فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن روحتما بخون☺️نکته داره👇
این کوکی میتونه یکی از خوشمزه ترین کوکی هایی باشه که خیلی راحت میتونین درست کنین و نوش جان کنین🥰
منبع😍
@shiriin.kadeh
@shiriin.kadeh
مواد لازم:
تخم مرغ ۱عدد
آرد ۱۵۰ گرم
کرم شکلاتی ۱۸۰ گرم
♦️برای کرم شکلاتی من از نوتلا استفاده کردم، شما از هر برندی که دلتون خواست استفاده کنید
♦️بیشتر از یک ربع تو فر نباشه چون بافتش سفت میشه
♦️شعله پخش کن رو روی شعله گاز با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بزارید تا گرم بشه
♦️حتما نوار دور در تابه رو بردارید
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون ساندویچ عراقی
.
بعد از امتحان کردن چند تا دستور، رسیدم به این دستور که فوق العاده است، قدرشو بدونید و ذخیره کنید😜❤️
.
🔴مواد لازم برای ۴ تا نون صمون
(پیمانه: لیوان دسته دار فرانسوی)
آرد فانتزی یا سفید: ۲۵۰ گرم ( ۲ پیمانه سر صاف)
آب ولرم که مستقیم از شیر آب باز کردید: ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه یا حدودا یک پیمانه سرخالی)
خمیرمایه فوری: ۱ ق چ ( ۴ گرم)
شکر: ۱ ق چ (۵ گرم)
نمک: نصف ق چ (۳ گرم)
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
🔴کپی بعد از ۳ روز با ذکر منبع مجازه🥰
.
🟪نکات به شدت مهم:🟪
یه سریاشو تو فیلم گفتم حتما با دقت ببینید، بقیه شم اینجا میگم.
☘️طبق تجربه من پخت این نون با فر گازی خیلییی نتیجه بهتری داره. ولی با فر برقی هم خوب شد.
☘️برای پخت این نون فقط حرارت از بالا نیازه❗
☘️بعد از استراحت اولیه خمیر که پفشو گرفتید فر رو روشن کنید و سینی رو بذارید طبقه وسط نزدیک به شعله یا المنت بالایی
دما حدود ۲۳۰ درجه باشه برای فرهای برقی
برای فر گازی بیشترین مقدار ممکن گریل.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
❌مواظب باشید دستتون نسوزه❗❌
☘️بهتره سینی رو بکشید بیرون نونو بذارید داخلش و بعد هل بدین تو فر مثل کاری که من تو فیلم کردم
☘️بعدشم بشینید پف کردنشو بیینید و کیف کنید😍😎
زمانی که تو فیلم گفتم تقریبیه❗
🔴اول یدونه نون بپزید ببینید چقدر زمان برده و حتماااا نون پخته شده رو باز کنید ببینید توش پخته یا نه.
اگه روش رنگ گرفته بود توش خمیر بود حرارتو یکم کمتر کنید (فرهای گازی)
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول سیب و دارچین😍 اونایی که پای سیب دوست دارن اینو دیگه میپرستن😄😋
فردا آموزش کاملشو میذارم براتون مواد لازمش ایناست:
آرد: ۳۰۰ گرم( ۲ و نیم لیوان) من از آرد بربری استفاده کردم.
خمیر مایه فوری: ۵ گرم ( ۲ ق چ سر صاف)
شیرخشک قنادی: ۷ گرم (۲ ق چ پر)
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر ولرم: ۲/۳ لیوان (این مقدار حدودیه بستگی به آرد داره)
پودر شکر: ۳ ق غ
روغن مایع: ۲ ق غ سر پر
.
@fatemeh_faghanian
مواد میانی:
سیب رنده شده: ۲ تا
کره: ۲ ق
شکر: ۲ ق
پودر دارچین: ۱ ق
سیب و ۱ ق شکر و کمی کره رو رو حرارت تفت میدیم تا ابش کشیده شه بعد از خنک شدن با مابقی کره و شکر و دارچین مخلوط مکنیم تا خمیر شه.
@fatemeh_faghanian
.
رومال:
یدونه تخم مرغ با ۱ ق شیر
.
طرز تهیه خمیر: همه مواد خشک خمیر رو باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و بعد شیر و کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یه گلوله بشه چسبنده است و با ورز از بین میره. بعد کم کم روغنو اضافه کنید و ورز بدید (حدود ۱۵ دقیق) بعد چونه کنید و روشو نایلون چرب شده بکشید بذارید بیست دقیقه استراحت کنه. بعد بازش کنید به شکل مستطیل و مواد میانی رو بمالید روش و به صورت نوار ببرید و رول کنید با فاصله بذارید تو سینی فر و بعد رومال و بعدشم روشو نایلون بکشید ۴۵ دقیقه استراحت نهایی بدید و بعد تو فر از قبل گرم شده یه کاسه آب جوش بذارید طبقه پایین و سینی رو بذارید طبقه وسط.
دمای فر: ۲۰۰ گازی و ۱۸۰ برقی طبقه وسط به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
.
بعدشم با شهد یا عسل رقیق شده و پودر پسته و بادوم تزیین کنید نوش جون.😍🌸
ترفند و ایده ها 👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
🟡 سرانجام کانال سپاهان در ایتا افتتاح شد.
👈از همه ی هموطنان عزیزم میخوام تا در کانال《 سپاهان 》عضو شوند و از این حرکت جالب و قشنگ حمایت کنند.🙏
https://eitaa.com/joinchat/517079216Ca7fa2b6f78
عضویت به عشق سردار دلها👆👆👆
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴آیا موافق حرکت سپاهان و حمایت از شهید سردار سلیمانی هستید؟؟
بله
خیر
همه شرکت کنند👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_انبه
ببینید تو این گرما چی آوردم براتون؟
شیک انبه با یه مزه فوق العاده بهشتی که حتی اگه انبه دوست نداشته باشین بهتون قول میدم عاشق این شیک انبه بینظیر بشین
شیک به ترکیب شیر و خامه و بستنی گفته میشه که با اضافه کردن میوه دلخواهتون میتونید انواع شیک های میوه ای داشته باشید.
اگه دوست داشتین شیکتون خیلی خامه ای و خفن تر و البته پر کالری تر بشه میتونید ۲-۳ قاشق خامه صبحانه هم اضافه کنید که من اینکارو نکردم (سلیقه ای)
@vanillaa_cooking
@vanillaa_cooking
———————-
✅اینارو لازم داریم…👇
انبه رسیده ۲ عدد
بستنی پاستوریزه وانیلی لیوانی تک نفره ۳ عدد
شیر خنک ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲-۳ قاشق غذاخوری (اختیاری) من نزدم
انبه + بستنی + شیر را درون میکسر یا مخلوط کن بریزید و ۳ دقیقه بزنید تا مخلوط و یکدست بشه.
داخل لیوان سرو بریزید و روی شیک را با انبه خرد شده و مغز گردو تزئین کنید.
بهتره انبه و شیر را از قبل در یخچال قرار بدین تا کاملا خنک شده باشن.
اگه شیک رقیق تر دوست دارین شیر را بیشتر کنید.
این مقدار مواد ۳ لیوان بزرگ شیک غلیظ به شما میده.
شیک نیازی به شکر نداره چون بستنی شیرینش میکنه.
میتونید ۲-۳ قاشق خامه صبحانه هم به مواد اضافه و میکس کنید.
میتونید روی شیک را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
با این رسپی میتونید انواع میوه ها مانند موز- توت فرنگی-شاتوت.... را جایگزین انبه کنید و انواع شیک میوه داشته باشید.
#شیک_انبه_فرشته
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه نونک وانیلی بخار پز کره ای
آشپزی ونکات اسلامی
خمر پخار پز چینی راحت دستورش دو پست پایین👇👇👇 دختر خانوما ،نوعروسای گل خانومهای کم تجربه،هر خانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز شکل دادن یکی از این عروسکها رو تو این ویدئو ببینید 👆
بقیه عروسکها هم همینه با خمیری که رنگ خوراکی زده شده هر عروسکی خواستیم میتونیم درست کنیم
نان بخارپز چینی آسان
❤🍀مواد لازم : 8 نان
2 قاشق غ خ شکر
350 گرم آرد همه منظوره(حدود 2/3 فنجان)
1 فنجان شیر
1 قاشق چ خ مخمر
❤🍀طرز تهیه :
شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کنید ده دقیقه بزارید عمل بیاد
آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یکدست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید. و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.
روی یک سطح کمی آرد پاشی شده ، خمیر را با وردنه ، از پایین به بالا بچرخانید.
خمیر را به صورت افقی بچرخانید و از پایین به بالا بغلتانید.
در ادامه خمیر را بچرخانید تا یک مستطیل 25*35 سانت و 14x10 اینچ تشکیل شود.
خمیر رابه آرامی رول کنید. اطمینان حاصل کنیدکه خمیر را جمع کرده ورول می کنید تایک رول محکم ایجاد شود.
سطح رول خمیری صاف باشدوطول آن به30 سانت 12 اینچ برسد.
خمیر را با استفاده از چاقوی تیز به 8 قطعه با اندازه یکسان برش دهید. هر خمیر را روی یک کاغذ روغنی منتقل کنید.بعد از برش می توانید هر خمیررابه شکل حیوانات وگل وحتی دایره درآورید.
خمیر را با کاغذروغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید. درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند.
به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید. ممکن است 1 قاشق چایخوری سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود.درب آن رامحکم بپوشانید.
حرارت زیاد و بخار را به مدت 10-12 دقیقه روشن کنید تا زمانی که خمیر به صورت نان های بخارپز نرم ، پف کرده و کرکی منبسط شود.بعدحرارت را خاموش ونان های بخارپز را گرم سرو کنید.
❤🍀نکته :
✅ اندازه گیری دقیق
✅می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید.
✅برای بهترین طعم می توان از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیراستفاده کنید.
✅اگر میکسر برقی ندارید ، خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود.
✅اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن چسبناک است می تواتید یک ویا دو قاشق آرد اضافه کنید.
✅اگر دستگاه بخار ندارید ، می توانید نان های بخارپز شده را با استفاده از یک تابه ابتدا آب را به تابه اضافه کنید ، سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهید
بعد ، یک بشقاب روی کاسه گذاشته و نان های بخارپز شده را روی بشقاب گذاشته ودرب را بپوشانید.
❤🍀خودم هنوز امتحان نکردم🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری فوتی ترین خفن ترین شام🥺👇🏻
@minarostaie
@minarostaie
نون،سس مایونز کاهو تخم مرغ آبپز خیارشور ژامبون و همه رو رول و برش میشه ساندویچ تخم مرغ قرتی😂
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی با بستنی😋
.
این کیک واسه اونایی که عاشق شکلاتن، به شدت توصیه میشه، البته یکم پرکالریه و مرسی که لایک میکنی❤️😅😋🤤
.
🟢مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۲۰۰ گرم (من مارگارین استفاده کردم)
شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
شکر قهوهای: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
پودر کاکائو: ۵۰گرم
وانیل: ۱ بسته ترکی( ایرانی : نصف ق چ)
آرد قنادی: ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
❌کپی بعد از ۳ روز با ذکر منبع مجازه❌
🟢 دما و زمان پخت:
فر برقی: دمای ۱۷۵ الی ۱۸۰ درجه
گازی: ۱۸۵ درجه
توستر: ۱۷۰ درجه
قبل از شروع کیک پختن روشن کنید.(یک ربع قبل)
.
طبقه وسط فر به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه.
بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید چون بافتش منسجم نیست ممکنه خرد بشه.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم و نکات مهم حلوای لبو:
لبو پخته: ۲ عدد متوسط
آب لبو: نصف لیوان
آب: ۱ لیوان
گلاب: ۴ ق غ
شکر: ۱ لیوان
آرد: ۱ لیوان
کره: ۱ ق غ
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
پست بعدی رو ببینید آموزش کیک حلوای لبوئه👍
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
آرد رو الک کنید رو حرارت کم حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بره ولی نباید تغییر رنگ بده. بعد کره و روغن اضافه کنید و یکم دیگه تفت بدید و بعدشم پوره لبو که آماده کردیم.
تقریبا یک و نیم لیوان پوره لبو لازمه. حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رو به کم داغ بزنید تمام.
بعد از آماده شدن میتونید بریزید تو قالب و بذارید یخچال بعد ۳ ساعت قالبو برگردونید.
من چون میخواستم روی کیک بمالم الکی ریختم تو قالب و سریع برگردوندم که فقط عکسشو بگیرم و خوب فشرده نکردم بخاطر همین یکم ترک داره.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
فیلم کیک لبو رو گذاشتم که با این حلوا یه کیک حلوای بی نظیر بتونید درست کنید🥰
🌺❤️😍
این حلوا برای درست کردن حلوا بوتیکی هم عالیه یا به راحتیهایی میتونید قیف بزنید. چون خیلی لطیفه.
یه پست هم قبلا گذاشتم بیسکو حلوا زعفرونی
میتونید پایه بیسکوییتی اونو درست کنید و از این حلوا روش قیف بزنید.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
💟 پخش منسوجات نخی یزد 💟
از دستمال پلاستیکی و حوله پرزدار خسته شدی؟
وقتشه بیای 💞منسوجات یزدگل💞
سابقه ۱۱ ساله فروش منسوجات یزد رو داریم👌
#دستمال #حوله های نخی زیبا و آبگیر،
#روانداز خواب یا همان شمد یزدی،
#زیرسفره، #زیرانداز، #روفرشی و #پتو،
#کیف و رومیزی ترمه و .... 👏😍🛍
#تخفیف #اشانتیون
#قرعه_کشی✨پلاک طلا✨همین امروز داریم.
👇
https://eitaa.com/joinchat/1216675864Cb3bd5c8429