eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کتلت با نون خوشمزه تره یا برنج؟ 😋 من که با برنج دوست دارم🥰 صدای کی تو فیلمه؟ اگه گفتی؟ بریم باهم این غذای خوشمزه رو درست کنیم😍 🍽️مواد لازم: 🍗سینه یا رون‌ مرغ دویست گرم یا دو عدد 🥔سیب زمینی متوسط سه عدد 🧅یک عدد 🧄سیر دو حبه 🍀جعفری یک مشت 🍅یک کیلو گوجه فرنگی رب گوجه یک ق غذاخوری 🧂ادویه ها: نمک فلفل ،زردچوبه،پاپریکا ،پودر سیر،پودر زنجبیل،یکم ادویه کاری ،زعفرون ،ادویه ها قابل حذف یا تغییره🍴 سینه مرغ و بریز داخل غذاساز یا چرخ گوشت،سیب زمینی و پیاز هم همینجوری رنده کن و آبشون و بگیر ،ادویه بزن حسابی ورز بده بزار داخل یخچال نیم ساعت بمونه ،داخل روغن داغ حرارت متوسط سرخشون کن،یک کیلو گوجه رو پوست بگیر خورد کن بزار آب گوجه جمع بشه ،روغن بریز سرخ بشه رب گوجه بزن حسابی رنگ بگیره بعد جعفری و نصف لیوان آب اضافه کن تا غلیظ بشه،کنار کتلتای خوشمزه نوش جونت کن😋 یکی از مادران کانال :درسته بچه اگه ریزه خوری نکنه گشنه ش میشه و غذا میخوره.یادمه پسر خواهرم چند روز بی اشتها بود هیچی نخورد ما هم بردیمش پیش خانومی که گلوشو باز کنه ما مشهدیا میگیم بندی بعضی شهرها میگن تل گیری ...خلاصه از اونجا که برگشتیم بچه رو دیدیم رفت سر چاه تو حیاط که برنج ریخته بود نشست و شروع به خوردن اون برنجا کرد...میخوام بگم بجه ای که گشنه ش باشه برنج تو حیاط رو هم میخوره اگه اشپزیت خوبه یا بد بیا اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی با قیافه کتلت😁 اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉 اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
🔷 آغاز یک اتفاق ویژه در حوزه سرود 📝 ثبت‌نام فصل دوم رقابت های جذاب «ایران‌سرود» 📺 گشت و گذار در دورتادور ایران برای نمایش فعالیت گروه سرود شما در قاب تلویزیون. 💠اگه گروهی هستید که غیر از سرود با بچه هاتون فعالیت دیگه ای انجام میدید (مثل کارای فرهنگی، جهادی، علمی و...) 💠 یا یه اثری با اهداف و محتوا یا شیوه خاص طراحی و اجرا کردید 💠 یا اینکه اعضای سرودتون از اقشار خاصی از جامعه هستن یا شکل گیری گروهتون یه هدف یا جریان خاصی داره ❇️ همین الان جهت شرکت در مستند مسابقه ایران سرود میتونید ثبت نام کنید تا ایران سرود به پیش شما بياد... 💻 برای ثبت نام به وبسایت IranSorood.Tekye.net مراجعه کنید @IranSorood
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
▫️زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو ▫️هویج حدود 800 گرم ▫️سیر یه بوته بزرگ ▫️آب 1.5 لیوان ▫️سرکه دو لیوان ▫️سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) ▫️نمک مقدار لازم ▫️پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه ▫️فلفل قرمز. مقدار دلخواه ▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین 🔸اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉 اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قندای رنگی رنگی هم درست کردنشون کاری نداره هم خیلی جذاب ودلرباس حتماپیشنهادمیکنم درستش کنید 😍 من برای هررنگ ازدوقاشق غذاخوری شکراستفاده کردم قبلش به کل شکرنصف قاشق مرباخوری پودرهل اضافه کردم به هرقسمت رنگ دلخواهمو زدم وبایک مقدارگلاب مخلوط کردم گلاب روکم کم اضافه کنیدتایک خمیرنه خیلی شل نه خیلی سفت بهمون بده بعدداخل سینی روکاغذروغنی پهن کنیدوباکاترهای فشاری طبق فیلم قالب بزنیدویک روز توهوای محیط بزاریدکنارتاخشک بشه بعدباچای میل کنید من قسمتی که زعفرون ریختم دیگه ازگلاب استفاده نکردم میتونیدازطعم دهنده مثل هل،زنجبیل،وانیل ویااسانسهای خوراکی هم استفاده کنید اعضای کانال:خانوما کمی اگه حوصله به خرج بدید میتونید همه چی به خورد بچه بدید،از کدو حلوایی بدتر نداریم که خیلیا باهاش کیک خوشمزه درست میکنن به خورد خانواده میدن بچه که بماند😁گوشت نمیخوره از اب گوشت و اب قلم تو غذاش بریزید.حبوبات نمیخوره بپزید پوره کنید نفهمه چیه بخوره.😉 اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از تبلیغات
❌📣مژده مژده 📣❌ ⭕️ بانو جان‼️ اگه میخوای ❤️👇 🔹 محصولی که به شما حس خاص بودن ، زیبایی و اعتماد به نفس میده ✌️☺️ اگر دنبال تنوع محصول میگردی 😍 حتما وارد کانال شو و استایلت رو خاص کن‌ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1003421938C385b73669a تضمین قیمت ، تضمین کیفیت 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 دیدنش ضرر نداره بانو جان 😉😉
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
تزیین نیمرو😁 نمیدونم چرا فکر میکنم نیمرو نمیصرفه اینقد وقت بذارم واسه ش😂
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ایده تزیین
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورق طلای خونگی از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
هرکی میاد خونمون میخکوب یخچال مون میشه میگه این عکسای قشنگ چه جوری مگنتش کردی منم لینک این کانال به
خیلی وقته دنبال یه چاپ سرا می‌گشتم بشه بهشون اعتماد کرد هم کادرشون خانم باشه هم با کیفیت چاپ کنم تا این دوستم لینک این کانال فرستاد روی هر چی که بخوای برات عکس تو چاپ میکنن تازه عکس ها بی کیفیت تو رایگان برات طراحی وبا کیفیت میکنن👇 https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترفند سرخ کردن بادمجون👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه  دوست مهاجر افغان  به اسم معصومه داشتم  که  کمک آشپزه یه تالار عروسبی در ورامین بود.. @marjan_mazeh @marjan_mazeh در ازای کار کوچیکی که براش انجام دادم یه عالمه بادمجون سرخ کرده برام آورد ، گفتم: تو این شرایط اقتصادی و گرونی روغن بهتر نبود یه چیزه مناسب تر می آوردی؟؟؟ آخه بادمجون خیلی روغن میکشه.. گفت ما برای هر ۴ کیلو بادمجون فقط  از یک کیلو روغن استفاده میکنیم که تازه نیم کیلو هم اضافه میاد.. اما این نکات رعایت میکنیم : انتخاب درست جنس بادمجون اندازه صحیح بادمجون شناور بودن بادمجان در روغن و مهمترینش : پوست گیری صحیح و اینکه بادمجون چ ا قو  🔪🔪 نباید بخوره🍆🍆 حالا بریم سر نکات اصلی ❌❌به این نکات کلیدی خوب دقت کنید: ❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh ⛔مراقب باشیم ⛔ ❌❌بعد از نمک زدن و عرق کردن بادمجان ها نباید با شستشوی زیاد و با آب بادمجان ها را سنگین کرد ، فقط آب بکشید ❌❌ ❌❌ به هیچ عنوان در بدنه ی بادمجان حفره ایجاد نکنید با این کار راه نفوذ روغن به درون بادمجان ها باز و روغن به درون کشیده می شود ❌ بعد از شستن خوب خشک خشک کنید❌ ✅ ترجیحا  از پوست گیر استفاده کنید ✅بادمجان های با پوست صاف ، چرمی، و مشکی را  انتخاب کنید ، بادمجان هایی که رگه هایی از بنفشی دارند  مناسب سرخ کردن نیستند ✅ از روغن مخصوص سرخ کردنی به دلیل سنگین و مقاوم بودن استفاده کنید این نوع روغن به خوب سرخ و طلایی شدن بادمجان کمک زیادی میکند ✅اگر زمان استفاده از پوست گیر متوجه شدید امکان کنده شدن گوشت بادمجان وجود داره بذارید پوست باشه و با چاقو جداش نکنین @menoeslami
معجزه سرعت ابغورگیری با مخلوط کن👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانی شهلا تو کل فامیل آبغوره هاش معروف بود.. و یه روش عجیب داشت😱😱😱 @marjan_mazeh @marjan_mazeh ❌اول چند تا نکته بگم که سوال های پر تکراره:❌ 🔻مصرف ما در آبغوره زیاده و معمولا توی ۶ ماه این آبغوره ها مصرف میشه ، اگر برای طولانی مدت میخواین نگه داری کنید : ✅شما میتونید این آبغوره رو بجوشونید، کف روش بگیرید و توی ظرف های شیشه ای بریزید با کمی روغن زیتون پوشش بدید که هوا نگیره ، در ظرف محکم ببندید و چند سال نگه داری کنید.. 🔻نکته دوم : تا دو سه روز از بطری ها مراقبت کنید تا گاز باعث ترکیدی نشه✅ 🔻نکته سوم: سلیقه ما اینه که رنگ آبغوره سبز و طعم تازگی و کمی لرد داشته باشه، گاز دار باشه اگر این طعم و رنگ رو دوس ندارید حتما بجوشونین و از یک جوراب نازک رد کنید 🔻این در واقع یک آبغوره فوری هست و یک پیشنهاد... چنانچه روش بهتری دارید حتما همون‌روش ادامه بدید😎 مامانی شهلا زن عموی مته بخاطر همین از بچگی باهاش آشنام از اون دسته از آدماست که از دست هر کسی غذا نمیخوره و تامطمئن نباشه لب نمیزنه.. یه روش جالب انجام میداد، چکمه های مخصوص و تشت رویی بزرگی داشت غوره ها رو توی تشت تمیز رویی میریخت و با چکمه عصاره میگرفت... بعد ها که سنش بالاتر رفت به تدریج با این روش گرفت و هنوز میگیره و میگه؛ کاش‌ زودتر فهمیده بودم ا💕میدوارم استفاده کنید و لذت ببرید💕 #آبغوره_گیری از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami 👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
درود بر شما💫 کیک با روکش مخملی مواد لازم براي تهيه كاور مخملي كره كاكاءو یا روغن جامد لادن ٥٠٠ گرم شكلات تخته اي سوربن كاله ٢٥٠ گرم رنگ پودري دلخواه مخصوص شكلات روش تهيه در يك ظرف گود كره كاكاءو و شكلات تكه تكه شده بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا كاملا ذوب شوند سپس رنگ پودری دکول را اضافه كنيد هم بزنيد و در اخر در يك الك رد کنید تا گوله هاي ريز ذوب نشده جدا شوند همه مواد را در دستگاه مخصوص پیستوله بریزید توجه داشته باشيد اگر تركيبات از صافي يا الك عبور نكنند گوله هاي ريز در تركيبات موجب خرابي دستگاه خواهد شد تركيبات را هم بزنيد تا ولرم شده به درجه ٢٥ سانتي گراد برسد بعد در دستگاه بريزيد كيك را از قبل با خامه کاور کنید و در یخچال بمدت ٤ ساعت قرار دهید وبعد از این مدت ، با استفاده از دستگاه با رعايت فاصله سی سانتیمتر روي کیک بزنید @sorbon_professional خامه مخصوص رنگ خوراکی کپی کیک @irankopykake از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورشت بامیه😋👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . حد وسط نداره یا خیلی دوسش داری، یا اصلاااا دوسش نداری رو میگم😜 . . این بامیه جنوبی نیست… فکر کنم هر منطقه به سبک خودش خورش بامیه رو درست میکنه بعضیا لپه و سیب زمینی میریزن بعضیام غوره غوره بعضیا فقط با رب بعضیام فقط با پوره گوجه ولی من اکثر مواقع اینجوری درست میکنم و بی اغراق بسیااااار خوشمزه میشه🤌🏻😍 . روش پخت شما چه جوریه؟ تو کامنتا بنویسین همه استفاده کنن😍 . . از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ترفند میخ در خیارشور👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌وای وای یادم رفت تو فیلم اینا رو بگم😱😱❌❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh 🚩اول از همه قبل از نکات بگم که حتی با خیار معمولی و درختی هم میتونید این روش انجام بدید و بعد از ۱۰ روز یه خیار شور فوق العاده داشته باشید، سوراخ کردن خیار و ترکیب داغ سرکه و آب و نمک و نخود همگی کمک میکنن که خیارشور زود عمل بیاد💕😎 ❌حالا بریم سراغ نکات:❌ 🔻اول از همه اینکه حتما آخر سر قبل لز کیپ کردن درب ظرف ۵ عدد نخود خام بندازید باعث گاز دار شدن وبهتر عمل اومدن خیار شور میشه.. 🔻دوم اینکه؛ درب ظرف با یه نایلون محکم کیپ کنید تا پایان ۱۰ رور درب ظرف به هیچ عنوان باز نکنین 🔻سوم اینکه : اگر به مقدار زیاد درست میکنید و یخچال جا نداره حتما محیط خنک باشه 🔻چهارم اینکه : مثل این خیار شور پیدا نمیکنید😎 پس درست کنید و لذت ببرید💕💕 از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a