eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍜 😋 عدس دو پیمانه لپه یک پیمانه گوشت: 150 گرم به صورت چرخکرده سبزی 300 – سبزی سوپ یا آش پیاز: یک عدد زردچوبه: به مقدار مورد نیاز نمک به مقدار مورد نیاز سیب زمینی: 1یک عدد به صورت نگینی شده هویج: یک عدد – به صورت نگینی شده فلفل: به مقدار مورد نیاز برنج نصف پیمانه روغن: به مقدار مورد نیاز آلو: پنج عدد (تعداد اختیاری) 🔸در قابلمه‌ای مناسب پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم و سپس لپه های شسته شده را اضافه می کنیم و بعد از مقداری کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده و هویج خرد شده و عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم در انتها شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید. گوشت را با کمی ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و زمانی که غذا به جوش آمد کوفته ریزه‌ها را اضافه کرده سپس سیب‌زمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
🍜 😋 🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین ‌ ♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم ♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه 🧁 فوق العاده آسون😋 📍مواد لازم👇🏻 🔸برای کیک: 🥚تخم مرغ 3 عدد 🥄شکر 1 فنجان چایخوری 🥛شیر 1 فنجان چایخوری 🥣روغن مایع به اندازه یک بند انگشت کمتر از 1 فنجان چایخوری 🥄بیکینگ پودر 14 گرم (حدود سه و نیم ق چ) 🍫پودر کاکائو 2-3 ق غ 🥡آرد سفید یک و نیم پیمانه 🍪چیپس شکلات به دلخواه ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
موادلازم : بادمجان دلمه اى 7عدد متوسط فلفل دلمه 2عدد گوشت چرخ كرده 250 گرم برنج 2پيمانه لپه 1پيمانه پياز 2عدد درشت سبزيهاى خشك معطر 2ق غ (مرزه ، ريحون، ترخون ) رب 5ق س سير 5حبه نمك و فلفل و ادويه كارى، پودرزنجبيل،زردچوبه به مقدار دلخواه طرزتهيه : لپه رو يك شب قبل خيس مى كنم و آب اضافيش رو خالى كرده تانفخش گرفته بشه بعد مى پزيم و برنج رو هم يك ساعتى خيس مى كنيم و كنار ميزاريم بعد بادمجونا رو تميز ميشورم و سروشون رو مى برم و براى درپوش دلمه كنار ميزارم من بادمجانها رو راه راه پوست كندم و داخل بادمجان رو خالى مى كنم و توى بادمجانها و روى قسمتهايى كه خالى كردم نمك مى پاشم بعد از چنددقيقه ميشورم بعدپيازداغ فراوون مى كنم گوشت رو داخل پياز تفت ميدم و بعد تكه هاى بادمجون رو كه از داخلش تخليه كرديم رواضافه و تفت ميدم بعدسبزى خشك و رب و نمك و ادويه جات رو اضافه كرده ، تفت داده و كمى آب اضافه كرده و برنج رو اضافه و اجازه ميدم چندتا جوش بزنه و برنج نيم پز و آبش تبخير بشه بعد در آخر لپه پخته شده رو اضافه كرده و مخلوط مى كنيم. بعد دلمه ها رو پر مى كنيم طورى كه يه كوچولو سرشون خالى بمونه براى پخت كامل برنج و حجيم شدنش درب دلمه ها رو ميذاريم. بعد درقابلمه ديگرى براى سس دلمه پياز داغ مى كنيم و رب و نمك و ادويه جات دلخواهتون رو اضافه كرده وآب اضافه كرده و دلمه ها رو كنار هم داخل قابلمه قرارميديم و حرارت رو زياد كرده وقتى جوشيدشعله رو كم كرده تا با حرارت ملايم بادمجانها بپزه و جا بيفته. داخل سس دلمه هم مى تونيد از گوجه ى خرد شده يا گوجه گيلاسى هم استفاده كنيد. من در حين پخت به دلمه هام سر ميزنم و با قاشق دائم از سس روى دلمه ها مى ريزم تا خوشمزه بشن اين باعث ميشه مواد داخلش خشك و خميرى نشه و تازه و سس دارباشه. ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده سوره یس بخون به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 خیار ب مقدار لازم سیر 4 حبه متوسط فلفل تند 3 عدد ترخون ترجیحا تازه 3 شاخه (اگر از خشک استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری) شوید تازه 1 شاخه (اگر از شوید خشک استفاده میکنید نصف قاشق مرباخوری) سرکه یک سوم لیوان آب دو سوم لیوان (ترکیب سرکه و آب جمعا 1 لیوان) نمک به ازای هر لیوان ترکیب سرکه و آب 1 قاشق مرباخوری شکر نوک قاشق مرباخوری آبلیمو 4_5 قطره دستور تهیه :👇 ابتدا سیر شوید ترخون رو ته ظرف میریزیم و خیار را میچینیم ترکیب آب و سرکه را اضافه کرده نمک شکر و ابلیمو و فلفل را اضافه میکنیم. در قابلمه ای آب میزاریم . ظرف خیارشور را در قابلمه میزاریم. توجه کنید ک آب در قابلمه حتما دو سوم شیشه رو گرفته باشه (یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه باشه) نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه و رنگ خیار ها عوض بشه. بعد از سرد شدن در یخچال میزاریم و یک شب استراحت میدیم تا کاملا جا بیفته. روز بعد قابل استفاده است ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است. 😊 آشپزی با نکات اسلامی👇 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای 45 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( 160) و برای مدت 45 دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# زیتون_ پرورده ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است. 😊 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# نودل_رول ╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━** آیت الله ڪشمیری (ره) : مواظب خود باشید غـذای حــرام نســل و دودمان انـــسان را تباه میکند ╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست موسیر خونگی😋 برای تهیه ماست مو سیر حتمااااا از ماست خامه ای و یا پرچرب استفاده کنید. ماست ، موسیر نباید آب بندازه اگر ماست خامه ای ویا پرچرب ندارید باید ماست رو تو کیسه نخی بریزید تا چکیده بشه، ماست رو با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه. موسیر و سیر از یک خانواده هستن ،موسیر دونه هاش درشته من از مو سیر خشک استفاده کردم. موسیر رو پوست بگیرید با رنده ویا کارد ورقه ای برش بزنید نه زیاد نازک نه زیاد کلفت ،رو آبکش بجینید وبزارید جلو آفتاب تا خشک بشه دو روزه خشک میشه اگه جای ندارید که آفتاب گیر باشه با پنکه خشک کنید. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥬 😋 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن 🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# زیتون_ پرورده ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است. 😊 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده سوره یس بخون به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
_حلوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده سوره یس بخون به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥 آموزش کامل ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ خواندن آب یاسین به آب برای آرامش خانواده به هر" مبین"رسیدی فوت کن به آب و از اخر از اون آب تو چایی و غذات بریز و اثرشو ببین ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @menoslami @T_ASHPAZE سوال جواب آشپزی
چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟ بنفش: کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلم‌ها جدا کنید. قهوه‌ای: برای به‌دست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوه‌ای تنها کافی است به اندازه‌ای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید ارغوانی رنگ ارغوانی را می‌توانید از زغال اخته‌ی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید قرمز: برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید سبز: اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید. صورتی، لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید. آبی روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
پیاز داغ چیپسی و مجلسی ترد و عالی و خوشرنگ 😍😍😍😍 پیازروخلالی و هم اندازه ونازک برش بزنین بریزین توی آب سرد.بعد چندقیقه ای بمونه بعد توی قابلمه آب روجوش بیارید پیازهاروآبکش کنین بریزین توی آب جوش نمک وزردچوبه بزنین تا 10 دقیقه بجوشه بعدآبکش کنین و روشون اب سرد بریزین وبادوانگشت پیازهاروکمی فشاربدید تاآبشون کاملا بره بعد توی تابه روغن روکاملا داغ کنین کمی زیاد باشه که پیازهاغوطه وربشن . وپیازهارو طی چند مرحله کم کم بریزین وسرخ کنین و مرتب هم بزنین تا طلایی بشن بعد کمی زعفران دم کرده هم بریزین وکمی تفت بدید بزارین روی کاغذ حوله ای تا خوب خشک بشه 😍😍😍 توصیه میکنم چند لحظه هم ازشون غافل نشین چون زود میسوزه سیر ها رو تو اب سرد خورد میکنم بعد ابکش کرده خوب با دستمال خشک کرده و بعدشم تو روغن و زردچوبه و نمک سرخ میکنم . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای این غذای خوشمزه ، کدو ها رو با شعله زیاد سرخ میکنیم ، فقط باید روی کدو ها سرخ بشه ، نیاز نیست بپزن . یه پیاز بزرگ رو نگینی میکنیم و تفت میدیم ، مرغ ها رو هم روی پیاز ها میزاریم و سرخ میکنیم . نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی میزنیم و باز کمی تفت میدیم . آب اضافه میکنم ، در ظرف رو میزارم و با شعله ملایم میپزیم . وقتی مرغ ها پخت ، کدو ها رو روی مرغ ها می چینیم ، کمی زعفران دمکرده می ریزیم . ده دقیقه بعد هم گوجه ها و غوره ها رو روی اون می ریزیم . پنج دقیقه بعد ، خاموش میکنیم . من گوجه رو خییییییلی کم میپزم . اگه بخوام خیلی لذت ببرم ، بادمجون سرخ کرده هم اضافه میکنم . بعضی وقت ها همین خورشت رو با گوشت قلقلی یا گوشت تکه ای میپزم . اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a