#ترشک_هفت_میوه
مواد لازم
:
آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلو خشک،آلو بخارا: از هر کدوم ۱ پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
انار دون: نصف پیمانه
آب آلبالو: ۱ پیمانه
آب زرشک: ۲ پیمانه
آب معمولی: ۱ پیمانه
نمک، شکر یا آب نبات، گلپر: به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا داخل قابلمه تمام میوه های بالا رو با آب زرشک، آب آلبالو و آب معمولی مخلوط کنید و نمک و شکر و گلپر هم بهش اضافه کنین و روی شعله گاز قرار بدین.
اگرم آب زرشک یا آب انار نداشتین به جاش آب اضافه کنین یا آب آلبالو که الان فصلشه .
با احتیاط هم بزنین تا ته نگیره و بعد از جوش اومدن درش رو بگذارین و شعله رو کم کنین.
حواستون باشه که آبش تبخیر نشه اگرم شد دوباره بهش آب انار یا آب زرشک اضافه کنین.
چون وقتی این ترشک سرد میشه بازم غلیظتر میشه.
نکته۱: کساییکه طبعشون خیلی سرده حتما به جای شکر دو تا نبات رو آب کنن و داخلش بریزن تا متعادل تر شه.
نکته ۲: اگر رنگ این ترشک براتون مهمه مثل من میتونین نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای قرمز بهش اضافه کنین.
نکته ۳: چند ساعت بعد پخت در قابلمه رو ببندین و ترشک رو تو محیط قرار بدین تا سرد شه.
نکته ۴ : با توجه به ماندگاری بالا ،ترشی رو تو ظرف دربسته قرار بدین و ترجیحا تو یخچال بگذارین.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
طرز تهیه کیک لواشکی شکم پر 😋😋😯
مواد لازم:
مقداری لواشک و ترشک و
هرچیز ترشی که دلتون خواست
طلق
3 تا چاقوی یک بارمصرف و یا سیخ چوبی
✔برای آماده سازی این کیک هیجان انگیز اول با طلق باید یه ظرف درست کنید و لواشک رو دور اون بکشید. همین که ظرفتون دیواره داشته باشه کافیه چون میذاریمش داخل یه بشقاب و نیازی به کف نداره.میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید .
✔برای درست کردن در اون هم بعد از اینکه اون رو به اندازه قطر ظرفم بریدم پلاستیک یک طرف لواشک رو جدا نکردم و همونجا سه تا چاقوی یک بار مصرف رو به صورت متقاطع (ضربدری) چسبوندم تا بتونن اون در رو که قرار روش تزیینات بیاد روی ظرف نگهدارن. میتونید از سیخ های کوچک چوبی هم استفاده کنید.
✔برای تقسیم بندی داخل ظرف هم از همون طلق استفاده کردم.
✔گلهای روش هم که کاملا مشخصه ماشاالله شما همتون استاد سفره آرایی و گلسازی هستید. با همون شیوه های همیشگی گلهارو ساختم و روی در سوارش کردم.
✔بعد از اینکه داخل ظرف رو پر کردم در رو هم روش گذاشتم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ترشک🍓
#گیف_آموزش_ترشک😋
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر سردخانه هست و آرامش ندارد
مادران و بانوان عزیز آشپزخانه رو به هیچ عنوان
تعطیل نکنید
حتی اگر با شوهر قهر هستید تعطیل کردن اشپزی ممنوعه❌
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
شامی تُـــــــرش به سبک سمیه👇
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده،
۲ عدد سیب زمینی متوسط و رنده شده آب گرفته،
۲عدد پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته
،۱ عدد تخم مرغ
۱ ق غ آرد نخودچی
۲ ق غ سبزی معطرخرد شده مخلوطی از چوچاق، گشنیز و خالواش(جایگزین سبزی جعفری خرد شده بزنید)
۲ حبه سیر رنده شده
۱ ق چ گلپر
، ۱ ق غ زردچوبه، ۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز،، ۱ ق چ نمک رو مخلوط کن و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز بده و بذار نیم ساعت استراحت کنه و بعدم طبق فیلم و حرکت دست من شامی رو شکل بده و هر طرفش رو سرخ کن
حالا باید سس درست کنی، ۲ ق غ رب گوجه رو تو کمی روغن تفت بده و بعد ۳ لیوان آب اضافه کن، نصف ق غ رب انار ، ۱ ق غ رب نارنج، و ۱ ق چ فلفل سیاه رو اضافه کن و هم بزن، بذار کمی سس غلیظ بشه و بعد شامیها رو اضافه کن و بعد از حدودا ۷ دقیقه کمی سماق بپاش و تامام
در کنارش سیب زمینی و گوجه هم سرخ کنید عالی میشه🤗
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کتلت بادمجان پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت بادمجان
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذای_خوشمزه👩🍳
برای سسش
یک عدد پیاز نگینی متوسط
پنج عدد گوجه ی پوست گرفته و پوره یا زنده ی ریز شده
یک ق سرکه یا ابلیمو یا آب نارنج
نمک فلفل زردچوبه
برای مواد
یه عدد پیاز متوسط نگینی
دویست و پنجاه گرم گوشت چرخکرده
نصف یک فلفل دلمه
نمک و فلفل و زردچوبه
پارت۱
Ashpazi.saharمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كاپ_كيك_توت_فرنگی_بدون_فر🍓
مواد اوليه👌
شكر ٧ ق غ
شير ٨ ق غ
آرد سفید ٩ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٦ ق غ
وانيل ١ ق چ خ
بكينگ پودر ١ ق م خ
رنگ خوراکی سبز و قرمز مقداری
.
.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_گوجه🍅😍😋
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
┏
Niloofar_foruzeshمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موجور کدو سیب زمینی🥟•
مواد لازم:
6 عدد سیب زمینی متوسط (650 گرم با پوست)
2 عدد کدو سبز
1 عدد پیاز
2 عدد پیازچه
جعفری، خرد شده
برای سس:
3 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری آرد (100 گرم)
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نعناع خشک
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
یک مشت پنیر پیتزا رنده شده
داخل فر به مدت نیم ساعت درجه۱۸۰
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون همه مدلش خوشمزه اس،مگه نه؟
حالا میخوام خوراک بادمجون بهت یاد بدم که بشه پایه ثابت غذاهات
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجون ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
آب نارنج یا آب لیموی تازه
البته با آب نارنج خوشمزه تر میشه
فلفل دلمه ۱/۲ عدد
آب جوش یه استکان
Zahra_samadniaaمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#موس_شکلاتی 🍧 😋
▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
▫️شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم(تلخ یا شیرین به ذائقه خودتون )
▫️شیر ۲ لیوان
▫️نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
▫️وانیل کمی
▫️شکر سه چهارم لیوان
▫️پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
🔸ابتدا شیر ،شکر ،وانیل،پودر کاکائو و نشاسته رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به جوشیدن که کرد اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه سپس خامه رو به همراه شکلات اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.تتد تند به هم میزنیم تا با گرمای شیر شکلات اب بشه.پودر ژلاتین رو همراه یک سوم لیوان اب سرد بنماری میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب با همزن دستی به هممیزنیم تا یکدست بشه.داخل ظرف مورد نظر ریخته و ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره و سفت بشه برای تزیین هم از شکلات و ترافل و شوکو رول می تونید استفاده کنید
دونات مرغ
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
#ترشك_خونگى 😋
🔸آلو قرمزرو باکمی آب ونمک میجوشونیم میریزیم داخل صافی تا پوست وهسته جدا بشه بعد تکه های خرد شده لواشک وآلوچه های خشک وآلبالو وزرشک تازه یا خشک ودونه های انار ونمک وگلپر ورب انارهمه رو باعصاره آلو که درست کردیم مخلوط میکنیم الان که فصل پاییزه هم میوه های تابستونی هست هم پاییزی میشه ترشك خونگی درست کرد
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ فانتزی بسازید😍
خاکشیر ،گل سرخ ، نعنا (از شب قبل توی کمی آب بزارین یا داخل آب جوش بریزین خودشو وا کنه ) ، آبجوشِ سرد شده یا آب معدنی!
با میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی برای شربت درست کنید👌
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
آشپزی ونکات اسلامی
#کیک_هویج
سلام دوستان🌹
روزتون بخیر.ممنون از همراهیتون.
کیک داریم چه کیکی😋خوشمزه و خوش طعم.جای شما دوستان سبز.
#کیک_هویج با پوشش کرمچیز
مواد لازم:تخم مرغ۴عدد.آرد۲۸۷گرم.شکر۱پ.روغن مایع۲/۳پ.هویج رنده شده
۳پ.وانیل۱/۲ق چ.دارچین ۱/۲ق غ.بیکینگ پودر۱/۲ق غ.جوش شیرین۱/۲ق چ.مغز گردوی آسیاب شده۱/۲پ.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت ۵دقیقه با همزن بزنید تا حجیم شده کشدار و رنگ آن روشن شود.روغن را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین و دارچین را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید.هویج را نیز اضافه کنید و در آخر مغز گردو را با مواد مخلوط کنید.قالب ۲۷ سانت را چرب و آردپاشی کرده یا کاغذ قرار دهید. خمیر کیک را درون قالب ریخته و قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۵_۵۵ دقیقه قرار دهید.پس از آن با خلال چوبی امتحان کنید.اگر خلال تمیز بیرون آمد کیک آماده است.کیک را روی توری فلزی خنک کنید.
-برای تهیه کِرِمچیز ۴۰۰گرم خامه شیرین شده قنادی فرم دهید.۴۰۰گرم پنیر خامه ای که به دمای محیط رسیده را با یک پیمانه پودر قند(مقدار پودر قند را با ذائقه خودتون تنظیم کنید) بزنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید سپس به خامه اضافه کنید یک قاشق چایخوری عصاره وانبل بریزید و با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد برای بین لایه های کیک و تزیین ازش استفاده کنید.
-من دو سری کیک درست کردم و از کرمچیز و مغز گردوی تست شده و سس کارامل برای بین دو لایه و پوشش کیک استفاده کردم.شما میتونید هر کیک هم برش بزنید تا در نهایت چهار لایه کیک داشته باشید که البته کرمچیز بیشتری لازم دارید و کیکتون خوشمزه تر هم میشه.
-برای تهیه مغز گردوی تُست شده، مغز گردوی خرد شده را درون سینی پخش کنید و بذارین داخل ماکروفر با قدرت زیاد هر از یکی دو دقیقه اونا رو زیرو رو کنید تا جایی که مغزها تُست بشن میتونید داخل فر ۱۸۰ درجه هم بذارین و یا اینکه درون تابه بدون روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز مرتب به هم بزنید.طعم کیک خیلی بهتر از مغز گردوی خام میشه.
_برای پیمانه کردن هویج،آنرا ریز رنده زده و با قاشق داخل پیمانه بریزید و فشار بدید
از اهمیت صبحانه زیاد بگید تو کانالتون.من تو اطرافیان نگاه میکنم خانواده هایی که به صبحانه اهمیت میدن و حتما میخورن خانوادگی از اعصاب ارومتر و حافظه قویتر و معده سالمتر برخوردارن..برعکس اونایی که صبحانه نمیخورن بدخلق و کسل و بی حوصله و افسرده با معده های یبس(یبوستی)
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a