26.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونستی ترکیب گوشت و بادمجون مزه بهشت میده؟
@diizain.shik
رولت گوشت و بادمجون یه پیش غذای بین المالی حالا با ارد سوخاری درست کنی بهت قول میدم عاشقش میشی.
اینارو میخوایم:
بادمجان ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ساطوری ۲ ق غ
جعفری ساطوری ۱ ق غ
پیاز رنده شده کوچک ۱ عدد
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
این مواد رو با هم ترکیب میکنیم و خوب ورز میدیم تا مزه ها با هم قاطی بشه و نیم ساعت اجازه میدیم استراحت کنه.
@emad_asadi_cook
برای ارد سوخاری:
ارد ۱ کاپ
نمک ۱ ق چ
فلفل ۱/۲ ق چ
اویشن ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
پودر سیر ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۲ ق چ
ادویه هارو با اردمون ترکیب میکنیم بعد رولت ها رو داخل شیر و تخم مرغ که اماده کردیم می غلطانیم
و بعد تو ارد میزنیم و سرخش میکنیم ۶ دقیقه زمان پخت❤️
نوش جان
#رولت_گوشت #رنگوببین #عماد_اسدی #رولت_بادمجان
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
منبع
mehraban_life54
mehraban_life54
تا به حال شما چی فکر میکردین ؟؟
من با دو قابلمه و دو روش پخت امتحان کردم فقط و فقط ارام پختن و درتقریبا بسته
و حتی میتونید برای اینکه آبش دیدتر تبخیر بشه دمکنی بزارید
به. ۱کیلو
شکر. ۸۵۰ تا ۹۰۰ گرم
اب ۳ تا ۴ لیوان
جوهر لیمو. ۱/۲ق چ
دانه به رو هم میتونید توی یه توری بریزید داخل مربا بزارید که لعاب به مربا بده و انتهای کار هم از ظرف دربیارید
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پودر پیاز هم راحت هم چند تا نکته و قلق داره
منبع
mehraban_life54
mehraban_life54
درستش کن و باهاش غذاهاتو خوشمزه کن
و همونطور هم که میدونیم کمتر غذای ایرانی بدون پیاز هستش
حالا نکات
کمی آب پیاز رو بگیر
حتما توی سینی استیل بریز
ابتدای کار هر ۵ دقیقه هم بزن تا کاراملی رنگ نشه
و سینی که روی کتری میزاری بزرگتر از دهانه کتری باشه و فقط قسمت وسط بخار اب باشه
و حرارت رو به هیچ عنوان زیاد نکن
حرارت کم باشه و حوصله بخرج بدی پودر پیاز سفید تری داری
ولی اگر مثل من هول باشی کمی پیاز تیره و کاراملی میشه
که اونم فقط توی رنگش تاثیر داره طعم هیچ مشکلی نداره
حتما یک قاشق تا دو قاشق پودر نشاسته ذرت بریز بعد پیاز رو اسیاب کن وگرنه بعد از اینکه یک روز بمونه مثل یه تیکه سنگ یکدست میشه
اگر روی بخار بازم در حدی خشک خشک نبود بصورتی که بشکنه و ترد باشه
برای یک دقیقه تا دو دقیقه توی تابه بریزید روی حرارت گاز تفت بدین
فقط در حد چند دقیقه
و یا اینکه ب ای یک تا دو ساعت توی افتاب بزارید
من با فر هم کمی پیاز خشک کردم که اونم باید همون ابتدای کار مدام هر ۵ دقیقه هم بزنید
و حرارت فر پایین ترین درجه باشه و در فر چه برقی چه گازی نیمه باز باشه
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا
منبع
mehraban_life54
mehraban_life54
تا آخر این چلو ماهیچه رونگاه کن ببین چه ادویه ای براش ریختم که طعم محشری میگیره
ماهیچه گوسفند. برای هر دو نفر تقریبا یک عدد کافیه
پیاز. ۲ عدد متوسط
زعفران وم کرده غلیظ. ۳ تا ۴ ق غ
روغن. ۳ تا ۴ ق غ
نمک به مقدار لازم
پودر هل. ۱/۳ق چ
گلاب. ۲ تا ۳ ق غ
اب پیاز. ۱لیوان
در صورت نداشتن اب پیاز میتونید تعداد پیاز که داخل غذا میریزید ۴ عدد کنید
از نظر من بهتره پیاز نگینی ریز باشه چون خلالی اخر پخت چهره جذاب و اشتها برانگیزی نداره
اگر بیمارتون حساسیت یا فشار بالا نداره کمی هم زنجبیل بریزید که خیلی عالیه
اخر کار هم با زرشک و زعفران دیزاین کنید که اشتها برانگیز تر بشه
#چلو_ماهیچه
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مربا خونگی خوشمزه و متفاوت
تا به حال مربا زالزالک خوردی ؟؟؟
منبع
mehraban_life54
mehraban_life54
زالزالک. ۱کیلو
شکر. ۷۰۰ گرم
آب. ۲/۵لیوان
وانیل. ۱/۲ق چ
جوهر لیمو. ۱/۴ق چ
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این
#خوشمزه_ها
منبع
mehraban_life54
mehraban_life54
ترشی خوشمزه و متفاوت که کنار غذاهای ایرانی معرکه است و طعم متفاوت ترشی رو امسال داشته باشید 🤩
زالزالک. نیم کیلو
نمک. ۱ق غ
نبات. ۳ شاخه یا ۳ عدد نبات چوبی
سرکه وآب دقیقا هم اندازه که شیشه کامل پر بشه
مثلا یک لیوان سرکه یک لیوان آب
هیچ ادویه ای هم بهش نزنید که طعم عالی هم داره
توی خونه یه ترشی خونگی و خوشمزه درست کنید 😋😋
#زالزالک
#ترشی_خانگی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ناردون رو سیوش کن که از دست ندی 😋
منبع
mehraban_life54
mehraban_life54
این غذای محلی و سنتی و ایرانی دقیق نمیدونم برای گیلان هستش یا مازندران اما در هر حال خوشمزه و ساده و سالم و دردسترس هستش 😋
مواد لازم
سیب زمینی. ۳ عدد متوسط
انار ۲ عدد متوسط
پیاز داغ نگینی. ۱ ق غ
پودر پیاز درصورت تمایل. ۱ق چ
گلپر. ۱/۴ق چ
نمک و زردچوبه به میزان لازم
این غذای ساده و گیاهی رو هم میشه با نون خورد هم با برنج 😋
#ناردون
#اشپزی_ایرونی
#غذای_گیلانی
#غذای_گیاهی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a