فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ دستور پست بعدی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ناگت مرغ خانگی به روش بازاری🍟🐓😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@maha_hatam
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
دستور ناگت مرغ از این ساده تر با چند قلم مواد وجود ندارد حتما امتحان کنید
مواد لازم 👇
یک کیلو سینه مرغ تازه حدودا دو عدد (می توان مقدار آن را کمی کمتر کرد)
یک عدد سیب زمینی آب پز شده و سرد شده متوسط
نان باگت آغشته به شیر ( نان باگت خشک یا نرم، نصف لیوان شیر روی آن بریزید و بگذارید تا نرم و خمیری شود)
ادویه ها(یک بسته پودر وانیل معادل نصف قاشق مرباخوری، پودر سیر، تخم گشنیز آسیاب شده، زنجبیل، پودر فلفل سیاه، سس باربیکیو ، یک عدد عصاره مرغ من مارک مگی ریختم(اختیاری) و مقداری نمک)
همه مواد را در غذاساز ترکیب کرده و با هم خوب مخلوط کنید
در این مرحله یک تکه از مواد سرخ کنید تا بفهمید نمک و ادویه آن چه جوری اگر کم بود میتوانید اضافه کنید.
برای فرم دادن مواد میتونید یک تکه کوچک از مواد با دست خیس بردارید و گرد کنید یا مانند من تمام مواد را بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید مانند فیلم
و فقط نیم ساعت در فریزر می گذاریم نمی خواهیم یخ بزند❌❌ فقط می گذاریم خنک شود و منسجم شود تا بتوانیم برش بزنیم.
بعد از اینکه به شکل و اندازه دلخواه برش زدیم
هر تکه را در چند قاشق شیر و یک عدد تخم مرغ که مخلوط کردیم بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.
(اگر پودر سوخاری شما مثل من خیلی نرم است، ممکن است لازم باشد آن را دو بار در شیر و تخم مرغ و بعد در پودر غوطه ور کنید تا کاملا با پودر سوخاری پوشیده شود)
می توانید ناگتها را همینجوری فریز کرده و سپس در پلاستیک قرار دهید و هر وقت خواستید در بیارید و سرخ کنید.
یا همونجا سرخ کنید و میل کنید.
یا روی آن روغن اسپری کنید و در سرخ کن بدون روغن با دمای 180 درجه قرار دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند.
با سس و خیار شور و گوجه و کاهو عالیه.
نوش جان 🙋🏻♀️
#ناگتمرغ
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
جمعیت هلال احمر ایران شماره کارت و کد دستوری زیر رو جهت کمک به مردم مردم مظلوم غزه و فلسطین اختصاص داده. شرایط مردم غزه واقعا وحشتناکه. هرکس باید در حد توانش کمک کنه.
📱کد دستوری: #۵*۱۱۲*
💳 شماره کارت: ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۸۷۵۸۳۳۶
به نام جمعیت هلال احمر
♻️ انتشار حداکثری این پست کمترین کاریه که هرکسی برای کمک به مردم مظلوم غزه میتونه انجام بده🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اتشفشان👇
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک شکلاتی آتشفشان خوشمزه و سس شگفت انگیز👌🏼🫠😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@maha_hatam
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
بو و طعمش عالی دارد😍
———————————————
مهمترین چیز در دستور پخت این کیک کیفیت پودر کاکائو است، حتما از طعم دهنده کارامل خوب استفاده کنید.
————————————————
مواد تشکیل دهنده سس
از هر کدام نصف لیوان (روغن مایع، شیرخشک، پودر کاکائو، شیر یا آب)
افزودنی های اختیاری ولی با اینها بو و طعم شگفت انگیزی میگیرد (مقداری اسانس کارامل یا سیروپ کارامل، دو قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه)
اگر مخلوط شما خیلی غلیظ به نظر می رسد، آن را با مقداری آب رقیق کنید
—————————————
مواد تشکیل دهنده کیک
4 عدد تخم مرغ متوسط اگر بزرگ بود فقط 3 عدد کافی است
مقداری نمک(خیلی کم)، طعم دهنده (من سیروپ کارامل زدم شما میتونید اسانس کارامل هم بریزید)و یک قاشق آب لیمو (یا سرکه سفید) .
خوب با همزن بزنید تا دو برابر شود، به تدریج یک لیوان شکر اضافه کنید
آنقدر هم بزنید تا مخلوط خامه ای و سفید شود
بعد
روغن نصف لیوان یا همان پیمانه
نصف لیوان شیر
را اضافه و خیلی کم مخلوط کنید و مواد خشک الک شده (دو پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار آرد، نصف پیمانه پودر کاکائو و یک بسته بیکینگ پودر معادل یک قاشق غذاخوری) را اضافه کنید.
با همزن دستی دورانی هم بزنید تا مخلوط شود
————————————
قالب گرد یا مربع را بردارید و با قلم مو به اَرده آغشته کنید .
مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید برای من حدودا 45 دقیقه طول کشید اما بسته به شکل و اندازه قالب زمان متغییر است.
—————-
در مدتی که کیک در فر بود سس را آماده کردم وقتی کیک بیرون آمد ده دقیقه صبر کردم و سس را روی آن ریختم.
نوش جان
——————————————-
#کیک_آتشفشان
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس بستنی بدون یخ زدگی🔥
@azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@luiza_recepti
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
موس بستنی 🔥
شکلات تلخ 50 گرم
شکلات شیری 50 گرم
کره 15 گرم
پودر ژلاتین 6 گرم
شیر 60 میلی لیتر
خامه قنادی 220 میلی لیتر
طرز تهیه:
ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و 7 تا 8 دقیقه بگذارید تا پف کند.
در حالی که ژلاتین پف می کند، شکلات و کره را در یک کاسه ترکیب کنید .
ژلاتین و شیر را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین در شیر حل شود.و یا روی بخار اب بنماری کنید.
ژلاتین را با شکلات ذوب شده ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید.
خامه قنادی را را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
حالا خامه فرم گرفته را به مخلوط خنک شده (شیر-ژلاتین-شکلات-کره) اضافه کرده و با احتیاط
با حرکات از پایین به بالا (دورانی)مخلوط کنید تا یکدست شود.
موس شکلاتی آماده است
مواد را در قالب بستنی سیلیکونی بریزید و یا از هر قالبی میتونید استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید شکلات چیپسی یا مغز دلخواه را روی موسها بریزید.
و به مدت 40-50 دقیقه در فریزر قرار دهید
برای رویه شکلاتی
شکلات شیری 120 گرم
روغن 10 گرم(حدودا یک قاشق غذاخوری)
به روش بنماری، شکلات را آب کنید، روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید!
شکلات را داخل لیوان بریزید و بستنی را داخل شکلات بزنید و روی پلاستیک یا کاغذ روغنی بزارید تا شکلات ببنده میتونید روی بستنی را با شکلات یا هر چیزی تزیین کنید 💜
نوش جان😋
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی 👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
اکلیل خوراکی خونگی در رنگ های مختلف فقط با دو ماده😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@dinacook22
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
دیگه از بیرون اکلیل خوراکی گرون نخر و خودت با کمترین مواد درست کن👏👏👏
.
راستی دیگه پستامو دوست ندارید؟؟؟ چون اصلا لایک نمیکنید 😢😢😢
مواد لازم
200 میلی لیتر آب(یک لیوان )
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
رنگ خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکلیل خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
🎁 هدیه آقا معلم به بچههای هفتم، هشتم و نهم 🤩
🎉 آموزش فصل اول ریاضی و علوم، کامل و حرفهای 😍
🔻کلیک کن هدیتو بگیر👇🏻
🎁 هدیه هفتمیها
🎁 هدیه هشتمیها
🎁 هدیه نهمیها
🆔 @ali_rnahavandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه و متفاوت😋😋
Pinkchery_irمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#مربای_سیب 🍏 😋
▫️1 کیلو سیب زرد
▫️1 کیلو شکر
▫️2 لیوان اب
▫️1 قاشق مربا خوری اب لیمو
🍎🍎🍎🍎🍎
🔸آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋🥐
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو تره🍱🍱🍱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور کیک میوهای🍑🥧
این کیک مغزدارو میتونی با هلو و شلیل هم درست کنی.🍓🍎🍑
یه گزینه عالی و خوشمزه برای مهمونیاتونه. حتما ذخیره اش کن😋🤌
.
✅ مواد لازم:
زردآلو: ۸ الی ۱۰ عدد (نصفش پوره شه)
روغن مایع: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ و نیم پیمانه
وانیل: نصف ق چ ایرانی (نصف بسته ترکی)
ماست: ۱/۳ پیمانه
پودر نارگیل: ۲ ق غ
زعفرون دم شده: ۱ ق غ (اختیاری)
آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
نمک: نوکق چ
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
✅ سایز قالب:
مستطیل ۲۰ در ۳۰
یا گرد ۲۲ الی ۲۴ سانت
.
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما قبل از شروع کار (یعنی از یک ربع قبل از پخت داغ شه)
فر گازی : ۱۸۰ درجه المنت پایین و ۴ دقیقه آخر گریل
فر برقی: ۱۷۰ درجه المنت پایین و دور فن
توستر و سولار و ... : ۱۵۵ درجه و المنت پایین و فن
🟠 به مدت ۳۵ دقیقه الی ۴۵ دقیق میپزه، به هیچ وجه قبل از نیم ساعت در فرو باز نکنید. و بعد از ۳۵ دقیق تست خلال دندون برید.
بعد ازینکه از داغی افتاد دیواره هاشو جدا کنیدو برش بزنید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید.
من با شیر عسلی و نارگیل و برش های نازک زردآلو تزیینش کردم.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
✅ برای دیدن آموزش انواع کیک های عصرونه به پیجم سر بزن😋♥️👆
.
#کیک_عصرانه
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری آبش کن‼️
این روش برای گاناش در مقدار کم و ذوب کردن شکلات های سفید و رنگی خیلییی خوبه.
ظرفم کثیف نمیشه😎😜
.
🔺آموزش این دسر خوشمزه تو پست قبلی هست.🤤
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
#گاناش_شکلاتی #گاناش #شکلات #دسر #آشپزی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمنوش آرامبخش :
سیب
دارچین
زعفرون
گلاب
آب جوش
۱۰ الی ۱۵ دقیقه بذارید دم بکشه بعد نوش جان کنید.
.
اگه دوست داشتید در کنارش کیک هم بپزید، آموزش کیک تو پیجم زیاد هست ( کیک زبرا رو ببینید)
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمـــزگیــــش هرچی بگم کمـــــه، بمــب انرژی هم که هست😜یدونه موز میخوایم با ۲ تا بستنی لیوانی و نصف بسته بیسکوییت مادر، نصف لیوان شیر. همه رو باهم میکس کردم. یه کمی ازش نگه داشتم توش ۲ ق پودر قهوه فوری و ۱ ق پودر کاکائو ریختم و دوباره میکس کردم ریختم روی قبلی. ترکیبش بی نظیره. حتما امتحان کنید😋👌غلیظ و خنک و خوش طعم...
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
.
.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم شوراهای رنگی👇
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بدو تا دیر نشده که الان بهترین فرصت واسه گذاشتن کلم شوره😋🥰
چون فصل گل کلمه و قیمت همه مواد لازم این شور خیلی مناسبه👌
.
(بعد از یک و نیم ماه اولین پست رو دارم میذارم، به امید روزی که حال دل هممون خوب بشه و شادی به دلها و خونه هامون برگرده)
.
❤️ مواد لازم:
گل کلم ۲ کیلو 🥦🥦
هویج ۱ کیلو🥕🥕
کرفس ۵۰۰ گرم🥬🥬 (من چون دوست دارم ۱ کیلو استفاده میکنم)
فلفل تند ۱۵۰گرم (حدود ۵ تا)🌶️🌶️
سیر ۳ بوته
ترخون ۱۰۰ گرم🌿🌿
شوید ۱۰۰ گرم🍀🍀
جعفری ۱۰۰ گرم☘️☘️
مرزه ۱۰۰ گرم🌱🌱
گشنیز ۱۰۰ گرم دلخواه
💓 برای رنگی کردن : زردچوبه و لبو میخوایم🥰
جایگزین لبو کلم بنفشه.
.@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
❤️ طرز تهیه:
به ازای هر ۴ لیوان آب جوشیده سرد شده، ۳ قاشق غذا خوری نمک و ۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید. ( اگه حجم موادتون کمه میتونید آب جوش بریزید، اینجوری شورها زودتر آماده میشه😉)
💚 کلم و هویج و ... و سبزیجات رو باید خوب بشوریم و بذاریم کاملا خشک شه.
💚 پوست هویج حتما باید گرفته شه و بعد حلقه حلقه شه. (میتونید با قالب شیرینی، قالب بزنید خوشگل تر شه)
💚 گل کلم ها رو با دست خرد کنید تا قشنگتر بشه.
💚 ساقه های کرفس رو اندازه بند انگشت خرد کنید.
💚 حالا یک لایه از سبزیها بچینید کف شیشه و بعد از باقی مواد بریزید. یادتون نره سیر و فلفل تند لا به لای مواد بذارید. این کارو تکرار کنیدتا ظرف پر شه. بعد دوباره سبزی بذارید.
💚 محلولی که درست کردید رو تا پر شدن کامل ظرف بریزید و بعد یه نایلون بذارید رو شو درشو ببندید.
💛 برای رنگ زرد: به ازای هر ۴ لیوان آب جوشی که استفاده کردید، ۱ ق زردچوبه بریزید.
💜 برای رنگ قرمز: ۲ ق لبو خام رنده شده یا ۳ ق کلم بنفش رنده شده.
💚دیگه نکته ی خاصی نداره.🥰😉
بعد از باز کردن درشون، همیشه با ملاقه تمیز بردارید و باقی مانده شور روداخل دبه برنگردونید و جداگانه نگه دارید چون باعث کپک زدن میشه.
فقط مدت زمان آماده شدنش ۱۴ روزه. ۷ روز اول در جای گرم و ۷ روز دوم در جای سرد ، بعدشم نووووش جونتووووون💓🌺
بعد این مدت تو بالکن یا جای خنک نگه دارید تا یک سال هم میمونه ولی یکم نرم میشه. ۶ ماه اول عالیه.
.
@fatemeh_faghanian
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
✨
آرامش واقعی رو تو دنیای نقاشی تجربه کن 🥰
https://eitaa.com/joinchat/294977884C863dc381d9
آموزش تخصصی مدادرنگی ➕ پشتیبانی نامحدود👆