فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسته بندی فریزری
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
.
.
سلام به روی ماهتون🥰
حال دلتون عالی عزیزای دلم❤️🥰
منبع پیج:
@add.hanieh_hagshenas
@add.hanieh_hagshenas
برای اولین بار خاگینه قالبی درست کردم چطوره؟
به نظر خودم خوبه هاااا ولی خیلی به دلم ننشست 😅ولی خدایی خاگینه تابه ای خودمون یه چیز دیگه ست🥰🤩
اینم خوشمزه ست و امتحانش ضرر نداره 🥰😍
#خاگینه_مغزدار_هانیه
#خاگینه_مغزدار_تبریزی
#خاگینه_قالبی_هانیه
اول شربت خاگینه رو درست میکنیم با
یک لیوان شکر
نصف لیوان آب
سه ق غ گلاب
مقداری عرق هل یا پودر هل
زعفران به مقدار لازم
برای مایه خاگینه
تخم مرغ سه عدد
آرد سه ق غ سر پر
روغن سه ق غ
ماست سه ق غ
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نوک ق چ
زعفران مقداری
اگه خواستین مغزدار باشه کمی گردوی خرد شده و پودر دارچین و پودر کل محمدی رو با هم مخلوط کنید
مراحل هم که توی فیلم مشخصه
توی فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه طبقه بالا میذاریم
من آخر سر دو دقیقه گریل روشن کردم
❌اگه خاگینه ها بیش از حد توی فر بمونن خشک میشن و شربت جذبشون نمیشه
❌شربت ولرم باشه خاگینه داغ
❌شربت پنج دقیقه خیلی ریز بجوشه و از روی حرارت بردارین چون خیلی سفت بشه جذب خاگینه نمیشه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام به روی ماهتون🥰
منبع:
@add.hanieh_hagshenas
@add.hanieh_hagshenas
بالاخره بعد از سه ماه طلسم شکست و من این روغن دنبه رو ادیت کردم🙈
برا تهیه دنبه خوب بهتره از قصابی بخواین دنبه تازه بره نر بهتون بده که بوش کمتره و با این روشی که بهتون میگم تا حدود خیلی زیادی بوی دنبه از بین میره و یه بوی مطبوع و خوشایندی میده🥰
این دنبه مال قربونی فندق بود که همونجا گفتیم قصابی محل چرخ کنه
#روغن_دنبه
دنبه رو چرخ کنین روش آب سرد و نمک بریزین هر دو سه ساعت یکبار
آبشو عوض کنین
به همینصورت ۲۴ ساعت تو یخچال باشه و هر سه ساعت یکبار عوض کنین
آخر سر بریزین تو آبکش و بعد بریزین تو قابلمه یک لیوان آب بریزین و نصف لیوان سرکه و رو حرارت خیلی کم بذارین ذوب بشه و آبش کشیده بشه و به روغن بیفته حالا یه دونه سیب درختی و یه کم نون سنگک و یه دونه پیاز بزرگ خرد کنین و کمی ماست بریزین بذارین کامل سرخ بشه و جزغاله بشه من چند تا دونه هُل هم کوبیدم و با کمی زردچوبه اضافه کردم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برداشتم بعد از اینکه از داغی افتاد صاف کنین و بریزین تو شیشه و توی یخچال نگهداری کنین
همه مون میدونیم که دنبه بوی خاصی داره و کسانی که حساسن متوجه این بو میشن ولی با این روش بوی خوشایند و مطبوعی داره و برای انواع دلمه ها و آش ها و خورشت ها میتونین پیاز و یه حبه سیر له شده رو باهاش تفت بدین و استفاده کنین
من با جزغاله های این دنبه یه نون خوشمزه هم درست کردم که پستش توی پیج دومم هست
@add.hanieh_hagshenas
@add.hanieh_hagshenas
میدونید که دنبه خیلی پر خاصیته حتماً تهیه کنید و توی غذاهاتون استفاده کنید
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
.
.
سلام به روی ماهتون🥰
امیدوارم حال دلتون عالیه عالی باشه😍
@add.hanieh_hagshenas
@add.hanieh_hagshenas
کوکو لوبیا سبز مجلسی تبریز از خوشمزه ترینهاست و هر کی خورده عاشقش شده 🥰😍
این کوکوی خوشمزه گل سر سبد اکثر مراسم و مهمونیای ما تبریزیاست که سفره ها و میزهامونو با ترکیب دلبرش جذابتر میکنه 😍🥰
ضخامت این کوکو هر چقدر بیشتر باشه جذابیتش بیشتره👌😍
من ایندفعه قالبی و تک نفره درست کردم که خیلی عالی شد ❤️
#کوکو_لوبیا_سبز_قالبی
#کوکو_لوبیا_سبز_هانیه
#کوکو_لوبیا_سبز_مجلسی_هانیه حدود نیم کیلو لوبیا رو تمیز کرده و ریز خرد میکنیم وبا مقداری آب میپزیم وآب کش میکنیم ، ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده ویک حبه سیر رنده شده یا یک ق چ پوره سیر یا پودر سیر یا سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و4دونه سیب زمینی متوسط کوچیک رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وتوی همون روغن گوشت رو تفت داده وبعد لوبیا و هویج رو بهش اضافه میکنیم کمی ادویه پلویی هم اضافه کرده وتفت میدیم بعد از روی حرارت برمیداریم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم حالا اگه خواستین داخل قالب بریزین مثل فیلم و یا توی تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره
برا تزئینش هم میتونید از چیپس هویج و سیب زمینی و زرشک و جعفری استفاده کنید و یا زرشک و خلال پسته و خلال بادوم بریزید
❌حتماً حتماً روغن اضافی مواد رو موقع سرخ شدن و جمع کردن از تابه بگیرید و نیاز هم نیست داخل تابه روغن زیادی بریزین موقعی که مایه کوکو رو میریزین
❌فر نیاز نیست از قبل گرم بشه کوکو رو داخل فر ۱۹۰ درجه به مدت نیم ساعت بذارید و چک کنید اگه نیاز بود بذارین کمی بیشتر بمونه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
لازانیا کته ای👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا کته ای بی دردسر😍❤️خیلیییی هم خوشمزه س😋
@elahe_cook
@elahe_cook
مواد لازم:
یه بسته لازانیا
پیاز و سیر
فلفل دلمه ای
سویا یا گوشت چرخ کرده یا مرغ حدود یه لیوان
قارچ سیصد چرم
رب گوجه دو قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه لازانیا و آویشن
یه لیوان شیر(قابل حذف)
پنیر پیتزا یه پیاله
آب به اندازه ای که تا سطح لازانیا بیاد
کافیه پیاز و سیر رو تفت بدین سبک که شد گوشت یا سویا رو اضافه کنین و تفت بدین بعد فلفل دلمه ای و قارچ و نمک و فلفل و ادوه و فلف دلمه ای و رب گوجه رو اضافه کنین بذارین قشنگ تفت بخوره بعد شیر اضافه کنین و بعد هم ورقه های لازانیا رو خرد کنین و اضافه کنین و بعدشم آب رو تا سطح لازانیاها بریزین و در تابه رو بذارین با حرارت ماوسط آبش کشیده بشه آخر سر پنیر پیتزا و جعفری یا آویشن بریزین و پنج دقیقه بذارین پنیر آب بشه
نوش جونتون😍❤️
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
تزیین میز تولد
اینم میز خوشگل تولد آیلا که خیلی خواسته بودین😍
خودتون خیلی راحت میتونین این میز رو بچینین
ورق بزنین و بگین کدوم رو بیشتر دوست دارین؟😍
دسر بیسکوییتی
سالاد ماکارونی
سینی مزه
ژله توت فرنگی
کیک تولد
برای شام هم جوجه کباب تو فر درست کرده بودم که براتون فیلم گرفتم😍
کیک خیلی خوشگلمون هم کار رفیق هنرمندمه:
@cake_sanilay