت شه وروی دسر بیسکوییتی بریزید و بزارید یخچال تا ۴ساعتی بمونه بعد با گردو خرد شده تزیین و سرو کنید.
کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی
نکته مهم:
میتونید داخل دسر هم مغزگردو بریزید هم پسته.
بجای آب جوش هم میتونید شیر استفاده کنید.
بجای بیسکوییت ساقه طلایی هم میتونید پتی پور استفاده کنید.
120 میلی لیتر آب جوش با پیمانه اندازه گرفتم یک پیمانه پر نشد تقریبا اندازه نصف بند انگشت خالی بمونه
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
چیز کیک یخچالی کلاسیک بدون ژلاتین
مواد لازم برای ۶ – ۸ نفر
زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان سرد کردن ۱ ساعت
مواد لازم
بیسکویت یا کوکی خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
کره ذوب شده سرد ۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه نیم فرم گرفته ۲۰۰ میلی لیتر
چیزکیک یخچالی کلاسیک بدون ژلاتین
طز تهیه چیزکیک یخچالی کلاسیک
۱ . پودر بیسکویت و شکر را مخلوط نموده سپس کره را اضافه کرده هم بزنید تا به خورد بیسکویت برود.
۲ . یک قالب ۲۰ سانتی کمربندری را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالب ریخته و با قاشقی فلزی بفشارید تا صاف و یکدست شود و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.
۳ . پنیر خامه ای و پودر شکر و اسانس وانیل را مخلوط کرده هم بزنید یکدست شود
۴ . خامه را افزوده هم بزنید تا مخلوط شود سپس مواد پنیری را داخل قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت ۸ ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید بماند تا کاملا خودش را بگیرد.
این چیز کیک بعد از ۱ ساعت هم آماده سرو کردن است ولی برای این که بهتر خودش را بگیرد می توانید تا یک شب هم آن را در یخچال نگهداری کنید
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami