eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
19هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟ بنفش: کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلم‌ها جدا کنید. قهوه‌ای: برای به‌دست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوه‌ای تنها کافی است به اندازه‌ای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید ارغوانی رنگ ارغوانی را می‌توانید از زغال اخته‌ی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید قرمز: برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید سبز: اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید. صورتی، لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید. آبی روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیاز داغ چیپسی و مجلسی ترد و عالی و خوشرنگ 😍😍😍😍 پیازروخلالی و هم اندازه ونازک برش بزنین بریزین توی آب سرد.بعد چندقیقه ای بمونه بعد توی قابلمه آب روجوش بیارید پیازهاروآبکش کنین بریزین توی آب جوش نمک وزردچوبه بزنین تا 10 دقیقه بجوشه بعدآبکش کنین و روشون اب سرد بریزین وبادوانگشت پیازهاروکمی فشاربدید تاآبشون کاملا بره بعد توی تابه روغن روکاملا داغ کنین کمی زیاد باشه که پیازهاغوطه وربشن . وپیازهارو طی چند مرحله کم کم بریزین وسرخ کنین و مرتب هم بزنین تا طلایی بشن بعد کمی زعفران دم کرده هم بریزین وکمی تفت بدید بزارین روی کاغذ حوله ای تا خوب خشک بشه 😍😍😍 توصیه میکنم چند لحظه هم ازشون غافل نشین چون زود میسوزه سیر ها رو تو اب سرد خورد میکنم بعد ابکش کرده خوب با دستمال خشک کرده و بعدشم تو روغن و زردچوبه و نمک سرخ میکنم . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای این غذای خوشمزه ، کدو ها رو با شعله زیاد سرخ میکنیم ، فقط باید روی کدو ها سرخ بشه ، نیاز نیست بپزن . یه پیاز بزرگ رو نگینی میکنیم و تفت میدیم ، مرغ ها رو هم روی پیاز ها میزاریم و سرخ میکنیم . نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی میزنیم و باز کمی تفت میدیم . آب اضافه میکنم ، در ظرف رو میزارم و با شعله ملایم میپزیم . وقتی مرغ ها پخت ، کدو ها رو روی مرغ ها می چینیم ، کمی زعفران دمکرده می ریزیم . ده دقیقه بعد هم گوجه ها و غوره ها رو روی اون می ریزیم . پنج دقیقه بعد ، خاموش میکنیم . من گوجه رو خییییییلی کم میپزم . اگه بخوام خیلی لذت ببرم ، بادمجون سرخ کرده هم اضافه میکنم . بعضی وقت ها همین خورشت رو با گوشت قلقلی یا گوشت تکه ای میپزم . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
میدونیم که کشک بادمجان در هر منطقه به طریقه های مختلفی درست میشه روشی که من درست میکنم و خدا رو شکر خیلی پر طرفدار بوده به این صورت هست که بادمجان ها را خوب سرخ میکنم و بعد با کمی آب و رب و نمک و فلفل سیاه میپزم بعد که آب تمام شد و بادمجانها پخت میکوبم و کشک و پیازداغ و نعنا داغ و گردو را اضافه میکنم واما برای کیک بادمجان یک لایه نان تست، یک لایه کشک بادمجان، مجدد نان تست و همین کار تا چند مرحله تکرار میشه و بعد در آخر اطراف و روی نان را کشک میزنیم و روی سطح کار گردوی رنده شده ریختم و با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک زعفرانی تزیین کردم ❤️ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نوک قاشق چایخوری وانیل نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر ۲ قاشق زعفران دم کرده ۳ قاشق گلاب ۱ و ۲/۳ لیوان آرد ۲.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف لیوان کشمش پلویی با ۱ قاشق آرد گل محمدی خلال پسته اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 روش اول اینکه مثل من،ماکارونی رابه مدت 15 دقیقه_من کمی بیشترمیگذارم چون این ماکارونی کمی ضخیم وسفته ولی مراقب باشین که له نشوند_ درابی که کمی نمک وروغن ریخته اید بجوشانیدسپس ابکش کنیدداخل انها راازمایه ماکارونی _مواددلخواه_پرکنید،سپس کف ظرف کمی روغن بدهیدسیب زمینی ورقه ای بچینیدوماکارونی ها راداخل ظرف چیده وبه مدت 45دقیقه تایک ساعت دم کنید. روش دوم اینکه بعدازابکشی وپرکردن بامایه ماکارونی روی انها پنیرپیتزابریزید. داخل ظرف بچینید_کف ظرف می تونین کمی سس سفید_بشامل_بریزید ودرفرقراردهیدتا پنیراب شود و ماکارونی پخته تر_می تونین روی ظرف هم فویل بکشید وچندسوراخ بزنید_ یک روش دیگرپختن این نوع ازماکارونی به صورت لازانیا است یعنی وقتی ازمایه پرشدن کف ظرف یک لایه سس بشامل وپنیرپیتزا ریخته سپس یک ردیف کامل ماکارونی بچینیدوبه همین صورت ادامه دهیدتاماکارونی تمام شوددست اخرسس وپنیرفراوان بریزیدودرفرقراردهیدتاپنیراب شودوبه خوردموادرود، پس ازپخت برش بزنیدوسروکنید. *داخل این نوع ازماکارونی ها رامی توان نیز باانواع سالادها مثل سالادماکارونی پر کرد اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥧🥧🥧🥧🥧 1 کیلوگرم هویج 1 لیتر آب 5 قاشق غذاخوری نشاسته 1 فنجان شکر 1 فنجان مغز گردو یا فندق پودر وانیل یا عصاره وانیل پودر پسته و نارگیل اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس و پنیر خورا دستا بالا🥲🤟🏼 مواد لازم : چیپس ۱ بسته قارچ ۲ عدد فلفل دلمه‌ای نصف ۱ عدد کالباس ۴ برگ سس خردل آویشن فلفل قرمز پنیر چدار ۲ برگ پنیر پیتزا ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک موزی🤤 مواد لازم : ۱ عدد موز متوسط ۲ تا تخم مرغ ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ ق چ وانیل ۱ پیمانه شیر ۱۰۰ گرم خامه ۱ پیمانه آرد ۱ ق چ بکینگ پودر ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شیوه ی قنادی ✍طرز تهیه: ابتدا هر کیکی دوست دارید بپزید حتی میتونید از پودرهای آماده استفاده کنید. من این دستور را درست کردم. : تخم مرغ 3عدد، شكر 1 لیوان، شیر 1 ليوان،1 لیوان روغن مايع، بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری، پودر كاكائو 2 ق غذاخوری سر صاف، ارد 3 ليوان، کمی وانیل . Ashpazi_belgheisمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
قارچ100 گرم مرغ خردشده500 گرم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم كره به مقدار لازم آب به مقدار لازم فلفل نمک به مقدار لازم نعنا و جعفری خرد شده100 گرم آبلیموبه مقدار لازم قارچ را خرد کرده و در کره تفت داده.من قارچام ریز بود درسته ریختم. در یک قابلمه پیاز خرد می کنیم.مرغ خرد شده رو بهش اضافه می کنیم.نمک و فلفل و کمی زردچوبه می زنیم.تا رنگ مرغ عوض بشه.نعنا و جعفری بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.خیلی کمی آب می ریزیم تا مرغ بپزه.حدودا یک لیوان آب کافیه.می تونید بهش رب اضافه کنید.البته سلیقه ایه.در آخر قارچ تفت داده رو اضافه می کنیم.در قابلمه رو می زاریم تا کاملا جا بیوفته و به روغن بیوفته. ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
☘ فک میکنم این خورشت خوشمزه ای بشه، منکه عاشق قارچم،باید یروز این غذارو بپزم😋😋😋
🍪 😋 ▫️ تخم مرغ ۱ عدد ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️ نشاسته ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه ▫️آرد ۲۱۰ گرم یا ۲ پیمانه ▫️ بیکینگ پود ۱ ق م ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️کاکائو ۱ ق غ ▫️شکلات اسمارتیزی ۱ ق غ 🔸تخم مرغ ، شکر و وانیل را زده روغن را نیز مخلوط کنید. نشاسته ، آرد ، بیکینگ پودر ، و کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید. شکلات را اضافه کنید و کمی بیشتر ورز دهید. کاغذ روغنی را بر روی سینی قرار داده و مقداری از خمیر را بردارید و گرد کنید با کمی فشار دادن به طور متناوب در سینی قرار دهید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید و بگذارید در سینی خنک شود. پس از سرد شدن کوکی ها ، آنها را روی ظرف سرو قرار دهید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم: شیر۱لیوان شکرنصف لیوان نشاسته گندم یا گل ۱قاشق غذاخوری گلاب ۱قاشق غذاخوری در صورت دلخواه زعفران دم کرده غلیظ ۱قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۱پاکت ۲۰۰گرمی برای روکش: شکلات زرد یا سفید۱۵۰گرم 🟣پارت اول Bahareh_foodمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🥯 😋 ▫️تخم مرغ:2عدد ▫️پودرقند:1/2پ ▫️آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد ▫️کره به دمای اتاق:200گرم ▫️وانیل:1/2قاشق چایخوری ▫️ماست:1قاشق غذاخوری ▫️مارمالادهلو:به میزان لازم 🔸کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه ♦️سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نبینم کسی پرتقال و لیمو رو ساده برش میزنه ها😉 سیوش کن تا یادت نره چجوری بود 🥰🥰 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ترکیه ای مواد لازم برای پودینگ شکلاتی: 1 لیتر شير 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو ۴۰ گرم شکلات تخته ای یک قاشق چای خوری وانیل یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید) 1 قاشق سوپ خوری کره طرز تهیه همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید. بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود. ( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست. اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود. Happyfoodssمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
يك پيمانه لپه🥣 و يك پيمانه برنج🍚 رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزاریم چهار صد گرم گوشت 🥩چرخ شده رو با دو ق غ پياز🍈 داغ دويست گرم سبزي 🍀☘🌿🌱معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل🌶 و زرچوبه و يدونه تخم مرغ🥚 خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي🍊 بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش🍇 و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه🥫 و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
‍ مواد لازم: یک بسته یوفکا ترکیه ای(مخصوص باقلوا) مغز گردو یا پسته1/5پیمانه گلاب 1/5ق غ کره آب شده150 گرم پودرقند2ق غ 1ق غ پودر هل پودردارچین1ق چ مواد لازم برای شهد باقلوا آب1و1/2پیمانه شکر 3پیمانه گلاب به میزان لازم زعفران 1ق غ (دم شده) آبلیمو 1ق چ طرز تهیه: روی هر یک از ورقهای یوفکارو با فرچه کره مالیده و روی هم قرار داده تا حدودا 20 ورق .بعد از چیدن ورقها روی هم برشهای 8×15 بزنید. تمام مواد مغزی باقلوا(گردو پودرشده،گلاب،پودرقند،پودرهل،پودردارچین،) رو باهم مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید واز این مخلوط کمی روی خمیر بزارید و رول کنید وداخل سینی فر بچینید وروشون کره بمالید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا زیرش طلایی شه وبرای طلایی شدن روی باقلواها گریل رو روشن کنید .بعد از فر بیرون آورده وشهد رو که خنک شده روی باقلواها بریزید وداخل یخچال قرار دهید سرد شود . طرز تهیه شهد همه مواد رو مخلوط کرده وروی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده وکمی که جوشید از رو حرارت بردارید . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
با ساندویچ میکر 4نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و درومیبندیم و20دقیقه آماده میشه. تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید .مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه❤️❤️❤️ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین بسیار زیبا انواع دیزاین میوه و شیرینی و کیک را در کانال کیک سرا دنبال کنید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀چقدر به دیزاین غذات اهمیت میدی؟؟؟ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
23.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا 🔺نکاتی ک بوی زهم نده مرغ🔺 ۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین. ۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره ۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین ۴.موقع پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای سه پیمانه برنج، حدود یک ونیم پیمانه نخود فرنگی نیاز داریم. سه پیمانه برنج رو خیس می کنیم نمک اضافه می کنیم. نخود فرنگی رو توی یک قابلمه همراه مقداری آب با در باز میذاریم تا ده دقیقه بجوشه. بهش نمک و آبلیمو میزنیم تا پخته بشه ولی له نشه چون باید همراه برنج دم بکشه. یدونه پیاز بزرگ رو رنده کرده همراه روغن تفت میدم. بهش زردچوبه میزنیم. دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم با اندازه کافی بهش رب گوجه فرنگی میزنیم.تفت میدیم تا رب خوشرنگ بشه و قاطی گوشت و پیاز بشه. نخود فرنگی رو بهش اضافه می کنیم. نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم. دارچین فراوان بهش میزنیم. برنج رو آبکش کرده کف قابلمه ته دیگ دلخواهمون رو میذاریم و مواد گوشتی رو با برنج قاطی و یا لابلای برنج میریزیم توی قابلمه تا دم بکشه. میتونیم کمی اب روغن بهمراه زعفران روی پلومون بدیم میتونیم هم فقط کمی آب روغن روی برنج بریزیم. پلوی نخود فرنگی رو میشه با مرغ و یا باگوشت قیمه ای هم درست کرد همچنین همراه رب میشه از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریزکردن بامیه آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a