فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر پیاز که روی بخار آب درست کردم رو هم حتما ببین 💜
لواشک رو ترش یا شیرین یا ملس ؟؟؟؟
کدوم رو بیشتر میپسندی ؟؟.
من خودم ملس رو بیشتر دوست دارم چون با خوردن لواشک ترش فشار میفته حالا تا بیام بردارم کلی طول میکشه 😄
تمام میوه ها و آلو و زردالو و هلو و سیب هر چی توی یخچال داری رو هم قر و قاطی کن و بپز و دیگه زحمت صاف کردن هم به خودت نده
و سه ساعته لواشک درست کن این ترفند عالیه
❤️حرارت زیر کتری رو ملایم کن تا لواشک نسوزه
توی این روش یه نکته است به نسبت لواشک های دیگه کمی ضخیم تر توی سینی بریزید تا نسوزه 💖
#خوشمزه_ها
#ترفند
#شیرین
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا
ترشی پیاز رو امسال پاییز رو به این سبک درست کن
کنار غذاهای ایرانی این ترشی شیک میدرخشه
و یه مزه عالی کنار غذاهاست .
پیاز قرمز. به مقدار لازم
توی یک شیشه
نصف سرکه و نصف اب جوشیده سرد بریزید
نمک هم در شیشه های ۷۰۰گرمی. ۱ق غ
و شکر هم ۱ق غ
لطفا این دستور رو برای دوستات هم بفرست تا پاییز و ترشی پیاز شیکی داشته باشن
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
هرکی میاد خونمون میخکوب یخچال مون میشه میگه این عکسای قشنگ چه جوری مگنتش کردی منم لینک این کانال به
عکس های که تو بچه گی ازت انداختن تاره اصلا چهرت معلوم من نیست این که ناراحتی نداره بیا تو این کانال به صورت رایگان 🤯برات با کیفیت میکنن
تازه عکس های بچه هاتون آتلیه ای میکنن اونم رایگان 😎
سریع عضو شو ظرفیت شون محدوده
https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات رو حتما بخون بعد نگی بستنی خراب شد 😊
این بستنی خوشمزه تابستونی رو حتما درست کن اگر طبق نکات پیش بری یخی
نیست و یه بستنی میوه ای بی نهایت خوشمزه تحویل میگیری
مواد لازم
انبه. ۲۵۰ گرم
شیر پرچرب که بهتره از لبنیاتی بگیرید و محلی باشه. ۱لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
خامه. ۱۰۰ گرم
شیر خشک شیرین قنادی. ۲ ق غ
ثعلب. ۱/۵ق غ
طبق فیلم درست کنید
اما نکات
شیر حتما پرچرب و محلی باشه یا از لبنیاتی تهیه کنید
شکر رو به هیچ عنوان کم نکنید که باعث یخی شدن میشه
توی مرحله گذاشتن داخل فریزر توی ظرف فلزی بریزید و بزارید داخل فریزر
و اینکه ۵ تا ۶ مرحله هم زدن بستنی رو داشته باشید مرحله اول ۳ الی ۴ ساعت
و مراحل بعدی هر یکساعت دربیارید و هم برنید و بزارید داخل فریزر
این بستنی اصلا یخی نیست طعم انبه و میوه ای بودن این بستنی عالیه
بیرون هر یه اسکوپ بستنی میوه ای ۳ تا ۴ تومن هستش که
شما با هزینه یک سوم با این مقدار مواد حدود یک و نیم کیلو بستنی میوه ای سالم و خوشمزه و خونگی دارید که یه دسر دلچسب و خنک هم هست
نوش نگاهتون . سیوش کن تا درست کنی و گمش نکنی لایک هم یادت نره ❤️
#بستنی_یخی
#بستنی_خانگی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورقه گیلانی
سنتی . سالم . خوشمزه . گیاهی
ویژگیهای یه غذای خوب
بادمجان. ۳ عدد متوسط
تخم مرغ. ۲ عدد
نمک و فلفل. به اندازه کافی
از نکته مهمش اینه که بادمجون با راحت کم و حسابی سرخ و برشته و خوشمزه بشه
کنارش هم میتونید گوجه سرخ کنید و با برنج نوش جان کنید .
#غذای_سالم
#اشپزی_خونگی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات خونگی خوشمزهتر تر بازاری اونم با حداقل شکر
@cook.mag
مواد لازم کدو حلوایی ۱ عدد
۳ عدد تخم مرغ
نصف پ شکر
۱ ق چوانیل
۲/۳ پ شیر
۲ ق غ روغن
۲ پ آرد سفید
۱ ق چ بکینگ پودر
نوش جان😍
@cook.mag
#دونات #کدو #کدو_حلوایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #دسر_کاراملی_بدون_فر 😍🍮
اگه میخوای طعم یه دسر متفاوت و خوشمزه رو تجربه کنی این دسر کاراملی شکلاتی رو حتما امتحان که عاشقش میشی😍
📍مواد لازم برای حدودا ۴ نفر:
🥛شیر ۴ لیوان
🥄نشاسته گندم یا گل ۳ ق غ سر پر (همون نشاسته معمولیه)
🥚زرده تخم مرغ ۱ عدد
🥄شکر ۱ لیوان
🍥خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ گرم)
🥄وانیل نوک ق چ (وانیل شکری ۱ ق چ)
🍫شکلات تخته ای ۸۰ گرم (من شکلات تلخ زدم که طعمش متعادل بشه، میتونین شیرین هم استفاده کنین)
🔻طرز تهیه:
شیر سرد و نشاسته و زرده تخم مرغ رو ترکیب کنین تا یکدست شه و کنار بذارین.
شکر رو روی حرارت ملایم بذارین و گاهی ظرف رو تکون بدین که کامل و یکدست ذوب شه، اولش اصلا قاشق نزنین، وقتی بیشترش ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزنین تا کاملا یکدست و روون شه. شکر زود میسوزه حتما حواستون بهش باشه.
خامه رو روی بخار کتری بذارین تا گرم و روون شه، به شکر ذوب شده اضافه کنین و تند تند هم بزنین، اولش گوله گوله میشه، روی حرارت ملایم هم بزنین تا دوباره یکدست شه.
بعد ترکیب شیر و زرده و نشاسته رو یه هم بزنین که ته نشین نشده باشه و به ترکیب شکر و خامه اضافه کنین و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه، بهش وانیل بزنین و از روی حرارت بردارین و به دلخواه به دو قسمت تقسیم کنین و به یکیش تا داغه شکلات خرد شده اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست شه.
ادامه مطلب👇👇👇
آشپزی ونکات اسلامی
آموزش #دسر_کاراملی_بدون_فر 😍🍮 اگه میخوای طعم یه دسر متفاوت و خوشمزه رو تجربه کنی این دسر کاراملی شک
ادامه آموزش دسر کاراملی 👇
توی ظرف دلخواه بریزین و بذارین ۱-۲ ساعت تو یخچال کاملا خنک شه و بعد سرو کنین.
🔸 این دسر خیلی متفاوت و خوشمزه ست و طعم تخم مرغ اصلا حس نمیشه، خیالتون راحت🥰
با تشکر از همکار محترممون سما بانو
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بدون گوشت
مواد لازم برای خورشت ملاقورمه
بادمجون متوسط دو عدد
کدو دو عدد
گوجه سه عدد
رب گوجه دو ق غ
سیر دو حبه
پیاز یک عدد متوسط
روغن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم
سبزی معطر
نعناع و ریحون و مرزه چند ق غ تازه دو ق غ خشک
آب یک لیوان
آبغوره یا آب لیمو دو ق غ
Maryam.bano400منبع پیچ
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜بیست دقیقه ای بدون فر و همزن و قالب خوشمزه ترین و خوش بافت ترین کیک عمرت رو بپز و لذتش رو ببر😊👌
💜 هم سالم ،هم خوشمزه بهترین عصرونه و میان وعده مخصوصا برای بچه ها 👌
🛒مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آرد ۱۲۰ گرم (یک پیمانه)
شیر ۶۰ گرم( ۱/۴پیمانه )
روغن ۶۰گرم (۱/۳پیمانه)
شکر ۷۰ گرم (۱/۲پیمانه سرخالی)
بیکینگ پودر یک ق چایخوری
گلاب ۲ق غ
زعفرون دمکرده مقداری
پودر هل ۱/۲ق چ
👈اگر هل و زعفرون نداشتی ۱/۴ق چ وانیل جایگزین کن
🔴برای شربت : یک پیمانه آب +۱/۴پ شکر ،کمی گلاب و به دلخواه زعفرون رو مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه نباید بجوشه ،بعد شربت خنک را روی کیک خنک بریزید.
👈اگه پیمانه نداشتید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
👈خیلی ساده درست میشه
تخم مرغ+وانیل+هل+زعفرون+شکر+شیر+
روغن+گلاب رو خوب مخلوط کن بعد آرد و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کن کمی هم بزن تا یکدست بشه و داخل قالب بریز توی فر یا قابلمه یک ربع میپزه.
👈برای فر برقی دمای ۱۶۰ و فر گازی دمای ۱۸۰درجه به مدت یک ربع
حتما با خلال دندون چک کنید
👈داخل قابلمه هم یک ربعه میپزه حتما با خلال دندون چک کنید لازم بود بیشتر بمونه
پریسا فرهادی هستم مربی رسمی فنی و حرفه ای در زمینه نانهای حجیم
💞@parisafarhadi.cook💞
💞@parisafarhadi.cook💞
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب سالادی
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a