eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی این عکسو فرستاده که من دلمه فریز کردم بچه ها یک نفر گفته این چیه دیگه من فک کردم این قبر دسته جمعیه 😂😂😂 کانال شادی و نکات مومنانه ┄┅┅❅🇵🇸 ✌️🇵🇸✌️ 🇵🇸 ❅┅┅┄                        @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ قارچ فلفل دلمه ایی پیاز به دلخواه(من نریختم) شیر خامه ادویه سینه مرغ رو خورد کنید و با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس فلفل دلمه ایی خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.قارچ هم اضافه کنید و شعله رو ملایم کنید و یه مقدار تفت بدید.برای یک سینه کامل یک پیمانه شیر و ۳ قاشق غذاخوری خامه نیاز هست.خامه و شیر رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید سپس به موادمون اضافه میکنیم.ادویه دلخواه رومیزنیم.آویشن برای خامه و شیر عاالیه👌مخصوصا برای چیکن استراگانف سپس روی نون ها میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم و به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم اگه دمای فرتون زیاده و ممکنه مواد رو خشک کنه بهتره روی سینی رو با ورق آلومینیوم بپوشونید و با چنگال چنتا سوراخ روش بزنید 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتف و بال🍓 😋 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر کنم نون شکلاتیه😐 بازم بورااااااک😍 اشپزی و هیجان👇👇👇 @ashpazi_V_hayjan
مربای بالنگ مربای بارهنگ یا بالنگ خوردی؟؟؟ اول از همه پوست اولش رو پوست میکنیم اونم‌نازکککک بعد پوسته دومی که سفیده رو  میگیریم و به هرشکلی دوسداری خوردش میکنی و میوه آخرش هم میتونی ابشو بگیری تو‌خورشت بریزی😍😍🤩 دستور مربا🍋🍋 اول از همه قشنگ میشوریم و با ۵الی۶قاشق غذاخوری ابنارنج و آب میزاریم رو‌اجاق تا جوش بیاد تا سه مرحله اینکارو میکنیم و ابشو میریزیم ‌‌دوباره آب میریزیم و ابنارنج  تا تلخی این پوست از بین بره وبه ازای هر یه لیوان بارهنگ سه لیوان شکر میریزیم و میزاریم ۲۴ساعت تو شکر بمونه تا بخورد هم برن🍋🤩😋😋 من تو فیلم سریع درست کردم ک فیلمشو بگیرم براتون و میزاریم رو اجاق تا کاملا جا بیفته @sofre_shik @yastala_diary
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی