eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
روغن دنبه بدون بو👇
سلام به روی ماهتون🥰 ‌منبع: ‌ @add.hanieh_hagshenas @add.hanieh_hagshenas بالاخره بعد از سه ماه طلسم شکست و من این روغن دنبه رو ادیت کردم🙈 ‌ برا تهیه دنبه خوب بهتره از قصابی بخواین دنبه تازه بره نر بهتون بده که بوش کمتره و با این روشی که بهتون میگم تا حدود خیلی زیادی بوی دنبه از بین میره و یه بوی مطبوع و خوشایندی میده🥰 ‌ ‌ این دنبه مال قربونی فندق بود که همونجا گفتیم قصابی محل چرخ کنه ‌ دنبه رو چرخ کنین روش آب سرد و نمک بریزین هر دو سه ساعت یکبار آبشو عوض کنین به همینصورت ۲۴ ساعت تو یخچال باشه و هر سه ساعت یکبار عوض کنین آخر سر بریزین تو آبکش و بعد بریزین تو قابلمه یک لیوان آب بریزین و نصف لیوان سرکه و رو حرارت خیلی کم بذارین ذوب بشه و آبش کشیده بشه و به روغن بیفته حالا یه دونه سیب درختی و یه کم نون سنگک و یه دونه پیاز بزرگ خرد کنین و کمی ماست بریزین بذارین کامل سرخ بشه و جزغاله بشه من چند تا دونه هُل هم کوبیدم و با کمی زردچوبه اضافه کردم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برداشتم بعد از اینکه از داغی افتاد صاف کنین و بریزین تو شیشه و توی یخچال نگهداری کنین ‌ همه مون میدونیم که دنبه بوی خاصی داره و کسانی که حساسن متوجه این بو میشن ولی با این روش بوی خوشایند و مطبوعی داره و برای انواع دلمه ها و آش ها و خورشت ها میتونین پیاز و یه حبه سیر له شده رو باهاش تفت بدین و استفاده کنین ‌ من با جزغاله های این دنبه یه نون خوشمزه هم درست کردم که پستش توی پیج دومم هست ‌ @add.hanieh_hagshenas @add.hanieh_hagshenas ‌ میدونید که دنبه خیلی پر خاصیته حتماً تهیه کنید و توی غذاهاتون استفاده کنید ‌ ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کوکو قالبی لوبیا👇
. . سلام به روی ماهتون🥰 امیدوارم حال دلتون عالیه عالی باشه😍 ‌ ‌ @add.hanieh_hagshenas @add.hanieh_hagshenas کوکو لوبیا سبز مجلسی تبریز از خوشمزه ترینهاست و هر کی خورده عاشقش شده 🥰😍 ‌ این کوکوی خوشمزه گل سر سبد اکثر مراسم و مهمونیای ما تبریزیاست که سفره ها و میزهامونو با ترکیب دلبرش جذابتر میکنه 😍🥰 ‌ ضخامت این کوکو هر چقدر بیشتر باشه جذابیتش بیشتره👌😍 ‌ من ایندفعه قالبی و تک نفره درست کردم که خیلی عالی شد ❤️ حدود نیم کیلو لوبیا رو تمیز کرده و ریز خرد میکنیم وبا مقداری آب میپزیم وآب کش میکنیم ، ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده ویک حبه سیر رنده شده یا یک ق چ پوره سیر یا پودر سیر یا سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و4دونه سیب زمینی متوسط کوچیک رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وتوی همون روغن گوشت رو تفت داده وبعد لوبیا و هویج رو بهش اضافه میکنیم کمی ادویه پلویی هم اضافه کرده وتفت میدیم بعد از روی حرارت برمیداریم ونمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه کرده و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم حالا اگه خواستین داخل قالب بریزین مثل فیلم و یا توی تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره ‌برا تزئینش هم میتونید از چیپس هویج و سیب زمینی و زرشک و جعفری استفاده کنید و یا زرشک و خلال پسته و خلال بادوم بریزید ❌حتماً حتماً روغن اضافی مواد رو موقع سرخ شدن و جمع کردن از تابه بگیرید و نیاز هم نیست داخل تابه روغن زیادی بریزین موقعی که مایه کوکو رو میریزین ‌ ❌فر نیاز نیست از قبل گرم بشه کوکو رو داخل فر ۱۹۰ درجه به مدت نیم ساعت بذارید و چک کنید اگه نیاز بود بذارین کمی بیشتر بمونه ‌ ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک یخجالی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لازانیا کته ای👇
آشپزی ونکات اسلامی
لازانیا کته ای👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا کته ای بی دردسر😍❤️خیلیییی هم خوشمزه س😋 @elahe_cook @elahe_cook مواد لازم: یه بسته لازانیا پیاز و سیر فلفل دلمه ای سویا یا گوشت چرخ کرده یا مرغ حدود یه لیوان قارچ سیصد چرم رب گوجه دو قاشق نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه لازانیا و آویشن یه لیوان شیر(قابل حذف) پنیر پیتزا یه پیاله آب به اندازه ای که تا سطح لازانیا بیاد کافیه پیاز و سیر رو تفت بدین سبک که شد گوشت یا سویا رو اضافه کنین و تفت بدین بعد فلفل دلمه ای و قارچ و نمک و فلفل و ادوه و فلف دلمه ای و رب گوجه رو اضافه کنین بذارین قشنگ تفت بخوره بعد شیر اضافه کنین و بعد هم ورقه های لازانیا رو خرد کنین و اضافه کنین و بعدشم آب رو تا سطح لازانیاها بریزین و در تابه رو بذارین با حرارت ماوسط آبش کشیده بشه آخر سر پنیر پیتزا و جعفری یا آویشن بریزین و پنج دقیقه بذارین پنیر آب بشه نوش جونتون😍❤️ ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
تزیین میز تولد اینم میز خوشگل تولد آیلا که خیلی خواسته بودین😍 خودتون خیلی راحت میتونین این میز رو بچینین ورق بزنین و بگین کدوم رو بیشتر دوست دارین؟😍 دسر بیسکوییتی سالاد ماکارونی سینی مزه ژله توت فرنگی کیک تولد برای شام هم جوجه کباب تو فر درست کرده بودم که براتون فیلم گرفتم😍 کیک خیلی خوشگلمون هم کار رفیق هنرمندمه: @cake_sanilay
بستنی میوه ای👇
من بخاطر بچه ها درست کردم ولی خودم بیشتر خوردم🫠🍨🍫 بستنی خونگی و سالم که خیلیم راحت و بی دردسر درست میشه و چقدرررم خوشمزه س😋😋😋 @elahe_cook @elahe_cook خب مواد لازمش همیناس: نیم کیلو توت فرنگی یه دونه موز درشت شکر یا عسل به دلخواه(اگه شیرین دوس دارین) شیر نصف لیوان توت فرنگی و موز رو خرد کنین داخل ظرف دربسته بذارین چهار پنج ساعت تو فریزر یخ بزنه بعد با شیر و شکر داخل میکسر بریزین و حسابی میکس کنین! نصفشو که همینجا قراره بخورین🤣 بقیه شو تو ظرف دربسته بذارین تو فریزر یکی دو ساعت بمونه و خودشو بگیره! بعدش نوش جان😍 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a