حلوا نذری
@elahe_cook
@elahe_cook
مقدار مواد برای ۵۰۰ نفر:
سه و نیم کیلو آرد
شش کیلو شکر
دو بطری روغن مایع یک و نیم لیتری
چهار لیوان گلاب
آب شش لیتر(کیلو)یا ۳۰ لیوان
روغن جامد یا کره دوملاقه
مقدار مواد برای بیست نفر:
دو لیوان آرد معادل ۲۵۰ گرم
دو لیوان شکر معادل ۵۰۰ گرم
دو لیوان آب
یک لیوان روغن مایع
یک قالب کره پنجاه گرمی
زعفران چهار قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
مراحل تهیه:
برای تهیه ی شهد:
آب و شکر و گلاب و زعفران رو روی حرارت بذارید و کمی هم بزنید تا شکر به قابلمه نچسبه و کم کم با حرارت آب حل بشه
فقط هرازگاهی هم بزنین
وقتی شکر حل شد از روی حرارت بردارین نباید شربت بجوشه
آرد رو الک کنین و نیم ساعت با حرارت متوسط تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه
نیاز نیست خیلی تغییر رنگ بده
چون میخوایم رنگ حلوا روشن باشه
بعد آردو داخل ظرف دیگه بریزین و دوباره داخل تابه ی اصلی الک کنین و بهش روغن رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین تا یکدست بشه
حالا شربت رو کمکم اضافه کنین و مرتب هم بزنین
نگران نشین رفته رفته غلیظ میشه
آخرش حلوا قشنگ منسجم میشه
به دلخواه سرو کنین
از همگی قبول باشه🖤🍃
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
سوپ مشهور ترکی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه رستوران ترکی رفته باشی حتما از این سوپ خوشمزه امتحان کردی و میدونی چقد محشره😍
@elahe_cook
@elahe_cook
درست کردنشم که خیلی راحته🙌🏼
مواد لازم برای پنج مفر:
یک سوم لیوان برنج
یک سوم لیوان بلغور
یک لیوان دال عدس یا همون عدس قرمز
آب قلم یا عصاره ی مرغ یا گوشت
نمک و فلفل و زردچوبه و پول بیبر
رب گوجه
دو پارچ آب
پیاز یه دونه
سیر چند حبه
حبوباتو بشورین و بذاریت نیم ساعت خیس بخوره
حالا پیاز رو تفت بدین سیر رو هم اضافه کنین و نمک و ادویه ها و رب گوجه و عصاره ی مرغ رو اضافه کنین و تفت بدین حالا حبوباتو اضافه کنین و آب رو هم اضافه کنین و بذارین خوووب بپزه و نرم بشه
حالا با گوشتکوب یا مهلوط کن یا صافی یا گوشتکوب دستی صافش کنین
البته که میتونین همینجوری هم سرو کنین اونجوری حالت آش داره
با نعناع داغ و فلفل داغ سرو کنین😍
نوش جونتون😍❤️
#سوپ #çorba
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلواقالبی🧑🍳
125 گرم کره یا مارگارین
1 لیوان پودر قند
2 لیوان آرد
1 بسته وانیل یا نصف ق مرباخوری
نصف لیوان پودر گردو یا فندق خیلی پودر نکنید .
Azammoosavi6منبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوابستنی🧑🍳
آرد سمولینا یک لیوان
کره ۵۰ گرم
برای شربت:
یک لیوان شیر
یک و نیم لیوان آب
یک لیوان شکر
بستنی وانیلی یا سنتی
زعفران دم کرده به مقدار لازم
Alisinaakbariمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
آشپزی ونکات اسلامی
ویفر موزی خونگی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار درست کنی تازه میفهمی طعم ویفر تازه چیه😋 و دیگه هیچ وقت ویفر سوپرمارکتی نمیخری
پیج:
@maede_mamane_amiron
@maede_mamane_amiron
@ashpazi_berooz1
@ashpazi_modern3
مواد لازم :
۱و نیم لیوان آرد
۱و نیم لیوان پودر قند
۱ لیوان روغن مایع
اسانس موز (جایگزین وانیل یا پودر کاکائو)
نان ورقه ای میکادو ۶ ورق
🌼ارد و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم با تا مواد یکدست بشن و ارد باز بشه بعد پودر قند و اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر هم چند قطره اسانس موز یا وانیل یا پودر کاکائو اضافه میکنیم و تمام .
غلظت مواد باید جوری باشه که به راحتی از قاشق بریزه .
موادی که نه خیلی داغه و نه خیلی سرد و روی نون ها میرزیم و پخش میکنیم تا ۶ لایه این کارو ادامه میدیم و در اخر به چیز سنگین میزاریم روش و ۲تا ۳ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد کاملا به لایه ها بچسبن🤗 بعد از اون هرجوری که دوست دارید برش بزنید😍
پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحانش کنید😃😋
❌نان ویفر و اسانس و میتونید از لوازم قنادی ها یا شیرینی فروشی ها بخرید که خیلی ارزون هستن.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
دسر ترکیه ای👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترکیه
شیر پر چرب ۱ لیتر
شکر ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
وانیل نوک ق چ
کره ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱.۵ لیوان
خامه قنادی ۲ لیوان
پودر نارگیل برای تزیین
@arezoo_foodi
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بیسکویتی
#دسر_بیسکویتی
یک بسته بیسکویت پتی بور شکلاتی
یک عدد موز
گردو
یک بسته خامه شکلاتی
نصف لیوان شیر
@arezoo_foodi
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی بیسکویتی مادر
یه بستنی با مزه کودکی که خیلی بامزه ،خوشمزه هست 😍توی تابستون ،زمستون طرفداراش خودش داره
@fereshteh.n__
@ashpazi_modern3
✅️مواد لازم
موز:۲ عدد
خامه یک پاکت
بیسکوییت مادر:۱ بسته
وانیل نوک چاقو
شکر به دلخواه یک ق غ
خیلی اسون راحت اماده میشه 😍
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سوخاری بدون پودر سوخاری😯😉
ماهیاتون فیله باشه یعنی نه تیغ داشته باشه نه
پوست؛ (من خودم گذاشتم تو فریزر و نصفه نیمه یخ زد و راحت پوستش جدا شد)
این مواد برای ماهی تیلا پیلا و قزل خوبه و
واسه ماهیای پرخوار خوب نیست🐟🐠🐡
فیله ها رو به تکه های دلخواه برش بدید(هر چی کوچکتر بهتر)
با پودر سیریا سیر تازه🧄 زنجبیل تازه، نمک،
فلفل سیاه و قرمز🌶 و تخم گشنیز مزه دار کنید.
نصف پیمانه ارد گندم رو بریزید تو ی ظرف و ماهیا رو توی آرد بغلطونید. بذارید ۵ دقیقه بمونه.
دو پیمانه ارد سفید ، ی پیمانه نشاسته ذرت🌽
یک ق چ جوش شیرین، یک ق چ سرکه سفید،
یک ق غ بکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز (اگر اسپایسی میخواین فلفل بیشتر بزنید)
با هم مخلوط کنید.😎 بهش اینقدری. اب بزنید که غلظتش به اندازه ماست بشه نه غلیظ نه رقیق 😏
@yeganesadat.recipe
@yeganesadat.recipe
فیله ها رو از ارد بزنید تو مایع، بذارید مواد کامل
ازش بچکه و بعد بندازید تو روغن داغ
که با حرارت ملایم داغ شده🫔
بذارید رو توری تا روغن اضافه خارج بشه، نوش جان
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_تیرامیسو
بیسکوییت کافی جوی
پودر کاکائو
خامه
شیر عسلی
سس قهوه
@arezoo_foodi
@arezoo_foodi
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر راحت و خوشمزه
شیر
زعفران
آرد برنج
وانیل
شکر
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_چاکلت_لاوا
شیر ۳ لیوان
شکلات ۳۰۰ گرم
بيسکوئيت ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
@sonia_mojabi
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیر موز
منبع
@arezoo_foodi
#دسر_شیرموز
موز
شیر
خامه صبحانه
بیسکوییت پتی بور
کیک آماده
گردو
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به
برای درست کردن ی مربای به 🤤خوشمزه
۵ تا دونه به متوسط رو بشورید و پوست بگیرید و به
تکه های مساوی برش بدید و دونه هاش رو جدا کنید.
۵ دقیقه تو دو لیتر اب 🧊بجوشونید و بعد از تو اب برشون دارید
به دونه هاشون رو بریزید تو همون اب به مدت
نیم ساعت به همراه ی پیمانه شکر با شعله ملایم بجوشه.
@yeganesadat.recipe
@yeganesadat.recipe
وقتی غلیظ شد به دونه ها رو جدا کنید و دوباره
تکه های به رو بریزید داخل همون اب ،به همراه
یک ق غ کره🧈 و دو تا دونه هل.
حدود یک تا یک و نیم ساعت با شعله ملایم بپزه
تا رنگ بندازه.
در اواخر پخت اب نصف لیمو ترش 🍋
رو هم بریزید داخلش.
و بد از خنک شدن بریزید تو، یک ظرف شیشه ای 🫙خشک و تمییز.
نوش جانتون،
ممنونم از همراهیتون.❤️💋
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خامه ای با نتیجه باور نکردنی که هرکسی عاشقش میشه😄😍
@ashpazi.yeganesadat
نمیدونم بگم کیک یا دسر، به هر حال اینقدر این رسپی ساده هست که به نظرم به دل بشینه😉🙂
⅓ پیمانه شکر ، ۲ تا دونه زرده تخم مرغ، ½ پیمانه نشاسته ذرت، دو پیمانه شیر، ۵۰ گرم پنیر خامه ای و ½ قاشق چایخوری وانیل رو با هم مخلوط کنید و بذارید رو حرارت ملایم تا به غلظت فرنی برسه.
مدام باید هم بزنید تا گلوله نشه.
بریزید تو قالب سیلیکونی و ۳ ساعت بذارید تو فریزر.
از قالب دربیارید و نیم ساعت تو محیط باشه.
با پودر کاکائو تزئین کنید و تمام😉
نوش جان
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست موزی
امیدوارم سال جدید پر از فراوانی و پر از مهر
باشه واستون.
@ashpazi.yeganesadat
فرنچ تست موزی
ی دونه موز رو با ی قاشق شکر قهوه ای و ¼ قاشق چایخوری دارچین، داخل کره تف بدید.
به جای موز از ۵ یا ۶ تا دونه خرمای هسته گرفته شده میتونید استفاده کنید.
وقتی نرم شد شعله رو خاموش کنید.
دو رتا دور نون تست رو ببرید و با وردنه پهنش کنید تا نازک بشه.
از موز ها وسط نون تست بریزید و کنارای نون تست رو به شیر آغشته کنید.
نون رو رول کنید و همه جا شو داخل مخلوط ی دونه تخم مرغ و یک چهارم لیوان شیر بزنید.
و همه اطرافشو داخل کره تف بدید.
تا داغه توی مخلوط شکر و پودر دارچین بغلتونید.
میتونید روش عسل یا شکلات آب شده بریزید. خیلی هیجان انگیز میشه😉
نوش جان
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
.
.
.
@yeganesadat.recipe
.
.
بریم سراغ ی #خمیرپیتزا #آسون که هر وقت
اراده کردی، باهاش پیتزا درست کنی.
خب سه لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری
خمیرمایه خشک فوری، یک قاشق چایخوری شکر
و ½ قاشق چایخوری نمک مخلوط کن.
بهش سه قاشق غذا خوری روغن اضافه کن.
حالا یک لیوان و نیم آب داریم
که اول ی لیوان رو اضافه میکنیم.
بعد اون نصف لیوان رو کم کم و اگر نیاز بود اضافه میکنیم.
.
یعنی چی، یعنی وقتی ی لیوان آب رو اضافه کردی
باید یکم خمیر رو ورز بدی بعد اگه دیدی هنوز آرد داره
و به خمیر شباهتی نداره بهش آب رو کم کم اضافه کن
تا جایی که ۲۰ دقیقه ورز بدی و دیگه خمیر
به دست نچسبه و البته خشک هم نباشه .
خمیر رو میذاریم تو ی ظرف چرب و درش رو با ی پارچه میپوشونیم و میذاریم تو دمای محیط، ۲ ساعت استراحت کنه.
خب در این حین سس رو درست میکنیم.
پوره ۳ تا گوجه، رنده ی ی پیاز، دوتا سیر له شده
۲ ق غ آویشن، نمک و فلفل سیاه،۱ ق چ زنجبیل
و دو تا دونه میخک که پودرش بهتره رو با هم مخلوط میکنیم
میریزیم تو تابه و ۵ ق غ سرکه بهش اضافه میکنیم.
در آخر که سس در حال جا افتادن بود
اگر مثل من پوره گوجتون کم بود،
ی ق غ رب هم اضافه کنید.
خب کف ی قالب رو چرب کنید و
خمیر رو به قطر ی سانت پهن کنید.
حالا روی خمیر، سسمون رو میریزیم و
بعد مواد دلبخواهمون رو.
یادت باشه من قارچ ی دونه گذاشتم واسه همین آب نداد.
تو اگه بیشتر گذاشتی حتما اول سرخ کن.
پیتزا رو میذاریم تو فر ۱۶۰تا۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت.
اگر فرتون مثل من گازیه،
آخر ی دو سه دقیقه گریل رو روشن کنید.
تمام 😊
خلاصه که امتحان نکنی ضرر کردی.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a