eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل با چاودار اصل😍 مواد لازم : دو تا تخم مرغ ۲/۳ لیوان شیر ۱ ق کره آب شده وانیل ۳-۴ ق شکر نصف لیوان آرد کمی بکینگ پودر ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پچ پچ خونگی تو ۳سوت 💪🏼 . تا به حال پچ پچ یا کروسان خونگی درست کردی یا خوردی ؟؟ مواد اولیه : خمیر پیراشکی /آرد/شکلات /تخم مرغ . طرزتهیه : ۱-خمیرپیراشکی رو با آرد به مدت دو دقیقه ورز میدیم و پهن میکنیم . ۲-به شکل مثلث در میاریم و ۲تا شکلات میزاریم و رولش میکنیم 😍 . ۳-برای ترد و طلایی شدن کروسان هامون تخم مرغ زده شده روی پچ پچ میریزیم و کف ظرف رو کمی آرد میریزیم که نچسبه . ۴-به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ میزاریم. . اگر خواستید بدون فر و روی گاز درست کنید ، کف ماهیتابه رو چرب کنید و به مدت ۵۰ دقیقه روی شعله خیلی کم بزارید و در قابلمه رو ببندید 🙏 🔸این ویدیو رو برای هرکی بفرستی باید برات درست کنه و مهمونت کنه 😂✋ 🍩 😍 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر بهترین گزینه برای مهمونی ودورهمی هاست چون هم موادش در دسترسه هم آسونه درعین حال شیک ومجلسیه کافی یه بار امتحان کنی😍 مواد لازم : موز ۲ عدد و نصفی ژله موز ۲ عدد پتی پور نصف بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 🍩 😍 🌸 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان مافینی🤤 مواد لازم : آرد ۵۰۰ گرم شیر ولرم ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد مایه خمیر ۱۰ گرم شکر ۴۵ گرم کره ۵۰ گرم مواد کرم نون : شیر ۵۰۰ میلی لیتر شکر ۱۰۰ گرم نشاسته ۵۰ گرم آرد ۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد شکلات سفید ۶۰ گرم کره ۵۰ گرم وانیل 🍩 😍 🌸 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب داغ🤩 مواد لازم : چیپس ژامبون قارچ فلفل دلمه پنیر پیتزا آویشن هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گردو کاراملی🤤 مواد لايه رويى : كره ١٠٠ گرم شكر قهوه‌اى ١٢٠ گرم گردو ١ ليوان عسل ۴۵ گرم مواد کیک : تخم مرغ ۳ عدد وانیل ١ بسته شکر سفید ١/٢ لیوان شکر قهوه‌ای ١/٢ لیوان ماست چکیده ١ لیوان کره نرم شده ۱۱۵ گرم جوش شیرین ١/٢ ق چ بکینگ پودر ١ بسته آرد ۲ لیوان هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب شکلاتی🤩 مواد لازم : شکلات تخته‌ای مارشمالو پودر نسکافه 🍩 😍 🌸 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سوخاری شیرازی دستور پخت و مواد لازم: 1 کیلوگرم سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 دسته جعفری 80 گرم پنیر موزارلا یا چدار را رنده کنید 6 برش پنیر چدار 2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه 100 گرم آرد سوخاری سیبزمینی رو خورد کنید و اب پز‌کنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهش‌اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با دست فرم‌بدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخم‌مرغ نمک و فلفل‌سیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری ‌بغلتونید و داخل روغن ‌شناور سرخ کنید ‌‌‌‌‌**هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو**👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت‌ترین قارچ سوخاری🥺 مواد لازم : آرد بکینگ پودر پاپریکا آویشن پودر سیر قارچ هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
میلک شیک بادام زمینی شیر یک لیوان بستنی وانیلی یک‌لیوان کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ موز یخ زده سه عدد بزرگ سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین همه ی مواد رو تو‌ میکسر بریزید و‌میکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک رو‌تو لیوان بریزید ‌ با بادام زمینی و خامه تزیین کنید ‌ هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍩 😍 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
😍* *مواد لازم برای شیرینی* آرد ۱۳۰ گرم معادل ۱ پیمانه آرد سمولینا ۸۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه نمک ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری کره ذوب شده ۵۰ گرم شیر خشک قنادی ۲/۱ قاشق سوپ‌خوری شکر ۲/۱ قاشق سوپ‌خوری مایه خمیر ۴/۱ قاشق چای خوری آب ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم معادل ۲/۱ پیمانه *مواد لازم برای شربت* شکر ۴۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه آب ۲۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه گلاب ۵۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه جوهر لیمو ۸/۱ قاشق چای خوری گلوکز ۱ قاشق سوپ خوری هل به مقدار دلخواه زعفران به مقدار دلخواه *طرز تهیه لقمه شربتی* ابتدا برای درست کردن شربت، مقداری آب را در یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود، دقت کنید تا قبل از به جوش آمدن آب شکر کامل حل شود وگرنه شکرک می‌زند. ظرف را مدام تکان دهید تا شکر کامل حل شود و سپس مقداری گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در مخلوط پخش شود، بعد از این که آب به جوش آمد جوهر لیمو و گلوکز را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند.سپس با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان چند دانه هل و مقداری زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران باز شود و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه اجازه دهید تا مخلوط بجوشد و غلیظ شود، بعد از این که به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید. بعد مخلوط شربت را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس در یک ظرف دیگر آرد قنادی را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد آرد قنادی را با آرد سمولینا در یک ظرف بریزید و کاملا با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس وانیل و نمک را هم روی آن‌ها بریزید و با هم ترکیب کنید، بعد کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس شیر خشک، شکر و مایه خمیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند و مخلوط را کمی با دست ورز دهید. بعد آب ولرم را کم‌کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید، مقدار آب کاملا تقریبی است، پس به شکل کنترل شده آب را اضافه کنید و همزمان خمیر را ورز دهید تا خمیر منسجم و نرم و لطیف شود، و به دست نچسبد، سپس خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید. با کیسه فریزر روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در دمای محیط استراحت کند و منسجم شود، بعد از این زمان خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، یک قسمت را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید و قسمت دیگر را کمی ورز دهید. سپس مقداری از خمیر به اندازه تقریبا ۱۰ تا ۱۵ گرم را جدا کنید و با دست به آن فرم دهید و گرد کنید به شکل توپک درآورید، سپس بقیه خمیرها را با پلاستیک بپوشانید و هر خمیر را جدا ورز دهید و پهن کنید و به هر شکلی به دلخواه خودتان فرم دهید. برای فرم دادن به خمیرها می‌توانید از توری فلزی استفاده کنید و گلوله‌های خمیر را ابتدا کمی با دست تخت کنید و بعد روی توری‌های مختلف با طرح‌های متفاوت فشار دهید تا طرح روی توری روی خمیر بیفتد و بعد خمیر را به شکل رولی جمع کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد از آن حرارت را کم کنید و خمیرها را در روغن داغ خوب سرخ کنید تا شیرینی‌ها مغز پخت شوند، سپس شیرینی‌ها را بچرخانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود. بعد از این‌که شیرینی‌ها طلایی شد آن‌ها را از روغن خارج کنید و در شربت خنک بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه اجازه دهید تا در شربت بمانند، اگر می‌خواهید شیرینی‌ها شربتی‌تر شوند اجازه دهید مدت بیشتری در شربت بمانند تا کاملا به خورد‌شان برود. سپس شیرینی‌ها را از شربت خارج کنید و با توجه به سلیقه خودتان مقداری پودر پسته روی آن‌ها بریزید و تزیین کنید و بعد در یک ظرف بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و شربت کاملا به خورد شیرینی‌ها برود. در آخر تعدادی لقمه شربتی را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی‌های خوش عطر و طعم را همراه با چای سرو کنید. 🍩 😍 🌸 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
این یک کیک اسفنجی هست بدون سفیده تخم مرغ دستور از خانم نایجلا: زرده تخم مرغ 3 عدد آب داغ 2 قاشق غذاخوری شکر ½ پیمانه آرد ½ پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه وانیل چند قطره شیر 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را همراه آب داغ بزنید تا روان شود. شکر را کم کم اضافه کرده انقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. نمک و وانیل را هم اضافه کنید. شیر را اضافه کنید و در حد مخللوط شدن بزنید. همزن را کنار گذاشته آرد را روی مواد الک کنید و با کفگیر دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب گرد 20 سانتی ریخته به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر 180 درجه بپزید. اگه از یک دستور دیگه زرده تخم مرغ اضافه آوردید یا اگه به سفیده تخم مرغ حساسیت دارید این کیک به کارتون میاد. ضمنا رژیمی هم هست چون روغن نداره. 🍩 😍 🌸 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳باباغنوش بادمجان وگوجه کبابی شده ارده کنجد ماست چکیده جعفری خرد شده سیر له شده آبلیمو نخود پخته گردو خرد شده نمک نعنا خشک ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅️مواد لازم شکر دو ق غ روغن مایع دو ق غ تخم مرغ دوعدد وانیل نصف ق چ شیر دو لیوان ارد ۱/۵ لیوان پودر کاکائو یک ق غ Ferwshteh.n__منبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🍡 😋 ▫️آب پرتقال : ۲ لیوان یا ۴ استکان چای (کمرباریک) ▫️شکر : ۱ استکان چای ▫️نشاسته : ۲ ق غ سر پر ▫️وانیل : نوک قاشق ▫️کره : ۱ ق ▫️پودر نارگیل : ۱ لیوان 🔸آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد روی اجاق قرار بدین تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مثل فرنی بشه بعد توی لیوان مورد نظر رو با آب سرد آب بکشین تا خیس بشن مواد رو بریزین توی لیوان و بزارین یخچال تا ۳ الی ۴ ساعت خوب میبنده بعد توی سینی پودر نارگیل بریزین و لیوان رو برگردونین توی پودر نارگیل و خوب بغلتونین و به اندازه دلخواه برش بدین و نوش جان کنین 🍩 😍 🌸 هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مرغ تیکه شده پیاز درشت خلالی زعفرون دم کرده آبلیموی تازه فلفل سیاه فلفل دلمه ی رنگی روعن مایع سس کچاپ سس فرانسوی سیر رنده شده و نمک.... ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ومربای خونگی👩‍🍳 به ازای هر یک کیلو البالو یک کیلو شکر نیاز هست،و۸ساعت استراحت تا البالوها با شکر آب بندازه، کف روی آلبالوهارو بگیرید وقتی نیم ساعت جوشید شربت ومربای ماآمادست،آلبالوهارو صاف میکنیم آبش میشه شربت😋 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc