eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
با گوشت وقارچ هستن پیاز را تفت دادم گوشت چرخ کرده هم اضافه کرده وتفت داده قارچ هم همینطور ورقه ورقه کردم وتفت دادم کمی فلفل دلمه ای هم خلالی کردم وبه مواد اضافه کردم نمک وفلفل وزردچوبه زدم رب اضافه کردم وکنار گذاشتم ماکارونی هم داخل اب جوش ریختم فقط بیشتر از مواقعی که میخوام اونو دم بذارم جوشوندم کامل پخته شد موقع سرو غذا با مایع گوشت وقارچ مخلوط کردم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_خرفه بدون فر ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش🙃 من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
سیصد وپنجاه گرم گوشت چرخ شده ویک عدد پیاز ویک تخم مرغ ودوتا قاشق سبزی محلی چوقاق وگشنیز خرد شده ونمک وادویه را مخلوط وخوب ورز میدهیم وبعد شامی ها را با حرارت مناسب سرخ میکنیم بعد داخل تابه یک پیاز خرد میکنیم وتفت میدهیم بعد زردچوبه وپاپریکا وپودر سیر وفلفل وجوز هندی را اضافه میکنیم .یک قاشق رب گوجه رو کمی تفت میدهیم سپس پوره پنج تا شش گوجه رو بهش اضافه میکنیم ودر انتها نمک میزنیم ونصف استکان چای ابغوره میریزیم .بعد که سس چند دقیقه جوشیدشامی رو اضافه کرده ومیزاریم تا مغز پخت بشه طعم سس به خوردشون بره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
. بریم برای دستور👈اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس‌ مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید. . بچه ها رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** امروز جمعه س روز صلوات ،بهتره برای اموات گلهای خوشبوی صلوات بفرستیم امروز دوستی تعریف میکرد پسرش فوت میکنه بعد فوت میبینه چندین جعبه کادو براش فرستادن ،بین اونها یک جعبه کادو خیلی بزرگ و زیبا بود پرسیدم پسرم تو این چیه پسرم گفته تو این صلواته😭😍از صلوات غافل نشید علی الخصوص برای اموات🖤💔 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هاي جالب در مورد مرغ 🐣🍳🍳 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** امروز جمعه س روز صلوات ،بهتره برای اموات گلهای خوشبوی صلوات بفرستیم امروز دوستی تعریف میکرد پسرش فوت میکنه بعد فوت میبینه چندین جعبه کادو براش فرستادن ،بین اونها یک جعبه کادو خیلی بزرگ و زیبا بود پرسیدم پسرم تو این چیه پسرم گفته تو این صلواته😭😍از صلوات غافل نشید علی الخصوص برای اموات🖤💔 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ برای باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم . کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره. وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم. هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅خوردن ریزه های سفره ✍روزی رسول خدا (ص) ابو ایوب انصاری را دیدند که ریزه های سفره را می خور.د به وی فرمودند: بهره مند باشی از برکت و سرشار از برکت باشی. ابو ایوب عرضه داشت برای دیگران هم این دعا هست؟ حضرت فرمودند: بله هرکس آن چه تو خوردی ( منظور ریزه نان ها و غذاهای فروریخته بر سفره است. ) بخورد، آن چه را من به تو گفتم برای او نیز هست. سپس فرمودند: هر کس چنین کنید ( خداوند ) او را از ابتلا به جنون و جذام و پیسی و آب زرد و ساده لوحی نگاه دارد. 📚 بحارالانوار، ج 66،ص 431 💢 امام صادق عليه السلام فرمودند: هنگام خوردن غذا در منزل، آن چه که اطراف سفره و ظرف مى ریزد، جمع کنید و میل نمائید که در آن ها شفاى دردهاى درونى است، ولى چنان چه در بیابان سفره انداختید، اضافه هاى آن را رها کنید براى جانوران. 📚 مستدرک الوسائل، ج 16، ص 288 رسول اکرم به حضرت علی (ع) فرمودند: اضافه های ریخته شده از سفره را بخور؛ همانا آن فقر را از تو دور می کند. هرکس آن را بخورد، قلبش از علم، حلم، ایمان و نور مملو می شود. 💥امام صادق علیه السلام می فرمایند: آن چه را از سفره بر روی زمین می ریزد، بخورید؛ زیرا کسی که به قصد شفا این کار را انجام دهد، به اذن خدا موجب می شود از هر دردش بهبود یابد. 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی برای پخت ماهی کیلکا ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم اونوقت همه کارهای شما مفیده و اجر داره(خانم پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحلو توی فیلم کامل توضیح دادم😇 شیر 2 لیوان بستنی وانیلی 1 لیوان نشاسته ذرت یا آرد برنج 6 قاشق غذاخوری شکر 4 تا 6 قاشق(به ذائقه شما بستگی داره) وانیل 1/4 قاشق چایخوری گلاب 1 قاشق عذاخوری(دلخواه) خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری سر پر(دلخواه) زعفران دمکرده به میزان لازم پودر کاکائو 1 قاشق عذاخوری(با کمی آب جوش مخلوط و حل کنید) همه نکاتو توی فیلم گفتم...هر لایه رو که داخل ظرف سرو میریزید یکم صبر کنید رویه ببنده بعد لایه بعدی رو آروم روش بریزید بین مراحل کار فرنی که داخل سه تا کاسه به صورت مساوی ریختید رو یکم هم بزنید تا رویه نبنده فرنی رو میتوتید سرد یا گرم سرو کنید من معمولا سرد سرو میکنم😇😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پست بعدی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
اندازه پیمانه 250 میلی لیتر هست. مواد لازم : 1 لیوان شیره(انگور یا توت فرنگی) 3 لیوان آب 3 قاشق غذاخوری آرد 75 گرم کره مواد پودینگ ساده : 3لیوان شیر 1لیوان سر خالی شکر(میتونید کمتریابیشتربریزید) آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذا خوری (گندم یا ذرت ) 75 گرم کره 1 بسته وانیل(5گرم یاوانیل ایرانی کمی). برای درست کردن این دسر خوشمزه وخوشگل باید جداگانه توی دوقابلمه این دسر درست بشه. اول پودینگ شیره خرما : تمام مواد رادرظرف ریخته بجز کره وووانیل وروی حرارت گذاشته تا مایه غلیظ شود ودرآخر کره ووانیل رااضافه میکنیم وبعد چندجوش ازروی حرارت برمیداریم. برای پودینگ ساده هم به همین روش درست میکنیم. بقیه مراحل هم درفیلم نشون داده شده که به چه صورت در ظرف ریخته بشه وبعد اتمام کار ظرف را برای 4تا5ساعت دریخچال گذاشته تا دسر آماده شود. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ وحشی دستور پست بعدی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مرغ وحشی😁 این مرغ اصلا وابدا آب نداره زردچوبه نداره 🙂 مرغ بهتره شب از فریزیر درش بیارید وبزارید یخچال تا یخش آب بشه من همیشه مرغ رو یکساعتی تو آب ونمک میزارم بعدش دوباره میشورم برای این نوع مرغ بهتره از ران استفاده کنید ران مرغ دو عدد پیاز چاق و چله دو عدد روغن مایع دو قاشق کره حدود 20 کرم الو بخارا 6 الی 8 عدد نمک وفلفل وپاپریکا و زعفران دم کرده به میزان لازم زنجبیل تازه یک تکه کوچک من تازه نداشتم خشک زدم پودر زنجبیل هم مبشه یک چهارم قاشق چایخوری آب لیمو ویا آب نارنج دو قاشق پیاز رو خلالی برش بزنید دو قاشق روغن مایع کف ماهی تابه بریزید سپس پیازها تکه های مرغ روی پیاز بچینید ادویه ها وزنجبیل بزنید .فویل بزارید بهتره مرغ بهتر میپزه وابدار تره حدود یک ساعت تا یکساعت نیم بزارید رو گاز با حرارت کم تا پیازها آب بندازن بعد از این مدت درشو بردارید آبلیمو، آلو و زعفران رو بریزید باز فویل بزارید تا آب مرغ کاملا جمع بشه تووووووجه کنید مرغ اصلا نباید زیررور بشه تا وقتی که آبش کاملا جمع میشه وبه روغن میفته مرحله آخر کره رو اضافه کنید مرغ رو به آرومی برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه شعله باید خیلی کم باشه تا پیاز ها نسوزن پیاز این مرغ کاراملی 😍 خوشمزه تر از خود مرغه😋 مرغ که سرخ شد گاز رو خاموش کنید . این مرغ خییییلی لذیذه حتمااا درست کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: بيسكويت كوفي جوي شير نسكافه مواد كرم: خامه صبحانه: 2 عدد دريم ويب: 1 عدد يا بجاش ميتونيد از 36 گرم پودر خامه استفاده كني پنير خامه: 3 قاشق غ خوری شير عسل: 3-4 قاشق بستگي به شيريني كه دوست دارين ميتونيد بريزين همه مواد بالا رو با هم مخلوط كنيد در ظرف يه رديف بيسكويت كوفي جوي ميريزين (شير كه با يه قاشق نسكافه رو با هم تركيب كنيد) و ببسكويت ها رو با شير نسكافه مرطوب كنيد و روش كرم كه درست كردين مي ريزين و دوباره بيسكويت و در اخر باز كرم مي ريزيم و براي روش ميتونيد بيسكويت ها رو پودر كني و بريزين ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل فیلم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر یخ زده 1/5 پیمانه❄️ شیر سرد نصف پیمانه🥛 مغز پسته نصف پیمانه😍 هل یه ذره😅 گلاب 1 ق.چ🥄 ثعلب نصف ق.چ😁 عسل طبیعی ناب 4 ق.غ🍯 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سینه ی مرغ 300 گرم _پیاز یک عدد _قارچ 250 گرم _سیب زمینی 5 عدد _پنیر پیتزا یا چدار 200 گرم _خامه 150 گرم _کره 50 کرم _شیر یک لیوان _نمک و فلفل برای تهیه ی این غذا ابتدا در ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته که آبپز شوند. مرغ ها را مکعبی خرد کرده و تفت دهید و پیاز و قارچ رو خرد شده را به آن اضافه کنید تا طلایی شود سپس خامه و نصف شیر را که به دمای محیط رسیده اند به مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت بگیرد ( بهتر است که شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد اضافه کنید ) و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید . سیب زمینی های آبپز شده را به همراه کره و مابقی شیر کاملا مخلوط و نرم کرده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید(در ابتدا ظرفتون رو با کره چرب کنید ) در انتها با پنیر سطح مواد رو کامل بپوشانید مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه و به مدت 3 تا 5 دقیقه برای طلایی شدن سطح غذا گریل فر رو روشن کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه : نان پیتا 10 عدد پنیر پیتزا 250 گرم کالباس 350 گرم پنیر گودا 10 ورق سس کچاب 5 قاشق فلفل و آویشن . روش تهیه ی این فینگر فودهای خوشمزه خیلی ساده و راحت هست ، من خودم هم برای صبحانه و هم برای مهمانی ها به عنوان فینگرفود ازش استفاده می کنم . کافیه طبق ویدیو مواد رو بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار بدید دقت کنید که فقط کافیه پنیرها آب بشن و نباید نان نرم خودش رو از دست بده به جای سوسیس یا کالباس می تونید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید در ضمن به جای فر از توستر و ماکروفر هم می تونید استفاده ‌کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═ از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز