فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اون آموزش هاس که شما هم مثل من از نتیجه اش ذوق زده میشی😍 حتما تا آخر ببینین.. اگه فر نداری به همین راحتی مرغ تنوری درست کن حتی اگه فر هم داری امتحانش کن ضرر نداره 🤗پس پست رو یادت نره حتما سیو کنی که گمش نکنی👌
@ide_khalagoyat
مرغ تنوری
مرغ ۱عدد ریز
نمک فلفل مقداری
زعفران مقداری
سیب زمینی چند عدد
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ۱عدد
ابتدا سنگ روداخل یه قابلمه روی میریزیم ومیزاریم روحرارت کم ( یه قابلمه ای که دیگه ازش استفاده نمی کنین و بدون استفاده س برای اینکار در نظر بگیرین و همیشه داشته باشینش ان شاء الله برای آموزشهای بعد🤗)
مرغ رو بانمک وفلفل ماساژ بدین زعفران بزنید واجازه بدین تا کمی مزه داربشه
کف ظرفتون پیاز وفلفل دلمه کمی نمک وفلفل و روغن زیتون بریزین ومرغ رو وش قراربدین روی سنگها یه زیر قابلمه بزارین و ظرف پیرکس رو روش بزارین اطرافشو سیب زمینی بچینید وحدود ۳ساعت بزارین تابپزه وحسابی برشته بشه.. امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین😘❤️
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با رعایت ۳نکته کوکوهات اصلا وااا نمیره👌😍
با این روش هم یه کوکوخوشمزه و خوش عطر داری
✅موادلازم:
سیب زمینی(یک کیلو)
پودر سوخاری یک لیوان
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا
پودر سیر کمی
تخم مرغ دوعدد کوچک یا یک عدد بزرگ
سبزی معطر(نصف قاشق)
سبزی معطر خشک شامل(کمی شوید،نعنا،تلخون)
✅نکات مهم:
🍃سیب زمینی رو بزارید خوب بپزه
🍃بعد بزارید خنک بشه یا رنده کنید یا بکوبید که اصلا سیب زمینی گوله نباشه توش
🍃سبزی معطر اختیاری هست ولی من خیلی دوست دارم کوکو رو خوش عطر میکنه
🍃مواد رو خوب باهم ورز بدین تایک دست بشه
🍃اگه موادتون شل بود و کوکوفرم نمیگرفت کمی پودر سوخاری بزنید
🍃نکته مهم نچسبیدنکوکو به تابه:حتما روغن داغ داغ باشه بعد کوکوها روتوی تابه بچینید
🍃روغن هم باید مقدارش بیشتر باشه که روغنجذب کوکو ها نشه
🍃دوطرف روخوب سرخ کنید و تمام😍🙌
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
راز تلخ نشدن آبلیمو
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
میدونستی آبلیمو گرفتن کلی ترفند و نکات داره تا آبلیمو تلخی نداشته باشی😍
@hadise.otadii
@ide_khalagoyat
@ide_khalagoyat
☘️اگه لیمو گرفتین دو روز تو هوای آزاد نگه دارین تا گاز تو پوست لیمو کم بشه
☘️اگه بلافاصله با دستگاه آب لیمو گرفتی سعی کنید به مدت یک روز درب شیشه باز باشه تا گازش کم بشه و داخل شیشه یا دبه دوتا هویج بندازین اگه بالا ۱۰ کیلو بود ۳ تا هویج بندازین
و بزارین همون ۲۴ ساعت داخلش بمونه بعد دربیارین این کار باعث میشه تلخی آبلیمو گرفته بشه😍
☘️آبلیمو از صافی رد کنید تا تفاله ها ازش جدا بشه
☘️هسته های لیمو رو از تفاله ها جدا کنید
☘️یه مقدارش بریزین تو ظرف تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و داخل خورشت ها یا سوپ استفاده کنید
☘️یه مقدارش داخل قالب میتونید بریزین یا داخل شیشه نگه دارین و برا شربت نگه دارین
☘️برا تمیزی سینک و ظروف مسی با کمی نمک مخلوط کنید و استفاده کنید
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر و یکقاشق خامه ،شکلات درست کن 😍😍😍
خوشت اومد ؟؟
.عالیه😍
@salade.shik67
.
.
.
.
.
#بورک_گوشت #بورک_ترکیه #بورک_پیتزایی #بورک_اسفناج