فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️♥️یکی از بهترین کیک یخچالی حتما درستش کنید ♥️♥️
Cr:@zeynebin_mutfagiii
Tr:@zhele_shik21
برای کرم
🍂5 فنجان شیر
🍂5 قاشق غذاخوری آرد
🍂نشاسته 4 قاشق غذاخوری
🍂1 لیوان شکر
🍂1 عدد زرده تخم مرغ
🍂1 کیسه خامه فرم گرفته
🍂نصف لیوان شیر
🍂2 بسته بیسکویت پتیبور
🍂برای خیس کردن بیسکویت ها؛ 1 لیوان آب شیر
🍂برای گاناش؛ 200 میلی لیتر خامه 80 گرم شکلات سفید
برای خامه قنادی بقیه مواد به جز خامه فرم گرفته و نصف لیوان شیر را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و با حرارت متوسط هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود و روی آن را با کش بپوشانید. فیلم بگیرید و در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس خامه فرم گرفته و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس 30 دقیقه هم میزنیم و با خیس کردن بیسکویت ها در ظرف مناسبی کیکمان را کامل میکنیم تا بیسکویت ها یکدست شوند. تموم شد و خامه رو اضافه میکنیم خامه رو حرارت میدیم شکلات ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به کیکمون منتقل میکنیم و به صورت یکنواخت پهن میکنیم و به مدت 15-20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم و برش میزنیم و بعد تزئین میکنیم و سرو میکنیم همانطور که می خواهید از غذای خود لذت ببرید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا مسقطي
يه مسقطي عالي كه ميتونين خيلي شيك و مجلسي برش بزنيد☺️
اين مسقطي مال كدوم شهرهست بنظرتون؟؟؟
@ashpazi_fariba1
@roya_chef
🔻مواد اوليه:
✅مرحله اول: ٢ليوان شكر+٢ليوان آب
✅مرحله دوم:١ليوان نشاسته ذرت+١ليوان آب
✅مرحله سوم:٥ق غ زعفران دم كرده+٥ق غ گلاب
✅مرحله چهارم: ١ليوان شكر كه طي سه مرحله اضافه ميكنيم.
✅مرحله پنجم:١قاشق غ روغن جامد+١ق چ پودر هل
✅مرحله ششم: ١ق غ روغن جامد كه آخر پخت حلوا اضافه ميكنيم.(جمعا با مرحله قبل دو قاشق روغن جامد نياز داريم)
✅پودر نارگيل و انواع مغز به ميزان لازم
🔻زمان پخت: ١ساعت
🔻نكات حلوا:
✔️جايگزين روغن جامد ميتوني كره استفاده كني ٢٠گرم كره.
✔️وقتي حلوا گهواره اي شد و از ظرف جدا يعني حلوا شما آماده هست.
✔️اين حلوا ميتوني خيلي شيك و مجلسي برش بزني 🙂
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کمترین هزینه میتونید توی خونه یه کرم لوتوس فوقالعاده خوشمزه درست کنید که سالم و بدون مواد نگهدارنده هستش
@zhele_shik21
@zhele_shik21
🌹 مواد لازم 👇
🍃 بیسکوییت لوتوس ۱۰۰ گرم
🍃 کره ۳۰ گرم
🍃 شیر عسلی ۱۶۰ گرم
🍃 شکلات سفید ۴۰ گرم
🌹 تمام توضیحات داخل ویدئو گفتم 🙈
@zhele_shik21
@zhele_shik21
و البته این کرم با بیسکوییت لوتوس خونگی که تو اموزش های قبلی گذاشتم میتونین درست کنین 🤩
راستی قراره با این کرم لوتوس خونگی کلی آموزش های جذاب هم داشته باشیم 💪
خلاصه که این آموزش خیلی کاربردی هستش از من گفتن بود 😁
نکته 👈 اگه دوست داشتین رنگ کرم لوتوس تون کمی تیره تر باشه میتونین ۱/۲ ق چ پودر کاکائو بزنین و اگه خواستین قهوه ای تر باشه میتونین ۱/۲ ق چ پودر قهوه فوری با ۱/۲ ق چ آب جوش مخلوط کنین و اضافه کنین۰
✅ نکته 👈 اگه مایه کرم سفت بود میتونین کمی شیر ولرم یا شیرعسلی اضافه کنین ( کمی بیشتر نزنین )🥹
✅ نکته 👈 این کرم بعد از سرد شدن کمی سفت تر هم میشه و اگه خواستین روان بشه باید به روش بنماری ( روی بخار آب بزارین )
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مگنولیا با بیسکویت نیلوفر آبی
⛔️ (اندازه فنجانی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است)⛔️
Translated:@zhele_shik21
@zhele_shik21
@eminebutikpasta
🔸مگنولیا با بیسکویت نیلوفر آبی
7 فنجان شیر
4 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد
6 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره
1 بسته وانیل
1 بسته خامه خام
2 بسته بیسکویت لوتوس
(می توانید از هر نوع بیسکویتی که می خواهید استفاده کنید) می توانید از هر میوه ای که دوست دارید (توت فرنگی، موز، تمشک) استفاده کنید. آماده سازی : نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ و شیر را خوب مخلوط کرده و بدون وقفه می پزیم تا بجوشد. بعد از اینکه خامه ما شروع به جوشیدن کرد، کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 5 دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت خامه، یک بسته خامه خام اضافه می کنیم و با همزن به مدت 3-4 دقیقه هم می زنیم. خامه را در کیسه لوله کشی می ریزیم و فنجان ها را با یک ردیف بیسکویت برگرفته از پروسسور و یک ردیف خامه در یک ردیف می چینیم. هر میوه دلخواه را می توان در این بین اضافه کرد
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#معجون _مقوی
Mr_food منبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#کره_ بادام زمینی
Mojdeh.cookمنبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسونترین و اصولی ترین دانمارکی
تو فر دستساز هم میتونی درست کنی ،یه دانمارکی خوش بافت و بی دردسر👌
🔴آموزش کرم همه کاره مخصوص شیرینی و نان و پیراشکی پست های قبل هست .
عیدتون مباااارک مهربونا🌱
💫پریسا فرهادی هستم مربی رسمی فنی و حرفه ای 😍👇
🆔 @parisafarhadi.cook
🆔 @parisafarhadi.cook
✴تو این پست مدل ساده دانمارکی رو آموزش دادم ،پستهای بعدی مدلی که با کره تا میخوره و لمینیت میشه رو هم آموزش خواهم داد.
🔴حتما از قاشق ها و پیمانه های استاندارد استفاده کنید. به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
✅مراحل کار تو فیلم کاملا مشخصه
🛒 مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه)
آب ۱۰۰ گرم (حدود ۱/۲پیمانه)
خمیرمایه ۱ ق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم (۱/۴پیمانه )
روغن ۳۰ گرم(۳ق غ)
نمک ۱/۴ ق چ
زعفران دمکرده یا وانیل ۱/۴ق چ
✅برای رومال زرده تخم مرغ+یک ق غ خامه+یک پنس نمک+زعفرون+وانیل +یک پنس شکر
👈اگر از سلامت مخمرتون مطمئن نیستید حتما قبلش عمل بیارید، مخمر رو با یک ق شکر مخلوط کنید آب کمی ولرم رو ( از شیر اب)داخلش بریزید(در حدی ولرم که فقط انگشتتون گرم بشه و اصلا نسوزه) دربش رو بزارید هفت دقیقه زمان بدید باید کاملا پف کنه و حجم بگیره،اگر پف نکرد یعنی خراب شده و نباید استفاده کنید.
👈استراحت اول خمیر یک ساعت و نیم
👈استراحت دوم خمیر نیم ساعت
🔴 دمای فر ۱۸۰ در جه برقی ۲۰۰ درجه گازی ، فر از قبل روشن کنید تا گرم بشه.
⏰زمان پخت ۲۰ دقیقه
👈کرمتون دمای محیط باشه
👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۳ قلم مواد فقط تو ۱۰دقیقه این کرم همه کار رو درست کن ،برای انواع شیرینی،نان و پیراشکی عالیه 👌
💞@parisafarhadi.cook💞
💞@parisafarhadi.cook💞
این مدلی که آموزش دادم به روش بازاریه👌
💜پستهای بعدی چند تا شیرینی و نون خوشمزه با این کرم آموزش میدم😍
🛒مواد لازم:
آرد ۱۰۰گرم (۳/۴ پیمانه)
شیر یا آب ۴۰۰ گرم (۲ لیوان)
گلاب ۲ ق غ (ق حذف)
شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)
وانیل ۱/۴ق چ یا پودر هل ۱/۲ق چ
👈اگه پیمانه نداشتید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
👈خیلی ساده درست میشه تو فیلم مراحل کامل مشخصه
👈اگر احساس کردید خیلی غلیظ شده کمی آب جوش بهش اضافه کنید.
👈داخل یخچال نگهداری کنید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب سالادی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سالاد آلمانی😆
Danial_food منبع پیج
دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜بیست دقیقه ای بدون فر و همزن و قالب خوشمزه ترین و خوش بافت ترین کیک عمرت رو بپز و لذتش رو ببر😊👌
💜 هم سالم ،هم خوشمزه بهترین عصرونه و میان وعده مخصوصا برای بچه ها 👌
🛒مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آرد ۱۲۰ گرم (یک پیمانه)
شیر ۶۰ گرم( ۱/۴پیمانه )
روغن ۶۰گرم (۱/۳پیمانه)
شکر ۷۰ گرم (۱/۲پیمانه سرخالی)
بیکینگ پودر یک ق چایخوری
گلاب ۲ق غ
زعفرون دمکرده مقداری
پودر هل ۱/۲ق چ
👈اگر هل و زعفرون نداشتی ۱/۴ق چ وانیل جایگزین کن
🔴برای شربت : یک پیمانه آب +۱/۴پ شکر ،کمی گلاب و به دلخواه زعفرون رو مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه نباید بجوشه ،بعد شربت خنک را روی کیک خنک بریزید.
👈اگه پیمانه نداشتید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
👈خیلی ساده درست میشه
تخم مرغ+وانیل+هل+زعفرون+شکر+شیر+
روغن+گلاب رو خوب مخلوط کن بعد آرد و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کن کمی هم بزن تا یکدست بشه و داخل قالب بریز توی فر یا قابلمه یک ربع میپزه.
👈برای فر برقی دمای ۱۶۰ و فر گازی دمای ۱۸۰درجه به مدت یک ربع
حتما با خلال دندون چک کنید
👈داخل قابلمه هم یک ربعه میپزه حتما با خلال دندون چک کنید لازم بود بیشتر بمونه
پریسا فرهادی هستم مربی رسمی فنی و حرفه ای در زمینه نانهای حجیم
💞@parisafarhadi.cook💞
💞@parisafarhadi.cook💞
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a