shur_o_shirin
#دلمه_تره_فرنگی
خب بریم سراغ غذامون نمیدونم تا حالا دلمه ی تره فرنگی درست کردین یا نه ولی اگر جوابتون نه هست یکبار درست کنید مطمئناً خوشتون میاد ،طعمش شبیه دلمه ی پیازهستش تقریبا، برای این غذا باید از تره فرنگی های بزرگ و قطور استفاده کنید تا بشه باهاش دلمه رو بپیچید ،تره فرنگی من خیلی قطور بود ولی نمیدونم چرا تو عکس شبیه پیازچه افتاده😉😊
مواد لازم برای شش تا هفت نفر
برنج یک پیمانه
لپه نصف پیمانه
پیاز سرخ شده. مقدار لازم
گوشت چرخ شده. دویست گرم یا بیشتر ویا کمتر
سبزی دلمه خرد شده. دو تا سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی. یک قاشق غذاخوری سرپر
تره فرنگی درشت و قطور. چهار عدد
نمک و زردچوبه و فلفل. به مقدار لازم
سرکه و شیره ی انگور. از هر کدام یک قاشق غذاخوری
اول مواد میانی دلمه رو آماده میکنیم ،گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت میدهیم و بعد سبزی رو اضافه و کمی تفت میدیم بعدش رب رو اضافه وتفت میدیم لپه رو که از قبل پختیم و آبش رو گرفتیم اضافه میکنیم ،برنج رو هم من به صورت کته اماده میکنم یعنی روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده شد به مواد اضافه ومخلوط میکنیم ،میتونید برنج رو آبکش کنید
تره فرنگی هارو سروتهش رو میزنیم میشوریم و یک چاک طولی میدیم طوری که نوک چاقو فقط تا وسطش بره مطابق تصویر ،حالاتره فرنگی رو توی ظرف م بذارید ویک لیوان آب و کمی نمک روش بریزید و پنج تا ده دقیقه بذارید رو حرارت تا کمی نرم بشه ، بعدش بذارین تا کمی خنک بشه و بعد لایه هاشو از هم جدا کنید و هر لایه رو به شکل قیف درست کنید و از مواد دلمه توش بریزید و سر قیف رو داخلش فرو کنید تا درقیف بسته بشه ، میتونید از مواد دلمه گوشه ی این ورقه های تره فرنگی بذارید و به صورت سمبوسه بپیچید حالا دلمه های اماده رو توی ظرف کنار هم بچینید و سرکه و شیره وکمی نمک رو در یک لیوان آب مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید به همراه کمی روغن و دربش رو بذارید و اجازه بدید که دلمه ها با حرارت ملایم بپزه ،بهتره که بذارید آب غذا کاملا کشیده بشه و دلمه ها در روغن غذا کمی برشته بشن اینطوری خوشمزه تره ،میتونید چندتا گوجه رنده شده رو با پیاز داغ و نمک و ادویه وروغن تفت بدین موقع سرو غذا روش بریزین
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت+پیاز+سیر+فلفل دلمه+سیب زمینی+نمک،ادویه روباهم تفت میدیم، خمیروبرش میدیم موادگوشتی داخل خمیرمیریزیم یه سیب زمینی خلالی روکنارخمیرگذاشته وبادست فرم میدیم داخل تخم مرغ همزده وآردمیزنیم وسرخ میکنیم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#ماش_پلو
#ماش_پلو
سلام 😃دوستان خوبين؟؟ممنون از همراهى گرم و صميمانه تون❤️
كيا مثل من عاشق عطر خوشِ ماش هستند؟؟؟دستها بالا🙌🏻
طريقه پخت اين پلوى خوشمزه عين عدس پلوست،اما من اين دفعه كته كردم و طرزتهيه رو براتون مى نويسم.
يك پيمانه ماش رو شستم درون قابلمه آب درحال جوشيدن ريختم وقتى نيم پز رو به پختن شد طورى كه دوسوم پخت رو برده باشه و يك قسمت هم موقع دم كشيدن بپزه، ٢پيمانه برنج خيس خورده رو به محتويات قابلمه ماش در حال جوشيدن هست اضافه مى كنم آب درون قابلمه رو اندازه مى كنم (اگر كمه آب جوش اضافه كرده و اگر زيادِ از آبش برميداريم ،هميشه براى كته يك بندانگشت روى برنج رو آب بگيره)، نمك و روغن اضافه كردم و حرارت روكم مىكنم وقتى آب قابلمه كاملا كشيده شد حرارت رو خيلى ملايم كرده و اجازه ميدم تا دم بكشه.
—شما مى تونيد آبكش شده تهيه ش كنيد اول ماش رو پخته كنار بگذاريد ،برنج رو هم جداگانه آبكش و قبل از آبكش كردن ماش رو به برنج اضافه مخلوط كرده و آبكش مى كنيم.
—ماش پلو رو ميشه با مرغ ،گوشت چرخكرده،قلقلى،حتى ماهيچه و گردن طبخ كرد.
—از خواص ماش غافل نشيد و اونو تو سبد خوراك خانواده قرار بديد.
__عادت غذاييمونو اصلاح كنيم و با غذاهاى گوشتى ، لبنيات(ماست و دوغ)نخوريم،
vida.rahimzadeh
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
بادمجون كبابي با كره . پنيرفتا و فلفل چه شود😍چقدم اسووووون😝😋
عشق دلا کانالمون رابه دوستاتون معرفی کنید😍😍😎
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_کباب
البته طرز تهيه اين غذا تو تابه و تو فر گذاشتم اين تو تنوره كلا واي بر من داغون شدم اصلن
زير بادمجونه بعد گوشت با چربي زياد فلفل سبز و پياز و سير نمك فلفل سياه و قرمز 😋😋
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خودمم یادم رفت اسم غذاچیه
😂بلغورپيازوسبزي معطروپرك فلفل دلمه اي ونمك روتوروده گوسفند(خوش گوشت) ميپيچين يه غذای تركيه خيلي حرفه اي درستش میکنن اخرشم روذغال پخته میشه قطعاخوش مزه ست😋
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#زرشک_پلو_مرغ_پرتقالی
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم. توی کمی روغن گذاشتم سرخ بشه. دقت کنید اولش یه کمی شعله رو منوسط گداشتم تا دو طرف مرغ یکم سرخ بشه بعد کمتر کردم تا حداقل بیست دقیقه آروم آروم سرخ بشه تا وقتی که دوطرفش کاملا طلایی بشه. خودش کمی آب میندازه و تو همون آبش کمی مغزپخت هم میشه.
بعد از تابه درآوردم و یک پیاز بزرگ رو با خردکن ریز کردم و ریختم توی همون تابه و با روغن خوووب تفت دادم تا کاملا سرخ و طلایی بشه. اگر روغنش کم بود خیلی کم اضافه کنید. چون وقتی پیاز رنده میشه روغن کمی بیشتر باشه بهتر سرخ میشه و دقت کنید کاملا طلایی شه وگرنه بوی خامی پیاز می مونه. بعد خیلی کم فلفل و نمک زدم و تیکه های مرغ رو دوباره توش گذاشتم باهم دو دقیقه تفت دادم.
بعد حدود 7 عدد پرتقال رو آب گرفتم .
:دقت کنید حتما پرتقال باشه نه تامسون! چون تامسون کمی به تلخی میزنه و پرتقال ترش و تیزتره و خوشمزه تر میشه.
:دقت کنید وقتی آب میگیرید وقتی به نزدیک ته پرتقال که سفید هست رسیدید دیگه آبشو نگیرید چون قسمت سفید پرتقال کمی تلخه.
حدود دو لیوان آب پرتقال طبیعی داشت حالا اگه برا شما کمتر شد پرتقال بیشتری اب بگیرید. :نکته مهم بعدی اینکه باید این آب پرتقال رو از صافی رد کنید تا هسته ریز و پالپ هاش رو بگیره.
بعد این آب پرتقال رو روی مرغها ریختم و گذاشتم حدود سه ربع باهم بپزه تا کاملا مزه پرتقال به بافت مرغ بره.
هیچ ادویه دیگه ای نزدم چون خود پرتقال خیلی خوش عطرش میکنه. فقط برای خوش رنگ تر شدن اواخر یک قاشق پر زعفرون دم کرده هم توش ریختم.
وقتی سسش غلیظ شد دیگه آماده است.
بعضیها خلال پوست پرتقال هم میریزن که من اونم نریختم.
اون پرتقال ها هم برای تزیین روش گذاشتم.
mah_food
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#مرغ_لایی_پلویی #مرغ_لایی_پلویی_فریبا
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است
طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید
برنج را دانه تر ابکش کنید
کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید
دم کردن. شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_به_شکل_گل
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قیفی
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
بادمجون کباب یا تک دکونی غذای خوشمزگیلانی
sahebeh.khoshdel
#بادمجان_کباب
پنج عدد بادمجون و پوست گرفتم بینشو برش زدم نمک زدم و فشار دادم تا تلخیش بره ..برای بینش 250 گرم گردو و با چند قاشق اب انار یک قاشق رب انار یا الوچه دو حبه سیر و سبزی معطر شامل چوچاق گشنیز و یکم گلپر و یک قاشق رب گوجه مخلوط کردم..بادمجونا رو سرخ کردم از روغن در اوردم بینشو این موادو ریختم و همچنین داخل گوجه رو خالی کردم و از مواد پر کردم..از اون موادی که باقی موند با ابغوره و اب ملات درست کردم و ریختم تو روغن تا یکم سرخ شه بعد بادمجونارو توش چیدم به همراه گوجه و گذاشتم تا به خورد مواد بره و روغن پس بده..این غذای گیلانی فوق العاده خوشمزس.
این غذای خوشمزه یه جورایی عشق منه به نظرم باید بهش نمره ی بیست داد.
انشالله شمام درست کنین و لذت ببرین..
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
بسته بندی با کمک جاروبرقی☺️
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
#روش_بستن_مرغ_شکم_پر
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اصولی_خرد_کردن_کلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#ماكاروني_قالبی
طرز تهیه
اول كمي گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده قاطي ميكنم و در روغن تفت ميدم 'بعد نصف فلفل دلمه رو نگيني ميكنم و بهش اضافه و به اندازه دلخواه رب گوجه بهش اضافه ميكنم و تفت ميدم
و خاموش ميكنم
و حالا نيم بسته ماكاروني حلزونی رو در اب جوش كه از قبل گذاشيم و به جوش اومده همراه نمك و كمي زردچوبه اضافه ميكنيم تا حدود 5 دقيقه بجوشه و بعد ان نيم بسته ماكاروني ساده بهش اضافه ميكنيم تا وقتي خوب نرم شود و بعد ابكشي ميكنيم و قابلمه رو که من با روغن چرب کرده بعد ماكاروني حلزونی را دونه دونه توی قابلمه چیدم وماکارونی ساده را روش ریختم مواد لا به لا ميريزيم و دم ميكنيم
اول شعله رو زياد ميكنيم و وقتي بخار ازش در اومد شعله رو كم و به مدت 20 دقيقه ميزاريم دم بكشه.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌
(پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب😋😋😍😍
اشپزی و هیجان👇👇👇
@ashpazi_V_hayjan