eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ته چسن قالبی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله من برا ته چینام ادعا دارم🫢 پیجمون کلی آموزش خفن و راحت داره،بیا مهمونم باش❤️ مواد لازم: چهار پیمانه برنج(برای شش نفر کافیه) فیله مرغ یا تکه های خرد شده ی مرغ به تعداد دلخواه زعفران و نمک و فلفل برای مزه دار کردن مرغ مایه ی ته چین: یک لیوان بزرگ ماست(من ماست چکیده استفاده میکنم،سون هم خوشمزه میشه) نصف لیوان روغن مایع یک تخم مرغ کامل و یک زرده ی تخم مرغ نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم دو قاشق غذاخوری گلاب یا پودر گل محمدی زعفران فراوان😍👌 زرشک به مقدار دلخواه(بعضیا کشمشم میزنن تا ترش و شیرین بشه میتونین از خلال بادام و پسته هم استفاده کنین🤤) مراحلشم تو فیلم گفتم عزیزای دلم،البته که اول فیلم محض شوخی بود و تک تکتون استادین و خیلی خوشمزه تر از من درست میکنین❤️ خوشحال میشم راز خوشمزه شدن ته چینتونم برام بنویسین🥰 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک بی درد سر👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرفاتو کثیف نکن!بیا سه سوته بپزیمش😎🙌🏼 کل آموزش های پیج همینطوری بی دردسره ها😍 بیا همراهم باش و استوری هارو از دست نده😌 @elahe_cook @elahe_cook مواد لازم: یه تخم مرغ نصف لیوان شیر چهار قاشق کره آب شده نصف لیوان آرد پودرکاکائو سه قاشق غذاخوری(اگه پررنگه دو قاشق بزنین) وانیل نوک قاشق چای خوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان نکته هاش: تابه حتما نچسب باشه اگه نچسب نیست موادو داخل یه ظرف دیگه قاطی کنین بریزین داخل تابه ای که چرب و آردپاشی کردین این کیک خیلی پف نداره ولی بافتش عالیه و خیلی خوشمزه س😍 خیلی زود آماده میشه در حد یه ربع! روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارین بپزه(بهتره دم کنی هم بذارین) روش پخت: همه موادو قاطی کنین بذارین بپزه😁🙌🏼 سوالی نبود؟😎 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیتزا راحت بدون فر👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا از این راحت تر؟😍 خمیر این پیتزا همون کرپ خودمونه😎نازک و خوشمزه😋 مهمون پیجم باش تا همه ی آموزشای راحت و بی دردسر رو ببینی😍 @elahe_cook @elahe_cook مواد خمیر: یه دونه تخم مرغ شکر یه قاشق چای خوری نمک یه فاشق چای خوری شیر یه لیوان روغن مایع یه قاشق غذاخوری آرد یک لیوان(الک کنین) بیکینگ پودر یه قاشق چای خوری مواد پیتزا: پنیر پیتزا مرغ پخته ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده یا سوسیس یا کالباس قارچ تفت داده شده ذرت یا فلفل دلمه ای سس کلا موادش اختیاریه طرز تهیه: تخم مرغ و نمک و شکر رو خوب هم بزنین بهش شیر و روغن مایع اضافه کنین و هم بزنین بعدش آرد و بیکینگ پودرو الک کنین (غلظتش باید مثل ماست رقیق باشه) تابه نچسب رو با چندقطره روغن مایع چرب کنین و دوملاقه از مایه خمیر بریزین تو تابه و بچرخونین تا خمیر به همه جای تابه برسه و با حرارت متوسط بپزه وقتی حباب زد و سطحش خشک شد میتونین برش گردونین تا هردو طرف سرخ بشه یا مثل من شعله رو خاموش کنین و مواد پیتزا رو لایه لایه بریزین و بعد دوباره حرارت رو روشن کنین و در تابه رو بذارین تا پنیر آب بشه(حدود یه ربع) نوش جونتون❤️ @elahe_cook ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
قارچ سوخاری 👇 آموزش کامل این قارچ سوخاری خوشمزه توی پیجم هست حتما درست کن که هم مقرون به صرفه هستش هم بهتر از برا بیرونه منبع👇 @madaranehaye_azam @madaranehaye_azam ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
یکی از بهترین کیک یخچالی ها👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️♥️یکی از بهترین کیک یخچالی حتما درستش کنید ♥️♥️ Cr:@zeynebin_mutfagiii Tr:@zhele_shik21 برای کرم 🍂5 فنجان شیر 🍂5 قاشق غذاخوری آرد 🍂نشاسته 4 قاشق غذاخوری 🍂1 لیوان شکر 🍂1 عدد زرده تخم مرغ 🍂1 کیسه خامه فرم گرفته 🍂نصف لیوان شیر 🍂2 بسته بیسکویت پتیبور 🍂برای خیس کردن بیسکویت ها؛ 1 لیوان آب شیر 🍂برای گاناش؛ 200 میلی لیتر خامه 80 گرم شکلات سفید برای خامه قنادی بقیه مواد به جز خامه فرم گرفته و نصف لیوان شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و با حرارت متوسط هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و روی آن را با کش بپوشانید. فیلم بگیرید و در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس خامه فرم گرفته و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس 30 دقیقه هم میزنیم و با خیس کردن بیسکویت ها در ظرف مناسبی کیکمان را کامل میکنیم تا بیسکویت ها یکدست شوند. تموم شد و خامه رو اضافه میکنیم خامه رو حرارت میدیم شکلات ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به کیکمون منتقل میکنیم و به صورت یکنواخت پهن میکنیم و به مدت 15-20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم و برش میزنیم و بعد تزئین میکنیم و سرو میکنیم همانطور که می خواهید از غذای خود لذت ببرید. ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
حلوا مسقطی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا مسقطي يه مسقطي عالي كه ميتونين خيلي شيك و مجلسي برش بزنيد☺️ اين مسقطي مال كدوم شهرهست بنظرتون؟؟؟ @ashpazi_fariba1 @roya_chef 🔻مواد اوليه: ✅مرحله اول: ٢ليوان شكر+٢ليوان آب ✅مرحله دوم:١ليوان نشاسته ذرت+١ليوان آب ✅مرحله سوم:٥ق غ زعفران دم كرده+٥ق غ گلاب ✅مرحله چهارم: ١ليوان شكر كه طي سه مرحله اضافه ميكنيم. ✅مرحله پنجم:١قاشق غ روغن جامد+١ق چ پودر هل ✅مرحله ششم: ١ق غ روغن جامد كه آخر پخت حلوا اضافه ميكنيم.(جمعا با مرحله قبل دو قاشق روغن جامد نياز داريم) ✅پودر نارگيل و انواع مغز به ميزان لازم 🔻زمان پخت: ١ساعت 🔻نكات حلوا: ✔️جايگزين روغن جامد ميتوني كره استفاده كني ٢٠گرم كره. ✔️وقتي حلوا گهواره اي شد و از ظرف جدا يعني حلوا شما آماده هست. ✔️اين حلوا ميتوني خيلي شيك و مجلسي برش بزني 🙂 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کرم لوتوس در پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کمترین هزینه میتونید توی خونه یه کرم لوتوس فوق‌العاده خوشمزه درست کنید که سالم و بدون مواد نگهدارنده هستش @zhele_shik21 @zhele_shik21 🌹 مواد لازم 👇 🍃 بیسکوییت لوتوس ۱۰۰ گرم 🍃 کره ۳۰ گرم 🍃 شیر عسلی ۱۶۰ گرم 🍃 شکلات سفید ۴۰ گرم 🌹 تمام توضیحات داخل ویدئو گفتم 🙈 @zhele_shik21 @zhele_shik21 و البته این کرم با بیسکوییت لوتوس خونگی که تو اموزش های قبلی گذاشتم میتونین درست کنین 🤩 راستی قراره با این کرم لوتوس خونگی کلی آموزش های جذاب هم داشته باشیم 💪 خلاصه که این آموزش خیلی کاربردی هستش از من گفتن بود 😁 نکته 👈 اگه دوست داشتین رنگ کرم لوتوس تون کمی تیره تر باشه میتونین ۱/۲ ق چ پودر کاکائو بزنین و اگه خواستین قهوه ای تر باشه میتونین ۱/۲ ق چ پودر قهوه فوری با ۱/۲ ق چ آب جوش مخلوط کنین و اضافه کنین۰ ✅ نکته 👈 اگه مایه کرم سفت بود میتونین کمی شیر ولرم یا شیرعسلی اضافه کنین ( کمی بیشتر نزنین )🥹 ✅ نکته 👈 این کرم بعد از سرد شدن کمی سفت تر هم میشه و اگه خواستین روان بشه باید به روش بنماری ( روی بخار آب بزارین ) ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دسر مگنولیا 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مگنولیا با بیسکویت نیلوفر آبی ⛔️ (اندازه فنجانی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است)⛔️ Translated:@zhele_shik21 @zhele_shik21 @eminebutikpasta 🔸مگنولیا با بیسکویت نیلوفر آبی 7 فنجان شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری آرد 6 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره 1 بسته وانیل 1 بسته خامه خام 2 بسته بیسکویت لوتوس (می توانید از هر نوع بیسکویتی که می خواهید استفاده کنید) می توانید از هر میوه ای که دوست دارید (توت فرنگی، موز، تمشک) استفاده کنید. آماده سازی : نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ و شیر را خوب مخلوط کرده و بدون وقفه می پزیم تا بجوشد. بعد از اینکه خامه ما شروع به جوشیدن کرد، کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 5 دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت خامه، یک بسته خامه خام اضافه می کنیم و با همزن به مدت 3-4 دقیقه هم می زنیم. خامه را در کیسه لوله کشی می ریزیم و فنجان ها را با یک ردیف بیسکویت برگرفته از پروسسور و یک ردیف خامه در یک ردیف می چینیم. هر میوه دلخواه را می توان در این بین اضافه کرد ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_مقوی ‌ Mr_food منبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادام زمینی ‌ Mojdeh.cookمنبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
شیرینی دانمارکی راحت با ریز نکات👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسونترین و اصولی ترین دانمارکی تو فر دستساز هم میتونی درست کنی ،یه دانمارکی خوش بافت و بی دردسر👌 🔴آموزش کرم همه کاره مخصوص شیرینی و نان و پیراشکی پست های قبل هست . عیدتون مباااارک مهربونا🌱 ‌‌‌‌ 💫پریسا فرهادی هستم مربی رسمی فنی و حرفه ای 😍👇 🆔‌ @parisafarhadi.cook 🆔‌ @parisafarhadi.cook ✴تو این پست مدل ساده دانمارکی رو آموزش دادم ،پستهای بعدی مدلی که با کره تا میخوره و لمینیت میشه رو هم آموزش خواهم داد. ‌🔴حتما از قاشق ها و پیمانه های استاندارد استفاده کنید. به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. ✅مراحل کار تو فیلم کاملا مشخصه 🛒 مواد لازم: ‌‌‌ آرد ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه) آب ۱۰۰ گرم (حدود ۱/۲پیمانه) خمیرمایه ۱ ق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شکر ۵۰ گرم (۱/۴پیمانه ) روغن ۳۰ گرم(۳ق غ) نمک ۱/۴ ق چ زعفران دمکرده یا وانیل ۱/۴ق چ ‌ ‌ ‌‌✅برای رومال زرده تخم مرغ+یک ق غ خامه+یک پنس نمک+زعفرون+وانیل +یک پنس شکر 👈اگر از سلامت مخمرتون مطمئن نیستید حتما قبلش عمل بیارید، مخمر رو با یک ق شکر مخلوط کنید آب کمی ولرم رو ( از شیر اب)داخلش بریزید(در حدی ولرم که فقط انگشتتون گرم بشه و اصلا نسوزه) دربش رو بزارید هفت دقیقه زمان بدید باید کاملا پف کنه و حجم بگیره،اگر پف نکرد یعنی خراب شده و نباید استفاده کنید. 👈استراحت اول خمیر یک ساعت و نیم 👈استراحت دوم خمیر نیم ساعت ‌ 🔴 دمای فر ۱۸۰ در جه برقی ۲۰۰ درجه گازی ، فر از قبل روشن کنید تا گرم بشه. ⏰زمان پخت ۲۰ دقیقه 👈کرمتون دمای محیط باشه 👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a