eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.2هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.1هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نان بخارپز چینی آسان ❤🍀مواد لازم : 8 نان 2 قاشق غ خ شکر 350 گرم آرد همه منظوره(حدود 2/3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر ❤🍀طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کنید ده دقیقه بزارید عمل بیاد آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یکدست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید. و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. روی یک سطح کمی آرد پاشی شده ، خمیر را با وردنه ، از پایین به بالا بچرخانید. خمیر را به صورت افقی بچرخانید و از پایین به بالا بغلتانید. در ادامه خمیر را بچرخانید تا یک مستطیل 25*35 سانت و 14x10 اینچ تشکیل شود. خمیر رابه آرامی رول کنید. اطمینان حاصل کنیدکه خمیر را جمع کرده ورول می کنید تایک رول محکم ایجاد شود. سطح رول خمیری صاف باشدوطول آن به30 سانت 12 اینچ برسد. خمیر را با استفاده از چاقوی تیز به 8 قطعه با اندازه یکسان برش دهید. هر خمیر را روی یک کاغذ روغنی منتقل کنید.بعد از برش می توانید هر خمیررابه شکل حیوانات وگل وحتی دایره درآورید. خمیر را با کاغذروغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید. درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند. به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید. ممکن است 1 قاشق چایخوری سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود.درب آن رامحکم بپوشانید. حرارت زیاد و بخار را به مدت 10-12 دقیقه روشن کنید تا زمانی که خمیر به صورت نان های بخارپز نرم ، پف کرده و کرکی منبسط شود.بعدحرارت را خاموش ونان های بخارپز را گرم سرو کنید. ❤🍀نکته : ✅ اندازه گیری دقیق ✅می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید. ✅برای بهترین طعم می توان از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیراستفاده کنید. ✅اگر میکسر برقی ندارید ، خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود. ✅اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن چسبناک است می تواتید یک ویا دو قاشق آرد اضافه کنید. ✅اگر دستگاه بخار ندارید ، می توانید نان های بخارپز شده را با استفاده از یک تابه ابتدا آب را به تابه اضافه کنید ، سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهید بعد ، یک بشقاب روی کاسه گذاشته و نان های بخارپز شده را روی بشقاب گذاشته ودرب را بپوشانید. ❤🍀خودم هنوز امتحان نکردم🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری فوتی ترین خفن ترین شام🥺👇🏻 @minarostaie @minarostaie نون،سس مایونز کاهو تخم مرغ آبپز خیارشور ژامبون و همه رو رول و برش میشه ساندویچ تخم مرغ قرتی😂 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک براونی با بستنی😋 . این کیک واسه اونایی که عاشق شکلاتن، به شدت توصیه میشه، البته یکم پرکالریه و مرسی که لایک میکنی❤️😅😋🤤 . 🟢مواد لازم: تخم مرغ: ۳ عدد کره: ۲۰۰ گرم (من مارگارین استفاده کردم) شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم شکر قهوه‌ای: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه) پودر کاکائو: ۵۰‌گرم وانیل: ۱ بسته ترکی( ایرانی : نصف ق چ) آرد قنادی: ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) . @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian ❌کپی بعد از ۳ روز با ذکر منبع مجازه❌ 🟢 دما و زمان پخت: فر برقی: دمای ۱۷۵ الی ۱۸۰ درجه گازی: ۱۸۵ درجه توستر: ۱۷۰ درجه قبل از شروع کیک پختن روشن کنید.‌(یک ربع قبل) . طبقه وسط فر به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه. بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید چون بافتش منسجم نیست ممکنه خرد بشه. . ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم و نکات مهم حلوای لبو: لبو پخته: ۲ عدد متوسط آب لبو: نصف لیوان آب: ۱ لیوان گلاب: ۴ ق غ شکر: ۱ لیوان آرد: ۱ لیوان کره: ۱ ق غ روغن مایع: ۱/۴ لیوان پست بعدی رو ببینید آموزش کیک حلوای لبوئه👍 @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian آرد رو الک کنید رو حرارت کم حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بره ولی نباید تغییر رنگ بده. بعد کره و روغن اضافه کنید و یکم دیگه تفت بدید و بعدشم پوره لبو که آماده کردیم. تقریبا یک و نیم لیوان پوره لبو لازمه. حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم رو به کم داغ بزنید تمام‌. بعد از آماده شدن میتونید بریزید تو قالب و بذارید یخچال بعد ۳ ساعت قالبو برگردونید. من چون میخواستم روی کیک بمالم الکی ریختم تو قالب و سریع برگردوندم که فقط عکسشو بگیرم و خوب فشرده نکردم بخاطر همین یکم ترک داره. @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian فیلم کیک لبو رو گذاشتم که با این حلوا یه کیک حلوای بی نظیر بتونید درست کنید🥰 🌺❤️😍 این حلوا برای درست کردن حلوا بوتیکی هم عالیه یا به راحتی‌هایی میتونید قیف بزنید. چون خیلی لطیفه. یه پست هم قبلا گذاشتم بیسکو حلوا زعفرونی میتونید پایه بیسکوییتی اونو درست کنید و از این حلوا روش قیف بزنید‌. ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
💟 پخش منسوجات نخی یزد 💟 از دستمال پلاستیکی و حوله پرزدار خسته شدی؟ وقتشه بیای 💞منسوجات یزدگل💞 سابقه ۱۱ ساله فروش منسوجات یزد رو داریم👌 های نخی زیبا و آبگیر، خواب یا همان شمد یزدی، ، ، و ، و رومیزی ترمه و .... 👏😍🛍 ✨پلاک طلا✨همین امروز داریم. 👇 https://eitaa.com/joinchat/1216675864Cb3bd5c8429
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادام زمینی ‌ Mojdeh.cookمنبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_مقوی ‌ Mr_food منبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc