فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرفاتو کثیف نکن!بیا سه سوته بپزیمش😎🙌🏼
کل آموزش های پیج همینطوری بی دردسره ها😍
بیا همراهم باش و استوری هارو از دست نده😌
@elahe_cook
@elahe_cook
مواد لازم:
یه تخم مرغ
نصف لیوان شیر
چهار قاشق کره آب شده
نصف لیوان آرد
پودرکاکائو سه قاشق غذاخوری(اگه پررنگه دو قاشق بزنین)
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
نکته هاش:
تابه حتما نچسب باشه
اگه نچسب نیست موادو داخل یه ظرف دیگه قاطی کنین بریزین داخل تابه ای که چرب و آردپاشی کردین
این کیک خیلی پف نداره ولی بافتش عالیه و خیلی خوشمزه س😍
خیلی زود آماده میشه در حد یه ربع!
روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارین بپزه(بهتره دم کنی هم بذارین)
روش پخت:
همه موادو قاطی کنین بذارین بپزه😁🙌🏼
سوالی نبود؟😎
#کیک #کیک_خونگی #کیک_شکلاتی #کیک_فوری #کیک_بدون_فر
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا از این راحت تر؟😍
خمیر این پیتزا همون کرپ خودمونه😎نازک و خوشمزه😋
مهمون پیجم باش تا همه ی آموزشای راحت و بی دردسر رو ببینی😍
@elahe_cook
@elahe_cook
مواد خمیر:
یه دونه تخم مرغ
شکر یه قاشق چای خوری
نمک یه فاشق چای خوری
شیر یه لیوان
روغن مایع یه قاشق غذاخوری
آرد یک لیوان(الک کنین)
بیکینگ پودر یه قاشق چای خوری
مواد پیتزا:
پنیر پیتزا
مرغ پخته ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده یا سوسیس یا کالباس
قارچ تفت داده شده
ذرت یا فلفل دلمه ای
سس
کلا موادش اختیاریه
طرز تهیه:
تخم مرغ و نمک و شکر رو خوب هم بزنین بهش شیر و روغن مایع اضافه کنین و هم بزنین بعدش آرد و بیکینگ پودرو الک کنین (غلظتش باید مثل ماست رقیق باشه)
تابه نچسب رو با چندقطره روغن مایع چرب کنین و دوملاقه از مایه خمیر بریزین تو تابه و بچرخونین تا خمیر به همه جای تابه برسه و با حرارت متوسط بپزه وقتی حباب زد و سطحش خشک شد میتونین برش گردونین تا هردو طرف سرخ بشه یا مثل من شعله رو خاموش کنین و مواد پیتزا رو لایه لایه بریزین و بعد دوباره حرارت رو روشن کنین و در تابه رو بذارین تا پنیر آب بشه(حدود یه ربع)
نوش جونتون❤️
@elahe_cook
#پیتزا #پیتزا_خونگی #پیتزا_مخلوط #پیتزاخونگی #پیتزا_خانگی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
قارچ سوخاری 👇
آموزش کامل این قارچ سوخاری خوشمزه توی پیجم هست
حتما درست کن که هم مقرون به صرفه هستش هم بهتر از برا بیرونه
منبع👇
@madaranehaye_azam
@madaranehaye_azam
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
قارچ سوخاری 👇 آموزش کامل این قارچ سوخاری خوشمزه توی پیجم هست حتما درست کن که هم مقرون به صرفه هستش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️♥️یکی از بهترین کیک یخچالی حتما درستش کنید ♥️♥️
Cr:@zeynebin_mutfagiii
Tr:@zhele_shik21
برای کرم
🍂5 فنجان شیر
🍂5 قاشق غذاخوری آرد
🍂نشاسته 4 قاشق غذاخوری
🍂1 لیوان شکر
🍂1 عدد زرده تخم مرغ
🍂1 کیسه خامه فرم گرفته
🍂نصف لیوان شیر
🍂2 بسته بیسکویت پتیبور
🍂برای خیس کردن بیسکویت ها؛ 1 لیوان آب شیر
🍂برای گاناش؛ 200 میلی لیتر خامه 80 گرم شکلات سفید
برای خامه قنادی بقیه مواد به جز خامه فرم گرفته و نصف لیوان شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و با حرارت متوسط هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و روی آن را با کش بپوشانید. فیلم بگیرید و در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس خامه فرم گرفته و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس 30 دقیقه هم میزنیم و با خیس کردن بیسکویت ها در ظرف مناسبی کیکمان را کامل میکنیم تا بیسکویت ها یکدست شوند. تموم شد و خامه رو اضافه میکنیم خامه رو حرارت میدیم شکلات ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به کیکمون منتقل میکنیم و به صورت یکنواخت پهن میکنیم و به مدت 15-20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم و برش میزنیم و بعد تزئین میکنیم و سرو میکنیم همانطور که می خواهید از غذای خود لذت ببرید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
حلوا مسقطي
يه مسقطي عالي كه ميتونين خيلي شيك و مجلسي برش بزنيد☺️
اين مسقطي مال كدوم شهرهست بنظرتون؟؟؟
@ashpazi_fariba1
@roya_chef
🔻مواد اوليه:
✅مرحله اول: ٢ليوان شكر+٢ليوان آب
✅مرحله دوم:١ليوان نشاسته ذرت+١ليوان آب
✅مرحله سوم:٥ق غ زعفران دم كرده+٥ق غ گلاب
✅مرحله چهارم: ١ليوان شكر كه طي سه مرحله اضافه ميكنيم.
✅مرحله پنجم:١قاشق غ روغن جامد+١ق چ پودر هل
✅مرحله ششم: ١ق غ روغن جامد كه آخر پخت حلوا اضافه ميكنيم.(جمعا با مرحله قبل دو قاشق روغن جامد نياز داريم)
✅پودر نارگيل و انواع مغز به ميزان لازم
🔻زمان پخت: ١ساعت
🔻نكات حلوا:
✔️جايگزين روغن جامد ميتوني كره استفاده كني ٢٠گرم كره.
✔️وقتي حلوا گهواره اي شد و از ظرف جدا يعني حلوا شما آماده هست.
✔️اين حلوا ميتوني خيلي شيك و مجلسي برش بزني 🙂
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a