eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️ 9‍ راز خوشمزه شدن و جا افتادن قورمه سبزى از زبان سامان گلریز 👌 ١- بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. ٢- نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد. ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. ٣- هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. ٤- گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد. ٥- لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود. ٦- به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزیاستفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند. ٧- لوبیای قورمه سبزی ، لوبیای قرمز یا چیتی است. در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزیاستفاده می شود ٨- مزهٔ این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. ٩- برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
قورمه سبزی😋
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍰کیک شکلاتی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
▫️کیک شکلاتی مواد لازم: 1لیوان آرد 4عدد تخم مرغ 1پیمانه شکر یک سوم پیمانه روغن نصف لیوان پودر کاکائو 4ق غ شیر 2ق م پکینگ پودر 1قاشق چ وانیل طرز تهیه چهار عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك قاشق چ وانيلي مخلوط كرده و با همزن ميزنيم تا سفيد و كشدار شود.یك ليوان ارد الك شده را ارام ميريزيم و با همزن هم ميزنيم ،خوب كه مخلوط شد ،نصف ليوان پودر كاكائو الك شده هم اضافه كرده و با همزن ميزنيم .سپس يك سوم پيمانه يا ليوان معمولي روغن اضافه كرده با چهار قاشق غذاخوري شير سرد و باز كني با همزن ميزنيم تا خوب مخلوط بشن و در اخر دو قاشق مرباخوري بكینگ پودر الك شده ميريزيم و كاملا مخلوطش ميكنيم .مواد را درون قالب ريخته ،فر را از قبل گرم كرده و با درجه صدو هفتاد و پنج س ،وتا زمانيكه كيك كاملا پف كند و بپزد اجازه ميدهيم درون فر بماند. براي روي كيك ،يك ليوان شير سرد را با دو قاشق شير عسلي و دو قاشق پودر كاكائو و دو قاشق نشاسته مخلوط ميكنيم و ميذاريم رو شعله ،مرتب هم ميزنيم تا زمانيكه مواد غليظ شد و به غلظت كافي رسيد.اگه شيرينيش براتون كم بود بيشتر شير عسلي اضافه كنيد،ميتونيد دنت شكلاتي هم بهش اضافه كنيد ميل خودتان،وقتي اماده شد ميذاريم كني از حرارت بيفته و بعد ميريزيم روي كيكمون ،و روش با شير عسلي يا شكلات سفيد تزيين كنید. كيك را چند ساعت بذاريد تو يخچال تا حسابي خنك و سرد بشه. این کیک بسیار لطیف و خوشمزه است. حتما بپزید و از خوردنش به همراه عزیزانتون لذت ببرید. نوش جان🍃 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
▫️یخ های طعم دار
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
✨رشته کن و حلقه کن میوه و سبزیجات این وسیله کاربردی به تراش میوه و سبزیجات نیز معروف است و قابلیت برش زدن به صورت ورقه ای و رشته ای دارد
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍘 ته چین مرغ سنتی🍗
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
‍ ▫️ته چین مرغ سنتی ایرانی مواد لازم ⚜برنج 3 لیوان 🌱تخم مرغ 1 عدد ⚜زرشک 1 لیوان 🌱ماست (چکیده) 1 لیوان ⚜سینه مرغ 2 عدد 🌱کره 5 ق غ ⚜روغن 1/2 لیوان 🌱زعفران (دم کرده) 5 ق غ ⚜نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید برنج های آبکش شده را دو قسمت کنید یک قسمت از برنج را با تخم مرغ ها ،ماست چکیده،3 قاشق غذا خوری زعفران و نصف روغن خوب مخلوط کنید و یک قسمت دیگر برنج را با 3 قاشق غذا خوری زعفران کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط نمایید. مرغ را همراه 3 لیوان آب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا اب ان تمام شودپس از پخت مرغ را تکه تکه کنید. زرشک ها را نیز یک ساعت در اب خیس کنید سپس در 2 قاشق غذا خوری کره سرخ نمایید. دیواره های قالب یا قابلمه را خوب چرب نمایید.نصف برنج های تخم مرغی را درون ان بریزیدو با کفگیر خوب فشار دهیدتا مواد خوب فشرده شوند لایه ای از مرغ های تکه شده را بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و فشرده کنید. روی لایه بعدی بقیه مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و فشار دهید. باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین ایرانی و خوشمزه تان حاضر شود!!!لذت ببرید نوش جان🍃 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کردی یه جاروبرقی پنج دقیقه ای میکشی لباساتم میندازی لباسشویی شدی خانوم خونه دار😏 نه جانم بیا این کانال👇ببین خونه داری یعنی چی😍💒🏠👇 https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60 اونهمه مواد شوینده مختلف نخری ها😱بیا یادت بدم خودت بساز💃 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60
هدایت شده از 
واقعا به عقل جن هم نمیرسه با دو تا بشه گند و کثافت ده سال رو بی دردسر کرد😝 منم بلد نبودم که اتفاقی معرفی این کانالو دیدم سریع پریدم توش 🤭 🌺یعنی دست ادمینش درد نکنه واسه سوراخ سُمبه های هم مطلب گذاشته👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3886678383Ca34888aa60 😍🔝 من که لینکشو به همه دادم ،،توهم بیا خُب
به کیک سازی علاقه دارید این کانالمون خوراک خودتونه کلی کارهای قنادای حرفه ای رو میزنم از همه دنیا👏😁😁😁 عضو بشید کلی چیز یاد میگیرید دوستان همه اعضای کانال تشریف بیارید خانه کیک خودم که خیلی از اون کانال لذت میبرم شما هم پشیمون نمیشیدا اومدیدا😂😋👆👆👆👆 👇 https://eitaa.com/joinchat/3501850640Cf7f939fa26
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشمک سازی پدر و فرزندان👏😁 tanggemianhuatang کانال دیدنی های آشپزی 👇 @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
کانال دیدنی های اشپزیمونو عضو بشید اگه از این پستها دوست دارید امروز کلی پشمک سازی میذارم😁😋👆 غذاهای ژاپنی و ملل داریم لذت میبرید👆 https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از  دیدنیهای آشپزی
موقع آب از کنار طرفشویی میزد به چوب کابینت 😭 نماشو خیلی افتضاح کرده بود 😔 دیگ داشت کَنده میشد از جاش چوباش☹️ دوستم دیدش گفت برو این کانال پر از ترفنده👇🏽 http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd الان جوری درست کردمش که هر کی میبینه خیال میکنه عوضش کردم😍🙃
هدایت شده از 
**لباس کهنه داری؟ نندازی دور😱 بیا ببین چه ایده‌ها و داره این کانال💃 هر چیزه داری نگهدار و وارد این کانال شو😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd کلی باحال داره که دیگه هیچی رو دور نمیندازی💃 همه با فیلم و عکسه😍**
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🌽 تزیین سالاد فصل
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆 📽 فیلم آموزشی کیک زبرا 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍣 دلمه کلم ▫️ دلمه کلم برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن . بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم .‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن. البته دو تا نکته مهم هم هست که اگه رعایت کنیم دیگه نه دلمه ها ته میگیره و نه وا میره: اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) بانو اشپزخونه را تعطیل نکردی ها ؟؟😊☝️ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🌯گوزلمه سیب زمینی🍛
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
▫️گوزلمه سیب زمینی مواد لازم آرد 3 لیوان آب مقداری سیب زمینی پخته 2 عدد جعفری خرد شده مقداری پیاز ریز خرد شده 1 عدد روغن مایع نصف استکان فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم کره یا روغن زیتون طرز تهیه : نمک و آرد را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را در یک کاسه گذاشته و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم در یک تابه روغن مایع ریخته و پیازها را می ریزیم و سرخ میکنیم سیب زمینی پخته رنده شده یا له شده را ریخته وقتی پیازها تفت داده شده سیب زمینی ها را می ریزیم سپس نمک و پاپریکا ریخته و مخلوط میکنیم حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را ریخته خوب مخلوط میکنیم خمیر استراحت داده شده را با وردنه به قطر نه کلفت و نه نازک باز میکنیم به نصف خمیر مواد داخلی را گذاشته و نصف دیگر را روی مواد داخلی می آوریم و کناره ها را با انگشتان بخوبی فشار میدهیم تا باز نشود همه خمیر را به این شکل درست میکنیم پختن گوزلمه در ساج خیلی خوب است ولی چون در خانه ساج نداریم از تابه تفلون استفاده میکنیم به تابه تفلون اصلا روغن نمی ریزیم برای اینکه نسوزد گاها آن را تکان میدهیم دو طرفش را هم سرخ میکنیم سپس به دو طرفش کره می مالیم همه گوزلمه هار ابه این شکل سرخ میکنیم و گرم سرو میکنیم
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🔆پوره ساز فنری استفاده از وسایل کاربردی آشپزی را اسانتر میکند و با سرعت بخشیدن به انجام کارها در زمان شما صرفه جویی میکند