هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
پارسال همین موقع ها بود وقتی پیش خونواده شوهرم اربعین عربی صحبت کردم چشماشون رو فقط باید میدیدی (اینجوری شده بود 👈😳
همه شون سوپرایز شدن دیگه نمیدونستن من اینجا عربی یاد گرفتم😌👇
https://eitaa.com/joinchat/73924979C112d9f194f
🔶️🔹️دوره ۲ماهه #تربیت_مدرس با مدرک تخصصی تدریس هم داریم✅️👇
@teachingTTC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پفک_خونگی🧑🍳
ورمیشل (نودل) برنجی
روغن
نمک
پودر فلفل
Foody.landمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس امریکانو
🌀مزش خیلی تلخه اگه خیلی تلخ دوست نداری یکم عسل یا شکر اضافه کن☺️
مواد لازم:
یخ/۲۰۰ میلی لیتر آب/دو شات اسپرسو یا قهوه
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#شنسل_مرغ 🥩 😋
▫️سینه مرغ 1 عدد
▫️آرد سوخاری 1 لیوان
▫️آرد سفید 1 لیوان
▫️تخم مرغ زرده 2 عدد
▫️نمک فلفل زعفرون ب مقدار لازم
▫️فلفل دلمه یک دوم
▫️پیاز 1 عدد بزرگ
▫️سس مایونز 1 ق غ خوری
▫️آبلیمو 1 ق غ خوری
🔸ابتدا فیله مرغ اماده یا سینه مرغ ک از قبل ب صورت ورقه های نازک در آوردیمو داخل نمک فلفل زعفرون پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای آبلیمو سس میزاریم واجازه میدیم چند ساعت استراحت کنه و ب خورد هم بره ک مزه دار بشه
بعد اول داخل آرد گندم بعد زرده تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخاری میغلطونیم و داخل روغن سرخشون میکنیم
و اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ میکنیم در کنارش سرو میکنیم
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
حلقه پیاز و گوشت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥓مواد لازم:
🔻پیاز
🔻سس تند
🔻برش های نازک گوشت چربی دار
🔻خلال دندان
🔻فلفل سیاه
🥓 روش درست کردن حلقه پیاز و گوشت :
پیازها پوست کنده و بشویید. سپس به صورت حلقه های ضخیم برش دهید.دور حلقه ها را با برس ، سس تند بزنید تا تمام سطح آن پوشیده بشه.برش های گوشت چربی دار رو دور تا دور حلقه پیاز بپیچانید و با خلال محکم کنید.فلفل سیاه بزنید.بعد روی باربیکیو گریل کنید.چربی گوشت باعث نرم و لذیذ شدن گوشت می شود.
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#شير_پسته🥤
مواد لازم
▫️۴۰۰ گرم بستنی
▫️۲_۱ لیوان شیر(بستگی داره چقدربخوایدشیرپسته تون غلیظ بشه)
▫️شکر ۲_۱ قاشق غذاخوری
▫️پسته ۵ قاشق غذاخوری پر
▫️خامه ۱ قاشق غذاخوری درصورت تمایل
طرز تهیه
بستنی روبریزید تومخلوط کن وشیرروکم کم اضافه کنید که تواین حالت باید در مخلوط کنتون بازباشه ومیتونید کم کم شیررواضافه کنید تا مقدار غلظت شیرپسته روببینید.
یا تمام موادرو توی مخلوط کن بریزید و این شیرپسته فوق العاده رونوش جون کنید 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون ده دقیقه
اگه تا حالا نان از بیرون میگرفتید دیگه نانوایی نرید توی ۱۰ دقیقه خودتون نان درست کنید😍
.
ارد یک لیوان و نصفی
و اب تا جابی که خمیرتون منسجم و سفت بشه و دو سه قاشق روغن و نمک به مزه رو باهم مخلوط کنید و بزارید یه ۵ دقیقه ای بمونه و ۵ دقیقه ورز بدید بعدش پهن کنید و داخل تابه بدون روغن دو طرفش بزازید برشته بشه
.
به همین راحتی خودتون ناندرست کنید
.
@pluss_food
.
.
خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست..
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نون ۱۰ دقیقه ای
بافتش حرف نداره
چطور بود؟؟من که عاشقش شدم😍
خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
ارد
بکینگ پودر
ارد
نمک
ماست
.
داخل تابه نچسب بزارید تا دو طرفش بپزه
پوک و بسیار خوشمزه میشه
By;@pluss_food
خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست..
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالبه😁
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤
همبرگر مرغ
فوق العادس
درست کردنشم خیلییییی راحته
ی تیکه سینه مرغ و ی رون مرغ چرخ کنید یا داخل مخلوط کن یا غذا سلز خوب له بهشه گوشتش اگر چرخ گوشت نداشتید
با ی دونه سیر رنده شده
با ی فلفل دلمه ای
کمی ادویه ی قاشق غذاخوری سس مایونز
کمی ادویه طعم دهنده
ی دونه پیاز متوسط رنده شده یا هم زمان با مرغتون چرخ کنید
نمک به میزان لازم
مواد خوب با هممخلوط کردم و ورز دادم ی مقدار پنیر پیتزا به ترکیب اضافه کردم و وقتی خوب ورز دادم روشو پلاستیک کشیدم ی ساعت داخل یخچال استراحت دادم
بعد قالب زدم حالا با درب قوطی یا دستتون یا قالب همبرگر و ی ساعت تا دوساعت گذاشتم فریزر خوب خودشو بگیره
بعد سرخ کردم
من رو تابه نمکی سرخ کردم که هم نمک نمیخواد غذام هم املاح لازم به غذام منتقل میکنه و پر از خاصیت و طعم غذارو جذاب تر میکنه
البته از قبل کمی چرب کردم و گذاشتم داغ شد
امتحان کنید عالی 👈❤
.
@basaligheha
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
🚗❌ارزانکده اسباب بازی وروجکا❌🚗
💫 واااای باورم نمیشه 😱😱
با این کانال تونستم #اسباب بازی#بینظیروعالی هدیه واسه تولد برادرزادم بخرم😍 اونم با قیمتهای باور نکردنی 😧👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4178051543C2c3f788e6b
یهویی باهاشون آشنا شدم☺️
⭕️ اینقدمتنوع ومنحصربه فردن که دلت نمیادازهیچکدومشون بگذری👌🥰
⚡️#هدیه_منحصربهفرد😎
⚡️#تنوع_بینظیروعالی👌
📣ازماگفتن خودت سریع بیاوکاراش روببین👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4178051543C2c3f788e6b
آشپزی ونکات اسلامی
🚗❌ارزانکده اسباب بازی وروجکا❌🚗 💫 واااای باورم نمیشه 😱😱 با این کانال تونستم #اسباب بازی#بینظی
.
.
دوستانی که دنبال اسباب بازی با قیمت و کیفیت مناسب هستند وارد این کانال بشن✅👆👆👆👆
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا بدون فر
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
باقلوا بدون فر😍لایک و کامنت یادتون نره❤@azammoosavi6
كاری از:
Gorsel sahibi 👇
@_nurzade_
.
🔴کپی ترجمه فقط با ذکر منبع🔴 ترجمه از :
@azammoosavi6
.
دوستای گلم برای ترجمه پستها وقت میزارم پس دوست دارم شما هم لایک کنید و کامنت بزارید حتی شده یک استیکر 😍
باقلوا بدون فر
با این مقدار نسبتا 45 تا 60 قطعه باقلوا دارید
برای خمیر:
تخم مرغ - 1 عدد
کره یا مارگارین - 150 گرم
آب 250 میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی دسته دار)
آرد - 600 گرم (کم کم اضافه کنید)
شربت:
آب 250 میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی دسته دار)
شکر 900 گرم تا 1 کیلوگرم
عسل 4 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی مقدار زیاد (برای سرخ کردن)
ابتدا تخم مرغ ، آب ، مارگارین ذوب شده (ولرم باشد) مخلوط کنید. آرد الک شده را اضافه کنید و خمیر را با قوام متوسط ورز دهید (نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشد)
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت لایه نازکی در می آوریم (هرچه خمیر را نازکتر پهن کنیم ، باقلوا ترد تر خواهد شد)خمیر نازک شده را روی یک پارچه تمیز پهن کرده و روی خمیر باید کمی خشک شود ، خمیر حدود یک ساعت طول میکشد تا خشک شود. "مهم" اگر روی خمیر خشک نشود ، لایه های باقلوا به هم میچسبد.
وقتی روی خمیر کمی خشک شد ، تا وسط خمیر مانند فیلم خمیررا رول کنید ،بعد لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید و تا انتها رول کنید (عرض رول 7 سانتی متر) خمیر را با زاویه برش دهید مانند فیلم .
در روغن داغ ، باقلوا را از هر دو طرف با حرارت متوسط سرخ کنید ، هر طرف آن را حدود 1 دقیقه سرخ کنید.
بعد شربت را درست کنید:
برای شربت ، ما به یک قابلمه معمولی نیاز داریم. آب را داخل قابلمه بریزید ، بعد از جوش آمدن آب ، شکر را در 3-4 دفعه اضافه کنید. (آب که جوشید، 200 تا 300 گرم از شکر را اضافه کنید ، بعد از یک دقیقه دوباره همون مقدار اضافه کنید و کل شکر رو 3-4 بار به همین ترتیب اضافه کنید)
پس از آن که، روی شربت کف کرد و کف شروع به زیاد شدن کرد مثل شیر ، این نشانه آماده شدن شربت است ( شربت می تواند مانند شیر سر برود😉🤭) ، حرارت را کم کنید ، در غیر این صورت ممکن است شربت سر برود.در این زمان عسل را اضافه کنید و مقداری ابلیمو ، شربت را به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید ، شربت آماده است ، باقلوا را در شربت در حال جوش فرو کنید و از داخل شربت خارج و در ظرف بچینید و نوش جان.
____ .
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا استانبولی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
باقلوا استانبولی
❌ کپی با ذکر منبع ❌
@sweetcooking.zizi
@sweetcooking.zizi
مواد لازم:
برای شربت:
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
لیمو ترش ۱ اسلایس
زعفرون اختیاری
خمیر باقلوا ۱ بسته نیم کیلویی
گردو نیم کوب شده ۴۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۱ فنجان
@sweetcooking.zizi
✔️ ابتدا شربت رو آماده میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه.
✔️ خمیر باقلوا رو از نیم ساعت قبل از یخچال یا فریزر بیرون میذاریم تا خوب نرم بشه و شکننده نباشه.
✔️ کره رو به همراه روغن مایع روی حرارت آب میکنیم.
✔️ همه ی لایه های خمیر رو از طول به ۲ قسمت تقسیم میکنیم و یه قسمت رو کنار میذاریم و به خوبی میپوشونیم.
✔️ لایه لایه از خمیر برمیداریم، روش ترکیب کره رو با فرچه براش میکنیم.
✔️ مطابق فیلم به کمک سیخ چوبی، یه طرف خمیر رو برمیگردونیم که دو لایه بشه و با ریختن مغز گردو پاره نشه.
✔️ روی لایه ی برگشته دوباره کره مالیده و مغز دلخواهمون رو میریزیم و به کمک سیخ چوبی رول میکنیم.
✔️ از دو سرِ رول به سمت داخل فشرده میکنیم که منسجم تر و شکیل تر بشه و توی طرف مناسب فر میچینیم.
✔️ رول ها رو قبل از فر رفتن با چاقو از وسط برش میزنیم و دوباره کره میمالیم.
✔️ و میره تو فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
❌ حتماً تو این مدت چند بار به فر سر بزنید که اگر به رنگ دلخواه رسید از فر در بیارید، از طرفی تا ۴۵ دقیقه هم بسته به نوع فر میتونه بمونه. تا کاملاً ترد بشه.
✔️ بعد از ۱۰ دقیقه که کمی از حرارت افتاد، شربت سرد رو روی باقلوا میریزیم و میذاریم به خوردش بره.
@sweetcooking.zizi
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک شکلات و پنیر حلزونی
نکات تکمیلی در کپشن 👇🏼👇🏼👇🏼
❌ کپی با ذکر منبع ❌
@sweetcooking.zizi
@sweetcooking.zizi
مواد لازم:
آرد سفید ۲۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ ق چ
پودر کاکائو ۶۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۶۰ گرم
آب ۱۲۰ گرم
برای فیلینگ پنیری:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۴۰ گرم
@sweetcooking.zizi
✔️ برای کرم پنیری، همه ی ۴ قلم مواد رو میکس میکنیم و کنار میذاریم.
✔️ برای کیک، اول مواد خشک رو ترکیب و الک میکنیم.
❌برای لطیف تر شدن بافت کیک بهتره ۱ قاشق سرصاف از آرد رو حذف و ۱ قاشق سرصاف نشاسته ذرت جایگزینش کنیم.
✔️ تخم مرغ رو به همراه وانیل و شکر با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
✔️ روغن و آب رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
✔️ مواد خشک رو طی دو مرحله روش الک میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم.
✔️ مواد رو در قالب چرب شده میریزیم و از کرم پنیری روش میدیم.
✔️ و میره تو فر ۱۶۰ درجه ی کاملاً داغ شده به مدت ۴۰ دقیقه. برای فر گازی تا ۱۸۰ درجه هم میشه دما رو بالا برد.
@sweetcooking.zizi