eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
درود بر شما💫 کیک با روکش مخملی مواد لازم براي تهيه كاور مخملي كره كاكاءو یا روغن جامد لادن ٥٠٠ گرم شكلات تخته اي سوربن كاله ٢٥٠ گرم رنگ پودري دلخواه مخصوص شكلات روش تهيه در يك ظرف گود كره كاكاءو و شكلات تكه تكه شده بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا كاملا ذوب شوند سپس رنگ پودری دکول را اضافه كنيد هم بزنيد و در اخر در يك الك رد کنید تا گوله هاي ريز ذوب نشده جدا شوند همه مواد را در دستگاه مخصوص پیستوله بریزید توجه داشته باشيد اگر تركيبات از صافي يا الك عبور نكنند گوله هاي ريز در تركيبات موجب خرابي دستگاه خواهد شد تركيبات را هم بزنيد تا ولرم شده به درجه ٢٥ سانتي گراد برسد بعد در دستگاه بريزيد كيك را از قبل با خامه کاور کنید و در یخچال بمدت ٤ ساعت قرار دهید وبعد از این مدت ، با استفاده از دستگاه با رعايت فاصله سی سانتیمتر روي کیک بزنید @sorbon_professional خامه مخصوص رنگ خوراکی کپی کیک @irankopykake از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورشت بامیه😋👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . حد وسط نداره یا خیلی دوسش داری، یا اصلاااا دوسش نداری رو میگم😜 . . این بامیه جنوبی نیست… فکر کنم هر منطقه به سبک خودش خورش بامیه رو درست میکنه بعضیا لپه و سیب زمینی میریزن بعضیام غوره غوره بعضیا فقط با رب بعضیام فقط با پوره گوجه ولی من اکثر مواقع اینجوری درست میکنم و بی اغراق بسیااااار خوشمزه میشه🤌🏻😍 . روش پخت شما چه جوریه؟ تو کامنتا بنویسین همه استفاده کنن😍 . . از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ترفند میخ در خیارشور👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌وای وای یادم رفت تو فیلم اینا رو بگم😱😱❌❌ @marjan_mazeh @marjan_mazeh 🚩اول از همه قبل از نکات بگم که حتی با خیار معمولی و درختی هم میتونید این روش انجام بدید و بعد از ۱۰ روز یه خیار شور فوق العاده داشته باشید، سوراخ کردن خیار و ترکیب داغ سرکه و آب و نمک و نخود همگی کمک میکنن که خیارشور زود عمل بیاد💕😎 ❌حالا بریم سراغ نکات:❌ 🔻اول از همه اینکه حتما آخر سر قبل لز کیپ کردن درب ظرف ۵ عدد نخود خام بندازید باعث گاز دار شدن وبهتر عمل اومدن خیار شور میشه.. 🔻دوم اینکه؛ درب ظرف با یه نایلون محکم کیپ کنید تا پایان ۱۰ رور درب ظرف به هیچ عنوان باز نکنین 🔻سوم اینکه : اگر به مقدار زیاد درست میکنید و یخچال جا نداره حتما محیط خنک باشه 🔻چهارم اینکه : مثل این خیار شور پیدا نمیکنید😎 پس درست کنید و لذت ببرید💕💕 از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ناگت مرغ بازاری👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ دستور پست بعدی برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ناگت مرغ خانگی به روش بازاری🍟🐓😍 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @maha_hatam 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 دستور ناگت مرغ از این ساده تر با چند قلم مواد وجود ندارد حتما امتحان کنید مواد لازم 👇 یک کیلو سینه مرغ تازه حدودا دو عدد (می توان مقدار آن را کمی کمتر کرد) یک عدد سیب زمینی آب پز شده و سرد شده متوسط نان باگت آغشته به شیر ( نان باگت خشک یا نرم، نصف لیوان شیر روی آن بریزید و بگذارید تا نرم و خمیری شود) ادویه ها(یک بسته پودر وانیل معادل نصف قاشق مرباخوری، پودر سیر، تخم گشنیز آسیاب شده، زنجبیل، پودر فلفل سیاه، سس باربیکیو ، یک عدد عصاره مرغ من مارک مگی ریختم(اختیاری) و مقداری نمک) همه مواد را در غذاساز ترکیب کرده و با هم خوب مخلوط کنید در این مرحله یک تکه از مواد سرخ کنید تا بفهمید نمک و ادویه آن چه جوری اگر کم بود میتوانید اضافه کنید. برای فرم دادن مواد میتونید یک تکه کوچک از مواد با دست خیس بردارید و گرد کنید یا مانند من تمام مواد را بین دو تا کاغذ روغنی پهن کنید مانند فیلم و فقط نیم ساعت در فریزر می گذاریم نمی خواهیم یخ بزند❌❌ فقط می گذاریم خنک شود و منسجم شود تا بتوانیم برش بزنیم. بعد از اینکه به شکل و اندازه دلخواه برش زدیم هر تکه را در چند قاشق شیر و یک عدد تخم مرغ که مخلوط کردیم بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید. (اگر پودر سوخاری شما مثل من خیلی نرم است، ممکن است لازم باشد آن را دو بار در شیر و تخم مرغ و بعد در پودر غوطه ور کنید تا کاملا با پودر سوخاری پوشیده شود) می توانید ناگتها را همینجوری فریز کرده و سپس در پلاستیک قرار دهید و هر وقت خواستید در بیارید و سرخ کنید. یا همونجا سرخ کنید و میل کنید. یا روی آن روغن اسپری کنید و در سرخ کن بدون روغن با دمای 180 درجه قرار دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. با سس و خیار شور و گوجه و کاهو عالیه. نوش جان 🙋🏻‍♀️ برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
جمعیت هلال احمر ایران شماره کارت و کد دستوری زیر رو جهت کمک به مردم مردم مظلوم غزه و فلسطین اختصاص داده. شرایط مردم غزه واقعا وحشتناکه. هرکس باید در حد توانش کمک کنه. 📱کد دستوری: #۵*۱۱۲* 💳 شماره کارت: ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۸۷۵۸۳۳۶ به نام جمعیت هلال احمر ♻️ انتشار حداکثری این پست کمترین کاریه که هرکسی برای کمک به مردم مظلوم غزه میتونه انجام بده🙏
کیک شکلاتی اتشفشان👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اتشفشان👇 برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک شکلاتی آتشفشان خوشمزه و سس شگفت انگیز👌🏼🫠😍 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @maha_hatam 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 بو و طعمش عالی دارد😍 ——————————————— مهمترین چیز در دستور پخت این کیک کیفیت پودر کاکائو است، حتما از طعم دهنده کارامل خوب استفاده کنید. ———————————————— مواد تشکیل دهنده سس از هر کدام نصف لیوان (روغن مایع، شیرخشک، پودر کاکائو، شیر یا آب) افزودنی های اختیاری ولی با اینها بو و طعم شگفت انگیزی میگیرد (مقداری اسانس کارامل یا سیروپ کارامل، دو قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه) اگر مخلوط شما خیلی غلیظ به نظر می رسد، آن را با مقداری آب رقیق کنید ————————————— مواد تشکیل دهنده کیک 4 عدد تخم مرغ متوسط ​​اگر بزرگ بود فقط 3 عدد کافی است مقداری نمک(خیلی کم)، طعم دهنده (من سیروپ کارامل زدم شما میتونید اسانس کارامل هم بریزید)و یک قاشق آب لیمو (یا سرکه سفید) . خوب با همزن بزنید تا دو برابر شود، به تدریج یک لیوان شکر اضافه کنید آنقدر هم بزنید تا مخلوط خامه ای و سفید شود بعد روغن نصف لیوان یا همان پیمانه نصف لیوان شیر را اضافه و خیلی کم مخلوط کنید و مواد خشک الک شده (دو پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار آرد، نصف پیمانه پودر کاکائو و یک بسته بیکینگ پودر معادل یک قاشق غذاخوری) را اضافه کنید. با همزن دستی دورانی هم بزنید تا مخلوط شود ———————————— قالب گرد یا مربع را بردارید و با قلم مو به اَرده آغشته کنید . مخلوط را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید برای من حدودا 45 دقیقه طول کشید اما بسته به شکل و اندازه قالب زمان متغییر است. —————- در مدتی که کیک در فر بود سس را آماده کردم وقتی کیک بیرون آمد ده دقیقه صبر کردم و سس را روی آن ریختم. نوش جان ——————————————- برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
موس بستنی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موس بستنی بدون یخ زدگی🔥 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @luiza_recepti 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 موس بستنی 🔥 شکلات تلخ 50 گرم شکلات شیری 50 گرم کره 15 گرم پودر ژلاتین 6 گرم شیر 60 میلی لیتر خامه قنادی 220 میلی لیتر طرز تهیه: ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و 7 تا 8 دقیقه بگذارید تا پف کند. در حالی که ژلاتین پف می کند، شکلات و کره را در یک کاسه ترکیب کنید . ژلاتین و شیر را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین در شیر حل شود.و یا روی بخار اب بنماری کنید. ژلاتین را با شکلات ذوب شده ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید. خامه قنادی را را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. حالا خامه فرم گرفته را به مخلوط خنک شده (شیر-ژلاتین-شکلات-کره) اضافه کرده و با احتیاط با حرکات از پایین به بالا (دورانی)مخلوط کنید تا یکدست شود. موس شکلاتی آماده است مواد را در قالب بستنی سیلیکونی بریزید و یا از هر قالبی میتونید استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید شکلات چیپسی یا مغز دلخواه را روی موسها بریزید. و به مدت 40-50 دقیقه در فریزر قرار دهید برای رویه شکلاتی شکلات شیری 120 گرم روغن 10 گرم(حدودا یک قاشق غذاخوری) به روش بنماری، شکلات را آب کنید، روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید! شکلات را داخل لیوان بریزید و بستنی را داخل شکلات بزنید و روی پلاستیک یا کاغذ روغنی بزارید تا شکلات ببنده میتونید روی بستنی را با شکلات یا هر چیزی تزیین کنید 💜 نوش جان😋 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
اکلیل خوراکی👇
اکلیل خوراکی خونگی در رنگ های مختلف فقط با دو ماده😍 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @dinacook22 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 دیگه از بیرون اکلیل خوراکی گرون نخر و خودت با کمترین مواد درست کن👏👏👏 . راستی دیگه پستامو دوست ندارید؟؟؟ چون اصلا لایک نمیکنید 😢😢😢 مواد لازم 200 میلی لیتر آب(یک لیوان ) یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت رنگ خوراکی برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکلیل خوراکی برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏 ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
🎁 هدیه آقا معلم به بچه‌های هفتم، هشتم و نهم 🤩 🎉 آموزش فصل اول ریاضی و علوم، کامل و حرفه‌ای 😍 🔻کلیک کن هدیتو بگیر👇🏻 🎁 هدیه هفتمی‌ها 🎁 هدیه هشتمی‌ها 🎁 هدیه نهمی‌ها 🆔 @ali_rnahavandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه و متفاوت😋😋 Pinkchery_irمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🍏 😋 ▫️1 کیلو سیب زرد ▫️1 کیلو شکر ▫️2 لیوان اب ▫️1 قاشق مربا خوری اب لیمو 🍎🍎🍎🍎🍎 🔸آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد. سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم. ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🌮 😋🥐 ▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم ▫️قارچ......150 گرم ▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم ▫️فلفل دلمه ای.....1عدد ▫️سیب زمینی پخته.....1عدد ▫️جعفری.....نصفه پیمانه ▫️نمک و فلفل و آویشن 🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور کیک میوه‌ای🍑🥧 این کیک مغزدارو میتونی با هلو و شلیل هم درست کنی.🍓🍎🍑 یه گزینه عالی و خوشمزه برای مهمونیاتونه. حتما ذخیره اش کن😋🤌 . ✅ مواد لازم: زردآلو: ۸ الی ۱۰ عدد (نصفش پوره شه) روغن مایع: ۱ پیمانه تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۱ و نیم پیمانه وانیل: نصف ق چ ایرانی (نصف بسته ترکی) ماست: ۱/۳ پیمانه پودر نارگیل: ۲ ق غ زعفرون دم شده: ۱ ق غ (اختیاری) آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه بیکینگ پودر: ۱ ق غ نمک: نوک‌ق چ @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian . ✅ سایز قالب: مستطیل ۲۰ در ۳۰ یا گرد ۲۲ الی ۲۴ سانت . ✅ دما و زمان پخت: فر حتما قبل از شروع کار (یعنی از یک ربع قبل از پخت داغ شه) فر گازی : ۱۸۰ درجه المنت پایین و ۴ دقیقه آخر گریل فر برقی: ۱۷۰ درجه المنت پایین و دور فن توستر و سولار و ... : ۱۵۵ درجه و المنت پایین و فن 🟠 به مدت ۳۵ دقیقه الی ۴۵ دقیق میپزه، به هیچ وجه قبل از نیم ساعت در فرو باز نکنید. و بعد از ۳۵ دقیق تست خلال دندون برید. بعد ازینکه از داغی افتاد دیواره هاشو جدا کنیدو برش بزنید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید. من با شیر عسلی و نارگیل و برش های نازک زردآلو تزیینش کردم. @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian . ✅ برای دیدن آموزش انواع کیک های عصرونه به پیجم سر بزن😋♥️👆 . ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری آبش کن‼️ این روش برای گاناش در مقدار کم و ذوب کردن شکلات های سفید و رنگی خیلییی خوبه. ظرفم کثیف نمیشه😎😜 . 🔺آموزش این دسر خوشمزه تو‌ پست قبلی هست.🤤 @fatemeh_faghanian @fatemeh_faghanian ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a